marc3

Näin sateisen ja harmaan päivän piristykseksi, tai tavallaan palkinnoksi (?) ostin itselleni tämän söpön korallin värisen key pouchin. Suloiseen pikku kukkaroon mahtuu kätevästi tärkeimmät kortit kotiavaimen lisäksi.

marc2

Herrrkullisen värinen kaveri, vai mitä? Olin sitä paitsi todella oikeutettu saamaan jotain uutta kivaa, koska luovuin juuri yksistä nilkkureistani.

marc

Niin ja näitä olen jo aikasemminkin hamstraillut. Piecesin paksut lämpinäkymättömät sukkikset Vero Modasta, superit.

Nyt voinkin mennä silittelemään jättimäisen vuoren pyykkiä, näin työpäivän jälkeen, sillä olenhan jo saanut ”palkintoni”…

-Maj

0 Comments

 1. Tiia 20.4.2011

  Aivan ihana tuo pikku key pouch. Juurikin eilen pohdin että tuollainen tulisi tarpeeseen avaimien säilytystä varten. Tykkään pitää avaimet erillään omassa kukkarossaan niin eivät ole ympäri laukkua tai naarmuta esimerkiksi puhelinta. Paljonko mahtoi olla hintaa tuolla?

  Vastaa
  • Maj 23.4.2011

   Vastasin tuossa alempana :))

   Vastaa
 2. ellu 20.4.2011

  Oon kans itse etsinyt juuri tuollaista, mutta aina oon vaan löytäny rumia tai liian isoja. Mistä noita saa ja minkälainen oli hinta? :)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2011

   Stokalta niitä saa ainakin mustana, hinta oli 60 euroa.

   Vastaa
 3. emma 20.4.2011

  Hei, kommentoin ekaa kertaa. Suurkiiitos ihanasta blogistasi. Viime viikonloppuna löysin tänne jostain toisesta blogista ja TADAA,,, vanha tuttu majhan se siinä. (nimim. irc-galleria kyylä!) Viikonlopun aikana luin kaikki postaukset vanhimmasta uusimpaan. Ja voi pojat se oli rattoisaa! Aiemmin seurasin sun elämää galleriassa ja nyt voin jatkaa sitä onneksi täällä! Mutta, täällä on saanut toivoa vanhoja postauksia edellisestä blogistasi niin mulla olis yks. Mulla on itellä vähän Rebekkaa vanhempi poika ja mua kiinnostais kauheesti lukea sun postaus synnytyksen jälkeen. Niistä ajatuksista ja tunteista mitä se on sussa herättänyt.. Olettaen siis että olet jotain sen tyyppistä postannut? Olisin enemmän kuin kiitollinen siitä postauksesta. Näin saisin puuttuvan palan palapeliin! ;)

  Olet aivan valloittava persoona! Tai siis koko teidän poppoo on aivan mahtava! Kiitos tästä!!!

  -Emma

  Vastaa
  • Maj 23.4.2011

   Voi ei, irc-galleria :D Pitääpä käydä lueskelemassa siellä vanhassa blogissa… Oonkohan mä jo peräti julkaissut sen täällä? En enää itekkään pysy kärryillä!

   Vastaa
   • emma 25.4.2011

    ei oo tässä blogissa, mä luin tän kokonaan läpi eikä ollut täällä :D

    Vastaa
 4. Niina 20.4.2011

  Suloinen pikku laukku! :) Ja nuo piecesin Vero Modan nimenomaiset sukkikset on ihan P-A-R-H-A-U-T-T-A! Mulla vain yhet mustat, mut ne alkaa olee nii kulahtaneet kun on ollu tehokäytössä, pitäis myös hankkia viel sellaiset ehkä toiset, jos vielä myynnistä löytyy : )

  Vastaa
  • Maj 23.4.2011

   Löytyy, löytyy…

   Vastaa
 5. Rieku 21.4.2011

  Hei! Millä alalla olet töissä jos saa udella :)? Kun usein huomaan että olet iltaisin kirjoittanut että ”näin töiden jälkeen” :). Minulla siis myös pikkuinen 1,5v, niin ihan uteliaisuuttani ;D

  Vastaa
  • Maj 23.4.2011

   Olen kosmetiikka-alalla töissä :)

   Vastaa
 6. Teemu 21.4.2011

  NICE! Ihana väri!

  Vastaa
  • Maj 23.4.2011

   Ihana Teemu :)

   Vastaa
 7. riikka 21.4.2011

  Mun oli aivan pakko hakea tän postauksen innoittamana kans tollaset sukkikset! Hyvältä vaikuttavat :)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2011

   Oikein tehty, RIkke :) Niistä ei ihan_oikeasti näy läpi!

   Vastaa
 8. Laapa 21.4.2011

  Ihana on!

  Itse yritän tällä hetkellä välttää kaikkien jenkkimerkkien ostoa, koska niitä saa NIIN paljon halvemmalla jenkeistä. Marraskuussa Losiin, sitä odotellessa… ;)

  Vastaa
  • Maj 23.4.2011

   Voi ihanaa! T.kateellinen

   Vastaa
 9. Enid 24.4.2011

  Rakastan noita Piecesin leggareita :))

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *