Treenailen edelleen välillä PT:n kanssa, mutta toki treenan yksinkin. Eilen kävin juoksemassa noin tunnin mittaisen intervallitreenin, 2 minuuttia kovaa, 2 minuuttia hölkkää jne. Olin ihan kuollut tunnin jälkeen, mutta oli ihan mielettömän kivaa kuunnella musaa ja juosta vaan menemään, täydellistä hermojen lepuutusta, ainakin mulle.

treeni5

Näihin painoihin on kumminkin vielä vähän matkaa.

treeni4

Tänään me tehtiin 4 erilaista liikesarjaa ja kaikkiin neljät toistot plus alku- ja loppulämmittelyt.

treeni1

Mikko ja seiskat! 14 kg lisäpainoilla tein kyykkyjä eteen, sivuille ja takaviistoon.

treeni3

Painojen tulee koskea alustaa aina alas mentäessä. Takaseinällä on näköjään vähän inspiraatiokuvia?

treeni2

En ole koskaan vapissut yhtä paljon, kuin tämän treenin jälkeen. Hyvät tärinät siis sain aikaiseksi, Mikko korotti mun painoja ja tein ihan tosissani duunia kuulkaas! Nyt on ihana olo, näin suihkun ja ruokailun jälkeen, tähän jää koukuuun! Pakko vielä kertoa, että mulla oli aika Rocky-fiilis, kun kävelin salilta kotiin päin kädet verta valuen:D Varmaan mulla oli niin kuiva iho ja joku pieni kulma oli raapaissut haavan tai jotain, haha!

Ja sit vielä yks juttu, ettei mee liian vakavaks tää treenijuttu…

treeni6

Lemppari sarjikseni! :D Toi rotta ei muuten ymmärrä mistään mitää! Koitetaan kumminkin keventää (tai vaikka ”muotoilla”) niitä pakaroiden pehmusteita ihan vähän näin kesää kohti mentäessä…?

Halauksia ja tsemppiä kaikille ihanille naisille siellä näyttöjen takana, te teette tämän blogin <3

-Maj

0 Comments

 1. tietämätön 1.3.2011

  Tiiätkö yhtään et mistä sais sellasia korkea vyötäröisii housuja jos olis henkselit jotka sais irti jos haluaa? Voi olla farkku kangasta tai sitten sellaset housut vaan! Oon etsinyt kauan jo sellasia mutta en ole mistään löytänyt :-(

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Mulla on parit, yhet stokalta ja kahdet GT:stä :)

   Vastaa
 2. inlöööv 1.3.2011

  http://magicpoks.indiedays.com/files/2011/02/jek6.jpg < siis aivan ihanat noi housut, mistä ostettu ja paljon maksoi? =)

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Ginasta ostettu, en todella muista, että mitä ne maksoi, mutta tuskin kovin paljoa :)

   Vastaa
 3. elisa 1.3.2011

  Hei,

  teetkö siis vain neljä toistoa per liike? Eikö parasta kiinteytystä ole pitkät sarjat ja suht kevyet painot, kuitenkin niin, että viimeinen liike on tuskaa? Itse siis en ole asiantuntija, joten siksi kysynkin. :)

  Vastaa
  • Maj 1.3.2011

   Eiii, kun tein yhteensä vain 4 erilaista liikesarjaa (tangolla, kyykyt, käsipainot, vatsat), joissa vaikka tehdään vaikka 3 erilaista liikettä ja esimerkiksi12 toistoa ja toistetaan neljästi läpi :) Apua en osaa selittää, tajustiko?

   Vastaa
 4. Iina 1.3.2011

  Eih, ihana tuo sarjis! :—-) Tää blogi on kans aivan ihana, löysin tän taas pitkästä aikaa! Viimeksi seurailin joskus kun tää oli blogspotissa, mutta on siitä jo aikaa.. :)

  Ja ai että, on se vaan niin mahtava fiilis aina kunnon rankan treenin jälkeen!

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   No kiva, että löysit tänne uudelleen, tervetuloa <3

   Vastaa
 5. Linda 1.3.2011

  Pakko viimeinkin kommentoida! Oon vuoden verran sun blogias seuraillu ja ihan mieletöntä:) Ei olla mitenkään samassa elämäntilanteessa, mutta tykkään ihan hirmusesti sun blogistas kuuluu ihan ykkössuosikkeihin! Ihana tyyli kirjottaa ja niin rehellistä tekstiä, ylämäkiä ja alamäkiä ja jaat väsymykset ja riemunkiljahdukset ja rebekka mielettömän sulonen tyttö!=) tsemppiä kevääseen jatka samaan malliin ja pidä huolta itestäs Maj!

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   <3 Ihanaihana LINDA, pelastit päiväni!!

   Vastaa
 6. Rolle 1.3.2011

  ” ihanille naisille siellä näyttöjen takana”. Höh. Kyllä kai tätä miehetkin seuraa, kuten minä :-) en tiedä kyllä miksi. Vähän sama kuin ostin tuota TRESemméä aiemmin ja siinä lukee kyljessä ”jokainen NAINEN ansaitsee näyttää hyvältä” :-D Ehkä niitä hiustenhoitovinkkejä (olen pitkätukkainen mies) ja on täällä muutakin itseä kiinnostavaa välillä. Ja ehkä yritän yhä pohtia syitä sille miksi tämä roikkuu edelleen blogilistan topkympissä :–D oli syytä tai ei, blogiasi on kiva lukea!

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Anteeeeksi :D Te miehette kommentoitte erittäin harvoin, niin unohdan teidän olemassa olon. Niin kiva tietää, että olet kumminkin siellä. En myöskään tiedä, miks tämä on blogi on jossain topkympissä, tavisjuttuja tavallisen ihmisen kirjoittamana, ehkä just siks? Ehkä sun pitää kysyä muilta lukijoilta, että miks ne jaksaa tätä bloginäpellystäni lueskella, galluppi pystyyn?

   Vastaa
 7. nanna 2.3.2011

  Kiitos taas kivasta postauksesta! Oot saanu jopa mut innostumaan urehilusta pitkästä aikaa! Kiitos siitäkin :) Tsemppiä treenailuun, remotointiin ja arkeen yleensäkin!

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   JEJEJEJE sitä toivoinkin ja kiitos miljoonasti tsempistä!

   Vastaa
 8. tiinanen 2.3.2011

  Kiva postaus. Ja ihan mahtava loppukevennys tuo sarjakuva. :D

  Vastaa
 9. TiinU 2.3.2011

  Hei,

  miten sulla on varaa pt:n kotihoidontuella?? Ja vielä näemmä tuommoiseen joka on läsnä jokaisella treenikerralla, eikös kustannukset ole silloin satoja euroja? :o Ilmeisesti huhut tuhansien eurojen id-palkoista pitää paikkansa! :)

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Ensinnäkin mä en ole pelkästään kotona, vaan käyn töissäkin ja toiseksi, ei varmasti ole sun huoli, että mitä mä tienaan tai miten mun rahat riittää tai mihin ne käytän.

   Vastaa
 10. Petu 2.3.2011

  Ihana sarjis<3

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   <3 eiks oookki?

   Vastaa
 11. Petra 2.3.2011

  Heippa Maj!

  Voitko kertoa vielä, että miten paljon toistoja ja sarjoja teit? Ja mitä eroa on eteenpäin kyykyllä ja taakse viistoon? Tai millainen se taakse viistoon siis on? :)

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Apua, siis tein 4 erilaista sarjaa ( vatsat, käsipainoilla, tangolla, kyykyt). Otetaan esimerkiksi ne kyykyt. Eli kyykyjä käsipainojen kanssa eteen, sivulle ja takaviistoon. Kaikkia muistaakseni 6-10? kertaa, koska mulla oli normaalia enemmän painoa messissä. breikki. sit uudelleen yhteensä koko homma läpi 4 kertaa. eli niin kauan, että meinaa ”kuolla” :D Sama jokaisessa jutussa. Ne kyykkäykset joka suuntiin tuntuu ihan koko kropassa kokonaisvaltaisesti, näin mä ainakin ymmärsin… :) Jaaa, se takavistoon kyykky = astutaan jalalla takaviistoon, kierretään kroppaa ja kyykätään ja hop! ylös. Oon maailman huonoin selittelijä, pitäs ottaa kuvat niin ehkä vois tajuta paremmin!

   Vastaa
 12. Maj 2.3.2011

  Hei Tiina, ikävä kyllä poistin viestisi, mutta tässä sinulle vastaus:

  Mulla on ihan oma diilini PT:n kanssa, eikä se todellakaan liity Indiedaysiin mitenkään. Ikävä jos koet vastaukseni nokkavina, mutta itse koen, että ei minun ei tarvitse kertoa julkisesti netissä, että miten minulla on rahaa tehdä joitain asioita. Olen kumminkin vain ihan tavallinen ihminen täällä näyttöni takana, enkä aina jaksa hymyillä, jos ymmärrät mitä tarkoitan?

  ”Tarkoitus oli ainoastaan tiedustella että onko pt:n palkkaus todella sen hintaista mitä olen lukenut eli joka kerta mukana treenissä ollessa monta sataa euroa muutamalta kuukaudelta?” ei ole mielestäni ihan sama asia kuin ”miten sulla on varaa pt:n kotihoidontuella?” Haluaisitko sinä kertoa netissä omalla nimelläsi, että mitä tienaat ja kuinka sulla oli varaa mihinkin ja mitä mistäkin palvelusta maksat vai maksoikohan joku sen puolestasi, voi olla… Itse en kuitenkaan halua, joten toivon, että kunnioitat päätöstäni :)

  Toivottavasti voin antaa parempia vastauksia muihin asioihin liittyen,

  Maj

  Vastaa
 13. Tiina 2.3.2011

  Täällä on ilmeisesti monta Tiinaa kommentoimassa koska minä en ole udellut raha-asioista mitään, joku toinen Tiina :D

  Mutta kiva postaus, saa itsekin vähän tsemppiä!

  Ja se on ihan totta että kaikkea ei tietenkään tarvitse kertoa täällä, raha-asiat tuskin kuuluu meille.

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Jeba, en tarkoittanut sinua :)) Ihana, kun ymmärrät kantani tuohon asiaan… Välillä tuntuu tosi pelottavalta, koska minulle täysin ”oudot” ihmiset tietävät aika paljonkin elämästäni…

   Vastaa
 14. Crissy 2.3.2011

  Toi sarjis oli ihan huippu! :D Pakko antaa hieman palautetta tästä sun blogista..tosi hyvä blogi ja tätä on mukava lukee, kivasti postauksia erilaisista aiheista. Ja vaikka itsellä ei ole lainkaan sama elämäntilanne kun sulla, niin silti tuun joka päivä kurkkaaman ootko kirjoitellut jotain uutta :) Ja sulla on kyllä niin suloinen tyttö, vaikka näyttäiskin vaahtokarkilta ;)

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Kiva kuulla, mistä jutuista tykkäät erityisesti lueskella? :)

   Vastaa
   • Crissy 3.3.2011

    Tykkään erityisesti lueskella näitä treenauspostauksia, kauneusjuttuja, remppajuttuja..oikeastaan ihan kaikkea! :)

    Vastaa
 15. Anni 2.3.2011

  Mä oon nähnyt noita Gina Tricotissa ja maksoi 39,95.

  Sulla on hieno blogi Maj. Eka kerta kun kommentoin, mutta lukenut oon jo kauan. Olen melkein saman ikäinen ja mulla on yksi lapsi. Ehkä senkin takia on niin mukava lueskella.

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   No mukava kuulla, se on ihan totta, että samassa elämäntilanteessa olevien ihmisten blogeja on kiva lukea, koska usein niissä on ”samoja juttuja meneillään” kun itselläkin. Toistaalta mä tykkään lueskella ihan itseni kanssa erilaista elämää elävien bloggaajien juttuja <3

   Vastaa
 16. esssi 2.3.2011

  Taisin törmätä suhun tänään combat tunnilla! Sulla näytti olevan hurjan hauskaa kun olit koko ajan hymy korvissa :)

  Ekalla pt-tunnillani mulle taidettiin näyttää tuo sama askelkyykkysarja eteen, sivuille ja taakse… huhhuh. Taisin ollan viikon verran jumissa sen jälkeen! :D

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Mä oon yleensä kyllä iloinen tyyppi ja oli mulla hauskaakin, kun en osannut mitään :D Oon tehnyt tota kyykkysarjaa kans alusta asti ja toimii kyllä :) Törmäillään ehkä toistenkin ;)

   Vastaa
 17. kalastajanvaimo 2.3.2011

  Siis sulhan on vaiks kuinka muskelin näköiset kädet (jopa) noiden inspiskuvien rinnalla :D :D Odotan innolla tuloksia kun oot ”valmiiksi treenattu”, sul on sit ihan kauheet supervoimat (enkä tarkoita nyt läskiä takapuolta) hihii. Go Maj!

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Madonna käsivarret hakusessa hahah :D En tiiä vaan tuleeko musta ikinä valmista… Mut ehkä noi allit on silti vähän jo kiinteytyneet?

   Vastaa
 18. riikka 2.3.2011

  Siis oletko sä kotiäiti?

  Vastaa
  • Maj 2.3.2011

   Me hoidetaan Rebekkaa vuorotellen kotona (eli hänellä ei ole ulkopuolista hoitajaa, eikä hän ole päivähoidossa) ja teen töitä säännöllisesti joka viikko, eli en tietääkseni ole? :)

   Vastaa
 19. Hanna 3.3.2011

  Joku täällä jo sanoikin, että on sun kanssa ihan eri elämäntilanteessa mutta silti tulee tänne. Olen samanlainen :) Ei lapsia (eikä halua), ei miestä (ehkä halua? heh), mutta tänne vaan palaan, kun on tosi positiivinen, tavallinen blogi. Enemmän elämäntyliä ja fiilistä kuin nämä-ostin-tänään-kaupasta. Hassu homma, seuraan myös Kalastajan vaimoa. Ehkä olin edellisessä elämässä harras äiti…?

  Älä ressaa rahakyselyitä, eivät varmaankaan ajattele, kuinka tökeröltä voi kuulostaa. Ja jos aattelee, niin sitten ei tarvitse mitään huomiota.

  Mä oon käyny kuus vuotta säännöllisesti salilla eikä kroppaa oo lähellekään sun kropan näkönen.. ei oo elämä reilua! :D

  Vastaa
 20. Janika 4.3.2011

  Hei Maj, joku tuolla kyselikin noista eri kyykkäystekniikoista, voisitko olla niin kiltti, että tekisit postauksen kuvilla niistä? Auttaisi paljon meitä kotona treenaaviakin :)

  Kyselin sulta aiemmin, miten pysyt niin kauniin värisenä talvellakin, auttaisitko jos voit :) Tässä vielä uudelleen ”muistelin että joskus kirjoitit käyttäväsi solariumin lisäksi asteittain päivittäviä rasvoja.. Haluaisin kysyä, mitä ko. rasvaa käytät? Käytätkö ihan markettikamaa eli Lumenea, Dovea tms., vai onko sulla jotkin “järeämmät aseet” käytössä? Olen itse tykästynyt Lumenen päivettävään vartaloemulsioon, mutta täydellinen vielä hakusessa.. Käytätkö samaa rasvaa myös kasvoille? Kiitos, jos kerkeät vastata! :)”

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *