Toivottavasti kaikilla oli kiva juhannus? No, mutta nyt heti asiaan! Ajattelin, että haluaisin tehdä ensi viikosta oikein tosi kivan blogiviikon, koitan parhaani mukaan toteutella teidän postausideoita ja toiveita :) Ja lupaan tehdä kaikkeni, että magicpoks päivittyisi ensi viikolla ainakin kerran päivässä. Ensi viikon jälkeen minulla alkaa kuukauden loma töistä, ei bloggailusta, mutta voi olla, että jos me ollaan jossain menossa, niin en ehdi aivan super usein postata.

”Puita”

Jos haluatte muistutella minua jostain lupaamistani postauksista tai kertoa uusia ideoita, niin tehkääpä se nyt tuohon kommenttiboksin puolelle :) Hyvää maanantaita ja alkaavaa viikkoa!

 

-Maj

0 Comments

 1. Laura 26.6.2011

  Moi,

  Muistanko väärin, mutta eikös sinulla ollut tatuointi? Jos oli saisiko siitä kuvia ja tietoa. :)

  Vastaa
 2. Hei! Olet kyllä toteuttanut tämän jo aikaisemminkin, mutta edelleen minua kiinnostaisi lukea sanoin ja kuvin päivästä sinun ja Rebekan kanssa. Jaksaisitko toteuttaa taas?

  Suvi / http://www.sincerelyyourssuvi.blogspot.com

  Vastaa
 3. Heluna 26.6.2011

  Mä toivoisin bloggausta uusperheellisen elämästä. Tunnetko, että sinua pidetään ns. ”kakkosluokan kansalaisena”, kun miehesi on jo toisella kierroksella? Tuntuuko siltä, että ihmiset pitävät tasapainottomana (tehdään lapsia vaikkei sitten pysytäkään yhdessä) ja muutenkin ajatellaan, että olis epäkypsä, sivistymätön jne. Minusta usein tuntuu.

  Vastaa
  • Henna 27.6.2011

   Tästä mäkin haluaisin kuulla. Ja myös, että miten Viivi ja Viivin äiti suhtautuu suhun (ellei mene liian henkilökohtaiseksi) :)

   Olisi myös kiva lukea sun ruokailutottumuksista :)

   Vastaa
   • mekko 27.6.2011

    Mäkin toivoisin jotain uusperheelliseen teemaan liittyvää. Siihen voisi liittää sun ja Miikan tarinan, miten tapasitte, minkä ikäinen Viivi oli silloin jne.

    Vastaa
 4. Siru 26.6.2011

  Kuulisin mielellään mitä muita blogeja luet. :)

  Ja vieläkö jatkat treenailuja pt:n kanssa? Joku urheilupostaus olisi myös tosi haluttu!

  Vastaa
 5. Mimi 26.6.2011

  Tehän ootte käyny Miikan kans brasiliassa, muistanko mä oikein? Tee siitä (ja vaikka muistakin matkoistas) postaus! Millasta oli, millanen hintataso yms. :) Ois tosi kiva kuulla, kun itteekin himottais tosi paljon joskus lähtee sinne päin reissuun.

  Vastaa
 6. qwe 27.6.2011

  Sun ja Miikan ”tarina” olis kiva kuulla :) Miten ja milloin ootte tavanneet, oliko se rakkautta heti alusta alkaen? <3 Vaikutatte kirjoitusten ja kuvien perusteella vaan niin hyvin yhteensopivilta!

  Vastaa
 7. Sabina 27.6.2011

  Moikka Maj,

  Mitään postaustoiveita ei ole, mutta kyselisin sulta tamperelaisena sellaista, kun olen suunnittelut mulle ja miehelleni kahdenkeskistä viikonloppua tampereella. Yöpyisimme siis hotellissa ja yhden päivän ajattelin että voisimme viettää lapsenmielisesti särkänniemessä, mutta mitäs muuta siellä kannattaisi tehdä? Onko jotain hyviä tälläisiä kesäillan risteilyjä? :) Vai mitä? :)

  Vastaa
  • Nata 28.6.2011

   viikinsaareen lähtee botski laukontorin satamasta, netistä löytyy varmasti aikatauluja yms. käykää myös pyynikillä ja näkötornilla munkeilla! lähellä särkkää, joten helppo mennä ennen/jälkeen. ravintoloita keskustasta: parhaat pihvit salud (google auttaa jälleen), parhaat pitsat napoli, parhaat burgerit pancho villa + soho. saludia suosittelen hyvin lämpimästi, vaikka hinta voi tuntua suolaselta 25-30 egee per annos, mut hei, kerrankos sitä mansessa :D

   Vastaa
 8. milli 27.6.2011

  muutamia toiveita heittelen ilmaan: urheiluista, koirat osana lapsiperheen arkea, sun oman tyylin kuvaaminen ja sun oman tyylin ydin (paljolla kuvilla kiitos!), ajatuksia erilaisiin kesäjuhliin (häät, grillijuhlat, lastenkutsut, illanistujaiset, rippijuhlat jne) pukeutumisesta ja vaikkapa sun suosikkivaatekaupat niin netissä kuin kaduillakin.

  Vastaa
 9. Fiipi 27.6.2011

  Teppo! :)

  Hyvää lomaa jos en kommentoi ennen sitä taas!

  Vastaa
 10. Kipa 27.6.2011

  Heippa!

  Sanoin ja kuvin teidän päivä.

  Meikkipostaus,Juhlameikki. Tämän olit luvannutkin jossain vaiheessa tehdä,vai muistanko väärin.

  Repsun vaatekaappiin olisi kiva kurkata myös. ;)

  Siinä muutama postaus ehdotus.

  Vastaa
 11. Kirsi 27.6.2011

  Heippa! Minä toivoisin simppeliä ja selkeetä postausta kauneusrutiineistasi! Vaikka täällä aina välillä vilahtelee tuote jos toinenkin, toivoisin mielipiteitäsi ja ammatilaisen vinkkejä kauniin ihon saavuttamiseksi:) Voisit myös huumorimielessä listata pahimpia ”mokia” mitä kaduilla on silmiisi pistänyt ja ratkaisuja niihin, mitä tulisi välttää -mihin kiinnittää huomiota? Ammattilaisena varmasti kiinnität näihin asioihin kuitenkin huomiota ulkona liikkuessasi:)

  Vastaa
 12. riina 27.6.2011

  heippa. Mä tositosi paljon haluaisin kuulla sun koulutuksesta ja töistä. Minkä koulun kävit, millaset pääsykokeet, millasta koulussa ja kuinka pääsit sokokselle töihin (työharjottelun kautta, vaisuhteilla yms). Oon itte kattonu eri kouluja joissa valmistuu kosmetologiksi ja sanomattakin on selvää et haluisin siihen ”parhaaseen” ja siksi ois kiva kuulla sun tarina :))

  Vastaa
 13. Riikka 27.6.2011

  Moikka!

  Jonkin näköinen videopostaus olis tosi kiva tai kuvia tai mahdollisesti video Rebekasta (:

  Vastaa
 14. anni 27.6.2011

  Moikka! Mulla kiinnostais sun vaatteet ku sulla on aina niin ihanat vaatteet! Vaikka nykyiset lempparit ja vuodesta toiseen pysyvät luottoo vaatteet! Myös kurkkaus sun kenkäkaappiin ja korulaatrikkoon olis kivoja ideoita:)

  Vastaa
 15. Iida 27.6.2011

  Videopostaus!! :) ja sitten vaikka jotain meikkivinkkejä…

  Vastaa
 16. iina 27.6.2011

  Teppo-postaus! :) Etenkin kiinnostaa tietää miten Tepon silmä voi!

  Vastaa
 17. Melia 27.6.2011

  Sun ja Miikan tarina ois jees! teppo postaus, milloin hankitte sen ja sen pentukuvia jos mahdollista. tai sitten päivä kuvina. :)

  Vastaa
 18. Sooja 27.6.2011

  Yritän nyt vihdoin ja viimein muksun jälkeen saada itseäni kammettua juoksemaan ja ehkä salillekin. Joten joku urheilupostaus olis kiva. Millaisia sarjoja teet salilla, teetkö voima vai pumppipainotteisesti jne.

  Ja joku ehdotti vaatekaapin kulmakiviä niin mua kiinnostais myös ravintotottumusten kulmakivet. Mitä teiltä löytyy aina? Millä aamu yleensä alkaa? Kun meillä ainakin tuntuu et syödään aika paljon samaa, onkohan muillakin niin.

  Niin ja onko Rebellä jo sama ”ruokavalio” kuin muillakin…tuntuu niin hankalalta kun kohta saa jo antaa pojalle mitä vaan, mut ei sit käytännössä ihan onnistu kun tuntuu et kakoo kaikkia pieniäkin kokkareita, vaikka olen yrittänyt totuttaa.

  Ehkä tässä nyt olikin jo kaksi ehdotusta. Liikunta ja ruoka. ;)

  Vastaa
 19. ella 27.6.2011

  miten kiharrat hiuksesi :)

  Vastaa
 20. kasuperhu 27.6.2011

  Heipsan! Näin itsekkin tamperelaisena (tosin melko uutena..) olisi mielenkiintoista kuulla Tampereen lempparipaikkoja tai muuten vaan käymisen arvoisia paikkoja.. Jospa sieltä löytyisi itsellekkin jotain ihan uusia kohteita:)

  Vastaa
 21. jabadaba 27.6.2011

  Tuossa kun lukaisin kommentit läpi olikin jo mainittu monta kivaa postausideaa! Hiusten kihartaminen on minullekin ikuinen ongelma, en saa GHD:llani ainakaan kun kunnon korkkiruuvit aikaiseksi ja se on kaukana siitä lopputuloksesta mitä haen :/ samoin ruoka ja liikunta kiinnostaa, kuten myös noi meikki- ja tyylimokat ja miten ne saisi korjattua. Ja ihon hoidosta, itselläni on rasvoittuva/sekaiho ja ikuinen kamppailu sen kanssa.

  Muutama mitä ei ole tullut vielä:

  Lapsi ja tarvikkeet- mitkä kaikki vaatteet/tarvikkeet/jne on osoittautunut hyödyllisiksi, mitkä taas ovat jääneet kaapin perälle? Myös nuo uniasiat kiinnostaa, itselläni on 9kk, erittäin huonouninen tytär. Olen täällä ohimennen kuullut, että teillä olisi ollut kanssa jonkinlaista uniongelmaa Rebekan kanssa? Olisi ihana kuulla kohtalotoverin tarina ja siitä, mikä on sopinut teille ratkaisuksi asiaan (tyyliin unikoulu, viereen ottaminen, pelkkä lapsen ehdoilla meneminen tms).

  Kiitos ihanasta blogista <3

  Vastaa
 22. marjukka 28.6.2011

  Mä kuulisin mielelläni lisää Teposta! :)

  Vastaa
 23. hanna 28.6.2011

  miikalta postaus! :)

  Vastaa
 24. Hanne 28.6.2011

  Toivoisin aiheeksi kuvia Sinusta eri vuosilta, että miten tyylisi on muuttunut vuosien myötä. . Olet maininnut sen olleen välin aika radikaalikin.

  Hanne

  Hyvää kesän jatkoa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *