Miksi aina niille parhaille tyypeille sattuu jotain ikävää? Niille jotka jaksavat piristää toisia päivästä päivään, niille joille ei tosiaan kuuluisi sattua mitään. Riikka kertoikin mulle tänään vastauksen, että juuri siksi, kun ne kestävät sen. Totesin jo aikaisemminkin, että toisia vaan koetellaan enemmän.

Teppoa siis pisti (ainakin näin oletan) ampiainen silmään, silmä turposi valtavasti. Sille annettiin kyy-pakkauksen lääkettä ja kun turvotus hieman laski, huomasimme, että silmä oli mennyt aivan elottoman, tosi oudon sinisen väriseksi. Pelkäsin, että siitä on näkö lähtenyt. Teppo vietiin tietenkin heti lääkäriin…

teppo1

1 ja puolen tunnin selvittelyn ja tutkimuksen jälkeen Teppo sai antibioottitippoja, pupillinlaajentajatippoja, seerumitippaa ja kipulääkkeitä. Perjantaiksi on varattu aika silmäspesialistille, jolloin saamme tietää lisää. Emme siis toistaiseksi tiedä, että mikä on ennuste näön tai muun suhteen.

teppo2

Juuri lääkäristä tulleena. Otettiin tietysi nuo kaikki pannat ja krumeluurit pois, mutta kaulari oli pakko jättää, ettei Tepi raavi silmäänsä pahempaan kuntoon.Yleiskunto on Tepsulla kuitenkin ihan hyvä, se syö ja juo, mutta ei kuitenkaan ole ihan oma itsensä, ei tietenkään…

teppo3

Lupaattehan pitää Tepolle peukkuja, että kaikki kääntyisi hyväksi? Toivon niiin sydämeni pohjasta, että se silmä paranee entiselleen tai ainakin, että Tepi voi jatkaa koiran elämäänsä normaalisti, vaikkapa sitten ilman toista silmää.

Siellä ne nukkuvat nyt Rebekan kanssa meidän sängyssä, mä olen tässä kirjoitellessani tipautellut kyyneleitä tähän näppäimistölle. Tiedän, että asiat voisivat olla pahemminkin, mutta silti mulla on paha mieli ja mieletön huoli Teposta.

-Maj

0 Comments

 1. Tiina 1.6.2011

  Voi pientä Teppoa. Pidän peukkuja että toipuu pikaisesti!

  Huom! Pilkunviilaajaana huomauttaisin että sanonta krokotiilin kyyneleet tarkoittaa tekoitkua. Musta tuntuu että et tarkoita sitä kun kerrot pudottaneesi krokotiilin kyyneleitä näppäimistölle,

  Voimia teille kaikille!

  Vastaa
  • E 1.6.2011

   Aivan älytön kommentti, mistä näistä idiootteja tähän nettimaailman tulee! Pitäkää mölyt mahassa.

   Eiköhän se oo jo sanomattakin selvä, että suru puserossa ja sillä sipuli.

   Vastaa
   • polli 1.6.2011

    Ei tuo nyt ihan älytön kommentti ollut. Mainitsihan kirjoittaja itsekkin olevansa pilkunviilaaja. Mutta peukut pystyssä täälläkin.

    Vastaa
 2. anonyymi 1.6.2011

  Teppo :’D ihana nimi!

  Vastaa
 3. Minna 1.6.2011

  Peukut pystyssä. <3

  Vastaa
 4. slimmi 1.6.2011

  Voi kamalaa, voimia sinne! :/ täällä Rauli-kissa pitelee tepolle tassuja pystyssä !

  Vastaa
 5. Hanna 1.6.2011

  Voieiii :(((

  Paranemisia ja paljon halauksia pienelle Tepolle ♥

  Vastaa
 6. Maian 1.6.2011

  Voi toista pikkuista! :( Täällä peukut ja varpaatkin pystyssä, pikaista paranemista Tepolle!!

  Vastaa
 7. Nana 1.6.2011

  Täällä pidetään peukut ja tassut pystyssä, toivottavasti kaikki selviää parhain päin. Paljon voimia teille!

  Vastaa
 8. Taru 1.6.2011

  Voii ei. Rapsutuksia Tepolle. Pidetään peukkuja, että silmä paranee. Koittakaa jaksaa siellä! <3

  Vastaa
 9. Roosa 1.6.2011

  Voi miten säälittävältä tuo pikku ressukka näyttää! :”( Hyvä ettei tullut kyyneleet näppäimistölle jo täälläkin pelkkiä kuvia katsomalla. Niin pieni toinen, näyttää juuri siltä, että ota syliin <3

  Täällä pidetään paljon peukkuja, että Tepon silmä tulee alkuperäiseen kuntoonsa. Ja voimia myös sinulle. <3

  Vastaa
 10. Laura 1.6.2011

  Voi Teppo-parkaa :( Tosi ikävää, että sattui noin inhottavasti. Paljon paranemisrapsutuksia ja tsemppimieltä Tepolle! :)

  Meidän Unna on puolisokea ja on pärjännyt aivan mainiosti puolinäköisenäkin. Hyppääminen ja etäisyydenarviointi on välillä vähän haasteellista, tietenkin kun syvyysnäköä ei ole kun yhdellä silmällä katselee. Mutta kun vaan malttaa ottaa rauhallisesti rotvallinreunan ylitykset, niin tirriäinenkin pysyy ihan hyvin messissä. Yhden silmäpuoli-chihunkin tiedän ja sekin elää ihan normaalia elämää. Tietysti silmänpoisto-operaatio on aina isompi juttu, toivottavasti siihen ette Tepon kanssa joudu. Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin :)

  Vastaa
 11. Tiina 1.6.2011

  Eiköhän Maj itse päätä mitä mieltä on kommenteista?

  Enkä tosiaan tarkoittanut pahalla, ihan faktan vaan halusin korjata.

  Kiitos E, sun ansiosta mulle tulikin hyvä mieli kun idiootiksi haukutaan! Voisitko ystävällisesti itsekin hiukan miettiä miten ihmisiä nimittelet. Et edes tunne minua!

  Vastaa
 12. Anni 1.6.2011

  Paljon tsemppiä pikkuiselle Tepolle. <3 Huomenna on jo varmasti paljon parempi olo!

  Vastaa
 13. Kristiina 1.6.2011

  Hei Maj ja kumppanit! Olen varmaan vuoden seurannut blogiasi, mutta en ole rohjennut kommentoimaan mitään. Nyt on pakko tämän postauksen jälkeen kyllä lähettää hirmuisasti tsemppiä ja voimia Tepon tilan vuoksi! Toivon todella, että kaikki menee hyvin ja koiruli kuntoutuu maniosti! Rapsutuksia ja pusuja karvakamulle!!

  Vielä terveisiä tietysti teille kaikille, aivan valloittava blogi, oikeastaan ainoa, mitä seuraan aktiivisesti! :) Kauniilta naiselta on ihana saada kauneusvinkkejä ja muutenkin kuulla elämästänne. Aina odotan innolla uutta postausta! Kaikkea hyvää ja paljon ihania asioita koko perheelle!!

  – Kristiina

  Vastaa
 14. Laura 1.6.2011

  Voi pikkuista.. :( Toivottavasti selviää juttu pian. Täältä kans peukut!!

  Vastaa
 15. Miia 1.6.2011

  Voi mulle tuli paha mieli. Toinen näyttää niin surkealta ja onnettomalta :( Paranemishaleja ja enkeleitä pienelle.

  Vastaa
 16. Lavisa 1.6.2011

  voi Teppoa :( kyllä se siitä vielä! Mun koiraa raapaisi kissa vahingossa silmään ja oli ihan muutamasta millistä kiinni ettei näkö mennyt :/ Teppo näyttää niin surkealta tuo kauluri päässään! Meillä oli jalkapallokisojen aikaan koirilla ”vuvuzelat” kaulassa ehtämässä leikkaushaavojen nuolemista ja ilme oli ihan sama kun Tepolla :/ peukut ja rapsutuksia pienelle! <3

  Vastaa
 17. Hanna 1.6.2011

  Voi kun täälläkin tuli kyynel silmään kun luin tän! Pikkuinen näyttää niin surkeelta. Täällä pidetään peukut pystyssä että kaikki menis hyvin ja silmä saataisiin kuntoon! Itselläni on koira, joka oli tosi huonossa kunnossa viime kesänä ja ihmeen kaupalla siitä pelastui! Joten tiedän tunteen, mikä huoli teillä siellä on! Jaksamista ja voimia!

  Vastaa
 18. marge 1.6.2011

  Oi voi, pidän täällä peukkuja ja varpaita pystyssä <3 ei oo kivaa tommoinen :( toivottavasti kaikki kääntyy parempaan päin!

  Vastaa
 19. sofia 1.6.2011

  voi eikää:s ihan tuli tääläkin kyyneleet silmistä. Pärjäilkää ja oikein paljon paranemisia Tepolle!<3

  Vastaa
 20. Jette 1.6.2011

  Voi pientä teppoa, hirveesti sille rapsutuksia! Pidetään peukut pystyssä, minä ja meidän chihuherra.

  Tuli niin paha mieli toisen puolesta, tekis mieli tulla rapsuttaan korvan takaa ja syöttää namipaloina maksakeksejä (on ainakin meidän jätkän mielestä tosi nam :) ), ja suakin lohduttaa, ja perhettäs myös!

  Outoa, miten eläytyykin vieraan ihmisen tuskaan, oon vaan niin hengessä mukana!

  Rapsutuksia Tepolle, ja sulle halaus

  Vastaa
 21. tiitu 1.6.2011

  Tippa silmään tuli mullekin.. Koiraotukset on niin ihania, ettei niille haluais mitään pahaa sattuvan. Tsemppiä ja voimia teille! Toivottavasti silmä paranee!

  Vastaa
 22. Rii 1.6.2011

  Vooooi toista kun näyttää niin raukalta! :// Paljon paranemisajatuksia nyt sinne ja positiivista mieltä Tepolle sekä muulle laumalle! :) <3

  Vastaa
 23. Jenni. 2.6.2011

  Voi ei, melkein itku tuli! Toivottavasti Teppo toipuu pian entiselleen. Pidän peukkuja!

  Vastaa
 24. Nuutti 2.6.2011

  Kyllä kaikki vielä paremmaksi muuttuu, tavalla tai toisella. Peukut ja vielä varpaatkin ovat pystyssä, jaksamisia!

  Vastaa
 25. A 2.6.2011

  voi että, voimia sekä tepolle että teille, täällä pidetään kaikki sormet ja varpaat ristissä että kaikki menee hyvin! voin valitettavasti sanoa, että tiedän tunteen, meidän pikkukoiralle kun kävi niin ilkeästi pari talvea sitten, että naapuri löi sauvalla koiraamme silmään. naapuri oli hiihtämässä ja oikaisi meidän tontin kautta, tottakai koiramme sitten puolusti reviiriään juosten perässä ja haukkuen, jolloin naapuri otti ja tökkäs sitä suoraan silmään. silmä meni erittäin pahan näköiseksi ja oli vain milleistä kiinni, että olisi menettänyt koko silmän. onneksi se sentään parani, nyt vaan muistona haalea arpikudos silmässä, onneksi sentään näkö säilyi. mutta olen usein miettinyt samaa, että miten niille hyville tyypeille aina käykään niin ikävästi, he kun viimeisenä sitä ansaitsivat :(

  haleja vielä ja tepolle rapsutuksia!

  Vastaa
 26. Siw 2.6.2011

  Voi pikkuista palleroa, kyllä se varmasti pärjää ja selviää! Näyttää kyllä niin rassukalta tuo kauluri päässä että halia se kaipaa mammalta. Tuli ihan tippa silmään… :( Peukut on pystyssä Tepon puolesta meidän beagle-pojallakin!

  Vastaa
 27. Pullopostia 2.6.2011

  Peukut ja varpaatkin on pystyssà Tepolle. Toivon kovasti ettà kaikki menisi parhain pàin.

  Vastaa
 28. Tiia 2.6.2011

  voimia ja jaksamisia! Tuli kyllä niin paha mieli että! :( peukut ja rukoukset tulee täältä suunnasta myös! <3 Todella inhottava juttu! Mulla itellä on vuoden ikäinen maltankoira ja puolivuotta sitten jouduin 3v. kääpiövillakoirani lopettamaan, se oli ihan kamalaa ja tiedän miltä tuntuu kun omaan lemmikkiin sattuu ja siksi kaikki positiivinen energia täältä Tepon paranemiseen! Pitää oppia tästä ja yrittää varoa noita inhottavia pistiäisiä,mutta eipä noille ikävä kyllä oikein voi mitään! Toivotaan että Tepon näkö tulisi ennalleen pian ja pikkusen ei tarttis kärsiä kivuista! Tosi paljon voimia sinne teille kaikille!

  Vastaa
 29. Sanni 2.6.2011

  Teppo!!!!! <3 <3 <3 Voi sun täytyy parantua!

  Kamalan suru olo tuli. :´-(

  Vastaa
 30. Elll 2.6.2011

  Uskon 99% varmuudella että teppo paranee. meidänkin kissaa oli lintu nokkaissut silmään ja silmä on parantunut täysin, kyllä siinä edelleen jälki näkyy kalvossa, muttei haittaa näköä yhtään. :) Voimia tepolle!

  Vastaa
 31. mummu 2.6.2011

  voi Tepi ressukkaa, surulliseksi tekee mummunki!

  Vastaa
 32. Heidi 2.6.2011

  Pikkuinen näyttää kyllä tosi surkealta kuvissa, toivottavasti paranee täysin! Itsellänikin on koira, ja kaikkien muiden koiranomistajien tavoin tiedän, että aina se on kova paikka, kun koira sairastuu :( Voimia kovasti teille kaikille <3

  Pidän peukkuja pystyssä Tepon puolesta :)

  Vastaa
 33. maisamiisa 2.6.2011

  Voi pientä! Itsellänikin on kaksi pikkuista koiraa, ja kyllä niistä aina ihan mahdotonta huolta kantaa jos jokin vaivaa, kun haluaisi auttaa ja parantaa muttei oikein mitään voi tehdä -paitsi halia ja paijata. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Teppo toipuu ja pääsee nauttimaan ihanasta kesästä!

  Vastaa
 34. maj 2.6.2011

  voi ei. koiraihmisenä minullakin tuli nyt huoli teidän pienimmästä, toivon peukut ja varpaat pystyssä täällä, että kaikki kääntyy hyväksi. voimia ja tsemiä sinne ! <3

  Vastaa
 35. Tuittu-piä 2.6.2011

  Voi Tepsukkaa! Se näyttää niin raasulta toi tötterö päässä. Ja tietysti pyhät jumittamassa tutkimuksia… Hienoa, että se syö ja juo ja kipulääkkeillä sen oloa pystyy helpottamaan. Mun vanhempien koiralla oli kasvain silmän takaosassa ja siltä leikattiin silmä (mykiö tai mikä se nyt sit onkaan) pois ja luomet ommeltiin yhteen (oikeesti). Ja koira pärjäs monta vuotta mainiosti tutuissa ympyröissä tuttujen ihmisten kanssa, veikeästi päätä kallistellen, että näki sillä ainoalla silmällä. Niin kauan kun ei ole kipuja (ja koirathan on käyneet teatterikorkeakoulun…), asiat on hyvin. Voimia teille kaikille ja Tepsukalle hellyyttä ja herkkuja ;)

  Vastaa
  • Tuittu-piä 2.6.2011

   Ai ja yks juttu unehtui! Elukkakaupoissa (hyvin varustelluissa) on myynnissä sellaisia pehmokaulureita, tai netistä http://www.koiratuote.fi/tuote.php?ryhma=muu%20koiran%20hoito&koriid=SSJGTWA038298

   Noi muoviset tötteröt on aivan kamalia: kaikki äänet 100-kertaistuu, ei näe kunnolla läpi sivuille, jää joka paikkaa jumiin, tulehduttaa korvat riipukorvaislla jne. Tosin Tepsukka ei saa päästä hankaamaan silmää, edes mattoja tai tyynyjä vasten… Polonen :(

   Vastaa
 36. Lusitarius 2.6.2011

  Peukut pystyssä Tepolle!

  Omaan perheeseen kuului koira, jolta puhkesi toinen silmä orapensaan piikkiin. Koira kävi leikkauksessa, silmä parani muttei koira sillä silmällä nähnyt, ainakaan paljoa. Koira pystyi elämään normaalia koiran elämää vammasta huolimatta. Tätä nykyä haukku viettelee eläkepäiviä tätini perheessä:)

  Toivottavasti Tepon silmään tulee näkö takaisin! Mutta jos ei, kyllä ne koirat pystyy normaalia elämää senkin jälkeen elämään:)

  Vastaa
 37. Inka 2.6.2011

  Eikä! Voi Teppo raukkaa! Toivottavasti silmä parantuu lääkekonstein, eikä näkö ole mennyt. Tosi harmi juttu tuollainen varsinkin näin kesän alussa. Pirun pörriäiset! :( Meillä alkoi viime kesä samantapaisissa merkeissä, kun koiramme astui nurmikossa pahasti lasisiruun joka lävisti kokonaisen anturan todella pahasti. Tsempiä Tepolle sinne, toivottavasti saatte hyviä uutisia silmätohtorilta!

  t.Inka

  Vastaa
 38. Katsi 2.6.2011

  Voi Tepi :(

  Todella harmittavaa lukea tämmöistä. Itkuhan siinä vähän pääsi, ja omat karvaiset kaverit tulivat heti mieleen (joita en siis ole hetkeen nähnyt, kun asustavat muualla). Täällä ainakin pidetään kaikki mahdolliset peukut pystyssä, että pikkumies on pian taas oma itsensä!

  Ja pakko vielä sanoa, että niin naulan kantaan osui tuo vastaus kysymykseen ”Miksi aina niille parhaille tyypeille sattuu jotain ikävää?”, parhaat tyypit kestää sen kaiken.

  Tsemppiä teille nyt oikein kovasti! <3

  Vastaa
 39. Sariliini 2.6.2011

  Paljon parantavia rapsutuksia Tepolle :-) T. Sariliini

  Vastaa
 40. Nanna 2.6.2011

  Eihän yks typerä amppari voi Tepon näköä viedä…toivottavasti. Peukut pystyyn ja lämpimiä ja tsemppaavia ajatuksia sinne teille!

  Vastaa
 41. Hedelmasalaatti 2.6.2011

  Voi pikkuista Teppoa );

  Muistan kun meidän cavalieria raapaisi kissa silmään, näköhän siinä meni osittain.. Mutta senkin kanssa pärjättiin, vaikka aluksi toinen seiniä päin yms kävelikin. Nuoret koirat oppii äkkiä, kun on haju ja kuulo kumminkin kunnossa.

  Jaksuja teille, kyllä se Teppokin siitä äkkiä paranee <3

  Vastaa
 42. Linda 2.6.2011

  Koiraihmisenä ymmärrän valtavan huolesi pikkuystävästäsi.. Itsellenikin sattui todella dramaattinen tilanne oman koirani kanssa viime syksynä. Meidän sekarotuinen koiramme tykkää aina kantaa ja järsiä keppejä, joiden syömiseen sille on myös annettu ihan lupa :D Mutta yhtenä päivänä se raukka löysi liian pienen kepin, joka jäi sen ylähammasrivistön väliin. Koira yritti köhiä keppiä pois, mutta eihän se mihinkään lähde :/ Sitten se alkoi raapia etutassuillaan suuta, jolloin suupielestä alkoi vuotaa hieman verta. Jo tässä vaiheessa olin aivan kauhuissani ja mietin ihan paniikissa mikä koiralla on, koska en siinä vaiheessa vielä tiennyt oikeaa tilannetta. Luulin, että keppi oli jäänyt kurkkuun kiinni :( Koira katsoi minua todella apeana ja oli todella erilainen kuin yleensä. Tässä hädässä ei ollut ketään kotona ja soitin itkien äidilleni mitä teen. Äitinikin pelästyi hurjasti ja käski etsiä sitä kepin palaa. En kuitenkaan hädässäni sitä heti löytänyt, koska en uskaltanut mennä sorkkimaan liikaa. Lopulta näin sattumalta missä keppi oli ja sain sen sieltä otettua pois. Koira rauhottui ja oli taas oma itsensä, mutta tietysti paljonkin rauhallisempi kuin yleensä :) Tästä opin, että tarkkailen aina minkälaisia keppejä tuo karvakorva kantelee

  Vastaa
 43. Lilian 2.6.2011

  Peukut ja varpaat pystyssä täälläkin! Tsemppiä urhealle koiralle ja teille!

  Vastaa
 44. Janni 2.6.2011

  Tiedän kokemuksesta millaista on se epätietoisuus, kun oma koira on kipeä eikä tiedä miten siinä vielä käy. Ja aina sitä toivoo, ettei tämmöisiä tapahtuisi enää ikinä ja ettei kukaan muu joutuisi kokemaan mitään samanlaista! Meidän poikia eivät ampiaiset ole kiusanneet, mutta kyyt kylläkin.

  Tsemppiä ja rapsutuksia Tepolle, toivottavasti asiat menevät hyvin. Täällä pidetään peukkuja!

  Vastaa
 45. JonnA 2.6.2011

  Jaksamista ja voimahaleja! Toivottavasti Tepillä on suojelusenkeleitä puolellaan ja silmä paranee entiselleen. Yksisilmäisenkin koiran elämä voi tosin olla aivan yhtä ihanaa ja normaalia kuin kaksisilmäisenkin, mummilassani oli muinoin yksisilmäinen vahtikoira joka eli varmasti ihan tavallista koiranelämää.. ellei välillä vähän jopa parempaakin :)

  Vastaa
 46. Lily 2.6.2011

  Voi ei! Tsemppiä hirveästi teille, ja Tepsulle lähetetään täältä paljon parantavia karvaisia koirapusuja ja helliä ajatuksia.

  Vastaa
 47. Lara 2.6.2011

  Voi ei, ikävä juttu :( Tepolle rapsutuksia ja kovasti peukkuja ylöspäin, että silmä paranisi pian!

  Vastaa
 48. Anna 2.6.2011

  Tsemppiä paljon ja peukkuja Tepolle! Kyllä se varmasti tuosta toipuu, koirat on sitkeitä! Meillä on kokemusta sellaisestakin että koira osittain halvaantui kaularangan vamman takia (sähelsi pihalla itsensä nurin) mutta siitäkin toipui entiselleen ja vieläpä aika nopeasti. Tiedän että tuo olo on hirveä, kun koira ei osaa kertoa itse miltä tuntuu ja on selvästi kipeä. Jaksamisia <3 En tiedä onko tää nyt kovin kannustavaa, mutta vaikka silmään jäisikin jokin vaurio, koira kyllä pärjää yhdelläkin! Tiedän useammankin tällaisen koiran ja muitakin karvaisia yksisilmäisiä ;)

  Vastaa
 49. Cathy 2.6.2011

  Voi pikkuista Teppoa! Täällä pidetään peukaloita pystyssä toki koiraparalle. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Teposta tulee entistä ehompi!

  Vastaa
 50. Maija Sulander 2.6.2011

  Voi Teppo ressukkaa! :( Paranemisrapsuja täältä ja toiselta chihupojalta myötätuntonuolaisu.

  Meilläkin on tuon silmäaineen kanssa pelailtu enenmmän kuin tarpeeksi, koiruus kun säheltää minkä kerkeää. Tiedän hyvin miltä tuntuu huoli pienestä, joka ei osaa puhua ja kertoa miltä tuntuu. Ihan varmasti Teppo paranee ja pääsee nauttimaan kesästä kunnolla.

  Vastaa
 51. RottaEllu 2.6.2011

  Mitkä ihmeen krokotiilin kyyneleet?! En nähny missään sellaista sanaa..

  Toinen on surun murtama ja heti joku alkaa pilkkua viilaa, morje.

  Oikein paljon jaksamisia koko perheelle! Tepi on sen verran kova jätkä että pärjää vaikka molemmat silmät sumeena!! Voimia!! <3

  Vastaa
 52. Aniina 2.6.2011

  Voi eikä, Teppo on niin surkun näköinen noissa kuvissa :( Mun ei tartte kun ajatella että meidän kisuille tapahtuisi jotain ja ne jouduttaisiin lopettamaan, niin alan jo pillittämään.. Että voin vaan kuvitella miltä tuntuu! Mutta toivotaan kuitenkin että Teppo parantuu, jos ei pian niin ainakin hyvin pian kuitenkin :)

  Vastaa
 53. Lotta 2.6.2011

  Täälläkin pidetään peukkuja Tepolle! Toinen on kyllä surkean näköinen :< Tiedän, miltä tuntuu kun lemmikki on kipeänä… Täälläkin on monet yöt valvottu pupun kanssa.

  Vastaa
 54. lotta 2.6.2011

  mä en oo mikään koirien rakastaja, mut teppoa on ollu ihana seurata kuvista. hävettää siis tunnustaa, että pieni kyynel tuli mullakin. voi pöh. toivottavasti paranee pian! peukut on pystyssä ja ehkä salaa varpaatkin..

  Vastaa
 55. cheririe 2.6.2011

  Voi Teppoa! Me kans pidetään peukkuja että toinen paranee pian :)

  Vastaa
 56. Tarja S 2.6.2011

  Teppo on kova jätkä ja on ennenkuin huomaatkaan takaisin entinen oma ihana Teppo :) Kyllä se siitä… keinolla millä hyvänsä!

  Vastaa
 57. Minna 2.6.2011

  Suuuuuren suuresti peukutan, varpaillakin, että kaikki menisi hyvin.

  Tuli niin eläväisenä mieleen kun meidän Enni viime kesänä sai pistoksen jostain nenuunsa, ilmeisesti ampiaisesta ja koko nenu turpos ihan hirvittävän kokoiseksi, oli se vaan maailman hirveintä, onneksi kortisonipistoksella laski ja parani.. silloin oli kanssa joku pyhä, koska jouduttiin menemään päivystävälle eläinlääkärille toiselle puolelle kaupunkia ja voi sitä paniikin määrää, vielä kun odotushuoneessa oli jo jono ennen meitä.

  Meillä kävi hyvä tuuri, toivottavasti se tarttuu myös teihin!! :)

  Vastaa
 58. lula 2.6.2011

  Voi eikä! Toivottavasti Teppo tulee kuntoon, pidän peukut pystyssä!

  Vastaa
 59. juju 2.6.2011

  Paljon rapsutuksia Tepolle <3 toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin.

  voimia teille.

  Vastaa
 60. Johanna 2.6.2011

  Voimia! Onneksi Teppo pääsi heti lääkäriin. Toivotaan, että silmä tulee kuntoon. Paljon rapsutuksia ja haleja Tepolle!

  Vastaa
 61. lilli 2.6.2011

  siis miten niin krokotiilin kyynel on teko-itkua? sehän on juuri jättikyyneleitä niinkuin krokotiilillä… vitsit, että ihmiset on id—otteja

  voimia tepille

  Vastaa
 62. MISS A 2.6.2011

  Tsemppiä Tepolle!

  Vastaa
 63. Laura 2.6.2011

  Tsemppiä koko perheelle! Toivottavasti kaikki päättyy hyvin. Teppo-raukka :(

  Vastaa
 64. Heidi 2.6.2011

  Voi pientä, toivottavasti Teppo paranee pian!

  Vastaa
 65. Sirkku 2.6.2011

  Voi pikkuista Teppoa. :( Kaikkea sitä pitääkin sattua. Tietenkin pidän peukkuja. ♥

  Terkuin yksi vakkarilukijasi, joka LIIAN harvoin jättää kommenttia.

  Vastaa
 66. M 2.6.2011

  voi kamala:( täälläkin tiputeltiin kyyneliä… hirveesti paranemista ja tsemppiä pikkuselle!

  Vastaa
 67. Elle 2.6.2011

  Tottakai pidetään peukkuja! Pitikin just pistää silmään :(

  Vastaa
 68. Anna 2.6.2011

  Voi mua rupes itkettää oikeesti noi kuvat, oon vähän herkkä näis eläimiä koskevis jutuissa :(

  KAUHEASTI tsemppiä ja peukutuksia tepolle että kaikki selviäisi parhainpäin ja että silmä paranisi!

  Vastaa
 69. Kaisa 2.6.2011

  Voi että, voimia ja tsemppiä älyttömän paljon Tepolle sekä koko perheelle! <3 Tippa linssiin tulee tässä teidän puolesta… :(

  Vastaa
 70. Jonayla 2.6.2011

  Aww. Toinen näyttää ihan reppanalta. Jaksamista teille, tsemppiä Tepolle ja toivotaan parasta perjantaille!

  Vastaa
 71. -miNna 2.6.2011

  voi Tepsu ja Maj <3

  täälläkin tuli kyyneleet silmiin.. ja pidetään kaikkia peukkuja ja tassuja pystyssä, että Tepsu toipuu! jaksamista teille ja suukkoja pikkuiselle <3

  Vastaa
 72. Jopsu 2.6.2011

  Supervoimia teille kaikille!

  Vastaa
 73. Tiina 2.6.2011

  Maj on poistanut aloituksestaan sanan krokotiilin johon puutuin ja saa poistaa mun kommentitkin jos haluaa.

  En tosiaan tarkoittanut mitään pahaa ja uskon että Maj ymmärtää sen toisin kuin eräät jotka on mun mielestä tosi ilkeästi kommentoineet siitä miten idiootti olen.

  Ihan normaali myötätuntoinen ihminen olen ja ystävällisesti ajattelin vinkata asiasta jonka tiedän.

  Krokotiilin kyyneleet edelleen tarkoittaa tekoitkua, ei isoja kyyneleitä kuten jotkut tuntuu luulevan. Linkkejä löytyy kyllä.

  Eikä se ole olennaista. Pääasia että Teppo paranee :)

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Krokotiilin_kyyneleet

  http://tieku.fi/kysy-meilta/krokotiilitkin-kyynelehtivat

  Vastaa
 74. flic 2.6.2011

  Kyyneliltä en välttynyt minäkään, juuri viikko sitten vanhempieni koira joka oli perheessämme 8 vuotta jouduttiin lopettamaan sairautensa takia. Muutin itse pois kotoa noin puoli vuotta sitten, joten tuntuu vielä pahemmalta ettei nähnyt rakasta lemmikkiä niin usein sen loppuaikana. Vieläkään ei ole asiaa täysin sulattanut ja se vie aikaa, mutta toivon todellakin että Teppo paranee täysin ja saa elää elämänsä täysillä loppuun asti! Vaikka sitten yhdellä silmällä, koirathan tunnetusti sopeutuvat sellaiseenkin hyvin. :)

  Vastaa
 75. meriem 2.6.2011

  Voi ei :(

  Aivan hurjasti tsemppiä urhealle pikku-Tepolle. Toivottavasti kaikki menee mitä parhaimmin.

  Surulliset eläinuutiset on aina ikäviä ja aivan takuuvarmasti kyyneliä tulee vuodatettua. Eikä tämä ollut siinä poikkeus.

  Todellakin pistän peukut ja muutkin sormet ja varpaat pystyyn Tepon paranemisen vuoksi.

  Haleja ja Pusuja pikkumiehelle <3

  Vastaa
 76. Ellu 2.6.2011

  Voi täällä on ainakin kaikki peukut pystyssä ja varpaat kanssa että Teppo parantuisi!! Itsellekin herahti kyynel silmäkulmaan, koska kirjoituksesi nosti pintaan paljon muistoja oman koiran sairastelukierteeltä… :( Täällä on nyt kaikki hyvin, toivottavasti pian sielläkin. Halauksia!

  Vastaa
 77. Minttunen 2.6.2011

  Voi pientä mussukkaa – Tepolle iiiiiisot rapsutukset ja nuolaisut täältä Hatanpään suunnalta kanssa! :)

  Vastaa
 78. MariEL 2.6.2011

  Luin tämän postauksen täällä töissä ja nyt saattaa työkaverit ihmetellä mitä mä täällä oikein niiskutan, kaikki maailman tsemppi ja voimia pikkuselle Tepolle! <3

  Vastaa
 79. Murmeli 2.6.2011

  Voi toista pikkurukkaa. :( eläimet on vaan niin rakkaita. <3

  Vastaa
 80. Mickey 2.6.2011

  Voi Teppo. Voi Teppo. Voi Teppo. Pidän peukkuja Tepille täältä Porvoosta ja lähettelen teille paljon voimia!

  En tosiaan voisi kuitenkaan uskoa, että tämä Upon teiltä veisi pois. Menetetäänkö silmä? Ehkä, en osaa sanoa. Mutta Uppo selviää tästä pienellä sisullansa ja jatkaa iloista elämäänsä teidän kanssa, usko pois! :)

  Vastaa
 81. heinit 2.6.2011

  oijvoi toista pientä. toivon todella sydämmeni pohjasta saakka että teppo paranee pikapuolin. taisipa multakin kyyneliä tipahtaa. toine niin pieni ja raasu ei ois ansainnut moista :(

  Vastaa
 82. Ella 2.6.2011

  Voi ei :( toivon koko sydämeni pohjasta että tepi paranee ja selviätte pelkällä säikähdyksellä <3 voimia ja tsemppiä teille kaikille <3

  Vastaa
 83. Laura 2.6.2011

  Voi ei, Teppo näyttää tosi surkealta tuossa kaulurissaan! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja Tepi parantuu!

  Vastaa
 84. Saila 2.6.2011

  Voi surkeuksien surkeus! Mullakin aikanaan joko käärme tai amppari pisti chihun ylähuuleen ja voi vitsit sitä itkua ja ressiä mikä siitä tuli kun turposi koko naama raukalla ja oli hankalaa hengittää ja pitkään oltiin kipeenä. Teppo-rukka ihan raasun näkönen kaulureineen :(. Toivottavasti näkö palautuu ja Teppo virkistyy entiselleen! Voimia myös mammalle, ei oo helppoo kattoo ku oma pieni kärsii.

  Vastaa
 85. Jonda 2.6.2011

  Voi Teppo…! Haleja ja jaksamista, kaikki kääntyy vielä parhain päin <3

  Vastaa
 86. Emmi 2.6.2011

  Täälläkin vetisin silmin luettiin Tepon onnettomuudesta :( Toivottavasti kaikki on kohta taas niin kuin ennenkin!

  Täällä sormet, varpaat, tassut ja hännät pystyssä Tepon puolesta!! Jaksamisia myös teille, on varmasti rankkaa seurata vierestä kun toinen kärsii… Mutta yrittäkää kuitenkin jaksaa ajatella positiivisesti!

  Vastaa
 87. nanna 2.6.2011

  Superpaljon tsemppiä Tepolle ja teille kaikille! <3 Itellänikin on koira, ihana bichon frise ja tiedän kuinka pahalta tuntuu katsoa toisen sairastelua kun ei voi tehdä paljon mitään. :( Toivotaan et silmä tulee kuntoon!

  Vastaa
 88. Laura 2.6.2011

  Voi reppanaa! Hurjasti paranemisia!

  Vastaa
 89. Heidi 2.6.2011

  Voi Tepi! <3 Tsemppiä.

  Vastaa
 90. ellen 2.6.2011

  Voi pientä Teppoa! :( Se on aina niin kamalaa kun rakas lemmikki sairastaa… Lähetän Tepille rapsutuksia ja onnea omien karvakuonojeni kanssa, toivottavasti silmä paranee pian! <3

  Vastaa
 91. Minna 2.6.2011

  Paljon haleja ja rapsutuksia Tepolle :( Toivottavasti paranee! Itse sain ihan vasta tietää että oma koirani sokeutuu vaikka on niin nuori vielä… Todella kurjaa kun omalle lemmikille käy jotain :/

  Vastaa
 92. ähmh 2.6.2011

  gg

  Vastaa
 93. Suvinen 2.6.2011

  On niin surullista, kun rakkaille koiraystäville käy jotain kurjaa. Paljon tsemppiä sinne! Tuli itsellekin ihan surku, vaikka Teppoa en olekaan tavannut. Onneksi on mahdollista löytää todella taitavia ja osaavia eläinlääkäreitä (suosittelen erittäin lämpimästi VetHausea Hattulassa, jossa on myös pieneläinkirurgiaa ja silmäspesialisteja, jos tarve tulee). Ja tuntuu, että koirat eivät asioita murehdi, kuten me, vaan sopeutuvat monenlaiseen ja jaksavat kipeänäkin touhata.

  Toivottavasti kuulette pian hyviä uutisia ja huoli helpottaa!

  Vastaa
 94. chihun mamma 2.6.2011

  Täälläkin peukut pystyssä. Kannattaa aina pitää näitä meidän pikkuisia tarkasti silmällä ulkoilmassa. <3

  Vastaa
 95. Ira 2.6.2011

  Hurjasti tsemppiä sinne! Lemmikit on ihan perheenjäseniä, ja on aivan kamalaa kun jotain tollasta tapahtuu. Toivottavasti pikku-Teppo paranee! <3

  Vastaa
 96. Kaisa 2.6.2011

  Ikävää luettavaa :( Itselläni on kaksi chihuahuaa ja jo normiampparinpistot pelästyttävät! Paljon voimia kaikille teille ja Tepolle paranemisia <3

  Vastaa
 97. marjukka 2.6.2011

  Paljon tsemppiä teidän koko perheelle! Kenen vaan perhenjäsenen sairastelu ottaa koville! <3 Toivottavasti Tepon mieli pysyy kuitenkin korkealla ja saatte hyviä uutisia pian!

  Vastaa
 98. mmmariiiia 2.6.2011

  voi ei :(

  paljon tsemppiä tepolle ja teille. toinen omista lemmikeistäni sairastui vakavasti joulun jälkeen ja joutui olemaan useita päiviä eläinlääkärillä, joten uskon tietäväni, miltä susta tuntuu. mutta uskotaan parhaaseen!

  Vastaa
 99. Inkku 2.6.2011

  Voi ei!! :( Kyllä melkein itkuun purskahdin minäkin, niin reppanalta hän näyttää nuissa kuvissa. :(

  Minä uskon, että Tepsukka palaa voimiinsa aivan näillä näppäimillä ja silmä parantuu! Toivotaan peukuin ja varpain sitä. <3

  Vastaa
 100. Emilia 2.6.2011

  Ounou!! Täältä hyhkystä lähetämme kovasti Tepolle halauksia ja rapsutuksia, toivottavasti paranet pian!

  On ne karvaiset lapset vaan niin rakkaita ja tärkeitä, jaksamisia ja tsemppiä koko perheelle.

  Toivottaapi Ems ja pojat

  Vastaa
 101. Miaminttu 2.6.2011

  Täällä ainakin yksi peukkuja ja varpaitakin pitävä koiraihminen. Toivottavasti kaikki menee hyvin.

  Vastaa
 102. Laura 2.6.2011

  Voi ei, ihan kamalaa:( itsekin koiranomistajana pelkään aina, että ampiainen pääsee pistämään johonkin kriittiseen paikkaan. Voimia teille ja täälläkin on peukut pystyssä!

  Vastaa
 103. Laura 2.6.2011

  <3 Voimahalaus pikkuiselle Tepolle

  Vastaa
 104. Melli 2.6.2011

  Ihan hirveetä tollanen. Teppo on niin surkeen näkösenä noissa kuvissa, että alkaa itelläniki silmät kostumaan. Peukut on pystyssä ja toivotaan kaikkea hyvää sinne!

  Vastaa
 105. Char 2.6.2011

  Voi ei huomasin tämän postauksen vasta nyt.. Voi Teppoa :( <3 Tsemppiä pikkuiselle, toivottavasti kaikki vielä kääntyy parhain päin!!

  Vastaa
 106. Viivitys 2.6.2011

  Voi toista miten surkeana! Tippa tuli täälläkin linssiin :o(. Toivottavasti voit pian kertoa hyviä uutisia Tepon toipumisesta. Pidän peukut ja varpaat pystyssä.

  Vastaa
 107. santsumantsu 2.6.2011

  Tsemppiä Tepolle ja teille kaikille! Koira on varmasti teille tärkeä perheenjäsen ja on ikävä katsoa kun toinen on surkeana. Teidän onni on, että asutte isossa kaupungissa ja saatte heti asiantuntija apua.

  Itse neljän koiran omistajana tiedän tuon tunteen mikä se on, jos koira sairastuu. Huoli, hätä, kauhu, suru ja kaikki ne muut kun ei tiedä miten paljon toiseen sattuu ja miten voisi auttaa.

  Rapsut Tepolle ja isot halit teille <3 Hyvin kaikki menee.

  Vastaa
 108. Milla 2.6.2011

  Haleja ja paranemisia pikku-Tepolle, ja voimia sinne täältä ruudun takaa. <3

  Vastaa
 109. Sanna 2.6.2011

  Peukkuja!! Voi raasuriepua kuinka surkean näköinen : (

  Mä sain ottaa koiralta tänään kaulurin pois, huomenna kontrolli. Mikäpä muu kuin silmä meilläkin on huolenaiheena…

  Vastaa
 110. nasu86 2.6.2011

  voi pientä =( toivottavasti kaikki menee hyvin ja selviää miten on käynyt silmälle.

  löysin takaisin sinun blogiin Natan kautta.seurasin blogilistalla vajaan vuoden sun blogia mutta sitten blogilista ei toiminut pitkään aikaan kunnolla ja vaihdoin blogloviniin ja nyt onnistuu kaikkien suosikkien seuraaminen taas ongelmitta.=)

  Vastaa
 111. Päivi 2.6.2011

  Paranemisia!!!

  Vastaa
 112. Jenni 2.6.2011

  Kuulostaapa kurjalta ja pikkuinen on varmasti kipeä.

  Uskoisin kuitenkin, että kyseessä on pinnallinen sarveiskalvovaurio ja sidekudosturvotus, joka tietysti näyttää hurjalta, mutta paranee kyllä.

  Tsemppiä!

  Vastaa
 113. Susse 2.6.2011

  Voi pientä Teppo-raukkaa! Niin surkean ja liikuttavan näköinen. <3 Mutta tiedätkö, ihmeen sitkeitä nuo eläimetkin ovat ja selviytyvät mitä kurjimmista tilanteista. Jos pikkuisen silmälle käy huonosti, niin uskon että hän voi silti elää oikein hyvää elämää yhdenkin varassa. Kissat ainakin pärjäävät sokeinakin aika lailla mainiosti, joten jos niin ikävästi kävisi että Tepolta lähtisi toisesta silmästä näkö, uskon hänen silti selvivävän hyvin. Toivotaan tietysti ja pidetään peukkuja sen puolesta, että silmä palautuu entiselleen ja näkö säilyy! Uskon että sekin on mahdollista hurjannäköisestä vammasta huolimatta.

  Vastaa
 114. CHIC 3.6.2011

  Voi toista riepua :( Voisko näyttää surkeammalta. Kesä on ihanaa aikaa, mutta koirien kannalta samalla vaarallistakin, kun on amppareita, käärmeitä, punkkeja jne. Ja ainakin meidän karvavauva vielä jahtaa kaiken maailman ötököitä. Kun se oli 12 viikon ikäinen, oltiin pihalla ja rupesin ihmettelee, että mikä surisee. Tajusin, että surina kuuluu meidän koiran sisältä! Avasin suun ja siellä kurkussa oli kauhean kokoinen kimalainen, siis sellanen paksu ja karvanen. Klugs vaan kuulu ja haukku nielas sen. Onneks ei ollu pistäny. Mutta tsemppiä Tepolle!

  Vastaa
 115. Mursu 3.6.2011

  Voi Uppo-parkaa!

  Tottakai täälläkin peukut pystyssä! :)

  Vastaa
 116. Neely 3.6.2011

  Voi Maj, toivottavasti Teppo paranee pian! Tiedän niiiiin hyvin, miltä tuo huoli tuntuu, itkettää ja vatsaa kouristaa, kun toisella on paha olla… tippa tulee linssiin pelkästä ajatuksestakin. Itsellä on kolmen (kaksi jo edesmenneitä) koiran kanssa ollut yhtä jos toista huolta ja aina se tuntuu yhtä kamalalta. Voimahali sinulle, onneksi ei varmastikaan ole hengenvaaraa Tepolla tämän vamman takia, jos silmään ei näkö jostain syystä palaudukaan, niin onneksi koira silti pystyy elämään aivan onnellista koiranelämää, kunhan vaan tottuu vähän erilaisen näköiseen maailmaan! Toivotaan, ettei siihen kuitenkaan tarvitse mennä.

  Vastaa
 117. Maj 3.6.2011

  Kiitos teille kaikille ihanille <3 Teppo voi jo tosi hyvin ja silmä on lähtenyt parantumaan ja mikä parasta, se näkee kummallakin silmällä. Peukkujen pitäminen auttoi todella! Kiitos vielä tuhannesti <3

  Vastaa
 118. Inka 3.6.2011

  Voi harmin paikka! /: Ei tuntunut hyvältä lukea tekstiä!

  Ihanaa kuulla, että kaikki on kuitenkin kääntynyt hyvin! (:

  Vastaa
 119. Marika 5.6.2011

  Voi ei Teppo parkaa! Toivottavasti silmä tulee kuntoon, ja pystyy olla ihana itsensä!

  Meidän 6 vuotiaalla austraalianterrierillä on todettu verkkokalvon äkillinen rappeutuma, joka sokeuttaa, joten pystyn eläytymään teidän huoleen. Tsemppiä teille!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *