Asiat näyttävät usein tosi erilaisilta, mitä ne oikeasti ovatkaan. Tarkoitan, että kun katsot jotain ihmistä, niin saatat ajatella tyyliin ”Hitto, tuolla tyypillä on niin helppo elämä, super täydellinen työ ja ihanteellinen parisuhde ja kaupan päälle se on niin kauniskin”. Toiset ihmiset vilpittömästi huokaa ihastuksissaan, ”kunpa olisin kuten hän”, mutta toiset taas hiukan ehkä katkerana ajattelevat, että ”Ehkä sen mies pettää sitä ja sille on varmana tehty kauneusleikkauksia, ei tuo voi olla edes oikeesti onnellinen.” Oikeasti monet ihmiset ovat usein tehneet aika paljon töitä päästäkseen siihen missä sillä hetkellä ovat, enkä usko, että kovinkaan moni tiedostaa omaa täydellisyyttään, eikä välttämättä sitä, kuinka onnekas onkaan. Kukaan ei näe itseään siten, kuin muut näkevät. Sitäpaitsi kaikilla meillä, ihan kaikilla on ne omat ongelmat ja vaikeudet. Toisia ihmisiä koetellaan tässä maailmassa enemmän, toiset pääsee vähemmällä. Kaikki ei ole reilua, toisella on jotain, toisella toista. Parempi olla onnellinen siitä, mitä itsellä sattuu olemaan, eikä kuluttaa energiaa mietiskelemällä miten paljon paremmin asiat ovat tai mitä enemmän niillä toisilla onkaan kaikkea.

vanha

Maj 18-v.

Blogimaailma on mielestäni tosi mielenkiintoinen. Blogit herättää kaikenlaisia tunteita ihmisissä, varmasti paljon juurikin sitä kateutta ja katkeruutta, mutta varmasti vielä enemmän hyviä fiiliksiä. Bloggaajana on kivaa jakaa muiden kanssa niitä hyviä juttuja ja saada itsekin vinkkejä muilta. Kritiikin vastaanottaminen on haastavinta, mutta kehittävää sekin varmasti on. Blogeissa yleensä näytetään ne hyvät jutut, siksi ehkä moni bloggaaja vaikuttaakin niin ”täydelliseltä”. Ei kovinkaan moni halua paljastaa tuhansille tuntemattomille ihmisille heikkoja kohtiaan, eikä muitakaan kaappinsa luurankoja.

Jos joku siellä ajattelee minusta, että täydellisen ällöttävää tai ällöttävän täydellistä, niin haluaisin sanoa, että kuulkaas ei ole. En silti oikein uskokaan, että kukaan niin ajattelisi, mutta halusin vain varmistaa. Olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni ja koen, että olen etuoikeutettu monessa asiassa. Minulla on kaunis, terve tytär, ihana mies, kiva koti ja pidän työstäni. Olen saanut kasvaa rakastavassa kodissa ja perheeni on aina minulle maailman tärkein. Ystävät ovat myös kovin tärkeitä, olen tosi onnekas, kun minulla on niin ihania ystäviä. Eikös teilläkin ole? Teininä ja aikuistumisen kynnyksellä olen kokenut tosi rankkoja juttuja, jopa sellaisia, mistä en pysty kaikille läheisilleni ikinä edes kertomaan. Eikä minulle tulisi mieleenkään jakaa niitä asioita julkisesti. Niin ja minustakin tuntuu välillä, että koko maailma kaatuu päälleni, enkä pysty muuta tekemään kuin istumaan ja itkemään. Onneksi minulla on läheiset ihmiset, onhan teilläkin?

En tiedä mistä inspiraatio tähän tekstiin tuli, mutta mun oli vaan pakko kirjoittaa tämä. En ole tässä vaiheessa edes varma, että aionko julkaista tätä. Halusin kai kirjoittaa vain muille naisille muistutukseksi, että älkää kadehtiko turhaan kanssa tovereita, vaan keskittykää itseenne. Keskittykää olemaan onnellisia, ihania naisia, koska sellaisia te oikeasti olettekin <3

Aamen.

T.Maj

0 Comments

 1. mirkis 26.5.2011

  Voi Maj, miten hienosti kirjoitit! olen lukenut blogiasi jo muutaman vuoden, mutta koskaan en ole vielä kommentoinut. nyt oli pakko tulla kertomaan miten hyvälle tuulelle tulin tästä tekstistä. olen miettinyt viime aikoina paljonkin tätä asiaa, olen huomannut olevani kateellinen ystävilleni. kovasti silti yrittänyt päästä kateellisista tunteista eroon, eihän se minulta ole pois jos muut ovat onnellisia, ja tottakai haluan heidän olevan onnellisia :) oikeasti pitäisi vaan nauttia omasta elämästä ja tajuta kuinka onnekas on itsekin <3

  Iloista jatkoa teidän perheelle !

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan :) Välillä minulla on tarve jakaa muutakin teidän kanssanne, kuin kuvia päivän asuista ja ruuista. Kiva, jos pidit tekstistäni :)

   Vastaa
 2. ryppymekko 26.5.2011

  No just näin.Pistefi!

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Apua, mulla tuli mieleen tosta masennussattuu.fi…

   Vastaa
 3. Veera 26.5.2011

  Kaunis kirjoitus. Blogien kautta on niin helppo kuvitella kirjoittajan elämä täydelliseksi. Tämä kirjoitus toi sinusta inhimillisemmän puolen esiin.

  En ole aikaisemmin kommentoinut vaikka olenkin jo pidempään blogiasi lukenut. Nyt lienee siis aika kiittää sinua kivasta blogista. Jatkahan samaan malliin :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Mullahan ei muuta ookkaan ku inhimillinen puoli :) Hyvä juttu, että jaksoit kommentoida. Ehkä jatkossakin välillä kirjoittelen pohdintojani… Jos minusta siltä tuntuu :)

   Vastaa
 4. Hessu 26.5.2011

  Hyvin puhuttu !!! :) ps: oot ihana

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Voi Hessu :) ps. Kiits!

   Vastaa
 5. Lusitarius 26.5.2011

  Teksti on niin totista totta, kunpa monet keskittyisivät olemaan tyytyväisiä omaan elämäänsä sen sijaan että kadehtisivat mitä toisella on. Kiitos Maj tekstistä, tämä teki taas aamuni:)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Olipa ihana kuulla <3

   Vastaa
 6. Yoslene 26.5.2011

  Hei,

  Ihana postaus. Tuon alun voisi melkein kopioida miehelle (luvallasi?), se kun tällä hetkellä masistelee pienestä asiasta, jonka hän kuitenkin kokee tärkeäksi.

  Tsemppiä, meillä kaikillahan on noita päiviä, jolloin tekee mieli vain hautautua peiton alle itkemään.

  Ihana blogi sinulla ja olet valtavan kaunist! :)

  Yoslene

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kiitos Yoslene kauniista sanoista ja voit huoletta kopioida tekstiäni, toivottavasti siitä olisi jotain hyötyä :)

   Vastaa
 7. Tuulia 26.5.2011

  Voi miten hyvä postaus! Olen pohtinut tätä aihetta paljon viime aikoina, ja eilen jo aloin mietiskellä postausta aiheesta. Nyt täytyy sanoa, että se postaus jää kirjoittamatta, sinä sen jo niin hyvin sanoit! :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kirjoita ihmeessä samasta asiasta omin sanoin, minä ainakin oikein mielelläni lukisin!

   Vastaa
 8. Jenni 26.5.2011

  Ihanan tekstin kirjoitit taas kerran. On hyvä muistaa niitä asioita, mitkä ovat oikeasti niitä tärkeimpiä. :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kiitos Jenni <3

   Vastaa
 9. Villiina 26.5.2011

  Hyvän tekstin kirjoitit. Ja todenpitävän myös.

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Niin… Tää teksti vaan ööhmm… tuli vahingoissa :)

   Vastaa
 10. coco 26.5.2011

  Ihana Maj! Näin on! :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Ihana Coco, näi o näreet!

   Vastaa
 11. Linda 26.5.2011

  Kiitos näistä ihanista ja kannustavista sanoista, puhut aivan totta. Oli loistava aamunavaus. :) aurinkoista päivää Maj!

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Haha, aamunavauksesta tulee mieleen ala-aste ja se kun koko luokka lausui kuorossa, että ”hyvääää huo-men-ta!”

   Vastaa
 12. Mallu 26.5.2011

  Ihana, nämä kun vain aina muistaisi:)

  Tähän liittyen tuli mieleen eilinen Hesarin kolumni: http://www.hs.fi/juttusarja/pullinen/artikkeli/Internetin+normip%C3%A4iv%C3%A4/1135266416277/?cmp=tm_etu_kolumni

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kiitos linkistä, mulla kyllä lukee välillä siellä FB:ssä, että ”Maj on zzzzz, kuoleman väsynyt”…. :)

   Vastaa
 13. Tiina 26.5.2011

  Tämä oli loistava postaus ja tuli varmasti ns. tarpeeseen, koska uskon että ruudun takana tosi moni ajattelee juurikin niin, että sun elämä on aivan täydellistä ja pelkkää ruusuilla tanssimista. Ja kadehtii sua kaikesta, mitä sulla on.

  Itsekin sorrun välillä kateuteen, mutta yritän muistaa juuri sen, että kaikki ei aina ole, sitä miltä näyttää ja yritän aina miettiä, mikä omassa elämässä on hyvää.

  Ihana sä olet kuitenkin!

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Mä oon silti tämmönen tavallinen junttipulliainen, joten en usko, että mua niin kovin kadehditaan, tietysti joku saattaa. Ihana säkin olet :)

   Vastaa
 14. Saia 26.5.2011

  Ihanasti kirjoitettu. On tärkeää keskittyä nimenomaan omaan elämäänsä eikä arvostella ja arvioida muiden elämiä. Sinunkin blogistasi saa sitä positiivista energiaa, kun istahtaa hetkeksi puolikuolleena vaikkapa työpäivän jälkeen koneen ääreen ja lueskelee tekstejä ja katselee kuvia.

  Kiitos blogistasi! :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Mä hypin täällä ilosta, ihan kuulla, että voin antaa jollekin positiivistä energiaa!!! Se on ehdottomasti parasta tässä bloggailussa!

   Vastaa
 15. Norkku 26.5.2011

  Hyvä postaus! Olen itsekin mietiskellyt vähän samaa, etenkin silloin kun elämä potkii päähän ja kaikilla muilla tuntuu menevän mahtavasti. Mutta kun ihmisten kanssa juttelee, niin monesti huomaa ettei se täydelliseltä näyttävä elämä niin täydellistä olekaan ja jokainen joutuu kamppailemaan omien ongelmiensa kanssa. Me ei vaan useimmiten näytetä ongelmiamme ulospäin…

  Pitäisi tosiaan muistaa iloita siitä mitä itsellä on. :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Pidetään se mielessä, ainakin tämä viikko edes :)

   Vastaa
 16. Janica 26.5.2011

  Kiva, pysäyttävä teksti! Hyvä kun julkaisit :) Uskon, että nykyään eletään elämää vähän suorittamalla eikä niinkään tässä ja nyt. Aina haaveillaan paremmasta jne. Tosiaan pitäisi pysähtyä useamminkin ja katsoa mitä itsellä jo on :)

  Hyvää kohta jo alkavaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kiitos kommentistasi, olen samaa mieltä kanssasi. Itselläni on ainakin paaljooon petraamista! Hyvää viikonloppua sinnekin :)

   Vastaa
 17. Sini 26.5.2011

  Nimenomaan. On ihan ajanhaaskausta kadehtia toisen elämää, kun sen ajan voisit nauttia ja katsoa omaa elämääsi ja niitä onnellisia puolia ja hetkiä, joita sulle on suotu. Niin kuin sanoit: toisia ihmisiä koetellaan enemmän, toisia vähemmän. Se osa on vain hyväksyttävä ja itse uskon, että niillä koetuksilla on tarkoitus ja ne kuuluvat elämään.

  Hyvä kirjoitus! :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Tänne maailmaan mahtuu niin paljon kaikenlaista epäoikeudenmukaisuutta, että tulen hulluksi, kun ajattelenkin asiaa. Uskon myös, että ”se mikä ei tapa, niin se vahvistaa”. Silti monet jutut tuntuu yksinkertaisesti vaan niin väärältä…

   Vastaa
 18. L 26.5.2011

  Kiitos tästä postauksesta! Olen viimeaikoina kamppaillu kateuden kanssa, kun tuntuu, että omassa elämässä kaikki on miten sattuuu. Kiitos, sait minut tajuamaan kuinka turhaa kateus on!

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   HYVÄ!! Tuo oli ihana kuulla :)

   Vastaa
 19. cheririe 26.5.2011

  Niin totta. Vaikka itselläkin asiat on niin hyvin kun voi vain olla, sitä huomaa joskus kadehtivansa jotakin. Onneksi tunteesta pääsee hyvin nopeaa eroon, kun muistaa keskittää sen energian siihen että tekee omasta elämästä juuri sellaisen kuin haluaa :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Se kateudentunne on meihin sisäänrakennettu, ei siltä kukaan voi välttyä, näin minä ainakin uskon.

   Vastaa
 20. Niina 26.5.2011

  Seuraan blogiasi päivittäin, mutta nyt ekaa kertaa vasta kommentoin! Aivan ihana kirjoitus! Blogin pitäjistä saa kyllä helposti kuvan, että heidän elämänsä on täydellistä, kun kaikki hyvät puolet näytetään vain siellä. On kuitenkin hyvä, että sinä sentään kerrot sen, että ei sinullakaan aina helppoa ole vaikket syvällisemmin niistä täällä puhukaan.

  Sulla on aivan huippu blogi!<3

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Niin, ne vaikeat asiat haluaa pitää usein itsellään. Harkitsen kyllä, että jakaisin teidän kanssanne vähän jotain kipeämpikin juttuja, en ehkä niitä henkilökohtaisimpia, mutta kuitenkin :)

   Vastaa
 21. Annika 26.5.2011

  Voi miten ihana teksti :) Ja niin totta. Kyllä vois taas katsahtaa siihen omaan napaan ja miettiä miten hyvin asiat itsellään oikeasti on. Kiitos tästä silmien avauksesta heti aamusta ;)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kiitos itsellesi kannustavasta kommentista :)

   Vastaa
 22. Henna 26.5.2011

  Mulla nousi ihan kyynel silmänurkkaan kun luin tän tekstin, tosi hienosti kirjoitettu! Varmasti moni (minä mukaanlukien) sortuu tollaiseen kateuteen toisia kohtaan. Usein tuntuu kun itellä joku asia huonosti, että jollain toisella elämä on niin täydellistä ja sitten alkaa kateus -miksei mullakin oo täydellistä? Onneksi sitä osaa kuitenki aina havahtua ja huomata, että onhan mullakin kaikki hyvin (ihanat lapset, mies ja koti, ystävät jne.), ja enhän mäkään näytä kaikille julkisesti niitä mun huonompia juttuja.

  Täytyy osata arvostaa sitä mitä jo on, eikä aina haikailla jotain.

  Kiitos sulle hyvästä tekstistä, ja ihanasta blogista! Lämmintä kesää teidän perheelle :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kävin katsomassa sinunkin blogiasi näytti oikein kivalta <3 Oikein super ihanaa kesää myöskin sinne!

   Vastaa
 23. Sarashe 26.5.2011

  Todella hyvin pohdittu ja kirjoitettu, aamen. Tuohon ei pahemmin ole lisättävää. Kateus ei kasvata mitään hyvää, mutta positiiviset asiat ja hymy vievät aina eteenpäin, ja tosiaan kaikille mahtuu huonojakin päiviä ja hetkiä, vaikeita asioita. halauksia, olet ihana ja blogiasi on ilo lueskella :)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kävin kurkkimassa blogissasi, ihania lapsosten kuvia :) Halauksia takaisin!

   Vastaa
 24. Minä 26.5.2011

  Toden totta joka sana! Kiitos tästä Maj!

  Vastaa
 25. Ida 26.5.2011

  Hei Maj!:) Vaikutat todella ihanalta ja positiiviselta ihmiseltä.Olen pidemmän aikaa lukenut blogias( tai oikeastaan melkein heti kun alotit tätä pitämään) en vaan ole tainnut koskaan jättää kommenttia tänne. Toisinaan on liian helppo unohtaa nuo asiat joista tähän kirjoitit, ja varsinkin jos lisäksi saa muilta arvostelevia kommentteja tai ihmetystä sen suhteen mitä omassa elämässään tekee/osaa. Mutta kaikesta huolimatta aion ainakin itse viettää ihanan kesän, keskittyä siihen mitä haluan itse tehdä ja mistä nautin, sekä ihan omasta seurastanikin. Pitkästä aikaa aion myös maalata muutaman taulun ihan vain itselleni:) Ihanaa kesää sinullekin, sekä perheellesi! Saan hyvän mielen kun luen postauksiasi, sekä kuvien katsellessa. Pysytään linjoilla!:)

  t. ida

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Hei Ida, Kuulostaa oikein hyvältä kesäsuunnitelmalta ;) Pysytään linjoilla tosiaan ja jätähän kommenttia toistekin!

   Vastaa
 26. Outi 26.5.2011

  Just niin! Hyvin kirjoitettu!

  Tuli mieleen eräs, joka onnitteli minua vauvasta ja samaan lauseeseen lisäsi, kuinka hänellä menee kaikki päin pyllyä. Mitä siihen voi sanoa..kiitos ja anteeksi, että minulla menee nyt hyvin?

  Niin kliseistä kuin se onkin, niin ainakin minulle lapsi on opettanut pysähtymistä ja kiitollisuutta siitä mitä on.

  Vastaa
 27. Ann 26.5.2011

  I Agree! Kämpästänne vielä kysyisin eli mistä olette hankkineet olohuoneen ja eteisen design lamppunne?

  Vastaa
 28. Minni 26.5.2011

  Näinhän se on. Voi kun vaan kaikki muistaisivat, että harva haluaa jakaa elämänsä vaikempia asioita puolen maailman kanssa. Samalla sitätoivoo, etteiivät jotkut kadehtisi muiden oletettua täydellisyyttä ja miettisi sitä, mitä itseltä puuttuu. Elämä sujuu paljon helpommin kun muistaa ne elämän hyvät ja onnelliset asiat. :)

  Aurinkoista päivää sulle Maj, tätä blogia on aina niin kiva lukea.

  Vastaa
 29. Jenmilda 26.5.2011

  Tosi hienosti sanottu. Mitä enemmän keskittyy omaan elämään ja lakkaa vertailemasta itseänsä toisiin sen enemmän elämältään saa. Ole juuri sellainen kuin olet. :)

  Vastaa
 30. anski 26.5.2011

  Hyvä palauttava teksti ja toivottavasti muutkin käy katsomassa myös mallun linkittämän jutun hesarin sivuilta. Näiden blogien seuraamisen varjopuoli voi juuri olla ns. sokeutuminen omalle elämälle. Ja mä tykkäsin Majn muistutuksista, eikö teilläkin? Todentotta. Meillä kaikilla on oma elämämme kaikki ei siitä blogia ei tee, eikä tarvinekaan. On kiva kuitenkin, että on Majta ja muita jotka pieniä kivoja juttujaan kirjoittavat :)

  Vastaa
 31. Eerika 26.5.2011

  Hei!

  Oikeesti monet blogistit vaikuttavat pinnallisilta, mutta eivät välttämättä sitä ole. Monet vaikuttavat myös täydellisiltä, eivät varmasti kuitenkaan ole =) Ihana lukea välillä jotain syvällisempääkin pohdintaa ja ajatusta. Kivasti kirjoitettu!! Sitä välillä pitää (niinä huonoina hetkinä ainakin) muistutella itselleen, että kaikki on hyvin. Pitäisi muistaa olla kiitollinen hyvästä, tavallisesta elämästä!

  Vastaa
 32. Paula 26.5.2011

  voi, vaikutat niin herttaselta jalat maassa -tyypiltä :)

  terv. uudehko blogisi seurailija

  Vastaa
 33. Manna 26.5.2011

  Oli kyllä tosi hyvin kirjoitettu, kiitos ihanasta tekstistä.

  Vastaa
 34. Rilla 26.5.2011

  On kummallista, miten ihmisten on toisinaan niin vaikea ymmärtää sitä, että arimmat ja tärkeimmät asiat elämässään tahtoo blogin omaava henkilö pitää omana tietonaan, ihan niinkuin blogittomatkin ihmiset yleensä tahtovat. Se ei ole esittämistä vaan ihmisen perustarve.

  Tämä blogi on hyvällä tavalla rehellinen. Annat itsestäsi paljon mutta silti uskon, että et edes siivua pinnasta. Se on hyvä taito.

  Vastaa
 35. muunnin 26.5.2011

  Blogit, joissa paljastetaan kirjoittajasta jotain aitoa ja merkityksellistä pintakiillon lisäksi koukuttavat meikäläisen. :D

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Mitäs blogeja sinä lueskelet?

   Vastaa
 36. Lotta 26.5.2011

  Totta joka sana! Just tän takia olen lukenut sun blogia alusta alkaen – jopa pinnallisista postauksista huomaa, että sulla on elämänkokemusta ja hieno asenne elämään. Ihanaa kesänodotusta :>

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Kiitos Lotta, ihanasti sanottu :”>

   Vastaa
 37. pp 26.5.2011

  Ihana kirjoitus, meinasi tulla kyyneleet silmään. Kai sitä aina itsekin vertailee itseään liikaa muihin… Tästedes keskityn enemmän itseeni ja siihen, mitä minulla on :). Ihanaa kevättä sinulle. Blogisi on ehdoton lemppari!

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Voi sua, voi teitä, mulla on maailman parhaat lukijat <3

   Vastaa
 38. susan 26.5.2011

  aivan nappi teksti. minäkään en ole sinulle ennen kommentoinut, mutta nyt ajattelin avata sanaisen arkkuni. olen itse myöskin syyllistynyt ajoittain hieman negatiivissävytteiseen ajatteluun, ja pitäny sinua ehkä täydellisenä ”ah mikään ei voisi olla paremmin”-tyylisenä ihmisenä. kateellisena harmitellut että miksi sinulla menee niin hyvin. toisaalta tajuan onneksi sisimmässäni olla myös samalla todella onnellinen puolestasi ja uskon, että jos on iloinen toisen puolesta, niin itsellekin tapahtuu vielä jotain hyvää. haluaisin vielä sanoa sen, että kirjoitat ihanan rehellisesti ja hymy nousee kasvoilleni aina kun toteat jotain ”minähän olen maailman huonoin ruuanlaittaja, mutta vielä huonompi olen hoitaamaan kasveja” :D olet ihana!! parasta.

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   No minkäs teet, minä olen huono kokki, onneton viherpeukalo, en osaa ommella edes nappia paikalleen eikä ruotsinkieli taitu yhtään (Siks en kommentoi sun blogia Malenami!) ja listaa vois jatkaa vaikka loputtomiin… Jos sä tapaisit mut oikeassa elämässä, niin uskonpa, että et olisi pätkääkään kateellinen :)

   Vastaa
 39. Hibsu 26.5.2011

  Itku tuli. Kuume vaan jatkuu ja pää ei meinaa kestää,

  eikä tänään tullut kamala uutinen helpota oloa.

  Tajusin tätä lukiessani, ettei muillakaan kaikki ole

  niin hyvin kuin näyttää. Ei kellään mene aina hyvin!

  <3:llä Hibsu

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Hibsu, se on välillä tosi lohdullinen ajatus…

   Vastaa
 40. Niina 26.5.2011

  Melkein tuli kyynel kun liikutuin tästä todella paljon. Kuinka kauniita, järkeviä ja ennen kaikkea todenmukaisia sanoja ja ajatuksia. Todella upeaa että julkaisit tämän tekstin meille kaikille, jotka kamppailemme niin pienten jokapäiväisten kuin niiden suurten ja koko elämään vaikuttavien suurten murheidemme kanssa. Olet ihana ihminen, kaunis ja muutenkin fiksu nainen. Toivon sinulle jaksamisia niin koko elämässä kuin juuri tässä hetkessä – joka on se kaikkein tärkein ja kaikki mitä meillä on. Haleja <3 : )

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Voi Niina :”> En voi sanoa tähän enää mitään. Kiitos.

   Vastaa
 41. Rii 26.5.2011

  Hieno postaus:) Ja tosiaan, harvoin kukaan päivittää facebookia tai blogia siitä, että onpa tylsää, yksinäinen olo, masentaa tai vastaavaa. Ehkä ne on niin herkkiä ja henkilökohtaisia asioita, ettei niitä halua sitten jakaa, ja ei tarvitsekaan :) Hyvä vain kaikkien muistaa, että elämä on kaikilla monia muitakin hetkiä kuin vain ne, mistä kerrotaan blogeissa/statuksissa/tekstareissa ja vaikka kahvilla tutun kanssa :) Ja kateellisuudesta vielä; en jotenkin ehkä itse osaa olla kateellinen… en tiedä, varmaan joskus nuorempana (joo olen niiiin vanha:D) olin. Mutta kun kukaan ei ole samanlainen, ja se on vaan hyvä asia, niin on niin turhaa ja energiaa vievää kadehtia toisia. Tietysti on ’positiivista kateutta’ eli jotain, joka motivoi, tyyliin ’voi kun toi jaksaa urheilla, miten tsemppaavaa’ tms :)

  Kivaa viikonloppua:)

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Niin kaikkien mielessä käy joskus varmasti vähän kateellisia ajatuksia, mutta parempi jättää ne sikseen ja keskittää energiat muihin juttuihin :)

   Vastaa
 42. Miia Johanna 26.5.2011

  Ihana postaus, mietin juuri samoja asioita tänään! Ja sinä sanoit ne kaikki ääneen – tai, kirjoitit ne :) Ihana Maj!

  Vastaa
  • Maj 26.5.2011

   Pelkäsin niin kovasti, että kaikki nauraa tälle mun tekstille, mutta olipas ihana yllätys, kun sainkin teiltä vaan ”tykkäystä” <3

   Vastaa
 43. Päivi 26.5.2011

  Oon lukenut jo monta kuukautta blogiasi. Jäin koukkuun, kun meillä on samanikäiset lapset :)

  Ihana kirjoitus, ihan oikeassa olet! Blogit on mulle vähän kuin naistenlehtiä, ihana lukea ja katsella kauniita kuvia. Kivaa myös lukea välillä syvällisempiä juttuja, mutta en odota bloggaajalta suurta avautumista tms. Ehkä ymmärsit, mitä yritin sanoa :)

  Vastaa
 44. mimi 27.5.2011

  moikka!

  oon myöskin lueskellut blogiasi monet ajat, sitä vanhempaa ja myöskin uudempaa!

  olet mielestäni upea nainen, asenne kohdillaan ja jalat maassa! arvostan sitä että usein blogissasi kerrot myös omista huonoista puolistasi, se saa rohkaistua minua ja uskon että monia muitakin. ihanaa että maailmasta vielä löytyy tällaisia ihmisiä!

  perhe ja ystävä ovat kaikki kaikessa, minullekkin ja hämmästelen suuresti jos jollekkin näin ei ole! aijon jatkaa blogisi seurailua ja toivotan kaikkea mainiota, hyvää ja kivaa teidän perheelle, etenkin hyvää kesää!

  Vastaa
 45. sisko 27.5.2011

  Fiksuja sanoja kerrassaan. Hyvä kirjoitus siitä mitä meidän kaikkien pitäisi tietää, mutta välillä tuppaamme unohtamaan. :)

  Vastaa
 46. Helinä 27.5.2011

  Voi että miten osuva teksti! Meidän kaikkien, etenkin naisten, pitäisi tulla tänne lukemaan tämä kirjoitus joka viikko ja vielä moneen kertaan! Luin kirjoituksesi kahdesti ja vielä toisellakin kerralla sain kylmiä väreitä.. Olet todella hyvä kirjoittamaan! :) Teksti on hyvin selkeää ja puhuttelevaa, just sellaista mikä pistää miettimään.

  Itsekin sorrun tähän kateellisuuteen aina välillä, varsinkin ulkonäköasioissa. Tämä varmaan johtuu teiniaikojen perfektionismista.. Itsellä on kuitenkin kaikki paremmin kuin hyvin, ainakin joiltain osin! Pitäisi aina välillä pysähtyä miettimään, silloin sen muistaisi :)

  Ja vielä siitä, pitäisikö sinun kertoa enemmän henkilökohtaisia asioitasi meille? Ei TODELLAKAAN pitäisi! En kertoisi minäkään. Se on jo paljon, että päästät meidät tarkastelemaan kotiasi ja elämääsi. Moni ei pystyisi siihen :) Mielestäni jokaisen lukijan täytyy kunnioittaa bloggarin yksityisyyttä, ja ennen joidenkin kysymysten esittämistä voi miettiä haluaisiko itse vastata niihin kaiken kansan nähden. Mutta nämä ovat tietenkin vain minun mielipiteitäni :)

  Jatka samaan malliin, piristät kivasti meidän lukijoiden päivää! <3

  Vastaa
 47. Eva 27.5.2011

  Maj, tän jälkeen en voi muuta sanoa kun että tykkään susta ja sun kirjotuksista ihan hirveesti! :) Tää tuli niin tilauksesta, kun oon pohtinu vähän samantyyppisiä juttuja viime päivinä.

  Vastaa
  • Maj 27.5.2011

   Toivottavasti tykkäsit edes vähän ennen tätäkin :D

   Vastaa
 48. Miaminttu 28.5.2011

  Voi vitsit, pidemmän aikaa minäkin blogiasi lukenut enkä kertaakaan aiemmin kommentoinut, mutta pakkohan tähän on jotain sanoa :) Vaikka sen, että mielettömän upea kirjoitus, niin asiaa ja niin sydämestä! Joistain kommenteistasi tuntuu huokuvan vähättely itseäsi kohtaan, älä tee niin :) Olet ihana, upea, kaunis ihminen, ja jos tuntisin sinut oikeasti osaisin varmasti luetella miljoona muuta positiivista asiaa sinussa :) Blogisi ilahduttaa, piristää, tsemppaa ja vaikka mitä, olet todella hyvä siinä! Nyt kun vielä tuli tällainen ääri-asiallinen postaus, olen vielä entistä enemmän haltioissani sinusta, ja sitä paitsi uskon, että meitä on monia :)

  Vastaa
 49. Ninni 29.5.2011

  Oot niin oikeessa! kiitti kun kirjotit tän, auttaa taas vähän paremmin jaksamaan ja muutenkin. hyvä välillä aina saada muistutus asiasta.

  Oon oikeesti tosi onnekas kun mulla on mies joka rakastaa mua ihan aidosti ja toivoo mulle pelkkä hyvää ja jonka kanssa saan lapsen <3 Oon myös tosi kiitollinen siitä että meijän kissat on kunnossa kaikesta huolimatta. Päivien piristäjiä. :)

  Kaikki muu suunnilleen tuntuukin niin masentavalta että plääh. Tuntuu että joka suunnasta satelee potkuja päähän ja kakkaa niskaan. Miks työttömiä kohdellaan niinku p***aa.. muutenkin niin kurjaa. :(

  Mut joo en nyt negistele enempää :D

  Kiitos Maj >

  Vastaa
 50. :) Pirtsakka :) 30.5.2011

  Ihanaa että julkaisit tekstisi siihen on niin helppo jopa samaistua kun meillä kaikilla tunteet joskus vyöryvät vuoristorataa.

  Mikäli näin ei olisi emme erottaisi selkeänä sitä kaikkea hyvää ja ihanaa mitä ympärillämme on.

  Kyyneleisten silmien takaa paistaa päivä entistäkin kirkkaampana olen omakohtaisestikin saanut monasti kokea.

  Oikein hyvää kesää sinulle perheellesi läheisillesi ja kaikille täällä vierailijoille :)

  Aurinko paistaa ja lintuset laulaa taitaa tulla kesä.

  Vastaa
 51. Noora 5.10.2011

  Moi! Löysin eilen kaverini linkittämäni tämän blogisi,joka vaikutti ensisilmäyksellä jo mielenkiintoiselta,ja muuttui kokoajan mielenkiintoisemmaksi,mitä enemmän selasin kirjoituksiasi ja kuviasi:) Sinulla todella on ihana tytär ja olet itsekkin jumalaisen kaunis! Pistin myös heti merkille,että puet lapsesi aivan ihaniin vaatteisiin,juuri sellaisiin,joita minäkin varmasti käyttäisin lapsellani(jos semmoinen olisi)

  Tämä yllä oleva kirjoituksei oli todella hyvä! Kirjoitat täysin asiaa! Pohtimuksesi sai ajattelemaan,että olet varmasti mukava,lämminsydäminen ja jalat maassa olevaa tyyppiä!

  Tulen varmasti jatkossakin lapsirakkaana ja kauneutta ihailevana seuraamaan blogiasi,kaikke hyvää elämääsi!:)

  -Noora-

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *