Testailin tänään mustaa Zaran jakkua erilaisten alaosien kanssa. En osaa ollenkaan käyttää suoria tai alaspäin leveneviä lahkeita. Mitä pillimpi, sen parempi ja tässä tapauksessa hiukan vielä lyhkänen, mitäs tuumaatte…

asu1

Mahdun kuvaan, kun meen vähän mutkalle :D Kengät on se samat, mitkä mulla on äitienpäiväpostauksessa

asu3

En ole pitkään aikaan pystynyt käyttämään pantaa, koska otsani on täynnä katkenneita hiuksia… (synnytys ja raskaus)

Vihdoinkin babyhairit alkaa olla kulmakarvoihin saakka.

asu4

Vihreä toppi piristää mielestäni kivasti mustaa pukua.

KOTONA:

asu6

Rebekan huoneeseen on eilen asennettu muutama koukku, voin vaan kuvitella, että nuo kertyy täyteen puoliksi pidettyjä vaatteita :D

asu5

Valokuvaseinä on työnalla, ollut itseasiassa jo aika pitkään. Kuvia on ripoteltu vähän joka paikkaan tällä hetkellä ja vieläpä ilman mitään kehyksiä… Ehkä sitten kesälomalla!?

asu2

Olohuoneen seinät huutavat tauluja  ja niitä kuvia tämän talon asukeista.

Tällä hetkellä täällä kaikuu…

Olishan nuita kotihommia aina, mutta mä taidan silti nyt lähtee salille,

Se on MORO, kaverit ;))

-Maj

0 Comments

 1. Tiia 24.5.2011

  Vitsi miten kivalta teidän olkkari näyttää :)

  Vastaa
  • Maj 24.5.2011

   Voi kiitos, se kaipais vielä hmm… jotain!?

   Vastaa
 2. Tarja S 24.5.2011

  Hei, Olen pitkään seurannut blogiasi ja joskus (harvemmin) kommentoinutkin. Nyt kuitenkin ei muistilokeroista tule kaivamallakaan esiin, että mitä sinä ja Miika teette työksenne tai voitko kertoa edes millä alalla olette. Ja onko Rebekka mennyt jo hoitoon?

  Ihania kesänodotuspäivä teille kaikille ja Tepolle rapsutuksia :)

  Vastaa
  • Maj 24.5.2011

   Mä työskentelen kosmetiikan parissa ja Miika ei halua kommetoida mitenkään asiaa :) Rebekka ei ole päivähoidossa, mutta elokuussa olisi tarkoitus mennä…

   Vastaa
 3. Jenni 24.5.2011

  Hahaa, bleiseri siis löytyi! :) Näyttää tosi hyvältä!

  Vastaa
  • Maj 24.5.2011

   Jeps, tooosi perusmatskua, mutta ihan kiva silti :) Sain niin hyvät vinkit eräiltä…

   Vastaa
 4. Outi 24.5.2011

  Puoliksi pidettyjä vaatteita lojuu meilläkin joka koukussa ja nojatuolissa..Keksispä siihen jonkun ratkaisun (ei kelpaa, että pidetään jotain vaatetta niin pitkään, että likaantuu..oon liian vaihtelunhaluinen.)

  Kivalta näyttää panta! Mulle se aiheuttaa vaan kauheen päänsäryn, möö :(

  Vastaa
  • Maj 25.5.2011

   Kehittelen parhaillaan jotain ratkaisua asiaan ja lupaan ilmoittaa jos keksin vastauksen tähän yhteiseen ongelmaamme :) :D

   Vastaa
 5. ajja 24.5.2011

  jäin ihan hölmönä tuijottamaan, että olen suunnitellut häräntaljaa, ruskeaa nahkasohvaa ja sohvapöydäksi kierrätetyn näköistä puulaatikkoa, ja nyt näen että olet yhdistänyt ne kaikki tässä. uskomatonta :D

  Vastaa
  • Maj 24.5.2011

   Outoo :DMut sillä erotuksella, että meillä on musta nahkasohva ja musta talja :)

   Vastaa
 6. Kanerva S. 24.5.2011

  On tullut paljon tätä tättäräätä-hommelia näistä kritisoinneista. Toivon, että kommenttiani ei lasketa tähän ikävään tyhmät anot -osastoon, vaikka ano käytännössä olenkin – ja suorasanainen.

  Minusta tosin kivanoloinen olkkari, mutta tuo puulaatikko ei minun mielestäni sovi oikein kokonaisuuteen. Se näyttää kömpelöltä ja voisin myös kuvitella, että umpinaisena siihen tulee kolauteltua jalkoja istuessa ja noustessa :D. Toisaalta sen korkeus nousee ainakin kuvassa yli sohvanreunan ja siitä tykkään kovasti. Minusta on hassua, että kaikki nykypöydät ovat nilkkakorkeudella – epäkäytännöllistä ja epämukavaa.

  Yleisesti vaikutelma jää hieman valjuksi – kuin asioita olisi vain keräilty jostain katalogista, mutta ei ole mitään omaa. Ajan ja etenkin lasten kanssa tosin asioita aina kertyy .. :) Lattia on huippuhieno. Tänne samanlainen heti :D

  Vastaa
  • Maj 24.5.2011

   No, tuota… Ensinnäkin, en loukkaantunut kommentistasi laisinkaan, on tosi normaalia, että ihmiset pitävät erilaisista tyyleistä, ei minuakaan välttämättä miellyttäisi sinun olohuoneesi. En silti koskaan haluaisi olla niin tyly, että ilmottaisin kenenkään toisen ihmisen kodin olevan vähän ”valju” tai ”tylsä”, vaikka minulta asiaa kysyttäisiinkin, sinä ilmoitit asiasta kysymättäkin. Meitä on vain niin moneksi, kaikkia ei voi eikä pidäkään miellyttää :)

   Vastaa
   • Kanerva S. 24.5.2011

    Ikävä juttu, että arvioni ei sinua Maj miellyttänyt. Arvasin, että suorasanainen tapani ilmaista asioita voi tuottaa tavallisen bloggaajan silmissä hankaluuksia.

    Tarkoitukseni ei ollut olla sen enempää ”valju” kuin ”tylsäkään”. Nämä adjektiivit olivat yksinomaan tarkoitettu kuvaamaan niitä tuntemuksia, joita minulla oli lähettämiäsi valokuvia kohtaan. Käsitykseni mukaan arvioni koski olohuonettasi, eikä sinua persoonana. Itse jätin sinun henkilösi tässä kohtaa rauhaan ja odotan sitä vastaavasti myös sinulta.

    Ymmärrät varmaankin, että jokainen kommentti ei voi olla ylitsevuotavaisen positiivinen, vaikka sinä sitä mukavalla tavalla oletkin :)

    Vastaa
    • Maj 25.5.2011

     Kanerva, otathan huomioon, että niissä ”lähettämissäni” valokuvissa on minun olohuoneeni ja minun valitsemani huonekalut :) Ymmärrän kyllä ettei kaikki kommentit voi, eikä pidäkään olla pelkkää ihkutusta. Ja kyllä minä olen ihan ”tavallinen bloggaaja” kuten sanoitkin, mutta ymmärrän silti aika paljon asioita…

     Vastaa
     • Kanerva S. 25.5.2011

      Otan toki huomioon ja ymmärrän hyvin, että se, mikä on omaa, on myös tavallista herkempi kaikenlaiselle arvostelulle.

      Minulle on tärkeä asiaa tietää, että jos ns. ”parjattu ano” sanoo jotain suoraan, eli ei esimerkiksi pidä jostain, niin sekin otetaan mielipiteenä huomioon. Ymmärrän, että sinullakin on varmasti kestettävää kaikenlaisissa kommenteissa – ja ehkä tässäkin. Mutta olen samanaikaisesti myös sitä mieltä, että blogimaailmassa pitäisi pystyä voida sanomaan suoraan, jos ei tykkää jostain ilman, että bloggaaja vetää siitä herkut nenään.

      Arvostan sitä, että et provosoivasta ja haastavasta tilanteesta huolimatta sortunut huonoon käytökseen tässä tapauksessa, vaikka sanoin ihan suoraan, mitä vilpittömästi ajattelen. Muistaakseni sanoin hyviäkin juttuja – ne olivat ihan yhtä vilpittömiä kuin ne kriittisetkin äänenpainot.

      Toivottavasti saan vastaisuudessakin lähettää tiukkaa kommenttia blogiisi, jos katson, että se on minun mielestäni tarpeellista. Ja niitä kivoja juttuja myös – enimmäkseen niitä, tokikin :D


 7. hih 24.5.2011

  hei mistä tuo Rebekkan leluhyllykkö on? sellainen meille kans leikkihuoneeseen, kiitos :)

  Vastaa
  • Maj 24.5.2011

   Se on ostettu muutamia vuosia sitten Kodin ykkösestä :)

   Vastaa
 8. : ) Pirtsakka :) 24.5.2011

  Ihana sun asu sopii hoikkaan vartaloosi oikein hyvi kuin kapeat lahkeet myös.

  Hyvä valinta. Sulla on vallan ihanat pitkät hiukset kuinka kauan oot kasvatellut niitä ?

  Suloinen tytteli kuvassa ihana rakastan lapsia:)

  Vastaa
  • Maj 25.5.2011

   Kasvattelen niitä hiustenpidennyksillä aina säännöllisesti, haha :D

   Vastaa
 9. RottaEllu 25.5.2011

  Hö, mikää valju oo!! Varmasti on väriä ja seiniltä puuttuu vielä juttuja, ankeeta mennä arvosteleen ns.” keskeneräistä” huonetta! Mä tykkään ainaki raivolla =) Omassa kämpässä on niin paljon erivärien sekamelskaa että päätä särkee, ni tuo värimaailma vois muakin välillä rauhottaa! =)

  Vastaa
  • Maj 25.5.2011

   Voi Mane, mun naamani on tällä hetkellä melko valju, olohuone näyttää tähän lättyyn verrattuna melko raikkaalta. MIstäs sinne sun blogiin pääsee ;)) ?

   Vastaa
 10. AnsQ 25.5.2011

  Ihana kuva Repsusta! Ja teidän lattia..ihan mielettömän kaunis! Just sellanen, minkä tahtoisin omaan kotiin. valitettavasti vuokraisäntä (mummeli) on tosi tarkka, eikä anna tehdä mitään muutoksia. :s

  Vastaa
  • Maj 25.5.2011

   Sanot nyt mummelille, et olis aika uudistua ;) Kyllähän sitä sitten omaan asuntoon ehtii tehdä kaikenlaista, jos sellainen on joskus suunnitteilla?

   Vastaa
 11. Jane 25.5.2011

  moikka! kysymys on kylläkin aivan aiheen ohitse mutta oletko testannut uutta lumenen kuultomeikkivoidetta ja mitä mieltä siitä olet? jotenkin tuntuu et kevään ja kesän mittaan on kiva vaihtaa paksu pakkeli johonkin keveän raikkaaseen :)

  Vastaa
  • Maj 25.5.2011

   En ole kokeillut, niin en oikein osaa sanoa siitä mitään :/

   Vastaa
 12. Fea 25.5.2011

  Hei suosittelepa jotain hyvää itseruskettavaa! Onko niissä kaikissa semmonen tietty paha haju? viittisitkö kertoa ku oot testaillu niitä.. :) Kiitos!

  Vastaa
  • Maj 25.5.2011

   Mä oon nyt testannut sitä Doven asteittanpäivettävää ja oon kyllä ihan tykännyt. Hintakin on aika kohdallaan :) Niin ja siitä hajusta, kai niissä kaikissa pieni tuoksu on, mutta se on kyllä tosi yksilöllistä, että mikä kenenkin nenuun tuoksuu pahalta jne…

   Vastaa
 13. jjutta 25.5.2011

  oih, niin ihana blogi, ihanat hiukset sulla! :) käykää myös tsekkaamassa mun blogi; http://nominationlife.blogspot.com/ kiitos:)

  Vastaa
  • Maj 25.5.2011

   Voi kiitos, käyn tsekkaamassa :)

   Vastaa
 14. Katja 25.5.2011

  Mulla osui nuo sun ihanat ballerinat silmiin jo jostain aiemmastakin postauksesta ja mun piti jo silloin kysellä niistä tarkemmin, mutta se jäi ja nyt kun huomasin ne sulla tuossa parveke- postauksessa, niin muistin, että mun piti niistä kysyä. Eli, onko ne Tory Burchit? Jos on, niin mistä oot ne tilannut/ostanut? Mun piti jo viime kesänä ostaa ne, mutta en uskaltanut, kun en tiedä, miten ne koot menee… Eli, osaisitko neuvoa, että eroaako noiden koot jotenkin normaalista vai onko sulla noissa samaa kokoa kuin muissakin kengissä?

  Kiitos, jos ehdit vastailla ja mukavaa viikkoa!! :)

  Vastaa
 15. ryppymekko 25.5.2011

  Nämä tyylijutut on jotenkin niin hauskoja..Hauskaa siis se miten voi tykätä niin erilaisista kodeista, eri tyylisistä ja sitten koittaa miettiä ja päästä jyvälle että mikä on eniten sitten sitä ”omaa”, koko sisusteluskaalan kirjavassa maailmassa :)

  Vaikka oma sisustusmakuni ei olekaan ehkä aivan yks yhteen tyylisi kanssa (vaikka osiltaan taas onkin) niin tykkään silti paljon tuosta kauniista,”pelkistetystä” tyylistäsi.Hyvältä näyttää!Mielellään katson kuvia kodistasi ja inspiroidunkin.

  Muutenkin olen saanut viihtyä positiivishenkisessä blogissasi,kiitos Maj ja iloista viikon jatkoa sinulle! Tuotat iloa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *