Opettelen käyttämään Huuto.net-sivustoa ja sain lopulta lisättyä sinne jo yhden kohteen… Wautsi! Ehkä harjoitus tekee mestarin ja voi olla, että illalla mulla on paljon vaatteita myynnissä siellä ;)

Selected Femme-mekko, kai te tämän muistatte…?

 

Jos haluat tarjota mekolle uuden kodin, niin huuda se itsellesi täältä!

 

-Maj

0 Comments

 1. heeka 12.7.2011

  Äääää! miks kaikki bloggaajat on jotain kokoa s? (ei siis todellakaan millään pahalla; pitäis ite varmaan ruveta jollekin kuurille):D Ikinä ei tuu ostettua mitään ku ite oon kokoa m…:( Mut toi on ihana mekko, ja mulla on sitä samaa kangasta oleva rimpsupaita ja oon ihan rakastunu ollu siihenkin!:)

  Vastaa
 2. Laapa 12.7.2011

  Oi kun on kiva! :) täytyypä käydä katsomassa mitä muuta sinne laitat, nyt ei mekolla ole tarvetta..

  Vastaa
 3. Juuli 13.7.2011

  Hei onko/oliko kuinka vaikeeta tuo huuto.netin käyttö. Ite oon joskus sinne tunnukset tehny, mut en sillon jaksanu perehtyä miten sitä käytetään ja nyt oon jo autuaasti unohtanu tunnukset. Aina siis isoveljelle soittelen että ” käyppä huutaan mulle huutonetistä semmonen…” :D Tähän mennessä se on kiltisti niitä huuellu, mut meinaa sillä välillä hermo mennä että, tee ite omat tunnukset. Ja oishan se itekki kiva myyä siellä jotain rojua kaapinperukoilta pois. Tälläki hetkellä muutama ostos ois tuolta katottuna. Taitaa vielä mennä veljelle soitto :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *