on vielä keskeneräinen, mutta se saa nyt hetken ollakin sellainen. Asunnon ja sen sisustamisen suhteen on vielä paljon pieniä juttuja tekemättä, niitä tehdään sitten pikku hiljaa. Ne pienet jutut kun eivät asustamista onneksi haittaa ;) Sohva tulee tällä viikolla ja kun se on saatu paikalleen, katselen verhoja ja mietin taulujen paikkoja tai siis me mietimme yhdessä :) Olen melko rauhallinen tämän sisustusprojektin suhteen, kun ottaa huomioon luonteeni, mutta ehdottomasti haluan kesäksi valmista. Oi, mitähän kukkia sitä laittais kesäksi parvekkeelle…

huone3 huone2

Huonekaluja jonossa. Nuo cd:t eivät kuulu tuonne, mihinkähän saisin ne survottua? Ehkäpä osan voisi viedä divariin… Lipaston päällä on se meidän vanha väriä vaihtava valaisin, tällä kertaa se on säädetty hennon punaiseksi :)

huone5

Tuosta punotusta lelukorista on tullut muutamia kyselyitä,  eli se on ostettu Kodin Ykkösen ”poistona”  ihan super edullisesti. Me hankittiin se jo ennen Rebekkaa, eikä mulla ainakaan ollut aavistustakaan, että se päätyisi lelukoriksi :D

huone1

Hyllyllä on jäänyt synttärikortit ja paketit. Muutenkin ehkä vähän turhan paljon tavaraa, mutta sitähän meillä on ja jonnekin se on laitettava. Pääsiäiskukot sieltä kurkistelee omasta lokerostaan :) Vasemmassa alanurkassa näkyy Snoopy-lamppu, joka on Miikan vanha eli varmaankin yhtä vanha, kuin minä itse!

huone4

Värikä stä, mutta saa ollakin!

huone7

Reben sänky on vielä meidän makkarissa…

huone6 Ja leikit ja osa leluistahan on yleensä ympäri taloa, mutta suurin osa olohuoneessa :)

Sellainen lastenhuone meille tuli, taulut voisi vielä naputella seinään kiinni, kunhan saadaan olohuoneesta sohvan virkaa toimittava varavuode hyllykön viereen, oikealle paikalleen! Niin ja ne verhot…

-Maj

0 Comments

 1. Viagem 5.4.2011

  Toi lastenhuoneen värimaailma on aivan mahtava :) Tuolla jos missä tulee iloiselle tuulelle.

  Vastaa
  • Maj 5.4.2011

   Niin, se on tämän musta/valko/harmaan kämpän väriläiskä :)

   Vastaa
 2. Sofiina 5.4.2011

  Tosi ihanalta näyttää, väriä lastenhuoneessa saakin olla! :)

  Mistä olette tuon valkoisen hyllykön ostaneet? Me myös olemme aikeissa sisustaa uudelleen pikkuneidin huonetta ja ainakin jonkinlaista uutta kätevää hyllykköä kaipailisimme :)

  Vastaa
  • Maj 5.4.2011

   Totta! Se hyllykkö on Kodin Ykkösestä :) Ikeassa on samantyyppisiä myös!

   Vastaa
 3. hheidi 5.4.2011

  Mistä on tuo lamppu? On kyllä superhieno. Siro, mutta silti jotenki sellanen erilainen. Sanat kadoksissa. :)

  Vastaa
  • Maj 5.4.2011

   Mä en osaa sanoa, me saatiin se toissa vuonna joululahjaksi Miikan vanhemmilta, Philips-merkkinen se kuitenkin on :)

   Vastaa
 4. Rii 5.4.2011

  Onpa kivan näköistä :) Ja niin sitä tavaraa kertyy, mut eiks se hei oo ihan normaalia :))) Ja harva huone on heti muutettaessa valmis. Itsekin nukuin ohuella patjalla varmaan pari kuukautta muuton jälkeen, sänkyäkään ei ollut :P Ihanan pirteä lastenhuone teillä! Huhh, puistattaa toi Pelle vielä, mistä se sen pää oikeen tupsahti loppujen lopulta? Scaryyyy…. :D

  Vastaa
  • Maj 5.4.2011

   Niin sitä kertyy vaan vuosi vuodelta enemmän, ahdistus! Ei pitäisi ostaa niin paljoa :/ Mummu oli salaa tuonut pellen naaman paikalleen :P

   Vastaa
 5. Aniina 5.4.2011

  Voi kaunis huone tytöllä! :) Meillä on kanssa tällä hetkellä menossa uuden kämpän sisustaminen ja yritän kaikin mahdollisin keinoin saada pojan huonetta värikkääksi vaikka oma maku värien suhteen onkin aika neutraali. Ja tuo lamppu – vau! Saanko udella, että mistä se on? :)

  Vastaa
  • Maj 5.4.2011

   Tuolla ylempänä kirjoittelin jo lampusta, tsekkaas sieltä :)

   Vastaa
 6. Kivan varikas huone. Meinaatteko maalata kaapinovet esim. keltaisella niin kuin joskus kirjoitit?

  Vastaa
  • Maj 5.4.2011

   Kesällä sitten mietitään uudelleen sitä maalaushommaa, toistaiseksi ne saa olla valkoiset.

   Vastaa
 7. ninni 5.4.2011

  Moikka!

  Ihania kuvia! :)

  Hei mistä tuo puinen kori on? Missä sulla on punainen tyyny? Ihanan näköinen :)

  Vastaa
  • Maj 5.4.2011

   Voi, sekin on aika vanha, Miika sen on jostain(?) ostanut… En osaa nyt auttaa, mutta eiköhän vastaavia löytyisi sisustusliikkeistä?

   Vastaa
 8. Ellu 5.4.2011

  Aivan ihanan näköistä! :)

  Vastaa
  • Maj 5.4.2011

   Kiitos Ellu :)

   Vastaa
 9. Petra 6.4.2011

  http://www.citydeal.fi/deals/koko-suomi

  Tsekkaa, Maj!

  Vastaa
 10. Virpi 6.4.2011

  Hei Maj!

  Ehkä joku on jo aikaisemmin kysynytkin, mutta minä kysyn myös; mistä tuo teidän vaalea (laminaatti?)lattia on hankittu / minkä nimistä laattaa se on? Aivan super upea, ihanan raikkaan vaalea! Liian usein näkee tylsiä kellertäviä tai vastaavasti tosi tummia lattioita. Tuo teidän vaalea valinta on huippu!

  Vastaa
  • Maj 6.4.2011

   Se lattian on Starkista! Oon kyllä tykännyt!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *