37 Comments

 1. milbero 29.6.2011

  IHAN SIKA UPEE TATSKA!:DDDDD

  Vastaa
  • Maj 29.6.2011

   Olikos tuo kettuilua… :D

   Vastaa
 2. carola 29.6.2011

  Ihana ! ja pakko sanoa vielä että sulla on sulosia lapsia :) vauvakuume nouseeeeeeee

  Vastaa
  • Maj 29.6.2011

   Vauvakuume on hyvästä!

   Vastaa
 3. nasu86 29.6.2011

  siis UPEA <3

  Vastaa
  • Maj 29.6.2011

   No en ole täysin samaa mieltä tuosta…

   Vastaa
 4. virpi 29.6.2011

  Ääni kuuluu huonosti tuolla videolla :( Rebekan ääni kuuluu hyvin :)

  Vastaa
  • Maj 29.6.2011

   Puhun kai liian hiljaa, volat kaakkoon! :D

   Vastaa
 5. Mäh 29.6.2011

  Voih, Rebekasta olisi kiva saada ihan omia videopostauksia. Hän onpi niin sulonen! :) Mutta ymmärrän kyllä varrrrsin hyvin, jos et halua laittaa hänestä mitään videoita nettiin… Aurinkoista kesää teille!

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   olet oikeassa, en varmaankaan laita Rebestä mitään videoita tänne :)

   Vastaa
 6. Emma! 29.6.2011

  Rupesin kattoon tota videoita sillai aijjaa sulla on tatuointi:o sitten odotin että sieltä tulee joku pieni sievä huomaamaton teksti tai sydän kun sanoit ettet itse sitä kovin usein huomaa ja sitten sieltä tulikin noin iso kuva! Menin alkushokkiin, mutta kaunis kuva on kyllä:) Ja supersuloinen Rebekka:)

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   Hahaaa :P

   Vastaa
 7. jensba 29.6.2011

  Nothing lasts forever !

  Auts!

  Mä oon niin yltiöromantikko kai että haluaisin ajatella että kaikki kestää ikuisesti joten mun mielestä aika tappava teksti. :D Mutta muuten kiva kuva :) ja tollaset kylkitatuoinnit on tosi hienoja ku vaan on niihin kroppaa.. ja vieläpä niin että kun mulle tehtiin mun tatuointia tonne melkein kylkeen, niin mä aattelinkin että ei vitsit jos oisin ottanu sen kylkeen niin oisin varmaan kuollu siihen kipuun :D .. Muuuuttaaaa kesän jälkeen täytyis ajatella jatkavan tuota vanhaa kuvaa jotenkin noilla lapsilla…. Kyllä sen aina kestää sen kivun :)

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   No joo kyllä sen kivun kestää, jos on kestänyt synnytyksenkin :D NIin ja mieti, tuo tatuoinnin teksti toimii sittenkin, ku mä pötköttelen mullan alla. Sen voi toisaalta kääntää myös positiiviseksi, mikään ei kestä ikuisesti, joten elä hetkessä, nauti elämästä, tiedätkö? Lapset eivät ikuisesti ole pieniä, itse vanhenee ja sitä rataa <3

   Vastaa
 8. Heidi 30.6.2011

  Hah, mulla oli volat kaakossa ja tuli säikähdettyä kun R ensimmäistä kertaa julkaisi! ;D

  Kiva kuulla, että sulla ei tossa kohdassa raskaus ole vaikuttanut tatskaan – itsellä on suunnitelmissa ottaa samaan paikkaan tatska, eipä näy turhan usein itselle ja saa piiloon hyvin, jos siis vielä vuoden parin päästä oon samoilla linjoilla. :) Sun tatska on varsin kiva, olisihan se voinut olla vaikka millainen tribal (hyi!)…

  Vastaa
  • Heidi 30.6.2011

   R siis kiekaisi ei julkaissut :D hiton autocorrect..!

   Vastaa
 9. Rillirousku 30.6.2011

  Hih, meillä on ihan samanlainen kaljupäinen kiljukaula. Kaljupäiset kiljukaulat on elämän tärkein asia <3

  Vastaa
 10. Nonttu 30.6.2011

  Tosi nätti tatuointi.(:

  Tämä nyt ei liity aiheeseen mutta mistä olet hommanut noi ruskeat piilarit? Tosi nätin väriset silmät, oon koittanu katella noita vaikka mistä mutta kaikki on ollu jotenki tosi vaaleen ruskeita ja haluaisin tommoset tummat.(:

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   Käytän monia eri merkkiksiä piilareita, mutta esimerkiksi Instrusta saa tumman ruskeita.

   Vastaa
 11. Mila 30.6.2011

  Minusta oli aivan kamala kuva :D

  Mutta pääasia että itse tykkää :) minulla on muuten lasten nimiä tatuoituna, ihan vaan kaunolla ja tykkään paljon. :)

  Löysin tänne blogiin silloinkun oli se tunteita nostattanut postaus, ja jäin koukkuun :P

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   Ei se mitään, makunsa kullakin, eiks ni :P

   Vastaa
 12. Murmeli 30.6.2011

  Mulla tais osittain kuulo lähteä kun oli pakko laittaa volat täysille että kuuli sun äänen ja sit se yllättävä lapsukaisen huudahdus… :D

  Vastaa
 13. lintu 30.6.2011

  Siis anteeksi, mutta mikä saa tatoimaan tuollaisia jättikammotuksia kehoon. ei ymmärrä, muttei ehkä tarvikaan. nuo väritatuoidut isot kuvat ovat kuin lastenvärityskirjakuvia. Sori jos pahoitin, olet kaunis nainen, jolle EI TODELLAKAAN sovi tuollaiset teinikuvat. Voi sinua repsu, ups, se olikin tyttösi lempinimi

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   Mitä nuorempi, sen huomaavaisempi………

   Vastaa
 14. Rosa 30.6.2011

  Oho, oon seurannu sun blogia nyt jonkun vuoden melkein, en oo tiennyt että sulla on tatuointi ja en todella odottanut että jos olisi, se olisi noin suuri ja näkyvä:D Oot jotenkin niin hillitty että ei osannut tollaista odottaa.. Mutta hieno se on ja samaan paikkaan olisi minullakin tarkoitus vielä yksi tatuointi ottaa, vähän vaan pelottaa kun kyljen on sanottu olevan kivulian kohta ottaa tatuointi… :o

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   Mä osaan vielä näin monen blogivuodenki jälkeen yllättää, JEE :D ;)

   Vastaa
 15. Adalmiina 30.6.2011

  Moikkis!

  Haluaisin kysellä että sattuiko kylkeen tatskaaminen? Itselläni ollut vuosia haaveena mutta olen uskaltautunut ottamaan vain niskaan joka ei sattunut yhtään.

  Kiitos vastauksestasi ja aurinkoista päivän jatkoa =)

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   Sattuhan se :D Oon kuullut monilta, että kylki on kaikista kivuliain paikka :S

   Vastaa
 16. Jepa 30.6.2011

  Kokoajan ku katoin tota videota niin sun ääni kuullosti jotenkin ihan siltä että purskahdat itkuun hetkenä minä hyvänsä ja sit olin ihan äääää, ei saa olla surullinen:D

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   En mä ole, vaikka totta, saatan kuulostaa siltä :P

   Vastaa
 17. Lusitarius 30.6.2011

  Tästä videopostauksesta oli suunnattomasti apua viime aikaisiin pohdintoihini:) Itselläni tekee kovasti mieli tatuointia ja olen miettinyt sille sopivaa paikkaa. Sinun kuvasi on iso, mutta paikassa jossa sen saa helposti piiloon ja sanoit ettet näe sitä itsekään usein. Lisäksi mainitsit, ettei raskaus vaikuttanut kuvaan mitenkään. Tämän videon jälkeen jäin vahvasti miettimään vaihtoehtoa sijoittaa oma tatuointini kylkeen:)

  Oletko ajatellut värittää kuvaasi uudelleen?:)

  Vastaa
  • Maj 30.6.2011

   Olen ajatellut, mutta ei se jotenkin tunnu tarpeelliselta, ainakaan just nyt. Ehkä joskus, jonkun toisen tatuoinnin ottamisen yhteydessä, niin siis jos otan joskus vielä toisen :) Olipas sekava sepustus….

   Vastaa
 18. milbero 30.6.2011

  maj, ei ollut kettuilua;) tykkäsin tosta sun tatskasta! ite haluisin parin vuoden päästä lantiolle jonku pienen tatuoinnin…..:):) esim. helinäkeiju ja joku kiva teksti:)

  Vastaa
 19. Nilla 30.6.2011

  Moikka Maj!

  Muistan tatuointisi kuvat ja ensimmäisen ”live”-kuvan vuoosien takaa, missäs muualla kuin irc-galleriassa :D Mielestäni tatuointisi on herkkä ja persoonallinen, eikä mitään massatuotantoa. Jokaisessa (jopa teissä bloggaajissa) pitää olla jotain salaperäistä jolla hätkähdyttää lukijat aika-ajoin.

  Olen lueskellut blogiasi ensimmäisen blogisi perustamisesta lähtien ja toivon kovasti että jatkat samaan malliin. Blogiasi ja hienoja kuviasi on päästävä lukemaan päivittäin! :) Ja kiitos sinun ja Rebecan, täällä on aivan hirmuinen vauvakuume! :D

  Vastaa
 20. Nirppu 1.8.2011

  Voi elämä näitä sun kommentoijiasi :D Kateellisten junttiurpojen kokoontuminen tjsp?

  Todella hieno ja persoonallinen kuva. Mielestäni tuo on juuri toimivan kokoinen ja hyvässä paikassa :)

  Vastaa
 21. […] Tatuointi – Magicpoks […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *