Enpä olisi ikinä uskonut, että kirjoitan sanaakaan jääkiekosta tässä blogissa, mutta kyllä! Me ollaan Sapen kanssa ajeltu Helsingistä sopivasti tänne meille Tampereelle kisakatsomoon. Facebook pursuilee jääkiekkoaiheisia statuspäivityksiä, kyllä ”ihimiset” on onnellisia:D Takuulla kaikki suomalaiset Miikaa lukuunottamatta ovat sunnuntaina liimautuneet telkkarin eteen katsomaan Suomi-Ruotsi finaalia.

ihanaa

Kannustusmekko:P Zarasta

ihanaa2

Rebekan Helsingin tuliaiset…

Katsottiinko teillä peliä? Mä en oikeasti katso mitään urheilua telkkarista, paitsi välillä pakosti ehkä pari minuuttia valioliigaa. Oikeastaan katson muutenkin telkkaria vain ehkä yhteensä tunnin verran viikossa.  Voin kertoa, että sunnuntaina napsahtaa täälläkin telkkari päälle… Serkkupoikaani vielä lainaten ”Jääkiekko on hienojen miesten yksinkertainen laji” Ömm… vai olikos se yksinkertaisten miesten hieno laji…?

Oli miten oli, mutta nyt Magicpoks toivottelee kaikille kauniita unia.

0 Comments

 1. Juuli 14.5.2011

  Minäki vannoin etten edes seuraa koko mm-kisoja, mutta kylläpä tuota tuli äskön usiampi tunti peliä seurattua. Täytyy kyllä sanoa, etten muista millon viimeksi oisin nähny suomen pelaavan noin hienoa peliä. Ja ei oo varmaan vaikia arvata, mistä maalista puhutaan pitkään ;) En tiiä uskallanko sunnuntain peliä kattoa, mutta ei sitte vuojen -95 oo mm-kulta varmaan ollu lähempänä, niin hienoa on peli ollu.

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   Tottakai uskallat, mutta pakkohan siinä välissä on laitella pyykkejä ja muuta, että ei ihan hermot menis… ;)

   Vastaa
 2. Murmeli 14.5.2011

  Mistä sä olet löytäny miehen, joka EI katso lätkää?? Hemmetti! Pidä siitä kii :D Itsehän kärsin ja toivon että Ruotsi vie :D

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   Täällä Tampereella näitä kasvaa :D

   Vastaa
 3. T 14.5.2011

  Jokainen suomen peli katottu ja huomista finaalia ootan INNOLLA!! AIVAN MAHTAVAA SUOMI! <3 ja Granlundin eilinen maali oli ihan MAAGINEN!!!!!!!!!!!!!!! (eli oon ihan järkyttävän kova lätkäfani!)

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   Haha, maagista todellakin, sillä 100 000 ihmistä tykkää facebookissa Granlundin maalista tai jotain vastaavaa :P

   Vastaa
 4. NannaK 14.5.2011

  Eikä kuinka söpöt housut! :P

  Vastaa
 5. Minna 14.5.2011

  Eilinen peli oli jääkiekkoa hienoimmillaan. Mun seuraamista blogeista olit ainoa joka kommentoi eilistä hienoa peliä pisteet siitä Maj sulle :D Katsotaan moniko bloggaa kun/jos tulee maailmanmestaruus, sillä silloinhan taas kaikki rakastaa hetken jääkiekkoa. On se jännää että maine ja kunnia ja voitto saa kaikki kavereikseen….

  Toivottavasti Pienen pieni Suomemme saa tänä viikonloppuna mainetta kunniaa niin urheilun saralla kuin laulunkin. Iltaa ja Oskaria odotellessa …

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   Toivotaan näin, jännitys huipussaan, tuplavoitto Suomelle olis parasta <3

   Vastaa
 6. Shekerim 14.5.2011

  Meillä ei kans kannata mainitakaan sanaa jääkiekko, yhtäkään peliä ei tässä huushollissa katsota, jos se miehestäni riippuu :D Valioliigaa sitten kyllästymiseen saakka…

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   Tuttu fiilis… mut meillä ehkä saatetaan silti vähän ”vahingoissa” vilkuilla jäkispeliäkin :DD

   Vastaa
 7. Anne 14.5.2011

  Upea mekko finaaliin! :D Meillä taitaa käydä niin että joudun ekaa kertaa huomenna katsomaan ihan koko pelin! :D Aijemmin en ole viitsinyt tai uskaltanut että kun se suomi kuitenkin…..

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   I knowwww… :P

   Vastaa
 8. inkku 14.5.2011

  tuo sinun uusi mekko sopii hyn juhamekoksi kultapeliin ja viisujen voittoon:) Repsun pöksyt ihanan väriset.

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   Niin, totta :)

   Vastaa
 9. Tiina 14.5.2011

  Mä katsoin eilen sekä Suomen että Ruotsin pelit ja kannustin molemmat voittoon kuten Facebook-päivityksessäni lupasinkin :D

  Olisi kyllä niin upeeta mahtavaa jos huomenna saataisiin maailmanmestaruus. Mä olen kyllä kaikinpuolin armoton Ruotsi-fanikin että sinänsä ei mua Ruotsin voittokaan haittaisi. Mutta toki ensisijaisesti kannustan Suomea :)

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   No sehän menee sit putkeen joka tapauksessa :))

   Vastaa
 10. Saana 14.5.2011

  Miika ei siis kato lätkää? :D Sori, mutta mä en tommosta miestä ees huolis :) Ei herranen aika, mä en mistään hinnasta missaa MM-kisoja, kyllä ne on aina joka vuosi katottava. Ja toivotaan nyt, että se SUOMI VOITTAA!! Saan kyllä varmaan sydärin kun kattelen tota finaalia huomenna…

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   No saattaa se katella, mut vähä niinku miten sen sanois hmm…”pitkin hampain” …? :D

   Vastaa
 11. Heidi 14.5.2011

  Mulla on vähän samat ajatukset kuin Saanalla :) Jotenkin sitä on itse niin tottunut siihen, että MM-lätkää seurataan aina (ja varsinkin kaikki miespuoliset perheenjäsenet ja tutut ja muut seuraavat), vaikkei muuten jääkiekosta niin innostuisikaan – varsinkin kun Suomi on finaalissa. Mutta makuja on monia ja itse en taas esim. innostu MM-jalkapallosta yhtään… Kivaa viikonlopun jatkoa!

  Vastaa
  • Maj 15.5.2011

   Kiitos ja samoin sinne :) Onneks nuita miehiä löytyy moneen makuun :P

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *