Kaikkea sitä tuleekin hommattua… tämäkin keittiöjakkara oli pakko joskus ostaa, se on nyt lojunut kaapissa jokusen kuukauden. Ostohetkellä päätettiin jo, että maalataan se jollakin hauskalla värillä. Alunperinhän se oli ihan perus puunvärinen…

No, nyt kun ilmaista maaliakin tuli yllättäen saataville, niin oli pakko tarttua tilaisuuteen. Ei muuta kun sudit kaapista esiin ja maalia pintaan. Jos joku tästä innostuu nikkaroimaan, niin vinkkinä sanottakoon, että kannatta maalata ennen kokoamista, tulee paljon siistimpi.

Nyt taas ylettyy ylähyllyillekin :)

Rebe ainakin innostui uudesta ”tuolista” heti… kai sitä tuolinakin voi käyttää?

Keittiöjakkara on hommattu eräästä suurehkosta ruotsalaisesta kodinsisustusliikkeestä, hintakaan ei ollut paha, 10€. Pienellä vaivalla saa ennestään melko tylsästä jakkarasta ihan hauskan ja raikkaannäköisen, mukava väriläiskä muuten melko värittömään keittiöön!

Tällaista pikku nikkarointia tällä kertaa :)

0 Comments

 1. Henna 14.6.2011

  Hei, taisin nähdä tänään Repsun ja Miikan tuolla suurehkossa ruotsalaisessa kodinsisustusliikkeessä! Oletan, että sinäkin kyllä olit siellä, sua en nähnyt. :( Olisin halunnut nähdä, olisin sitten ehkä uskaltanut tulla tervehtimään ja kertomaan, että olen innokas lukija. :D

  Vastaa
 2. Laura 14.6.2011

  Meillä samaisesta suurehkosta ruotsalaisesta sisustusliikkeestä ostettu jakkara on saanut mustan värin. Varmaan kertaakaan en ole sitä käyttänyt, mutta sopii hyvin keittiön asusteeksi ;)

  Vastaa
 3. Mimmu 14.6.2011

  Tuopa oli kiva idea! Täytyy toteuttaa kun uusi koti valmistuu. Tuli mieleeni, että kivan väriläiskän lisäksi tolla keinolla voi myös yhtenäistää sisustusta, jos sellaselle on tarvetta. Että sutii jotain sellasta maalia, jota kodissa jo on, mutta ei ehkä tarpeeksi. :) Mut toi väriläiskä on kyllä tosi herkku…

  Vastaa
 4. petu 14.6.2011

  Wau, tosi säpäkän värinen ja näköinen :D

  Vastaa
 5. Hyvä hankinta, tuo samainen jakkara löytyy myös meidän kodistamme! On muuten ollut ihan hittikapistus ainakin meidän 2-vuotiaan pojan mielestä. Aina kun laitamme ruokaa, haluaa poika jakkaralle seisomaan ja ”auttamaan” ruoanlaitossa. Ja meillä on myös käytössä tuolina, eli voi käyttää niinkin :)

  Sopii muuten oikein kivasti teille tuo keltainen väri :) Meillä on ihan perusvalkoinen, mutta ei hassumpi idea toi maalaaminen.

  http://www.sincerelyyourssuvi.blogspot.com

  Vastaa
 6. Rilla 14.6.2011

  Meleko pirtsakka tuli, hieno! Meillä tuo sama vihreänä. Tuo jakkara on muuten ihan mainio; halpa ku mikä ja erittäin tukeva. Meillä on tuon jakkaran voimin suoritettu suurinpiirtein koko remontti. Helposti uskalsi keikkua haastavissakin paikoissa, ei tarttenu pelätä että kippaa.

  Vastaa
 7. Sissi 14.6.2011

  Tuo jakkara löytyy meiltäkin. Ähisin sen kimpussa tavallista pitempään, oliko lie kuuma ilma pehmentänyt ajatusmaailmaa, vai kokoamisohjeet vaikeat, mutta kauan siinä meni! :)

  Vastaa
 8. Krista 14.6.2011

  Minkälaisella maalilla maalasitte tuon jakkaran? Tarttuuko siihen ihan perusmaalit?

  Vastaa
 9. sssanni 16.6.2011

  Voooiii :) on se rebekka vaan niin sulonen<3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *