Tiedättekö mitä, mulla alkaa välillä mennä maku tähän hommaan. Ensimmäistä kertaa, musta tuntuu siltä, että mua ei huvitakaan kirjoittaa tänne yhtään mitään. Ai miksi? No siksi, kun kommenttiboksista on tullut sellainen, kuin se on. Oon alkanut miettimään, että tämmönen ei välttämättä ole hyväksi Repsulle, eikä minun mielenterveydelleni. Oisiko joku keino, millä pystyisin kovettamaan itseni kaikelta arvostelulta? Tiedän, että suurin osa teistä on ihania, kannustavia ja positiivisiä ihmisiä. Pieni osa taas on sieltä ihan toisesta päästä. Silti minusta on aika todella surullista, kun jotkut menevät niin pitkälle sanomisissaan, että vetävät jopa lapseni juttuihinsa mukaan. Tämä arvostelulle altiiksi laittamisemme on oma valintani, tiedetään. Pitäisiköhän minun sitten vain jatkossa jättää tyttöni koko blogin ulkopuolelle? Kuulostaa järkevältä, mutta siinä on vain yksi ongelma. Kirjoitan usein arjestamme ja tyttö luonnollisesti kuuluu niin vahvasti joka päiväiseen elämääni, hän vaikuttaa kaikkiin tekemisiini, ajattelen häntä kaikessa, mitä ikinä teenkin.

ensimmäinen päiväni äitinä.

 

Vaikka en julkaisisikaan ilkeitä kommentteja, niin joudun silti lukemaan ne, joten se on ihan sama sitten. Ei haittaa vaikka minä itse olisin jonkun mielestä liian ruma, kaunis, laiha, lihava, iso nenäinen, itsekäs, ylimielinen, idiootti, yksinkertainen, kauhea, feikki tai mitä tahansa… Ja siinä vaiheessa, kun joku haluaa minua oikein satuttaa, niin hän ottaa tietysti tämän ”lapsikortin” hiastaan. ”Sääliksi käy pientä tytärtänne”, ”Lapsennekaan ei ole sieltä kauneimmasta päästä”  ja mitä vielä. Se äiti, jota ei tämänkaltaiset kommentit ärsytä, käsi ylös? Vaikka osaisinkin jättää ne omaan arvoonsa, niin silti ne satuttaa. 1-vuotias lapsi ei ole vastuussa mistään minun tekemisistäni, hän on puhdas, viaton ja onneksi tietämätön kaikesta. Jätän nyt tämän asian mietintämyssyn alle hautumaan…

Entäs miten käy toiveviikolle? Se jatkuu varmaankin huomenna.

 

-Maj

 

ps. En voinut kirjoittaa mistään muusta asiasta, koska tämä on ollut mielessäni koko päivän. Toiseksi, tämmöinen minä vain olen, enemmän tunne, kuin järki-ihmisiä… Ja kolmanneksi, kirjoittaminen helpottaa oloani aina, nyt ajattelen taas jo muita juttuja.

0 Comments

 1. Riikka 30.6.2011

  Voi että harmittaa sun puolesta :( Ihan varmasti satuttaa tuollaiset arvostelut ja kommentit. Se on vaan niin sääli, että jotkut ihmiset ovat niin sairaita tai yksinkertaisia, että arvostelevat toisen lasta tai suoraan haukkuvat vaikka sinua itseään. Kateus, ilkeys tai muuten vaan halu olla noin moukka ärsyttää. Pääasia että itse tiedät että olet kaunis bloggari, tyttäresi ja koko perhe on ihana ja ennen kaikkea minä nautin lukea kaikista kivoist jutuista täällä. Ei ainakaan minua jaksa sinänsä kiinnostaa arvostella teitä, koska olette uppo outoja ihmisiä. Kivaa on vaan lukea tätä vähän niinkuin jotain lehteä missä on vinkkejä tuotteista tms. Jotenkin tämä on just sellainen blogi mistä mä tuun aina hyvälle tuulelle. Koskaan ei ole tullut mieleen mitään et arvostelisin tms. Tsemppiä!!

  Vastaa
 2. Karolina 30.6.2011

  Harmittaa kun saat tuollaisia kommentteja. Blogisi on aivan ihana ja on ihana kuulla tarinoita myös suloisesta tyttärestäsi. Ihmisillä on aina tarve satuttaa, kenties johtuu kateudesta tai sitten jostain ihan muusta. Toivottavasti pystyt jättämään tämmöiset ihmiset omaan arvoonsa, jotta eivät onnistuisi loukkaamaan. Loppupeleissä nämä ihmiset eivät kuitenkaan tiedä mistään mitään ja ilmaisevat näillä kommenteilla vain oman tyhmyytensä.

  Oikein ihanaa kesän jatkoa koko perheelle! Nautitaan auringosta. :))

  Vastaa
 3. Mia 30.6.2011

  Moikka,

  Tykkään kovasti blogistasi ja olen totisesti ihmetellyt kuinka jaksat lukea kaikkia näitä kommentteja mitä ihmiset kirjoittavat! Olet sisukas nainen. Mutta vahvoillakin ihmisillä tulee raja vastaan ja pienten lasten äitinä tiedän miten helposti raja ylittyy, kun lapset vedetään mukaan asiattomuuksiin. On todella sääli, että ihmiset kokevat voivansa nykyään netissä kirjoittaa ihan mitä vaan. Miksi lukea toisten blogeja, jos ne herättää niin paljon negatiivisia tunteita. Itse luen vaan blogeja, joista pidän.

  Tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Huomaa, että nautit tavallisesta arjesta lapsen kanssa. Kaikesta paistaa, kuinka paljon lastasi rakastat. Aurinkoisia kesäpäiviä ja toivottavasti mielesi pian piristyy :)

  -Mia

  Vastaa
 4. Nanni 30.6.2011

  Tuo kuva sinun ja Rebekkan ensimmäisestä yhteisestä päivästä on aivan uskomattoman kaunis! tsemppiä ja ihanaa kesää. =)

  Vastaa
 5. kkartio 30.6.2011

  On kyllä kertakaikkisen mälsää, kuinka jengi AINA tarttuu ja kommentoi negatiivisiä asioita, tai siis varmasti tulee positiivisiä kommenttejakin, mutta että massat, jotka on sitä mieltä, että kaikki on ihanaa ja jee, ei avaakaan sanaisia arkkujaan niin kuin ne, joilla on jotain tosi typerää ja ajattelematonta sanottavanaan. Tää pätee melkein mihin tahansa, blogien lisäksi myös muussa elämässö. Voisinkin ottaa huomisen tavoitteeksi olla valittamatta tai negailematta yhtään mistään, sillä eihän kurjien asioiden kuuluttaminen niitä asioita itsessään paremmaksi muuta. Mun täytyy tässä sanoa vielä se, että oon aina ihastellut, kuinka ja kaunis tytär teillä onkaan. Kauniita kesäpäivä kaikille teille!

  Vastaa
 6. karita 30.6.2011

  harmi juttu ! Ei sitä osaakaan ajatella tälläisen kuuluisan ja lukijakannaltaan suuren blogin varjopuolia. En oikein ymmärrä mistä niitä ihmisiä tulee, jotka ovat aina kommentoimassa jotain negatiivista. Itse ainakin kelaan kommenttiboksin puolelle vain kun on jotain mukavaa sanottavaa.

  Jos yhtään lohduttaa niin mä olen ainakin sun blogin ihan ykkösfani ja ilahdun aina kun näen bloggerista, että olet postannut. Ihanaa lukea teidän söpöstä pikkuperheestä ja Repsu on ihana ! Uskon etten ole ainoa joka näin ajattelee, mutta ymmärrän että ihan parikin loukkaava kommentti riittää pilaamaan päivän.

  Hurjasti tsemppiä ja nokka pystyyn vaan kamalille kommentoijille !

  Vastaa
 7. IdaSofia 30.6.2011

  Hej Kaunis, hoikka persoonallinen tyylikäs ja ihana äiti.

  Mä olen lukenut sun kommenttiboksia nyt pari kertaa ja voi että mua ärsyttää jotkut kommentit ja ku asioita vatvotaan ja vatvotaan. Ihmisiähän me kaikki ollaan ja jokainen meistä erilainen. En ole itse äiti, mutta kyllähän kirjoituksistasi tulee sellainen tunne, että ei teidän ihanalla tytöllä ole hädänpäivää. Kasvaa ihanassa ja rakastavassa perheessä. Uskon että sun blogi on suurimmalle osalle iloksi ja varmasti sinulle iso osa itsesi ilmaisussa. Joten yritä jättää tuollaiset kommentit omaan arvoonsa, ja niinkuin varmasti tiedät niin kateellisten panettelua, Jokaisessa meissä on hyviä ja huonoja puolia, mutta en ole vieltä täydelliseen ihmiseen törmännyt. Ja en tiedä haluaisinko törmätäkään omat virheemme tekee meistä persoonallisia.

  Vastaa
 8. Riikka 30.6.2011

  Harmittaa sun puolesta. Luulis että ihmiset osais pitää tommoset mielipiteet ihan oman päänsä sisällä, eikä niitä tartteis alkaa kirjottelemaan. Olet varmasti paras äiti Rebekalle ja ihan varmasti tärkein! Sen kyllä huomaa miten inhottavia ihmiset osaa olla. Tsemppiä sinne suuntaan! Magicpoks on ihan yks mun lemppariblogeista, joten älä vaan lannistu ja ota ttees noita kommentteja, vaan jatka tätä ihanaa ja auinkoista blogia! :)

  Hyvää kesää sinne!

  Vastaa
 9. kaisa 30.6.2011

  Ikävää että saat tuollaista kuraa niskaasi. Ihmisten tyhmyyttä (usein myös kateutta) kun täytyy jatkuvasti arvostella toisten elämää. Kannattaa yrittää sivuuttaa mokomat! Kauheaa miten kukaan kehtaa pahaa sanoa toisen pikkuisesta, mitä ihmisiä! Niin ikävää…

  Kovasti tsemppiä ja voimia siulle !! :)

  Vastaa
 10. Emmi 30.6.2011

  Ne ihmiset, jotka laittaa sulle niitä negatiivisia kommentteja koskien tytärtäsi, valintojasi jne, ovat todellakin itse pohjasakkaa, kateellisia jostain, idiootteja. Heillä ei ole omaa elämää ja luulen, että he lukevat montaakin tällaista blogia ja kommentoivat noin.. :/ Inhottavaa, että joidenkin pitää arvostella muiden tapaa olla vanhempia, tehdä asioita jne jne. Mutta valitettava tosiasia on se, että sellasia ihmisiä on aina ollut ja tulee aina olemaan.. Ja luulenpa, että edes toi sun teksti ei saanu sellasta ihmistä miettimään, et hei pitäskö lopettaa se muiden arvostelu ja alkaa elää omaa elämää sillä omalla oikealla tavalla..

  Helpommin se on sanottu, ku tehty, et jättäis tollaset ääliöt omaan arvoonsa, mutta mä ainakin aion tehdä niin tulevaisuudessa. Mä teen asiat omilla hyväksi havaitsemillani tavoilla ja tee säkin, äläkä välitä niistä typeristä, koska sulla on AIVAN IHANA blogi!! Haluaisin lukea jatkossakin :)

  Tsemppiä!!!

  Terkuin, Emmi

  Vastaa
 11. elpuri 30.6.2011

  en voi ymmärtää miten joku saattaa tulla arvostelemaan toisen kasvatuskykyä, tai varsinkaan lapsosta kun ei ole nähnyt todellisuutta kuin blogin perusteella. ei voi ymmärtää. lähtee suorastaan järki tollaisen lukemisesta. olet paras juuri tuollaisena. piste. <3 myöskin huolesi pienen lapsen jättämisestä yksin ravintolaan vaikutti aika tavalla. vaikka itsekään en ole nähnyt teidän arkea kuin tämän blogin perusteella, niin silti haluaisin olla samanlainen äiti joskus omille lapsilleni kuin Sinä olet Rebekalle.

  Vastaa
 12. V 30.6.2011

  Tosi ikävää ! :( ihan oikeesti, tuli hirveän paha mieli sun puolesta :/ ei kenenkään tarvitse kuunnella mitään tommosta, ei itsestä, ei miehestään, ystävistään, kodistaan, pukeutumisestaan tai ainakaan lapsestaan. Ei mistään. Tuntuu ihan käsittämättömältä miten joku VOI arvostella KETÄÄN, oli sitten tuttu tai tuntematon , niin tolla tavalla. Siiis ihan suoraan sanottuna pöyristyttävää. Oksettavaa. Oli ihan pakko tulla kommentoimaan, että älä missään nimessä ota tommosia puheita itseesi, ei todellakaan kannata. Muista, että tommosten kommenttien kirjoittajat kertovat kommenteillaan vain itsestään ja omasta tyhmyydestään . Mä oon lueskellut tätä sun blogia reiu vuoden verran, enkä oo koskaan kommentoinu mitään. Nyt oli ihan pakko tulla tsemppaamaan sua, vaikutat Maj ihan mielettömän sydämelliseltä ja sympaattiselta nuorelta naiselta, hyvältä ja rakastavalta äidiltä, ihanalta elämänkumppanilta. En tosiaan pysty ymmärtämään miten joku voi toisin väittää .

  Aurinkoisia kesäpäiviä ja hirveästi haleja <3

  Vastaa
 13. maur 30.6.2011

  Hei ihana Maj! Älä välitä ilkeistä kommenteista. Uskon, että suurin osa niistä sisältää kateutta, sillä olet varmasti juuri paras äiti lapsellesi :) toivon kovasti, että Repsua nähtäisiin edelleen piristämässä blogiasi, sillä hän jos kuka tuo paistetta arkeen. Kaikkea hyvää ja ihanaa kesää.

  Vastaa
 14. Minä 30.6.2011

  Ja mitä vielä Repsuhan on yksi maailman suloisimmista pikkutytöistä ja todella nätti!! Ihmetyttää vaan, miten ihmiset (useimmin) tulevat anoina haukkumaan ja mäkättämään, eikö heillä ihan oikeasti ole muuta tekemistä, kuin arvostella muiden tekemisiä ja vielä äitiyttä. Olen kyllä sitä mieltä, että jokainen äiti on lapselleen paras äiti ( miinus ne, jotka ei sitten välitä lapsista tippaakaan). Ja sinä olet Repsukalle kyllä paras ja rakastavin äiti mitä voisi kuvitella. Tsemppiä jatkoon, minä ainakin mieluusti lueskelen vielä toistekkin juttujasi, onhan ne niin ”mukavaa luettavaa”, josta pahoinakin päivinä tulee hyvälle tuulelle, se on todistettu! :)

  Vastaa
 15. Laura-täti 30.6.2011

  voi maj, älä jätä meitä uskollisia ja mukavia lukijoitasi :) laita vaikka kommentointi jonkinlaisen rekisteröitymisen taakse. se varmaankin karsii tympeimpiä provoja. sitten jossain vaiheessa voisit taas avata sen kaikille, kun tomu on laskeutunut. tsemppiä kesään ja kaikkea hyvää teidän perheelle!

  Vastaa
 16. Nana 30.6.2011

  Kuinka jotkut ihmiset ovat vaan niin TYHMIÄ, ilkeitä ja kateellisia, mitä liekään, että pitää alkaa ihmisiä (ja vielä tuntemattomia sellaisia) kuvien ja tekstien perusteella analysoimaan ja arvostelemaan. Mua alkoi suututtaa ihan kamalasti tämän lukeminen, tai siis ennemminkin ne ihmiset, jotka kehtaavat olla niin hirveitä, että kirjoittavat, korostan edelleen, TUNTEMATTOMASTA ihmisestä tai hänen lapsestaan tuolla lailla.

  Olet, Maj, ihana bloggaaja ja vaikutat kamalan sydämelliseltä ihmiseltä. Yritä olla välittämästä niistä ääliökommentoijista, joille todennäköisesti postaus kuin postaus aiheuttaa ”vittu mitä p*skaa”-reaktion. Ja siis ilman MITÄÄN syytä. Yleensä olen vähän naureskellut, jos joku on kommenttiboksissa kertonut itkeneensä blogitekstin luettuansa, mutta tähän joukkoon liityn nyt minäkin, sen verran pahalta tuntui puolestasi. Paljon tsemppiä siulle!

  Vastaa
 17. ellen 30.6.2011

  Tuli ihan paha fiilis kun luin tämän postauksen. En ymmärrä millainen ihminen lähtee arvostelemaan toisen äitiyttä tai vieläpä pientä ja täysin viatonta lasta! Surullista ja järkyttävää kuulla, että tuollaisia ihmisiäkin on…

  Olet paras äiti Rebekalle, tiedä se! Teidän kuvatkin ovat aina niin ihania, niistä kyllä välittyy kuinka paljon välität tyttärestäsi!

  Vastaa
 18. : ) Pirtsakka :) 30.6.2011

  Voi olen niin pahoillani puolestasi ymmärrän hyvin tunteesi itsekkin vahvasti tunne ihmisenä osaan samaistua asemaasi lliankin hyvin.

  Kyllä ihmiset osaa olla ilkeitä olen tätä miettinyt ja tullut siihen tulokseen että heillä itsellään on niin paha olla että on pakko tölviä jotain toista ja laittaa paha olo kiertoon :(

  Voi kun pystyisit jättämään tuollaiset viestit mielestäsi, mutta kokemuksesta tiedän ettei se helppoa ole.

  Sympatiani on puolellasi jos yhtään lohduttaa.

  Toivon että jatkat niin moni meistä toivoo sitä :)

  Aurinkoa ja iloa päiviisi :)

  Vastaa
 19. Ruusu 30.6.2011

  Ihanainen Maj.

  Älä missään nimessä lopeta tätä! Mitä ihmettä minä sitten illat teen?!? :D Olen ahkerasti vuoden ajan lukenut blogiasi ja nyt ekaa kertaa kommentoin, mutta vaikutat IHANALTA ihmiseltä jolla on IHANA tyttö ja MIELETÖN mies :) <3

  Hiiteen kaikki negatiiviset kommentit! Tää blogi saa aina hymyn huulille kun saa lukea aidolta vaikuttavan ihmisen arjesta missä pienet "roinat" lattialla ei haittaa :)

  Vastaa
 20. Suvi 30.6.2011

  Muista että yhtä mielenvikaista idioottia kohden meitä on varmaan 1000 kivaa lukijaa, jotka ei vaan yleensä kommentoi mitään :). Ollaan me silti täällä.

  Vastaa
 21. Katy 30.6.2011

  En kyllä tajua sitä lapsen ulkonäön kommentointia, varsinkin kun Rebe on varsin viehättävä nuori neiti eikä todellakaan rumasta päästä. Ja näitä oikeasti karmeita lapsia kuitenkin on tullut nähtyä, Rebehän on kaunotar! Harmittaa kyllä sun fiilikset, on se vähän välittynyt tännekkin päin kun yleensä niin iloiset ja usein ilmestyvät postaukset täynnä Rebekan elämäniloa ovat lyhentyneet ja muuttuneet välittömimmiksi : / Omat suosikkini ovat juuri Rebekan kuvat ja Rebestä kertovat jutut kun itselläkin on pieni tytär ja toisen pienen onnellisen lapsen ilon katselu piristää päivää kuin päivää ja lämmittää mieltä :] Jostain syystä tulee kovin tunteellinen olo kun alan miettimään, mitä tekisin jos omaa lastani arvosteltaisiin ja vanhemmuuteni kyseenalaistettaisiin ilman mitään todellista syytä. Oot kyl todella vahva ja ihailtava ihminen kun jaksat silti kirjoittaa edes jotain vaikka ”kukkahattutädit” arvostelevatkin epäsopivasti täysin normaalia elämää. Ehkä se on vain kateutta joka alta huokuu. Vaikka sitä on vaikea ohittaa, niin kannattaa aina muistaa, että moni muu lukija ei koskaan olisi samaa mieltä parin (tai kenties yhden ja saman?) henkilön kanssa. Ja tuntuu siltä että usein ne jotka pilkkaavat ja arvostelevat ovat niitä, joilla pilkka osuu omaan nilkkaan, sitä ei vaan myönnetä julkisesti.. Kovasti jaksamista sinne, eiköhän muutama ihanna Reben halipusu piristä taas ! :)

  Vastaa
 22. lotta 30.6.2011

  arvaappas kun jätät repsun blogin ulkopuolelle niin johan saavat taas lisää vettä myllyynsä.. ”sillä on pieni tyttö, mutta ei siitä vaan blogissa ikinä puhuta, onpa pinnallista, mitä se lapsikin tekee kun äiti vaan kirjottaa blogia ja voivoi..”

  mun mielestä blogi on sun ja just sä päätät mistä siinä kirjotat ja miten kirjotat. ihan niinkun tämäkin postaus. oli sitten kyseesssä asiasisältö tai kielioppivirheet. helppohan se on nimimerkin tai anonyymina pysymisen takaa kommentoida ja ladata shaibaa niskaan. en ymmärrä miten jos ihmistä ottaa jokin toisessa ihmisessä tai tämän kirjotuksissa niin kovin päähän, kun se on niin ruma tai on näppäillyt vääriä kirjaimia, niin miiiiiiiiiksi ihmeessä sitten pitää omaa pientä päätänsä vaivata ja lukea sellaista joka itseänsä vaan ärsyttää. onko kyseessä sitten kateus vai mikä saa pään aukeamaan. tottakai mielipiteensä saa ilmaista, mutta senkin voi tehdä asiallisesti. ilman, että tarvii mennä liian pitkälle. täällä kuitenkin ruutujen takana suurin osa porukasta tykkää lukea susta ja teijän perheestä. kaikista sen jäsenistä.

  te ootte ainakin näin luetun perusteella hyvät vanhemmat joilla on hyvä tukiverkko ja repsua rakastetaan ihan selvästi niin omassa kodissa kuin isovanhempienkin luona (ainakin mitä sai päätellä erääseen aiempaan postaukseen jossa mummi vastasi, että repsulla on kaikki hyvin ja kotiin tuotaisiin samantien jos näin ei olisi). mahdottoman hurjasti tsemppiä ja jaksamisia sulle!

  btw. todella kaunis kuva

  Vastaa
 23. Elisa 30.6.2011

  Oon iteki välillä jopa kauhulla lukenu kommentteja, joita sulle on jätetty. Ei se tietenkää oo sama, et ulkopuolinen

  ja lapseton ihminen lukee niitä ja toteaa, et onpa tyhmää porukkaa. Tietysti mun on helpompi jättää ne omaan

  arvoonsa, mut silti ne ärsyttää. Ois niin kiva tietää, et minkälaisia ihmisiä siellä oikeesti kirjottelee suoraansanottuna p*skaa tänne, ja millanen niiden oma elämä sitte on. Ei huhhuh, en haluu edes ajatella.

  Tsemppiä, toivottavasti saadaa lukea vielä postauksia, joissa Repsukin on mukana!

  Vastaa
 24. Hanna 30.6.2011

  Voi kuinka ihmiset osaavat olla inhottavia ja typeriä!! Ymmärrän hyvin tunteesi, olen itsekin enemmän tunne kuin järki ihminen! Pidän blogistasi todella paljon ja luen sitä päivittäin. Juuri arki ja sen ympärillä pyörivät päivitykset ovat parasta, tavallista elämää! Jaksamisia, äläkä välitä muiden tyhmistä kommenteista, ne on vaan kateellisia jostakin tai muuten vaan tylsistyneitä omaan elämään, jolloin on pakko puuttua ja arvostella toisten elämää!!

  Vastaa
 25. rita 30.6.2011

  En nyt osaa oikein muuta sanoa kuin että hiljaiseks vetää.. Niin surullista, kuinka joku viitsiikin kommentoida mitään noin töykeää :( Ja suvia siteeraten, ”yhtä mielenvikasta idioottia kohden meitä on varmaan 1000 kivaa lukijaa, jotka ei vaan yleensä kommentoi mitään :)” on todennäköisesti totta. Itse olen lapseton, alaikäinen tytönretkula ja kyllä, blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani. Pakottaahan sinua ei kukaan voi, ei jatkamaan eikä pitämään pientäsi mukana tässä pyörityksessä, mutta pyydän ettet ainakaan kokonaan lopeta. En kyseenalaista yhtään etteikö olisi raskasta, en alkuunkaan.. Mutta niin. :(

  Tuhat voimahalia ja paljon aurinkoisia ajatuksia täältä sinne!<3 Ja teidän perheelle terveisiä :-)

  Vastaa
 26. kolmen Äiti 30.6.2011

  Hei etkä kyllä lopeta bloggaamista!!!! Ja sun pieni tyttös on tosi suloinen pakkaus, sano kuka mitä muuta tahansa… Typeriä ihmisiä maailma pullollaan, Älä heistä välitä. Ei oo sen arvosta!! Mun ymmärrän kyl et tuntees :(

  tsemppiä ja IHANAA kesää!!!!!

  Vastaa
 27. hug 30.6.2011

  Tsemppiä ja jatka valitsemallasi tiellä! Sun juttuja on kiva lukea ja kuvia katsella. Katelliset ne siellä eniten huutelee. Pää pystyyn ja aurinkoista kevään jatkoa teidän kauniille perheelle :)

  Vastaa
 28. jep 30.6.2011

  Voi ei, Rebekka saattaa hyvinkin olla kaunein lapsi mitä oon pitkään aikaan nähnyt, en vain ole viitsinyt sitä sanoa täällä kommenttiboksissa (jota en myös oikeastaan koskaan lue, ja näin ollen olen autuaan tietämätön kaikesta tästä kurasta…) etten kuulostaisi oudolta, uhkaavalta (olen 24-vuotias nainen :)) tai ihan vaan perseennuolijalta. On muuten hauska aina välillä bongailla ”tuttuja” postauksistasi, sekä ystäväsi Roman, että toissapostauksen Olli, ovat tuttuja naamoja :) Se on varmaan tää Tampere… vaikka Ollihan taitaakin olla kotoisin kanssasi samoilta nurkilta?

  Vastaa
 29. Tiia 30.6.2011

  Voi piiip noita tyhmiä ihmisiä, joiden täytyy tuollaista shaibaa edes näppäimistöltään suoltaa!! Mitä ihmettä he sitten ovat luonnossa ja suustaan päästävät??

  Sinä ja Miika olette aivan ihana pari(se välittyy tänne asti ruudunkin välityksellä) :D Ja teidän ihanaan perheeseen on siunaantunut tuollainen ihana tyttö kuin Rebekka! Hän on NIIIN suloinen!!

  Ja voi niitä päiviä, kun minä olen meijän Oonan 1,5v:n kanssa miettinyt kuinka huono äiti olen, kun laitoin hänet 10kk:n ikäisenä hoitoon ja palasin töihin. Ja väsyneenä vapaapäivinä ei vaan keksi enää mitään viihdykettä tuon ikäiselle.. Tänään viimeksi tytön päiväuniaikaan itkin ja mietin, että mitä ihmettä sitä vielä keksisi, jotta voisin pitää tuon ihanan palleroiseni tyytyväisenä… Sitten avasin blogisi ja voi että mikä ihana postaus teijän rantsukäynnistä… Niinpä mekin Oonan kanssa päädyimme rantsuun leikkimään ja loiskimaan vettä! Siinä vaan yksi esimerkki mitä iloa ja inspiraatiota olette koko Magipocks:n väki meidänkin arkeen tuoneet!

  Voimia Maj ja koko poppoolle sinne!

  Työ vaan niin rokkaatte !! :D

  Vastaa
 30. Aprilli 30.6.2011

  Muutamilla jäänyt kotikasvatus (tai mitä lie??) elämässä saamatta kun katsoo millasia kommentteja ihmiset kehtaa tänne kirjoitella. Varmasti satuttavat, varsinkin omaa lasta kohtaan suunnatut kommentit :(

  Sinulla on kuitenkin ihana blogi jonka päivityksiä odottelen aina innolla. Ensimmäistä kertaa kuitenkin vasta kommentoin… Kuten joku tuolla aikaisemmin kirjoitti, on meitä ”kivoja lukijoita” varmasti 1000 kertaa enemmän kuin häiriköitä!!

  Vastaa
 31. Inka 1.7.2011

  Tiedän niin tuon tunteen.

  En ole itse saanut negaa palautetta blogissani, mutta monesti kirjoittaessa mietin, että mitenköhän tämäkin nyt käsitetetään, kuka ottaa herneen nenään, olenko huono äiti jne. jne. Lista jatkuu loputtomiin.

  Julkaisen tytöstäni kuvia blogissani, koko aika yhä vähemmän. Harmittaa, sillä hän kuuluu hyvin visusti mukaan arkeeni, ja blogissani purkaan arkeani muille. Mietin itse myös, mihin vedän rajan. Onko se raja täynnä kun ensimmäinen ”nega” palaute tulee vastaani? Toisaalta, tiedän, että aina joku on arvostelemassa. Tää on oikeesti vaikea yhtälö, osaisinpa sanoa jotain viisauden sanoja. Mutta mun pointti on se, että tee niin kuin itsestä susta tuntuu parhaimmalta. Älä välitä muista.

  t.Inka

  Vastaa
 32. Henna 1.7.2011

  Olet upea nainen, äiti, bloggaaja ja kertakaikkiaan upea. Olet niin rehellinen. Kirjoitat normaalista arjesta ja vaikeistakin asioista. Ei kaikilla ole pokkaa tehdä niin. Varmasti moni voi samaistua asemaasi äitinä, jolla on ihana lapsi/lapsia ja joiden kanssa eletään suhteellisen normaalia arkea. Monet vaan eivät uskalla antaa itsestään mitään ulos. Siksipä he kritisoivat sitä, että sinä teet niin. Eivät he voi kestää sitä, että joku pystyy olemaan itselleen ja muille ihmisille rehellinen esimerkiksi väsymyksestä ja muista vaikeista jutuista. Ja eivät he kestä sitäkään, että sinulla menee hyvin ehkä juuri silloin, kun heillä menee huonosti.

  Aina löytyy ihmisiä ketkä ovat valmiita haukkumaan toisia ja arvostelemaan liiankin rankalla kädellä. Se on surullista.

  Rebekka on ihana ja suloinen lapsi ja uskon, että sillä pienellä, viattomalla ja arvokkaalla pakkauksella ei voisi olla parempaa kotia kuin mitä te Miikan kanssa annatte. Sinusta Maj oikeasti tekstien välityksellä huokuu se rakkaus sitä pientä lasta kohtaan. Se on arvokkainta maailmassa, viis siitä mitä ihmiset sanovat. Sinä tiedät sydämessäsi rakastavasi tuota pientä palleroa ja tiedät, että hänellä on kaikki hyvin. Repsulla on rakastavat vanhemmat ja koti (sekä isovanhemmat tietysti ja muut heput), se on tärkeintä mitä lapsella voi olla.

  Toistelen ehkä samoja asioita, mutta puhun onneksi vain ja ainoastaan totta. :)

  Toivotan ihan hirveän paljon jaksamista ja onnellisia päiviä ja hetkiä teille kaikille sinne. :)

  Vastaa
 33. Joanna 1.7.2011

  Oon kommentoinut enintään kaksi kertaa koko sinä aikana, kun oon blogiasi lukenut (vuoden, kaksi?) ja nyt oli pakko päästä sanomaan jotain lohdutuksen ja tsemppauksen sanoja yhdelle lempibloggaajistani (varsinkin kun melko vähän aikaa sitten mainitsit, että kommenttiboksissa on käyty sotaa).

  Tiedän, että meidän kaikkien uskollisten lukijoiden on helppo sanoa, että ”anna olla”, koska varmasti jo yksikin asiaton ja julma kommentti riipaisee sua hyvinkin syvältä jos noin ajattelemattomiin asiattomuuksiin mennään.

  Mä itse en ole äiti enkä edes osaa arvata, minkälaista äitinä oleminen tulee olemaan, mutta sun blogiasi on aina ollut tosi ihana lukea, kun teidän perhe-elonne tuntuu olevan niin aitoa, lämmintä ja avointa. Rebekan kasvuympäristö vaikuttaa siltä, että hänestä kasvaa aivan varmasti iloinen, onnellinen ja kaunis ihminen – niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Huolimatta siitä, että häntä on näkynyt oman perheensä blogissa. Onhan Rebekka nyt kuitenkin aika olennainen osa teidän perhettänne!

  Äitiys tuntuu olevan asia, joka herättää hirmuisesti tunteita ja mielipiteitä. Jokainen äiti on varmasti paras äiti omalle lapselleen, mutta kuka oikeasti kehtaa tulla arvostelemaan toisen vanhemmuutta ja millä oikeudella? Keskittykööt omien lastensa onneen, kuten te tunnutte Miikan kanssa tekevän.

  Kaikkien sosiaalisten medioiden yleistyessä on ihan ymmärrettävää, että varsinkin suomalaiset tuppisuut kavahtavat toisten ihmisten avoimuutta, mutta kaikesta huolimatta oon sataprosenttisen varma, että teidän postauksista ilahtuneita on huomattavasti enemmän kuin näitä pikkumaisia arvostelijoita. Sen vaan sanon, että jos arvostelee toisten elämää tuntematta toisia, ei kyllä saa valittaa sitten yhtään jos joku tekee näille valittajille samoin.

  Sitä paitsi, mitä se muilta on pois jos te olette onnellisia ja teidän kaunis tyttärenne kasvaa aivan ihanassa, rakastavassa ja laajassa läheispiirissä? Onhan tämä blogi varmasti myös sitä varten, että kaikki tähän piiriin kuuluvat pystyvät lukemaan teidän elämästänne, kun eivät pääse jakamaan niitä kaikkia kivoja hetkiä teidän kanssanne. Ja onhan nämä kirjoitukset ja kuvat kallisarvoisia teille kolmelle tulevaisuudessa, koska ne ovat nimenomaan teidän muistojanne. On tosi ihanaa, että jaatte niitä ison yleisön kanssa, iso kiitos siitä, ja jos päätätte laittaa sen tauolle, se on tietysti vain ja ainoastaan teidän asianne, vaikka meitä lukijoita olisikin kuinka suuri joukko jäämässä kaipaamaan teitä.

  Ihanaa ja lämmintä kesää koko perheelle, ja aivan kaikkea ihanaa ja hyvää teille <3

  Vastaa
 34. ktaa 1.7.2011

  Toivottavasti et päädy blogia lopettamaan! On nimittäin yksi parhaista blogeista, mitä olen lukenut.

  Tsemppiä sinne ja toivotaan, että järki tulis näillä anonyymeillä ym. käteen! :)

  Vastaa
 35. tiia 1.7.2011

  Kateellisten puhetta tuollaiset haukkukommentit. Olet kaunis, hyvin pukeutuva ja selvästi tasapainoinen.

  Netti on kyllä tämän ajan kirous. On niin helppoa huudella ruudun toiselta puolelta ja purkaa omaa pahaa oloaan. Moni ei varmasti uskalla toistaa sanojaan kasvotusten.

  Voithan joskus päästää kommentit läpi muidenkin luettavaksi, niin ehkä me rakkikoirat hiljenee.

  Kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti jatkat kirjoittelua <3

  Vastaa
 36. kalastajan vaimo 1.7.2011

  Voisinpa halata ihan livenä <3

  Lapsia koskevat kommentit satuttaa, kaiken muun melkein kestää -vaikkei tarviskaan.

  Mut tiedätkö miten ajattelen; oikeesti fiksu ihminen ei sanoisi tollasia juttuja: ei edes anonyymina blogissa. Oikeesti fiksu ihminen sulkisi nopeasti huono/typerän/jnejne. blogin ja menisi muualle, eikä alentuisi heittämään lokaa toisen niskaan.

  Vika ei ole siis sinussa (eikä koskaan kenessäkään ihanassa pikkulapsessa) vaan kommenttien kirjoittajissa. Vähän niinkuin oikean elämänkin kiusaaminen; vika harvoin on kiusautussa, eniten ongelmia on kiusaajalla….

  Huomaat että olen ajatellu asiaa ;D Tää on vaan joskus niiiiin epäreilua!

  HALEJA. Terkuin Johanna, joka ei nyt jaksanut kirjautua sisään :)

  Vastaa
 37. heinit 1.7.2011

  olet varmasti parempi kuin hyvä äiti, teillä on kaunis perhe. se jolla on otsaa tulla arvostelemaan rakkaintasi on syvältä sieltä. jotkut ovat vaan niin typeriä, katkeria ja kateellisia. jätä heidät omaan arvoonsa, he eivät ansaitse saada sinua mietiskelemään. vaikka tiedän että on vaikeaa jättää huomioimatta moiset mutta hyvää kesää ja eläkä toki lopeta bloggausta. mitä mä sit luen? :D ihanaa kesää koko teidän ihanalle perheellenne!

  Vastaa
 38. M 1.7.2011

  ei taida näillä ihmisillä olla ihan kaikki hyvin, kun pystyy noin alas vajoamaan.. ihan hullua….

  Vastaa
 39. Lasi 1.7.2011

  Miua inhottaa tuommoset ihmiset jotka tulee haukkumaan anonyymeina toisten blogeihin! Tottakai kritiikkiä saa antaa – mutta rakentavaa semmoista eikä ketään saisi haukkua.

  Oli pöyristyttävää lukea, että tyttäressäsi olisi muka jotain vikana. Tyttäresi on kaikinpuolin suloinen, ja aina kun minulla on huono tai raskas päivä alan hymyilemään kun muistan lukeneeni postauksesi Rebekan käpyjenmetsästyksestä :D Kuvat ja kuvateksti olivat aivan loistavat ja vieläkin naurattaa :D

  Älä ihmeessä lopeta blogittamista! Kuten joku jo sanoikin, kommentoijien olisi hyvä rekisteröityä, ehkä pahimmat kommentit jäisivät anonyymeiltä näin kirjoittamatta.

  Aurinkoa päivääsi! :)

  Vastaa
 40. Maia 1.7.2011

  Moikka Maj, kommentoin ensimmäistä kertaa blogiasi, mutta olen ollut jo pitkään lukiasi. Kiitos ihanasta ja elämänmyönteisestä blogistasi, älä välitä haukkujista ja koita jaksaa vielä bloggailla iloksemme. <3

  Vastaa
 41. mim 1.7.2011

  täällä sellainen vakkarilukija, joka ei ikinä kommentoi mihinkään. ihmiset on kovia ja kateellisia,tuttu homma.

  ne ihmiset, jotka on satuttanu tääl sanomisillaan, rikkoo myös samalla itseää sisältä. ne vois miettiä et ketä turhat lauseet muka hyödyttää, vähiten itseään. paskanjauhaminen ei kaunista ketään, ja sust huomaa ettet oo sellanen ihminen ite. oon alkanu toivomaan ja oottamaan innoissani omaa tulevaisuutta sun blogis myötä.

  koitahan jaksaa, onneks kaikki ei oo ilkeitä tai tahdo pahaa :)

  Vastaa
 42. Nuutti 1.7.2011

  Miten tunteettomia ihmiset voikaan olla! Miksi he eivät voi jättää negatiivisia ja typeriään kommentteja omaan tietoonsa kun tietävät vielä että ne voi loukata sinua. Voi herttileeri sentään. Tsemppiä kumminkin ja tuollaiset puheet voi jättää omaan arvoonsa!

  Vastaa
 43. Lusitarius 1.7.2011

  Magicpoks on ollut minulle ennen kaikkea hyvänmielen-blogi. Jos itsellä on ollut huono päivä, se on tämän blogin avaamisella unohtunut. Sinun kirjoituksissasi paistaa ihana positiivinen elämänasenne. On ollut ihana päästä seuraamaan blogin kautta teidän perheen arkea ja kaunista tytärtänne puuhailemassa erilaisia asioita. Ymmärrän kuitenkin erittäin hyvin, että äitinä haluat suojella tytärtäsi ilkeiltä kommenteilta ja tulevaisuuden mielipahalta. Totta kai jokainen ilkeä kommentti satuttaa myös sinua, tyttärenne äitiä.

  Kommenttiboksia selatessa muutamat julkaistut ilkeät kommentit ovat pöyristyttäneet. En pysty edes ajattelemaan, millaista materiaalia jää julkaisematta. Ikävää, että sinä joudut jokaisen ilkeässä sävyssä kirjoitetun kommentin kuitenkin lukemaan. En usko, että noita kommentteja voi kukaan sanoa rakentavaksi kritiikiksi, sillä niiden päätarkoituksena on selvästi satuttaa blogin kirjoittajaa.

  Tsemppiä Maj, miljoona mukavaa ajatusta sinulle ja perheellesi:)

  Vastaa
 44. ida 1.7.2011

  älä lopeta ! tää on ihana blogi=)

  Vastaa
 45. Rinri 1.7.2011

  Blogisi on aivan ihastuttava! Joka aamu töihin tullessa avaan heti blogilistan ja olen iloinen, kun pääsen lukemaan päivityksesi. Itse elän samanlaista laspielämää, joten mukava lukea toisen perheen arjesta.

  Kateus, katkeruus ja tyytymättömyys omaan elämään saa ihmiset toimimaan niin rumasti.

  Voimia ja tsemppiä teille ja äläkä kiusallakaan lopeta bloggaamista. Kirjoita vain lisää aurinkoisia ja kivoja juttuja inhottavien ihmisten kiusaksi!!!! :o)

  Aurinkoista kesää!!!!!

  Vastaa
 46. Aniina 1.7.2011

  En ymmärrä miten joku (oletettavasti) aikuinen ihminen edes voi haukkua toisen lasta. Itselläni on myös monta tutuksi tullutta bloggaaja-äitiä ja jokaiselle vuoronperään sataa näitä kommentteja lapsen ulkonäöstä ja siitä, miten kamalaa lapsilla varmaan onkaan tuollaisen äitin kanssa. Hetken kun edes miettisivät, kun tällaista kirjoittavat. Kyllä mulle tulisi varmasti paha mieli, jos mun lastani sanottaisiin rumaksi tai jollain tapaa vajaaksi (tätäkin saa lukea jostain blogeista aika usein) vaikka tiedänkin itse ettei se ole totta.

  Ja sitä paitsi, Repsukka on aivan hurmaava pikku-tyttö <3 Älä välitä tuollasista taulapäistä, jotka muuta väittää – kateellisiahan ne vaan on! :)

  Vastaa
 47. Lotteriet 1.7.2011

  Ethän Maj lopeta! Ei ole niiden ilkeiden ihmisten arvoista, että lopettaisit kivan blogisi. Lapsien ja koirien kasvatus tuntuvat olevan sellaisia aiheita, jotka saavat kaikki kylähullut liikeelle.

  Teillä on tosi kiva perhe ja juttujasi on oikein kiva lukea. Tsemppiä ja koita jaksaa! Tepolle rapsuja ja Repsulle suukkoja!

  Vastaa
 48. Laura 1.7.2011

  Onko joku tosiaan sanonut ettei Rebekka ole kauneimmasta päästä?:D Uskomatonta, ehkä yksi suloisimmista lapsista, jonka olen nähnyt. Säälittävää, että joku näkee tarpeelliseksi vetää kommenttiboksiisi 1-vuotiaan ulkonäön, kertoo aika paljon kommentoijan henkisen kasvun tasosta. Itsekin kestäisin kyllä kritiikin, joka kohdistuisi itseeni siis jos se nyt olisi jotenkin rakentavaa ja fiksua, mutta jos joku alkaisi läheisiäni arvostelemaan niin kyllä palaisi nopeasti käämit… Ymmärrän kyllä jos jätät Rebekan vähemmälle blogissasi varsinkin kun hän kasvaa, kuka tahansa vanhempi haluaa suojella lastaa varsinkin kun täälläkin liikkuu kaiken maailman idiootteja. Ja vielä tuosta lapsenne säälittelystä, eiköhän tässä maassa riitä huonompia vanhempia vaikka muille jakaa, esim. se Mäkkäri-isä. Olette parhaimmat mahdolliset vanhemmat Rebekalle ja kyllä blogistakin välittyy kuinka paljon häntä rakastatte:) ja olen muuten itsekin vuoden vanhana viettänyt pitkiä aikoja isovanhemmillani, enkä olen mitenkään traumatisoitunut:D päinvastoin, isovanhemmat ovat todella rakkaat!

  Vastaa
 49. Laura 2 1.7.2011

  Kuule Maj, otetaan IP:t selville ja mennään käymään kylässä, mä pidän kiinni ja sinä saat …. noh u know :DDD hihi.

  Olet ihana <3 ja samoin lapsesi.

  Vastaa
 50. Laapa 1.7.2011

  Ikävä kuulla tuntemuksistasi, mutta mielestäni se on itsestään selvää että rumat kommentit loukkaavat. Pitäisi olla todella paatunut jos ne eivät loukkaisi.

  Julkisten blogien heikkous on se, että ne ovat auki myös kaikille niille tunne- ja luonnevammaisille jotka suoltavat pahaa oloaan muihin. Ja ymmärrän, että sinun täytyy laskea plussat ja miinukset, kuten kaikkien bloggareiden.

  Toivon todella, että päädyt kuitenkin plussalle, sillä olisi sääli jos et pitäisi tätä blogia. :)

  Vastaa
 51. VSL 1.7.2011

  En ole kommentteja lukenut sen suuren episodin jälkeen, mutta harmittaa puolestasi, jos linjoille jäävät roikkumaan arvostelijoita, jotka eivät tiedä elämästänne mitään (muuta kuin sen, mitä tulkitsevat blogiteksteistäsi).

  Sun blogia on mukava lukea työpäivän ratoksi ja kuvat ja tarinat Rebekasta ovat suloisia :) Älä lannistu. Mukavaa kesää! :)

  Vastaa
 52. Karen 1.7.2011

  Mä olen kanssa viime aikoina seuraillut noita typeriä kommentteja ja miettinyt että koskakohan riittää sulle. Mutta siis fakta tosiaan on, että kukaan fiksu ihminen ei tuollaisia kirjoittele. Kyllä on ihmisessä jo jotain vikaa jos täytyy tulla anonyyminä toisia mollaamaan. Olen itse 9kk tyttövauvan äiti ja jo ilman blogia olen huomannut miten paljon sitä kuulee ties minkälaisia neuvoja nykyään. Tuntuu että lasten kasvatuksessa maalaisjärjen käyttö on kiellettyä. Jos lastaan ei anna hoitoon, saa kuulla miten Rouva X on ainakin tulenkestävä business nainen joka palasi töihin jo 2 viikkoa synnytyksestä ja jonka lapsi ei vierasta ketään ja blaablaa. Sitten vastakohtana minä, lapseni on niin herkkis ja äidin perään, että en ole toistaiseksi jättänyt muille kun miehelleni ja äidilleni (molemmat näkevät lasta päivittäin). Ja tämähän on myös ihan väärin, mun lapsesta tulee ihan nössykkä joka roikkuu vaan äidin lahkeessa jne. Mutta totta on, että noi kommentit jos jotkut saa mielen kiehumaan ja ne ei todellakaan tunnu kivalta. Mä toivon että sä muistat silti olla ottamatta noita liian henkilökohtaisesti <3 vaikeaa se on kyllä. Mutta niinkun sanoin, kukaan täysjärkinen ei hengaa netissä mollaamassa anonyymejä.

  Sulla on ihana blogi! Sä olet ihana! Rebekka on ihana! Mä itse niiiiiiin toivon, että blogi jatkuisi niin kivana kun se on ollut tähän asti. Mutta ymmärrän täysin, että sun pitää nyt miettiä että miten itse haluat jatkaa <3

  Vastaa
 53. lula 1.7.2011

  Minusta olette ihania, koko sakki! Kunpa tuollaiset ilkeät kommentit osaisi vain jättää omaan arvoonsa :/

  Vastaa
 54. coco 1.7.2011

  Höh…. on kyllä ihan uskomattoman pöyristyttäviä kommentteja, mitä olen fb:stäkin lukenut. Ei ihan täysijärkiset ja tasapainoiset ihmiset sellaista sanoisi, niin oikeessa elämässä kuin myöskään netissä. Toivottavasti nämä kommentoijat ovat vasta nuoria teini-ikäisiä, jotka eivät vain ymmärrä.

  Nettimaailma on muutenkin niin suo… ehkä nämä oudot kommentoijat eivät osaa ajatella että bloggaaja on oikea ihminen, eikä mikään kuviteltu hahmo.

  Mua pelottaa tämä koko ihmismassa jotka blogeja lukee, sen takia musta on tullut tosi varovainen.

  Oot ihana ja nähdään!!! Hali!

  Vastaa
 55. Satu 1.7.2011

  Olet ihana ja sympaattinen äiti ja niin on koko perhekin. Varmasti on hyvä väli pohtia, että miten haluat tämän blogin kanssa tehdä. Minun mieleni pahoitti eilen jo erään vanhemman naisen viisastelu, olin juuri noussut lapseni (hän on samanikäinen Rebekan kanssa) kanssa linja-autosta ja lapsi tietenkin tykkää riisua lakkia ja kenkiään ja vielä kun on näin kuuma keli. Ja siinä ajattelin että en muutamaksi sekunniksi niitä ala pukemaan hänen päälleen, kun oltiin ostoskeskuksen sisälle suuntamaassa, vaikka aurinko porottikin suoraa päätä. Niin eikös siinä vanhempi nainen huudellut, että missä on lapsen lakki. Vastasin, että noustiin juuri linja-autosta ja että tässähän se on ja vilautin sitä kädestäni. Vastasi, ettei se kädessäni suojaa lasta. Ymmärrän, että tavallaan tuo nainen ajatteli hyvää, mutta onpa reilua tulla tuolla tavalla sanomaan asiasta. Ei muutamassa sekunnissa lapsi tule huonovointiseksi auringon takia. Niin ja on varmaan hassua tulla tänne itkemään sitten tuosta asiasta, mutta kyllä pienestäkin asiasta voi pahoittaa mielensä ja voi vain kuvitella, miltä sinusta tuntuu niiden kommenttien kanssa, joita yksinkertaiset ihmiset täällä suoltavat. Hyvää kesää sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
 56. Riikka 1.7.2011

  Haleja sinne! Olen ihan äimistynyt joidenkin ihmisten typeryydestä, että pitää pieni viaton lapsikin siihen sotkea. Katkerat lapsettoman äidit taitavat niitä haukkujia olla.

  Olen innokas blogisi lukija ja teidän elämäänne on ihana seurata blogin välityksellä. Koskaan ei tulisi mieleenkään haukkua mitään sinussa, perheessäsi, kodissasi tai missään muussakaan.

  Muista että haukkujat ovat varmasti mielenvikaisia ja ahdasmielisiä!

  Ihania rentouttavia kesäpäiviä sinne! :)

  Vastaa
 57. Jenni 1.7.2011

  Tuli tosi paha mieli puolestasi. Olen jo aiemmin kauhulla lukenut saamiasi törkykommentteja ja miettinyt, mihin normaalit käytöstavat ovat unohtuneet. En voi ajatella muuta kuin, että nuo ihmiset ovat juuri niitä, jotka työpaikoilla ja koulussa terrorisoivat muiden olemista kiusaamisella ja arvostelulla. Tiedän, ettei se tässä tilanteessa juurikaan lohduta, mutta kuten moni muu on jo todennutkin, noita ääliöitä mahtuu maailmaan loputtomiin ja onneksi suurin osa kommentoijista on fiksua ja ihanaa porukkaa. Bloggaajana tiedän kuitenkin, kuinka yksikin negatiivinen kommentti pomppaa kivojen joukosta ja jää helposti kaihertamaan mieltä. Tässä tapauksessa varmasti entistä ikävämpää, kun kritiikki ja loukkaukset kohdistuvat sinun itsesi sijaan kaikkein rakkaimpaasi.

  Toivon, että nuo ilkeilijät lukevat tämän postauksen, koska täytyy olla todella sydämetön ihminen, jos tämä ei kosketa. Tsemppiä ja halauksia ihana Mari! <3

  Vastaa
 58. jepu 1.7.2011

  pakko minunkin kommentoida! älä maj missään nimessä lopeta blogin pitämistä joidenkin kateellisten kommenttien takia:/ ymmärrän, että ne satuttavat, varsinkin jos rebekka revitään tähän mukaan, mutta koita jättää ne omaan arvoonsa. vilkaiset tuohon kommenttini yläpuolelle, niin huomaat, että meitä kivoja lukijoita onkin aika kiva määrä… :) ihanaa kesän jatkoa teidän perheelle <3 sun juttujen lukeminen on ainakin mulle sitä parasta kesätekemistä.

  Vastaa
 59. Iina 1.7.2011

  Voisiko kommentoinnin sallia vain rekisteröityneille käyttäjille? Jos auttaisi edes aluksi (vähän)..?

  Vastaa
 60. Velma 1.7.2011

  Mä taas olisin pitänyt lapsen poissa blogista jo alusta alkaen. Ei kaikesta tarvitse kirjoittaa julkisesti, vaikka joku asia iso osa elämää olisikin.

  Mutta ei kai niihin ilkeisiin kommentteihin ikinä totu kunnolla?

  Vastaa
 61. Anne 1.7.2011

  Hei Maj!

  Minulle tuli jossain vaiheessa tosi paljon kans kaikenlaisia törkykommentteja.

  Aluksi julkaisin niitä, mutta sitten aloin laittamaan aina suoraan roskapostiin/toisesta korvasta ulos,

  koska päätin ettei nämä ilkeät saa minun blogistani palstatilaa.

  Jossain luki, että blogi tulee suositummaksi

  jos bloggaaja antaa kaikenlaisten riehua kommenttiboksissaan (monet ihmiset käyvät lukemassa sitten että onko kommetteihin tullut taas jotain mielenkiintoista) mutta päätin että en tarvitse sellaisia lukijoita joita kiinnostaa nasevat kommentit joissa herjataan meidän perhettä :)

  Keskustelupalstoilla silti jaksetaan ruotia jatkuvasti meidän elämäntyyliä, mutta olen oikeasti oppinut jättämään ne omaan arvoonsa. (aluksi tuntui kyllä pahalta)

  Voimia! Ootte ihania, niinkuin tiedätkin :) <3

  Anne (kaunis pieni elämä)

  Vastaa
 62. Sanna 1.7.2011

  En ole lukunut kommenttejasi, mutta todella ikävää että ilkeät kommentit ovat löytäneet tiensä tännekkin :/

  Olen seuraillut blogiasi jo pitkään, ja nyt vasta kommentoin ensimmäistä kertaa..

  Olen sinua jonkin verran nuorempi, ja elämän tilanteeni on aivan eri kuin sinulla.. Siitä huolimatta rakastan blogiasi, ja kaikkein ihanimpia ovat mielestäni kaikki kuvat missä näkyy vilauskin Rebekasta ! :D Ehkä maailman suloisin lapsi ikinä :D tulee niin hyvä mieli ja hymy huulille, kun näkee kuvia teidän arjesta!

  Olen saanut blogisi välityksellä pienen vauvakuumeen, teidän arki ja elämä näyttää blogin välityksellä niin ihanalle :) Haluan ehdottomasti olla tulevaisuudessa sinun kaltaisesti äiti, viettää paljon aikaa lapseni kanssa, ja taata hänelle turvallisen kodin :)

  Tsemppiä Maj, ja hyvää kesän jatkoa teile kaikille <3

  Vastaa
 63. Melia 1.7.2011

  Voi vitsi noita hölmöjä! Niillä ei oo muutakaa tekemistä ku sanoa negatiivista, niillä voi olla huono itsetunto nii ne purkaa sitten ne netissä jollekki viattomalle. Parempi ois välittämättä niistä!

  Sulla on välittäviä ihmisiä ympärilläs, jotka hyväksyy sun virheet ja sut omana itsenäsi!

  Toivottavasti et lopeta blogiasi. Joka aamu tuun kurkkaa ootko tehny postauksen ja sun blogia on ihana lukea ku oot ihana ihminen ja just eilen mietin että ois siistiä omistaa sinun kaltainen ystävä :)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  Vastaa
 64. Xannn 1.7.2011

  Mullekin tuli tosi paha mieli puolestasi. Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja ainakin minä olen saanut sinusta erittäin lämpimän kuvan ja uskon, että olet oikeasti juuri sitä minkälaisen kuvan blogisi antaa! Minulle ei ole koskaan tullut sinusta mitenkään sellainen olo, että olisit jotenkin ylimielinen, leuhka tai mitään vastaavaa, puhumattakaan siitä, että olisit huono äiti.

  Voi hyvänen aika.. On niin väärin, että toinen antaa omasta ja perheensä vapaa-ajasta meille hirveän ison osan viihdyttääkseen meitä, ja siitä kiitos on henkilökohtaisuuksiin menevät p*skakommentit.

  Täältä lähtee sinulle Maj erittäin iso halaus ja voimia kommenttien kahlaukseen! Hyvää kesän jatkoa :)

  Vastaa
 65. Madde 1.7.2011

  Mullekin tuli paha mieli sun puolesta :/ En ymmärrä miten joillain voi olla teistä pahaa sanottavaa, itse ajattelen ainakin blogia pitkään seuranneena että olet ihanan positiivinen ihminen ja varmasti maailman paras äiti Rebekalle.<3

  Haleja ja hyvää kesää koko perheelle!:)

  Vastaa
 66. meppe 1.7.2011

  Aivan tajuttoman kaunis kuva, susta ja rebekasta :o

  Vastaa
 67. Äiti itsekin 1.7.2011

  Moikka,

  tuli tosi paha mieli sinun puolesta! En ole pahemmin noihin kommentteihin perehtynyt, muutakun siihen kamalaan haloohon mikä tuli siitä Rebekan mummolasta, mihin itse kommentoinkin että on ihan naurettavaa puuttua muiden lastenkasvatukseen. Oma poikani täytti eilen 3kk ja jos joku arvostelisi häntä tai tapaani hoitaa häntä noin rumasti, pahoittaisin kyllä mieleni todella syvästi.

  Kovasti tietysti harmittaisi jos lopettaisit blogisi kirjoittamisen, kuulutte nykyään päivärytmiimme, luen blogisi aina omalla aamupalallani kun poikani nukkuu. :) Mutta ymmärrän TÄYSIN jos niin kuitenkin haluat tehdä.

  Joka tapauksessa, tsemppiä ja jaksamista teille! <3

  Äiti ja poika

  ps. Luulen nähneeni sinut kerran Tampereella, meinasin tulla juttelemaan, mutta en sitten uskaltanutkaan kun en tiedä, kuinka olisit suhtautunut siihen, että vieras ihminen tulee selittämään blogistasi sinulle. :)

  Vastaa
 68. Eerika 1.7.2011

  höh kun jotkut ihmiset osaavat olla ilkeitä!

  En älyä jos heidän mielestä nämä sinun kirjoituksesi ovat lapsellisia yms. niin miksi he sitten lukevat tätä ja tulevat valittamaan. Etsisivät sitten uuden blogin jossa olisi niitä asioita joista itse tykkäisi!

  Minun mielestäni tässä blogissa kaikki on ihanaa ja söpöä, minusta on myös ihanaa kun blogissa esiintyy muitakin ihmisiä kuin sinä! :)

  Tsemiä ja ihania kesäpäiviä! <3

  Vastaa
 69. Katja 1.7.2011

  Hei, kurja kuulla että sulle on tapahtunut tuollasta. Toivon että osaat jättää ne omaan arvoonsa, vaikka tottakai sellaiset loukkaa. Haluan silti että tiedät että täällä on sulla iso joukko lukijoita, jotka pitää tätä ihan mahtavana blogina, tässä yksi niistä ! Magicpoks on blogi, jonka käyn aina ensimmäisenä lukemassa koneelle tullessani. Te ootte ihania, älä vaan lopeta kirjoittelua tuollaisten tyhmien ihmisten takia, saat mun päiviin aina iloa kirjotuksillas! :) Yritä jaksaa, oikein kivaa kesän jatkoa teille kaikille <3 ja ps. rebekka on ihana, en ymmärrä kuinka joku voi sanoa toista.

  Vastaa
 70. pius 1.7.2011

  Itse en myöskään ymmärrä tätä ihmisten tarvetta helpottaa omaa pahaa oloaan ilkeilemällä muille. Välillä olen suu auki lukenut blogisi kommenttiboksia ja ihmetellyt sanattomana…

  Monesti myös ilkeydet johtuvat silkasta kateudesta.

  Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittelua, juttujanne on mukava lukea, mutta kannattaa myös kuulostella omia tunteitaan ettei asiattomien kommenttien aiheuttama mielipaha kasva liian suureksi.

  Aurinkoista kesän jatkoa teille ihanille! :)

  Vastaa
 71. Emilia 1.7.2011

  En ole lukenut juurikaan kommenttibokseja joten en tiedä miten sinua ja Rebekkaa on siellä haukuttu, mutta olen ihan varma että nämä haukkujat ovat vain kateellisia. Olet kaunis, hyvä kirjoittaja, varmasti aivan loistava äiti ja kaikinpuolin hyvä tyyppi. Ja niin on myös Rebekkakin. Toivon kovasti ettet lopeta tämän ihanan blogin pitämistä, mutta toisaalta ymmärrän päätöksesi täysin jos niin teet. Olet silti henkilökohtainen lempi bloggaajani tästä ikuisuuteen. :)

  Vastaa
 72. Fiipi 1.7.2011

  Tsemppiä kovasti! Tykkään kovasti sun blogista. Ethän lopeta :(

  Vastaa
 73. Ameliessa 1.7.2011

  sussa ei ole mitään mitä arvostella ihan oikeasti sen kan nyt järkevä ihminen joka on tasapainossa itsensä kanssa näkee. melkeen voisin kuvitella näiden kommentoijien olevan 1. elämäänsä kyllästyneitä (ei oo elämä menny niinkun itse haluaa: tahtomattaan yh-mammoja ja yksinäisiä) 2. ylipainoisia (sullahan on upea kroppa josta olla kade 3. omat muksut ei taida oikeen kiinnostaa (pitää olla katkera niille joille oma lapsi on nro.1) 4. huonon itsetunnon omaavia jotka käy kaikkien kauniiden ja ihanien blogeisin heittämässä niin idioottimaisia kommentteja ja ihan tahallaan loukkaamassa.

  Näkisi vaan minkalaisia ne ihmiset jotka sellasia asioita kommentioivat, ei ihan oikeasti voi olla ns. kaikki inkkarit kanootissa.

  Sun blogisi on parhainta mitä tiedän, ja jos joskus saan lapsia kun oon hiukka vanhempi, haluun mun elämän olevan tasan niinkun sun ja lasten olevan yhtä suloisia :)

  Miten yksi kommenti suhteessa kahteenkymmeneen hyvään voi pilata kaiken………

  Vastaa
 74. Niina 1.7.2011

  Harvoin kommentoin, mutta usein luen. Halusin vain tulla sanomaan että vaikutat loistotyypiltä, välittävältä äidiltä sekä superkauniilta naiselta! Etkä edes vaikuta, vaan varmasti oletkin! Tsemppiä ja jaksamista arkeen! :)

  Vastaa
 75. Mirri 1.7.2011

  Voi Maj :(

  Juuri tosta syystä en kommenttejasi juuri koskaan lue (ainakaan tämmösistä ”henk.koht. postauksissa), mäkin saan niistä pahanmielen :(

  Ja ihmettelen ihmisiä, jotka kovin kärkkäästi kommentoivat ko. asioita… Uskon, että kirjoitat elämästäsi totuudenmukaisesti, mutta kuitenkin ihan tosi… ööö miten sanois… niinku kapea-alaisesti, kukaan meistä ei tiedä, millaiset syyt minkäkin asian takana oikeasti teillä on (eikä kyllä tarvikaan tietää).

  KYLLÄ JOKAINEN (normaali/terve ihminen) ON PARAS MAHDOLLINEN ÄITI LAPSELLEEN! <3

  Vastaa
 76. No ihan 1.7.2011

  oikeasti kommentit, missä haukutaan ulkonäköäsi, arvostellaan älykkyyttäsi, haukutaan tapaasi olla äiti tms. kertoo kyllä enemmän kommentoijasta kuin sinusta itsestäsi. Voi, kun voisit ajatella, että aina luettuasi jonkun törkyturvan ajatukset, parannat maailmaa, kun hän sai kohteen sisäiselle vihalleen. Mielestäni tässä yöhoitoepisodissa esimerkiksi kommentit, joissa siteerattiin jontain kasvatusgurua (Sinkkosta) tai, joissa joku sanoi, että ei itse laittaisi yksivuotiastaan viikoksi yöhoitoon on ihan ”asiallista keskustelua”. Sellainen: ”Olet huono äiti/ sinulla on väärän väriset silmät/ ikkunastanne on huono maisema/ miehelläsi on liian pitkä tukka”- tyyppiset kommetit ärsyttää meitä lukijoita varmasti ihan siinä missä sinuakin. Ne ei ole rakentevia, eikä muutenkaan järkeviä ja todellisten idioottien kirjoittamia.

  Vastaa
 77. Tipitii 1.7.2011

  Nyt on ehkä tauko paikallaan, jos ei tiedä enää mitä sanoa. Itsekin olen lukenut melko äimistyneenä noita karuja arvosteluja koskien milloin mitäkin. Kun oikeastaan mikään ei ole enää pyhää! Itse olen vielä lapseton, onneksi, koska minulla on elämäntilanne muuttumassa täysin. Lapsettomuushan meinaa sitten sitä että olen täysin vajaa, idiootti ja itsekäs kun en ole lapsia saanut. Itse en piittaa enää, mitä muut sanovat ja tiedän että lapsia tulee jos on tullakseen. Kun muutin tänne ”maaseudun rauhan ja idyllisyyden kehtoon”, sain melkoisen elämänkoulun käytäväksi, pikakelauksella. Täällä ei mikään ole pyhää, ja naiset suorastaan tappelevat siitä kuka on hyvä äiti, ja sossuun soittaminen on ihan perus uhkailukeino, jos asiat ei mene niinkuin pitäisi. Eli täällä on yksi ns. laumanjohtaja, voimakasluonteinen nainen, joka määräilee muidenkin elämää ja jos hänen kanssa saat sukset ristiin, oletkin paska ihminen. Sekavaa selostusta? Kyllä. Olen vain oikeasti todella ihmeissäni, miten naiset voivat olla niin hirveitä toisilleen, ja tehdä muiden elämästä todellista helvettiä ihan ilman syytä. Täällä tosiaan on tapana naisilla tehdä ihan huvikseen toisistaan ilmoituksia lastensuojeluun, mietin vain että onko se ihan tervettä?? Suurin osa minun tuntemista äideistä on hyviä äitejä, ja suorituspaineet tuntuvat vain kasvavan senkin suhteen.

  Muutenkin kun seuraa näin lapsettomana tilanteita sivusta, niin tuntuu oudolta että oikeisiin asioihin ei tartuta mutta kiusaa halutaan kyllä tehdä. En ymmärrä. Mutta ymmärrän Maj sen että sinä haluat pitää tauon ja miettiä blogisi tulevaisuutta, ja siihen sinulla on täysi oikeus ja valta! :)

  Onkohan muut törmänneet tuohon ilmiöön, että tehdään ihan v***mielessä ilmoituksia sossuun, vai onko se sellainen trendi joka meillä lapsettomilla on mennyt täysin ohi?

  Tsemppiä Maj, teit minkä tahansa päätöksen.

  Vastaa
 78. Mari 1.7.2011

  Kun itse tiedät totuuden (sen millainen äiti olet, miten lapsesi on maailman kaunein, miten lastanne rakastatte ja kasvatatte) niin se on tärkeintä. Jätä ko. kommentit omaan arvoonsa. Helppo sanoa, mutta paras on olla kokonaan välittämättä noista kommenteista.

  Sinun ei tarvitse todistella kenellekään mitään, kun itse tiedät miten asiat ovat (ja kyllä sen huomaa kirjoituksistasikin, siis ilman noita puolustuspostauksiakin). Puolustuspostaukset voi olla ko. tyypeille vaan lisää vettä myllyyn, ne tietää pystyvänsä satuttamaan.

  Voihan se olla, että lapsen kuvia voi vähentää tai jotain, ihan suojellakseen lasta…mutta pidä silti oma tyylisi.

  Olemalla itse vahva kasvatat lapsestasi esimerkkisi avulla myös vahvan ihmisen.

  Vastaa
 79. Terhi 1.7.2011

  MAJ, edeltävistä kommenteista ime itseesi tsemppi ja energia! Olen seurannut noita kommentteja ja keskusteluita, ja menee kyllä niin yli nyt noi jutut. Ensinnäkin tämä on pelkästään blogi, jonka tarkoituksena on tuoda ihmiselle sen oman suotuisan hetken lempi bloggaajansa kanssa, kukaan äiti/isä joka rakastaa lastaansa ja myös itseensä, ja haluaa kasvattaa oman lapsensa hyväksi ihmiseksi ei tule haukkumaan/ arvostelemaan. KATEUS tekee ihmisestä hirviön, ja hirviön nälkää kasvatetaan tuomalla pahaa esille kuten nyt teidän perhettä haukkumalla. Monet puolustavat sinua, tukevat sinua ei sillä toki saada pois sinuun pahaa oloasi. Monelle olet päivän aurinkon paiste, ja saat lukijoille hymyn kasvoille, nyt on lukijoiden aika tehdä tämä sinulle. Monesti lukijasi ovat jo kirjoittaneet tämän mutta vieläpä minä haluan saman sanoa: Olet Maj ulkoisesti/sisäisesti kaunis nainen, perheesi on mitä ihanin!

  Uranainen, äiti, puoliso, paras ystävä siitä on nykypäiväinen nainen, ja ole ylpeä siitä! Nimittäin kateelliset eivät voi ruksittaa näitä kohtia!!!!

  Vastaa
 80. arja 1.7.2011

  KUKAAN EI VOI sanoa millainen olet äitinä. Se on hyvin loukkaavaa, jos tuntemattomat ihmiset arvostelevat omaa äitiyttä. HE eivät tiedä, millainen äiti olet kotona. Olitpa sitten hellä, rakastava, tiukka, kuria pitävä, ihana, ym. ÄITI niin kukaan lukijoista ei voi sitä tietää, vain itse tiedät +(lähimmäisesi) millainen ÄITI olet. Ei ole maailmassa niin suurta rakkautta, kuin oma lapsi. Omaa lastaan haluaa suojella kaikelta pahalta, ja hänelle haluaa vain pelkkää hyvää. Kuten sinä olet blogissasi meille näyttänyt: Hänellä on rakastavat vanhemmat, turvallinen koti, isovanhemmat, Teppo :), omat ihanat pikkuystävät. Rebekalla on kaikki mitä hän tarvitsee. LAPSETTOMAT ihmiset eivät näitä asioita ymmärrä, ja täten ovat valmiita loukkaamaan sinua Maj, Rebekan kautta. Kaikkea hyvää sinulle ja sinun perheellesi <3

  Vastaa
 81. Mickey 1.7.2011

  En koskaan blogeista lue kommenttibokseja, koska itsellekin tulee niistä pahamieli – voin siis vain kuvitella, kuinka pahamieli blogin kirjoittajalle tulee! Olen kuitenkin täydellisen yllättynyt, että SULLE tulee ilkeitä kommentteja. Mitä ihmettä…..?!! Olet maailman ihanin bloggaaja. Välität aina niin positiivista kuvaa, vaikka aina kaikki ei sitä olisikaan. Niin pirteä, niin iloinen. Blogiasi lukee ilolla ja kuvia katselee mielellään, koska nekin ovat niin ihania. Mutta kaipa niitä idiootteja, jotka tuntevat suurta mielihyvää kirjoittaessaan pahaa sinusta tai perheestäsi, on joka lähtöön ja niitä tännekin eksyy.

  Tiedän, että en pysty mieltäsi ikävien kommenttien jälkeen millään sanoilla parantamaan – vaikka sanoisin, että Repsu on maailman suloisimman näköinen tyttö eikä mikään rumilus! Mutta muista, että tiedät itse parhaiten kuka olet, eikä kukaan voi sitä sinulta viedä. Tyttösi on maailman kaunein ja saa maailman parasta kasvatusta aivan kuten sinäkin aikoinaan. Kukaan ei ole tytöllesi niin tärkeä kuin sinä, eikä tule ikinä olemaan.

  Ihanaa kesää Maj.

  T: Mickey

  Vastaa
 82. Päivi 1.7.2011

  Ihan pakko puuttua asiaan. Minä sanoisin pienen pojan äitinä sinulle Maj näin,että on päinvastoin ihanaa ja ainakin minulle ja varmaan sinullekkin itsestään selvää ,että kirjoitat myös lapsestasi. Lapsi on maailman ihanin asia ja läsnä jokapäiväisessä elämässä lähes joka hetki. Voin kuvitella kuinka sinua loukkaa ilkeät kirjoitukset, niin minuakin loukkaisi!!! Muista oikeasti ,että tuommoset ihmiset ovat raukkamaisia ja kateellisia sinun elämällesi!! Blogikirjoittajia on liian helppo murskata likaisen rumilla kommenteilla! Tähän on vain ja ainoastaan yksi syy: IHMISEN KATEUS!!! Minusta sinun blogisi on ihana juuri siksi, että se käsittelee normaalia ihmisen elämää, perhettä, arkea, mutta myös niitä pieniä elämän mausteita kutan vaikkapa juhlimista, muotia jne. Minusta sinun blogisi ei todellakaan hehkuta mitään yli täydellistä elämää, vaan kerrot mielestäni elämästäsi positiivisen neutraalisti ja kannustavaan sävyyn. Usein blogiasi lukiessa minulle muistuu mieleen asia,että pitäisi osata nauttia elämän pienistäkin iloista eikä marista turhasta! Täten voisin sanoa,että blogisi on ERITTÄIN ONNISTUNUT <3 Toivottavasti sain sanoillani edes pikkaisen auringon pilkahduksen päivääsi <3

  Vastaa
 83. Jööna 1.7.2011

  Sulla on mielettömän ihana blogi, älä lopeta kirjottamista. Sä et oo jakanut täällä kuin pienen ripauksen elämästäsi ja järkevä ihminen käsittää että tämä mitä tänne blogiisi kerrot ei ole sun koko maailma. Tyttös on sulle koko maailma. Sitä miten kukakin lapsensa kasvattaa, tai elämänsä elää, siihen ei kenelläkään ole oikeutta arvostella. Mielipiteitä on aina niin monta, kuin on lukijaakin, mutta henkilökohtaisuuksiin ei kommenteissa tarvitse mennä.

  Ymmärrän kyllä täysin sua, kun oot saanu valtavan lukijakunnan blogiisi ja tämä blogi on myös sulle itselles tärkeä, sillä sisältäähän se paljon kuvia ja hyviä muistoja vuosien varrelta. Ei sitä niin vain heitetä romukoppaan, korkeintaan poistetaan kommenttiboxi tai suojataan blogi salasanalla. Joskus varmasti takki on tyhjä ja tuntuu että antaa itsensä suotta toisten kivitettäväksi. Mutta Maj, jätä ne lapselliset kommentit omaan arvoonsa. Niillä ihmisillä ei ole kaikki kotona.. jotka pystyy hyvällä omalla tunnolla, (anonyyminä), käydä haukkumassa muita.

  Hyvä blogikirjoituksen aihe voisi olla ”netti-etiketin kymmenen käskyä”. Kerro Maj mitä blogeja sä luet ja miten kommentoit niihin? Paljasta nettisivuja joilla käyt säännöllisesti ja kerro siitä, miten itse suhtaudut kaikkeen netistä tulvivaan tietoon tai fb-juttuihin?

  Hyvää alkavaa heinäkuuta! t:Jaana

  Vastaa
 84. Mia-Annina 1.7.2011

  Blogisi on mahtava ja toivonkin, että jatkat kirjoittamista! Pitää vain ymmärtää, että netissä kritisointi, haukkuminen ja ”huulen heittäminen” on liiankin helppoa – täysin anonyymisti. Suosittelen, että ohitat kaiken ei-rakentavan kritiikin olankohautuksella! :)

  Tsemppiä ja hyvää kesänjatkoa! :)

  Vastaa
 85. Adalmiina 1.7.2011

  Toivotan teille pelkkää hyvää <3 Inhottavia jotkut kun jaksavat inistä ja vänistä joka hemmetin asiasta! Varmasti ottaa koville. Tiedän itsekin pienen lapsen äitinä että nuo lapseen puuttumiset ärsyttää eniten! Voimia teille tähänKIN päivään! <3 <3 <3

  Vastaa
 86. Elina 1.7.2011

  Sulla on ihana blogi.

  On todellinen harmi, että maailmassa riittää itsekkäitä ihmisiä, jotka nauttivat toisten satuttamisesta. :(

  Vastaa
 87. Lime 1.7.2011

  Lueskelen aika paljon blogeja ja ihmettelen sitä, miten ihmiset ovat valmiita laittamaan lapsistaan kuvia blogeihin ja muuallekin internetiin.

  Karu fakta on kuitenkin se, että pedofiilit rakastavat tällaisia blogeja, joissa julkaistaan lasten kuvia. Jos minulla joskus on lapsia, en pystyisi laittamaan heistä yhtäkään kuvaa nettiin. Mielestäni on jopa väärin julkaista lasten kuvia netissä. En itse ainakaan haluaisi, että lapsuudenkuviani olisi pedofiilien hallussa tai muutenkaan, minusta jokaisella on oikeus päättää, onko omia kuvia internetissä vai ei.

  Jokainen tekee omat ratkaisunsa ja kantaa niistä itse vastuun. Toivottavaa toki olisi, että jokainen tekisi lastensa kohdalla sellaisia ratkaisuja, jotka eivät lasta vahingoittaisi.

  On myös hauska seurata blogeista, kuinka bloggaajat antavat itsestään kovin erilaisen kuvan kuin mitä he ovat todellisuudessa. Annetaan ymmärtää monia asioita, mutta esimerkiksi työpaikoista kerrotaan vain ne hohdokkaimmat.

  Jokainen nykyihminen varmasti tietää, millainen paikka internet on. Sen vuoksi on minusta hieman epäuskottavaa olla surullinen siitä, että saa negatiivisia kommentteja. On toki asiatonta jaella ilkeitä kommentteja, mutta ehkä se on se suosion varjopuoli.

  Vastaa
 88. Nin 1.7.2011

  En ymmärrä miten jotkut ihmiset kehtaavat kommentoida ilkeästi toisten blogeihin. Netin välityksellä on helppo laukoa typeryyksiä ja sellaisia asioita, joita ei kehtaisi sanoa päin naamaa.

  Olet ihanan ja empaattisen oloinen ihminen, älä anna typerien kommenttien vaikuttaa kirjoitteluusi. Olisikohan vain kateellisten panettelua ;)

  Vastaa
 89. Annika 1.7.2011

  Paha mieli tuli kun luin tän postauksen, en oo ite lueskellu pahemmin kommentteja ja en tienny, että jotkut ovat niinki typeriä että menevät arvostelemaan esim. Repsun ulkonäköä tai sitä kuinka hyvä äiti oot. Mun mielestä tyttös on niin suloinen tyttö että suloisempaa saa hakea ! Ite tykkään lukea blogiasi just sen takia että kirjotat monipuolisista jutuista ja on tosi kiva lukea myös Repsun kuulumisista. :) Tykkään tosi paljon lapsista ja suloiset postaukset ihastuttavat kerta toisensa jälkeen ! Ääliöt anonyymit ovat tosi inhottavia ja en tajua miks joku saa jotain nautintoa haukkumalla toista anonyymisti !

  Älä missään nimessä lopeta bloggaamista, muuten mä ja monet muut jää kaipaamaan blogia ja mukavia postauksia. :) Jätä ilkeät anonyymit omaan varjoonsa, vai pystykkö esim. estämään kommentoimisen anonyymina?

  Sulla on ihana blogi, tsemppiä sulle että jaksaisit jatkaa sen kirjoittamista ! :–)

  Vastaa
 90. Tyvikasvu 1.7.2011

  Älä anna muiden nujertaa itseäsi!:) Ilkeämieliset kommentit lienevät ihmisten tapa ilmaista kateuttaan. Voin itsekin myöntää kadehtineeni elämääsi monesti, mutta samalla olen myös hirmu onnellinen puolestasi.

  Vastaa
 91. Lida 1.7.2011

  Eii. Mulla ei ole itsellä vielä lapsia, mutta silti on aivan ihanaa lukea lähes päivittäin teidän perheen elämästä! Ja samalla kannustaa haaveilemaan ehkä piakkoinkin hankkimaan itse lapsia. Olet nuori ja terveellä tavalla menevä äiti, joten sinuun on helppo samaistua. Minusta olet kaunis, et tietenkään täydellinen, kuten ei kukaan!, Rebekka on kaunis, kuten kaikki lapset!, Miikakin on komea.

  Vastaa
 92. Leena 1.7.2011

  Olen yksi ”hiljaisista” lukijoista, oon seurannut mahtavaa blogiasi jo pitkään mutta tää oon eka kommenttini. Ihan pakko oli tulla tsemppaamaan :) Toivottavasti pystyt oleen ottamatta itseesi liikaa ilkeistä kommenteista. Niinhän se on, että meitä mahtuu niin monenlaista tähän maailmaan ja kaikkia ei vaan voi miellyttää. Me kaikki ollaan erilaisia ihmisinä ja vanhempina ja mun mielestä kellään ei ole oikeutta tulla arvostelemaan toisen tapaa elää ja olla.

  Mulla on itsellä Rebekan ikäinen tyttö ja luen tosi mielelläni erityisesti postauksia, joissa hänen touhuiluistaan kerrotaan! Koita jättää typerät kommentit omaan arvoonsa, toivottavasti jatkat kirjoittamista ääliöistä huolimatta :)

  Vastaa
 93. katja 1.7.2011

  ihmiset osaavat olla niin julmia. onneksi se kertoo enemmän kuitenkin heistä kuin sinusta. ei se tieto tietenkään helpota, ei kamalien asioiden lukeminen ikinä ole helppoa, vaikka tietäisi etteivät ne pidä paikkaansa. itse olen vasta parikymppinen, omista lapsista tai niiden hoidosta ei mitään tietoa, tuskin vielä muutamiin vuosiin, mutta silti se mitä tänne kirjoitat teidän arjesta ja tekemisistä niin ainakin mun mielestä blogin kautta välittyy ihana kuva teidän pienestä perheestä! ja vaikka monet sanovat ettei nuorta lasta voisi jättää hoitoon niin kyllä mun mielestä se lapsi yhtälailla tarvitsee välillä ”lomaa” vanhemmista ja arjesta kuin vanhemmatkin lapsesta:-) kyllä mä ainakin muistan omasta lapsuudestani, että laatuaika ilman vanhempia mummulassa tai kummien luona oli odotettua herkkua! keep goin’ äläkä lannistu:-)

  Vastaa
 94. Aino 1.7.2011

  Olen tässä viime kuukausien aikana alkanut lukea blogiasi siksi että jostain syystä arkenne vaikuttaa kaikessa tavallisuudessaan kovin viehättävältä! Tämä on itseasiassa ainut blogi mitä olen koskaan lukenut tai varsinkaan seurannut! Olisi todella harmi jos lopettaisit kirjoittamisen juuri kun olen päässyt vauhtiin!!

  Hö, tylsää että joku arvostelee elämääsi ja elämäntyyliäsi pelkän kirjoitusten perusteella. Minusta vaikutatte lukemani perusteella täysin normaalilta ja tasapainoiselta perheeltä, ja lapsenne elää varmasti rakastavassa ja turvallisessa perheessä. Joten, huoli pois ja hymyä huuleen, olet varmasti mahtava äiti! :) Puhdas maalaisjärki riittää kasvattamaan terveen ja onnellisen lapsen!

  Vastaa
 95. Elli 1.7.2011

  Mua ihan totta rupes itkettään tätä tekstiä lukiessa. Miten kukaan voisi sanoa tollaista niin kauniista ja viattomasta pikku-tytöstä kuin sun tyttäres, tai ihan kenestä tahansa lapsesta? Onko ihmiset oikeasti niin kateellisia että alentuu tommoiseen. Tsemppiä sulle, mun mielestä vaikutat aivan iiihanalta äidiltä, ja mun mielestä on tosi ihanaa että sun tytär esiintyy myös tässä blogissa, se tuo susta esille ihania puolia joita ihailen suss

  Vastaa
 96. Maria 1.7.2011

  Olen myös pitkään seurannut blogiasi, mutta en ole tainnut kertaakaan kommentoida. Halusin vain sanoa, että blogisi on todella ihana <3 :)

  Vastaa
 97. Ninni 1.7.2011

  Pistää oikein vihaksi kun toiset ihmiset ovat valmiita arvostelemaan toisten perheitä. Ei tähän voi muuta sanoa kun tsemppiä sulle, toivottavasti jatkat blogin kirjoittamista. Blogisi juuri on yksi piristävimmistä ja aidoimmista sauraamistani blogeista. Olette ihania. :)

  Vastaa
 98. Mari 1.7.2011

  Täällä myös pitkäaikainen lukija, kommentoimassa ensimmäistä kertaa (itse myös Mari ja Tampereelta, äitiytymässäkin vielä (heheh)). Halusin vaan muiden vanavedessä kommentoida erittäin mukavaa ja ihanan inhimillistä blogia, josta välittyy hyvänonnentunne ruudun tällekin puolelle. Helppohan se varmasti näin on sanoa, mutta toivottavasti voit jättää kateellisten panettelun oman arvonsa nojaan, nostaa pään pystyyn ja olla ylpeä teidän perheestänne. Tsemppiä vaikeisiin hetkiin ja aurinkoisia päiviä perheellenne :).

  Vastaa
 99. Nellie 1.7.2011

  Mä en ole lukenut noita ilkeitä kommentteja mutta pakkohan tätä asiaa oli tulla kommentoimaan, koska sun blogi on mun lemppari ja miksikö se on juuri niin hyvä? koska kirjoitat teidän elämästä, arjen luxuksesta ja ihanan söpöstä Repsusta.

  En ole ikinä ymmärtänyt niitä jotka haluavat satuttaa ja olla ilkeitä muille. Eikö heillä todellakaan ole muuta tekemistä?

  Ovatkohan HE ikinä miettineet miltä se tuntuu omalla kohdalla? ENPÄ USKO!

  Mutta mun mielestä tää blogi on just hyvä tälläisenään, koska vaikutat tosi herttaiselta ja ihanalta ihmiseltä, Repsu ja Teppo ovat molemmat söpöjä ja Miikakin välillä vilahtelee kuvissa.

  Kovasti olen yrittänyt tunnistella sua kaupungissa, jotta voisin kertoa kuinka kivaa blogia kirjoitat, mutta vielä en ole suhun törmännyt. =)

  Ihanaa ja lämmintä kesää koko perheelle!!

  Vastaa
 100. lintu 1.7.2011

  Homma on kyllä niin, että jos julkisesti itsestään aika paljon jakaa aivan ventovieraiden hullujen ja normaali-ihmisten kanssa netin välityksellä, niin saletisti tulee paskaa niskaan vaikka kirjoittaisi pitsinnypläyksestä, saati esittelee koko perheensä ja jääkaappinsa sisällön. Sitä en vaan tässä ns. blogistaniassa tajua, että onko teillä (sinä ja esim. kalastajan v) narsisimin piirteitä, vai mitä, että aika-ajoin sitten heitetään ilmaan ”en jaksa tätä”. Kun homma on täysin vapaaehtoista ja pillit voi laittaa pussiin koska vaan ja vetästä töpselin seinästä. Mutta ei! sitten tulee noita itseinhoviestejä ja kaikki rukoilemaan älä lopeta älä lopeta…. kun viestejä on tullut tarpeeksi homma jatkuu taas. Ihan yksinkertainen vastaus olisi, että vain kirjautuneet käyttäjät voivat laittaa viestin ja luet ne ennekuin julkaiset. Mikä tässä tekee niin vaikean, häh? ja aina vedotaan, ettet jaksa jokaista viestiä hyväksyä, mutta silti elämäsi istut töllöä tuijottaen. piletys vähempään ja homma seis

  Vastaa
  • Lida 2.7.2011

   Ongelma ei varmasti ole siinä hyväksymisessä, kun joka tapauksessa ne ikävät viestit on luettava ja aika vaikea niitä on sitten mielestä pyyhkiä!

   Vastaa
 101. Emmye 1.7.2011

  Haluaisin sanoa niin paljon, mutta en oikein osaa…. Tuntuu vain, että aina pitää olla joku bloggaaja, jota voi haukkua ja aiheuttaa hänelle pahaa mieltä. Ja, jos ei tosiaan mitään muuta sitten keksitä, niin ruvetaan kommentoimaan lasta tai vanhemmuutta. En ymmärrä sellaista. Jotenkin tulee mieleen, että toivottavasti sellaisilla henkilöillä ei ole omia lapsia, koska tuntuu tosi pahalta, jos pystyvät oman vanhemmuudenkin jälkeen tuollaisiin kommentteihin.

  Itse pidän kovasti blogistasi ja toivon, että jaksat kaiken tämän hullun myllytyksen keskellä! Olen pitänyt blogista juuri tällaisenään, mutta ymmärrän kyllä, että haluat ehkä rajata aiheita yms., kun tilanne on nyt tällainen.

  *voimia*

  -Emmye

  Vastaa
 102. helma 1.7.2011

  Mä päätin kans nyt kommentoida, ekaa kertaa, vaikka olen pysynyt matkassa jo pidempään. Blogisi on piristystä ja pieniä ja suuria mietteitä herättävää innostusta lähes jokaiseen iltaan. Kommentteja en koskaan lue (koska mahdolliset typeryydet pistää ärsyttämään täälläkin), niinpä tämän blogin sävy on aina ollut minulle ihanan ja samalla rehellisen tsemppaava. Vaikka ei mitään suurta tsemppausta olisikaan vailla. Sulla on sellainen sävy. Halusin vain sanoa tämän, mitä ikinä mietitkin ja päätätkin.

  Aurinkoa,

  Helma

  Vastaa
 103. Jenny 1.7.2011

  Ompa kurjaa. Mieleni tekisi kanssa sanoa, jotain järkevää ja lohduttavaakin jopa, mutta en vain osaa. Ei löydy sanoja. Minä olen aika uusi bloginne lukija ja olen jäänyt jo nyt koukkuun, tosi kivoja kirjoituksia ja ihania kuvia! Erityisesti tykkään juurikin siitä, että teidän tyttönne esiintyy blogissa myöskin. Itse olen juuri tällä viikolla 1-vuotta täyttäneen pienen tytön äiti ja maailman pahimmalta tuntuu, jos joku sanoo jotain pahaa siitä Maailman Rakkaimmasta ihmisestä… Jotenkin typerää ja säälittävää, että joku ylipäätään voi sanoa jotain pahaa lapsista. Tsemiä!

  http://kaaoskaunis.blogspot.com/ ja http://karvaisetkuonot.blogspot.com/

  Vastaa
 104. Mila 2.7.2011

  lapsien vetäminen mukaan on tosi tylyä ja kertoo paljon kommentoijasta itsestään ja huonosta itsetunnosta, ei sinusta.

  blogiasi on kiva lukea.

  Vastaa
 105. Jenni 2.7.2011

  Hei!

  Halusin sanoa, että tää on yksi aidoimmista blogeista. Tuli tosi paha mieli sun puolesta. Tollaisia kommentoijia ei uskoisi olevan olemassa ja se on ikävää, että sellaisen joutuu todistamaan todeksi. Ei ole mikään ihme, että ikävästi sanominen satuttaa, koska sitähän ne haluavatkin. Blogin pitäjä on esille tullessaan ihan erilaisessa asemassa, kuin anonyymit kommentoijat. Voisit ehkä kokeilla sitä, että annat kommenttioikeuden vain oman blogin, tai käyttäjänimen (en nyt oikein osaa selittää:)) haltijoille, eli sellaisille, joissa kommentin yhteydessä tulee linkki heidän blogeihinsa.

  Kaikkea hyvää elämääsi! Osaat nauttia pienistä!

  Vastaa
 106. Ellu 2.7.2011

  Ne ihmiset, jotka toisia arvostelevat, ovat vain kateellisia. Sinulla on ihana perhe, ja olet onnellinen – ja sen näkee!! Blogiasi on ihana lukea kun olet niin aito ja ”todellinen”. :)

  …ja tyttäresi on todella kaunis ja suloinen kuin mikä! <3

  Vastaa
 107. Emmi 2.7.2011

  Voisin vetää paljon faktoja noista ilkeistä kommentoijista, mutta ne kaikki taitaa ollakkin jo kommentoitu tossa yläpuolella. Sua arvostelevat ihmiset ovat tosiaankin tyytymättömiä omaan elämäänsä/ huonosta itsetunnosta kärsiviä. Sun blogia on ollut aina ilo lukea. Mulla ei ainakaan ole koskaan tullut mitään negatiivista ajatusta susta, koska oon aina pitänyt sua tosi aitona ja iloisena ihmisenä. Silloin kun kerroit olevasi raskaana niin olin niin onnellinen sun puolesta :) Älä välitä noista haukkujoista, ne ilkeet kommentit kertoo kommentoijasta itsestään, ei susta. Oot ihana, jatka samaan malliin. Repsu on kaunis tyttö, sulla on upea mies ja suloisin koiravauva. Näytät kaikinpuolin onnelliselta, niinkuin pitääkin. :)

  Vastaa
 108. Naksu 2.7.2011

  Oon lukenut sun blogia vaikka ja kuinka kauan, mutta nyt vasta taidan ekan kerran kommentoida.

  Eniten mua ärsyttää sellaiset ihmiset, jotka arvostelee pieniä lapsia. Suurimmalla osalla ei ole, ja siksi niiltä varmaan tuollaisia kommentteja tulee.

  Yhtenä päivänä kaupassa käydessäni otin mukaani pienen 1½-vuotiaan tyttäreni joka kärsii toisen silmän karsastuksesta. Eli siis karsastaa tosi paljon vas. silmällä sisäänpäin. Olin ohittamassa kärryillä äitiä ja tämän 5 lastaa, joista yksi tyttö huomasi tyttäreni silmän, supisi heti toisen tytön korvaan ja tämä toinen tyttö, palasi takaisin päin ikäänkuin meidän perään ja jäi yksinkertaisesti vain tuijottamaan pienen tyttäreni silmiä.

  En ymmärrä sitä, miksei vanhemmat voi opettaa lapsilleen, että on myös olemassa erilaisia ihmisiä. Tyttäreni on täysin syytön siihen, että hänen silmänsä karsastaa. Se nyt on vaan sattunut tulemaan hänelle (kuitenkin perinnöllistä). Nykyään sitä hoidetaan päivittäin liimalapulla ja myöhemmässä vaiheessa silmä leikataan, jotta karsastus saadaan pois.

  Omalle lapselleni kerron ja näytän, että on myös erilaisempia ihmisiä, ei kaikki ole samanlaisia. Näin saadaan ainakin yksi lisää, joka ymmärtää erilaisuutta.

  Vastaa
 109. Elisa 2.7.2011

  Haleja vakkarilukijalta! Blogisi on ihana :) Ja tuo tämän postauksen mustavalkokuva sinusta ja tyttärestäsi on kyllä kauneinta mitä olen vähään aikaan nähnyt. Kuvateksti aiheutti tipan linssiin :)

  Vastaa
 110. heidi 3.7.2011

  Ensimmäistä kertaa kommentoin blogiisi, kuitenkin taustalla olen ollut jo reilu puoli vuotta. Olen viihtynyt todella sinun ja blogisi seurassa koko tämän ajan. Mielestäni negakommentointi on todella raukkamaista, buustata nyt omaa omatuntoa jonkun toisen kustannuksella. Oikeastaa halusin nostaa käteni ylös blogisi puolesta ja tsempata jatkamaan. Aurinkoisia kesäpäiviä koko perheellä! :)

  Vastaa
 111. totuudentorvi 3.7.2011

  Jotenkin typerää ja lapsellista vuodatusta tuollainen. Miksi ihmeessä bloggaat? Keskittyisit hoitamaan lastasi, etkä roikkuisi netissä.

  Vastaa
  • Maj 4.7.2011

   Mietippä sitä?

   Vastaa
 112. Mary 3.7.2011

  Tämä on ensimmäinen kerta, kun kommentoin blogiisi, mutta olen lukenut blogiasi jo melko kauan, ja täytyy todella sanoa että pidän tosi paljon kaikesta lukemastani!

  Minun mielestä ei ole minkäänlaista moittimista mihinkään asiaan. Tähän postauksen aiheeseen liittyen, mun mielestä sinusta huokuu rakkaus ja välittäminen(ainakin blogin perusteella,eihän ihmistä voi tuntea sillä lailla kirjoituksen välityksellä, mutta kuitenkin) omaa pientä lastasi kohtaan, enkä todella ymmärrä niitä ihmisiä, jotka kehtaavatkin tulla arvostelemaan ja jakelemaan omia vääristyneitä ja tyhmiä kommenttejaan tänne. Ymmärrän myös hyvin sen, että ajattelet rajaavasi pois blogin ulkopuolelle tiettyjä asioita, mutta tuollaisten kateellisten ihmisten sanomiset kannattaa todella jättää taka-alalle, ikään kuin vain heivata se kaikki pois mielestä. Totuus todellakin on se, että tuollaiset ihmiset ovat niitä ihmisiä, jotka saavat vain jotain sairasta mielihyvää toisten arvostelemisesta.

  Voimia ja jaksamista kuitenkin kaiken tämän keskellä ja kaikkea hyvää koko perheelle :)

  Vastaa
 113. K 3.7.2011

  Oletko ajatellut ettet julkaisi lapsestasi kuvia blogissa, sinä olet kuitenkin ainoa joka sen päätöksen tekee?

  Vastaa
  • Maj 4.7.2011

   Olen ajatellut tuhansia kertoja, ehkäpä jatkossa vältän suoria kasvokuvia yms… Tähän asti olen julkaissut kyllä ihan kaikenlaisia kuvia.

   Vastaa
 114. Marjutti 3.7.2011

  Ensinnäkin: KIITOS BLOGISTASI !!! Yritä unohtaa nuo ”totuudentorvet”. Niitä tulee aina riittämään maailmassa. Olet kaunis, taitava yms.yms. jo se riittää monille oikeuden arvostella sinulle rakkaimpiasi. Jos kuitenkin päädyt rajaamaan tai jopa lopettamaan (nyyyyyh !!!), tee se vasta sitten, kun olet hyväksynyt, että ilkeitä ihmisiä on maailman joka kolkassa. Kenth M. Keithin sanoin: ”Rehelllisyys ja välittömyys tekevät sinusta haavoittuvan. Ole rehellinen ja ja välitön kaikesta huolimatta.”

  Vastaa
  • Maj 4.7.2011

   Totuudentorvien suusta tulee kaikkea muuta kuin totuuksia… Kopsaan tuon lausahduksen kalenteriini ja koitan porskuttaa reippaasti eteenpäin, iso kiitos :)

   Vastaa
 115. tiiina 4.7.2011

  Olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa, vaikka en olekaan aiemmin mitään kommentoinut. Olen itse aika erilaisessa elämäntilanteessa, mutta jokin blogissasi vain viehättää. Ehkä se on se aitous ja positiivisuus, jotka kirjoituksistasi välittyvät. Tuntuu ihan uskomattomalta, miten jotkut jaksavatkin purkaa katkeroitumistaan viattomien ihmisten niskaan ja arvostella kaikkea mahdollista.. Meitä on niin moneen junaan ja jotkut eivät vain yksinkertaisesti omaa yksinkertaisiakaan käytöstapoja.. Päätös blogin sisällöstä ja jatkamisesta on tietenkin aivan sun oma asiasi, mutta mä olen ainakin tykännyt blogistasi aivan hurrrjasti!. :)

  P.S. Et todellakaan ole liian laiha, lihava, feikki tai mitään muutakaan noista älyttömistä haukkumasanoista. + Rebekka vaikuttaa todella suloiselta tapaukselta :)

  Vastaa
 116. Sara 4.7.2011

  Tsau!

  Kyllä, oma valinta. Sitäpaitsi tuntuu hieman nyt kehujen kalastelulta tämä postaus, vähän säikyttelyltä ”lopetan jos tulee vielä nasevia kommentteja…”

  Maj, TIEDÄT olevasi onnellinen ja hyvä äiti, miksi vaivaat päätäsi moisilla kommenteilla? Arvostelijoista et pääse eroon ”oikeassa” elämässäkään, ikävä kyllä, niitä on joka kolkassa!

  Minä olen samanlainen jota loukkaa pienetkin asiat, varsinkin jos asia koskee lapsiani tai äitiyttäni mutta työstän kokoajan sitä että siirrän olan kohautuksella syrjään kaikki typerät kommentit. Toisaalta niitä ei ole oikeassa elämässä minulle tullutkaan, päinvastoin mutta tarkoitan neuvoja joita satelee etenkin lapsettomilta :D

  Avautumisesi saattaa tuoda ilkeilijöille juuri sen iloisen tunteen jota halusivatkin- loukata sinua ja siinä onnistuivat :(

  MUTTA tiedän että kirjoituksesi pisti heitäkin ainakin hieman ajattelemaan ja toi pienen katumuksen tunteen ;))

  Jokuhan saattaa ollakin sitä mieltä ettet ole mallikelpoinen äippä, sekin on hyväksyttävä eikä aina laittaa vain kateuden piikkiin, meitähän on moneen junaan. Tsemppiä oikein kovasti ja älä vain lopeta ainakaan kokonaan blogiasi <3

  P.S. Täydellinen kuva tuo jossa olet ekaa päivää äitinä!!!

  Vastaa
  • Maj 4.7.2011

   Tämä homma vaan nyt menee niin, että mä ammennan tätä blogin sisältöä omasta päästäni ja elämästäni hyvin pitkälle ja jos joku asia pyörii mielessäni, niin todennäköisesti kirjoitan siitä. Jos sinun mielestäsi se on kehujen kalastelua, niin sille en voi mitään. En ole missään kohtaan kertonut lopettavani bloggailua, ainoastaan mainitsin, että harkitsen rajaavani sisältöä ja niin varmaan teenkin. Mielestäni lasten haukkuminen ei myöskään ole ihan pikkujuttu… Jos joku siellä oikein nautiskelee siitä, että mulla on paha mieli, niin en voi sanoa muuta kuin, että aivan SAIRASTA!

   Vastaa
 117. Saara 7.7.2011

  Hyi kamala mitä ihmisiä! Millainen ihminen alkaa haukkumaan toisen lasta rumaksi??! Ja vieläpä kun lapsi on kovin söpö :). Jos se ihminen on lukenut tän, niin toivottavasti on tajunnut, että ei oo päässään ihan kaikki kotona ja osannut hakeutua hoitoon.

  Vastaa
 118. veera 9.7.2011

  Eikös se ole niin että jokainen kasvattaa lapsensa niinkuin parhaaksi näkee,kukaan ei ole täydellinen.Luultavasti ne jotka arvostelevat sinua äitinä eivät itse ole äitejä tai muuten vain ovat kateellisia sinulle ja perheellesi.

  Sinun blogiasi on kiva lukea koska siinä saa seurata sinun ja perheesi ”tavallista” arkea.

  ”Jos elämä olisi helppoa, puuttuisivat meiltä haasteet. Haasteiden puuttuessa eläminen olisi tylsää.”

  Vastaa
 119. Laura 9.7.2011

  Heeei :-))

  Ekaa kertaa kommentoiva, mutta varsin kauan blogiasi lukenut tamperelainen 18v tytteliini täältä hei!

  Mulla tuli paha mieli ja ihmetys miten sinä voit saada negatiivisia kommenteja. Aivan ihana blogi ja niin erilainen verrattuna muihin indiedaysin blogeihin!!!

  Minkä ikäinen repsukka olikaaan, mielettömän söpö lapsi, voi että mä odotan että saan omia lapsia ja saan pukea heillekkin kauniita vaatteita kuten sinä teet hih :-)) Mäki olin varsin vähähiuksinen tollasena ihan pienenä mutta nyt otsahiukset on saman paksuiset kuin pikkusiskon kaikki hiukset, ehkä repsulla on sama tulevaisuus :-))

  Ps. Miika muistuttaa mun omaa miikaani :>>

  Vastaa
 120. Hanna 31.8.2011

  Siis uskomatonta että tuommoisia kommentteja tulee…!! Mutta se johtuu vain yhdestä ainoasta asiasta: KATEUDESTA. Olet kaunis nainen jolla on komea mies ja ihana söpönen lapsi, ja joillekkin se ilmeisesti vaan on liikaa! Eli koita miettiä niin, että aina kun tulee ikäviä kommentteja, sitä kadehdittavampi olet muiden mielestä ;) Superpaljon tsemppiä, minä en ainakaan halua että alat rajaamaan blogiasi! :) Mukavaa alkanutta syksyä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *