Me napattiin Rebekan kanssa äkkilähtö tänne Ylivieskaan, kyllä vaan, taas! Meillä on tuonne Kokkolan asuntomessuilekin pari lippua, niin josko siellä päästäis vaikka käymään sitten loppuviikosta. Oikeastaan meidän piti alunperin tulla vasta viikonlopuksi Miikan kanssa, mutta mummun painostuksesta sitten lähdettiinkin jo tänään…

 

Ei mulla muuta, palataan huomenna!

 

-Maj

0 Comments

 1. Riikka 25.7.2011

  Ihanat noi kengät :) molemmat. Mistä oot omasi hankkinut? :)

  Vastaa
 2. iinu 26.7.2011

  Aivan ihanat kengät kummallakin! :)

  Vastaa
 3. Meri 26.7.2011

  Olipa tullu monta kivaa postausta sillä aikaa ku olin reissussa eli en blogimaailman lähettyvillä :) Erityisesti tykkäsin tosta ”Mielipiteitä”-postauksesta. Oon monesti miettiny tota, että mikä vimma ihmisillä on sanoa jotain kurjaa toisille tääl blogeissa tai netissä ylipäätä. Ehkä ne pönkittää omaa itsetuntoa sillä, että saa toiselle pahan mielen. Tiedäpä noista. Mua melko paljo rupes naurattaa ku kirjotit tosta, että yks ihminen juttelee eri nimimerkeillä ittensä kanssa…se siin eniten naurattaa, et ku ne ton lukee ni luulisin, että pieni vieno puna nousee niil kasvoille ;)

  -Meri

  Vastaa
 4. Ira 26.7.2011

  Apua miten hellyyttävä pikkutuoli! :)

  Vastaa
 5. NannaK 26.7.2011

  Kaunis takapiha :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *