Lauantaina kampaajalla käydessäni minulla värjättiin pelkästään tyvikasvu piiloon (Tigi coulour 3/0). Sini laittoi minulle kuitenkin  latvoihin Kerastasen Aqua Oleum tehohoitoampullin ja voi pojat, miten hiukseni kiilsivät.

tangleteezer5

Aika monta kuukautta on värjäilty pelkkää tyveä, kohta mun raidat alkaa  tuolta korvien kohdalta… Eikös se muuten ollutkin niin, että liukuvärjätyt hiukset ovat tämän kesän hitti ;)

tangleteezer

Olen jo ainakin 4 vuotta käyttänyt pelkästään Simply Naturalin luonnonharjaksista hiusharjaa, mutta kampaajalta lähtiessäni nappasin mukaan ihan uuden tuttavuuden Tangle Teezerin. Muovinen, pinkki, hevosenharjan näköinen mötkylä on nyt uusi paras kaverini!

tangleteezer3

TT:llä Voi huoletta harjailla pidennyksiäkin :)

tt2

Tällä voi tehdä vaikka mitä!

Nappasin teille vähän vinkkejä Tangle Teezerin sivuilta…

 • Tangle Teezer on erinomainen takkujen poistoon hiusten olleessa kuivina tai märkinä.
 • Älä ole perusteellinen! Tangle Teezer ei ole samanlainen kuin muut harjat. Fantastinen, kivuton takkujen poisto saavutetaan käyttämällä vähemmän voimaa.
 • Tangle Teezer antaa siunauksellisen rentouttavan päähieronnan jopa herkimmästäkin päänahasta kärsivälle.
 • Toisin kuin perinteiset kammat ja harjat, Tangle Teezeriä voidaan käyttää juurista latvaan, tai puolipituudesta latvaan.
 • Takkujen poisto voidaan suorittaa harjaamalla hiusten alta, jolloin harjakset osoittavat ylöspäin, tai hiusten päältä harjasten osoittaen alaspäin.
 • Tangle Teezer on ideaali hoitoaineen tasaisesti levittämiseen märkiin hiuksiin, taaten tuotteen tasaisen leviämisen, joka puolestaan johtaa kevyeen hiusten kuivaamiseen.

Hiusten huolto

 • Tangle Teezer on ehdoton niille jotka käyttävät hiuslisäkkeitä; Se yksinkertaisesti liukuu hiusten läpi juurista latvoihin, ohittaen kivuttomasti hiuslisäkkeiden kiinnikkeet ilman kiskomista.
 • Se on ylivoimainen päivittäisessä peruukkien, kuteiden, hiusnauhojen ja tupeiden huollossa, jättäen ne uuden veroisiksi.
 • Samanlaiset erinomaiset tulokset saavutetaan myös kun on kyseessä tiukimmatkin kiharat tai afrohiukset.
 • Tyylittely työkaluna, päivittäinen harjaus piristää sileitä tyylejä, auttaen tasoittamaan hiuksen pintaa joka saa hiukset kiiltämään ja tuo ammattimaisen ulkonäön.
 • Lyhyille hiuksille, levitä muotoilu tuote hiuksiin ja käytä Tangle Teezeriä profilointiin ja muotoiluun – erinomainen myös miehille!
tangleteezer4

Innostuin niin paljon tuosta harjasta, että ajattelin ostaa Viiville samanlaisen tai ehkä sellaisen lastenversion, sillä tyttö inhoaa hiustenharjausta ja pitkä tukka on välillä ihan tooosii takkuinen :)

Onko kukaan teistä hurahtanut Tangle Teezeriin? Mua ainaskin houkutti ekana tuo pinkki väri ja olin ihan innoissani, kun se toimii ihan oikeasti :) Tiedoksi niille, jotka inhoavat pinkkiä, että niitä saa muunkin värisinä…

-Maj

0 Comments

 1. NannaK 6.6.2011

  Toi kyllä kuulostaa niin takkutukan pelastukselta! Just yks kerta jouduin turvautumaan saksiin, kun muu ei enää auttanut. Ja joo, käytän hoitoainetta. :)

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Niin, mut sit voisit TT:llä levittää sen hoitoaineen hiuksiin… :D

   Vastaa
 2. a. 6.6.2011

  Olen käyttänyt Tangle Teezeriä pari vuotta ja oon kyllä tykännyt varsinkin siitä, että märkääkin tukkaa voi harjata hiusten venymättä ja katkeamatta, ja tuolla on myös helppo ja hyvä tupeerata ilman että tukka menee aivan sotkuun ja takkuun. Mutta… niin kuin melkeinpä kaikki hiusharjat, myös tuo tekee tukasta hieman sähköisen. Oma harjani on juuri rikkoutumispisteessä(liimaukset eivät pidä enää) ja pitäisi hommata uusi, nytpä pohdinkin ostanko uuden TT:n vai etsinkö jonkun toisen.

  (mainittakoon vielä taustatietona että omaan paksut, vahvat, hieman luonnonkiharat hiukset jotka takkuuntuvat erittäin harvoin)

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Niin, harja on oikeesti tosi tärkeä juttu, sitä kun yleensä käytetään parikin kertaa päivässä :) Kerropas sitten mihin päädyit?

   Vastaa
 3. päivi 6.6.2011

  onpa hyväntuntuinen harja! mikä oli hinta?

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   19 euroa :)

   Vastaa
 4. Linda 6.6.2011

  Itse ostin viime viikolla tuon samaisen harjan ja ei voi muuta kuin kehua! Kaikille kavereillekin on tullut kehuttua ja pari jopa halusi testata sitä ennen kun uskoivat sen oikeasti olevan niin hyvä kuin sanoin sen olevan :D Ja saatoin laittaa myös sen matkaversion tilaukseen, ihan vain sen takia kun siinä on se ”kansi”/suojus niin piikit ei kärsi laukussa vaan pysyvät kunnossa :)

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Saatoit laittaa….? :D

   Vastaa
 5. Elli 6.6.2011

  Ihmettelin aikoinani miehen kaapissa tuollaista aika samannäköistä harjaksi luokiteltua esinettä, ihmettelin lähinnä miten ja miksi. Pitääkin käydä etsimässä ko. kapistus, ja katsastaa josko sekin olisi Tangle Teezer!

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Salaa ajattelit, että poikaystäväsi on hevosmiehiä? :D

   Vastaa
 6. Katy 6.6.2011

  Missäpäin noita harjoja mahdetaan myydä? Itselläni raskauden jälkeen hiukset ovat uskomattoman takkuuntuvat ja saattaisi olla aikamoinen elämänpelastaja!

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Ainakin siellä Hair Artissa :)

   Vastaa
 7. Lotte 6.6.2011

  Ostin juuri perjantaina Lontoosta tangle teezerin ja juurikin tuon pinkin version!:) Siellä oli hauskoja disneyversioita myös lapsille…

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Oiiii, niitä olisin tahtonut kaksin kappalein!

   Vastaa
 8. LindaR 6.6.2011

  minä ihastuin noin 2 vuotta sitten tangle teezeriin enkä ole siitä asti muita käyttänyt! :)

  omani on semmoinen vaaleanvihreä, olikohan joku limited edition oyster-väri :)

  se tosiaankin on tosi hellä takuille ja itsellä kun on pitkä tukka on tuommoinen ihan ehdoton.

  varmasti lapsillekin hyvä. ja pesu onnistuu hyvin kun on kokonaan muovia :)

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Kuulostaa hyvältä! Lapsille on myös oma versio flower pot, jonne saa hiuslenksut jemmaan!

   Vastaa
 9. Tiia 6.6.2011

  Toivoin Tangle Teezeriä joululahjaksi ja sellaisen myös sain. Sen jälkeen en ole muuta harjaa enää käyttänytkään. sillä saa pitkän tukan ihan selväksi vaikka märkänä eikä hiuksia lähde niin paljoa irti tai katkeile kuin mitä ennen. Olen aivan rakastunut siihen. Itselläni on se pinkki-musta compact versio, jossa on myös piikkien suoja, jotta se on helppo pakata mukaan eikä piikit väänny.

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Voi eiii, nyt musta alkaa tuntumaan siltä, että tarvin matkaversionkin…

   Vastaa
 10. Martina 6.6.2011

  Todella, todella, todella kaunis kuva susta tuo viimeinen/toinen!

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Kiitos Martina, hassua, että pidät, sillä mä just en kauheena tykännyt nuista kuvista!

   Vastaa
 11. Mari 6.6.2011

  Itsellä ollut myös jonkun 2 vuotta toi harja on kyllä maailman paras kapistus! Tuo matkaversio kuulostaa hyvältä, pitää itsekin hommata sellainen.

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   No niin, hyvähyvähyvä! :))

   Vastaa
 12. Laura 6.6.2011

  Saisinko kysyä, että kuka on tämä Viivi, kenet usein mainitset postauksissa? Sukulainen? :)

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Saat kysyä toki, Viivi on Miikan tytär :)

   Vastaa
 13. soila 6.6.2011

  Hintatietotoja kaipaillaan myös täällä. Ei oo lisäkkeitä, mut on luontainen takkutukka. Ja hei täällä myös liukuvärjäys! Mut luonnollinen sellainen. Nimim. värjätty viimeks tammikuussa :D

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Hair Artissa Tangle Teezer oli 19 euroa :)

   Vastaa
   • Vinkula 7.6.2011

    Mulla on ollut TT jokusen vuoden. Tilasin sen Lookfantastic.comista, jossa hinta tällä hetkellä on £9.99, eli siis reilustii halvempi kuin jos Suomessa kampaajalta sen ostaisi.

    Vastaa
 14. Minttu 6.6.2011

  Mulla on ollut TT jo pitkään, enkä pois vaihtaisi. Nyt ihmettelen, kuka kumma on tehnyt nuo firman kotisivut, kun niillä käytetään noin järkyttävän huonoa kieltä, joka vilisee kielivirheitä. Toivoisi, että jokainen itseään kunnioittava yritys satsaisi kotisivuihinsa, jotta ne eivät antaisifirmasta ja tuotteista aivan väärää kuvaa.

  Vastaa
  • Maj 6.6.2011

   Niin, laita sinne palautetta?

   Vastaa
 15. ananas 6.6.2011

  onko sulla pidennykset?

  Vastaa
 16. cheririe 7.6.2011

  Tuo sun hius on nyt tosi hyvännäkönen :)

  En oo koskaan aiemmin törmänny tuohon tangle teezeriin. Vois melkein itsekkin vaihtaa tuo iänvanhan pidennysharjan siihen, tai ainaki testata jos se toimis paremmin :)

  Vastaa
 17. Päivi 7.6.2011

  TT on ollut minun paras kaverini jo neljä vuotta, se kulkee aina matkoillakin mukana. :) Käytän harjaa märkiin hiuksiin ja takkuihin, kuiviin hiuksiin ei itsellä toimi aivan yhtä hyvin, mutta selvitysharjana tosiaan ihan ylivoimainen.

  Vastaa
 18. Ellu 7.6.2011

  Mulle tää TT oli ihan uus juttu, täytyykin heti alkaa tutkailemaan! :D

  Vastaa
 19. Murmeli 7.6.2011

  Beautybay.com myy ainaski, 11,60 euroa + postarit. Laitoin nyt itsekin tilaukseen (pinkkinä tottakai!), koska harjaan hiuksiani usein märkinä ja kärsivät siinä sivussa. Mainostivat tuota paljon n. vuosi sitten, mutta tää sun postaus sai nyt mut vakuuttumaan. :)

  Vastaa
  • Murmeli 7.6.2011

   Niin ja postarit tänne ”Mainland Europe” on 4 euroa.

   Vastaa
 20. Victoria 7.6.2011

  Aika mielenkiintoisen näköinen vekotin :) jo ihan pelkän ulkonäön takia tekisi mieli tuollainen ostaa. Kaiken ihmeellisen perään kun aina olen :P

  Vastaa
  • Maj 8.6.2011

   Testaa ihmeessä, hintakaan ei minun mielestä ole yhtään paha :)

   Vastaa
 21. Terhi 7.6.2011

  Kummia nämä postaukset. Tämän luettuani ihmettelen vain miten olen pystynytkään elämään täyttä elämää ilman TT:tä ja miten tuntuu että se on pakko saada juuri NYT! Niin sanotusti Helppo Nakki meikäläinen;)

  Vastaa
  • Maj 8.6.2011

   Voi Terhi :D Sun on nyt varmaan niiin ostettava TT! Tunnistan itsessäni samoja piirteitä…

   Vastaa
 22. Åsa-Maria 7.6.2011

  Hei Maj!

  Miten Teppo voi?

  Vastaa
  • Maj 8.6.2011

   Teppo voi paremmin, huomenna on kontrolli ja silmälääkäri!

   Vastaa
 23. Merja 7.6.2011

  Kiva että tämä blogi taas julkinen. Olen kokeillut monia uutuuksia, joista olet kertonut blogissa.

  Kesto-ongelmani on hiukseni. Mitä shampoota+hoitoainetta käytät? Muo kiinnostaisi hiustenpidennys hiusten tuuheuttamiseksi. Osaatko suositella jotain paikkaa Tampereella?

  Vastaa
  • Maj 8.6.2011

   Käytän Tigin tuotteita :) Mene ihmeessä Hair Artiin Sinille, hän osaa suositella sinulle juuri soppelit tuotteetkin, niitä tuuhennuksia ajatellen :) Ja kerro multa terveisiä :D

   Vastaa
 24. : ) Pirtsakka :) 8.6.2011

  Nätti soma oikein pirtsakka tuo ”suka” saiskohan sillä minunkin pitkät hiukseni kammattua/harjattua .

  Vastaa
  • Maj 8.6.2011

   Se on nimenomaan erityisesti kehitelty pitkille hiuksille :)

   Vastaa
 25. Mardu 12.6.2011

  Mä olen ostanut tuon jo kaksi vuotta sitten, lapsosteni hiuksia varten. Mutta onpa äippäkin sitä joskus lainaillut. On siis aivan mahtava laite, ei meilläkään enää lapset kitise kun pesun jälkeen Tanglellä harjataan hiuksia takkuvapaaksi. lapset tykkäävät myös tuosta hieronnasta. Suosittelen kybällä myös lasten hiuksiin.

  Vastaa
 26. vaniljatee 9.8.2011

  Voi ei, täytynee laittaa tilaus vetämään! tuohan olisi varmasti kätevä tilanteeseeni (onkohan tuo sana) aion nimittäin kasvattaa juuri olkapäille ulottuvan tukkani takaisin rintsikoien alle mittaan…vinkkejä otetaan ruusujen kera vastaan, anyone? kiitos ihanasta päivänpiriste-blogista <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *