Eilen pohdiskelin, että mitä sisustusratkaisuja meidän kannattaisi tehdä Rebekan huoneeseen. Rebekka voisi pikkuhiljaa vaikka ehkä harkita harjoittelevansa nukkumista omassa huoneessaan :D, joten hän tarvitsee sängyn. Toisaalta Viivi tarvitsee sänkyä ollessaan meillä yötä ja meillä käy aika paljon vieraitakin… Voisiko ratkaisu olla kerrossänky? Mun mielestä siinä olisi ideaa! Kerrossängyn lisäksi lattialle mahtuisi vielä yksi patjakin, täydellistä!

Otin kuvat eilen huonossa valaistuksessa ja ne näyttääkin aivan keltaisilta, mutta älkää keskittykö siihen!

Ahdistun aina säännöllisesti Rebekan lelu- ja tavaramäärästä. Mihin ne saa mahtumaan? Olisi ihana laittaa vihdoinkin niitä tauluja seinälle, mutta en uskalla vielä, koska järjestys tulee muuttumaan…

 

Täytyy varmaan hankkia pari laatikoa lisää hyllykköön…

Ja laittaa lipasto kierrätykseen! No ehkä se tästä, kunhan me saadaan ensin ratkaisu tähän sänky-asiaan :D

 

Kukas kumma se sieltä kurkistelee?

Sympaattinen jääkarhulamppu on lahja Rebekalle Kaunis Pieni Elämä-blogin Annelta <3 Karhulainen odottelee vielä omaa paikkaansa, toistaiseksi se on asustellut Rebekan pinnasängyn luona ja toiminut yövalona meille kaikille.

En kestä sitä, kun se on vaan niin mukavan näköinen kaveri, vartioiva jääkarhu, turvallinen yölamppu :D

 

 

Touhotin eilen sisustusjuttuja ihan tohkeissani, tuli kauhea puuska, tunnistatteko? Aion vaihtaa olohuoneessakin järjestystä. Meillä on muutamia kauniita huonekaluja ja esineitä, jotka eivät pääse yhtään oikeuksiinsa nurkaan survottuna ja se on ehdottoman väärin!

 

-Maj

 

ps. Jos joku haluaa tilata lapselleen tai itselleen jääkarhu- tai jonkun muun eläinaiheisenlampun, niin täältä niitä saa!

0 Comments

 1. Nanna 12.7.2011

  Ihana tuo lamppu! Luen itsekin Kaunis pieni elämä -blogia ja himoitsen niitä netikaupan sisutusjuttuja! Hyvähän se on, että lapsella on leluja, tuo lelukaaos kestää onneksi vaaan sen kymmenen vuotta :D

  Vastaa
 2. Henriikka 12.7.2011

  Vinkki tohon tauluhommaan: tauluja saa laitettua seinille ilman reikiä tällaisilla tarrasysteemeillä: http://www.3mselect.co.uk/c-247-command-strip-products.aspx

  Meillä roikkuu kaikki taulut (myös tosi isot) tarroilla maalatuissa seinissä, ja ovat myös pysyneet siellä! Minusta ihan mahtava keksintö. Jos haluaa vaihtaa taulujen paikkoja, tai ottaa kokonaan pois seinältä, niin tarrat lähtee maalia irroittamatta repäisemällä.

  Itse löysin näitä K-Raudasta, mutta voi olla muuallakin myynnissä.

  Vastaa
 3. Laura 12.7.2011

  Hei! Mistä oot hommannut nuo laatikot tuohon tilanjakajahyllyyn? Meillä on tuo sama lapsen huoneessa, enkä ole vielä bongannut sopivan kokoisia laatikoita siihen!

  Vastaa
 4. Karolina 12.7.2011

  Ihana tuo lamppu! Ehkä näin lapsenmielisillekin tuommoinen kävisi. :))

  Vastaa
 5. Laura 12.7.2011

  Ompa ihana lamppu :)

  Vastaa
 6. petra 12.7.2011

  Heippa,

  Avaroom.fi on aika niin kivoja (kerros)sänkyjä ja niihin päiväpeittoja!

  suosittelen kurkkaamaan.

  Vastaa
 7. lissu 12.7.2011

  Oi, mä rakastan tuota kaunispienielämä blogia!:) Pakko uteliaisuuttani kysyä, oletteko tunteneet jo kauan?

  Vastaa
 8. joku 12.7.2011

  Vinkki runsaaseen lelumäärään. Laita puolet aina pariksi viikoksi tai jopa kuukaudeksi varastoon. Sitten jonkun ajan päästä pakkaat viimeksi leikityt tavarat laatikkoon ja tuot vanhat varastossa huilanneet sisään ja viet toisen laatikollisen taas varastoon sivuun. Lapsi saa aivan uutta intoa taas leikkeihin, kun puolet leluista ovat jo unohtuneet ja sellaiset turhautuneet ”mitä nyt tekis” kiukuttelut vähenevät huomattavasti, kun lapsen ei lelumassojen seassa tartte päättää, mitä tekisi tai millä leikkisi. Tietty ne tärkeimmät uni- ja lohtulelut on syytä pitää kotona jatkuvasti.

  Vastaa
 9. emilia 14.7.2011

  Heii! Mä voisin ehkä haluta ton lipaston jos on just sellanen millasta oon ettiny :D Jos oot halukas myymään sen nyt ja joskus nii heitä mua vaikka meilillä :)

  Vastaa
 10. lotta 14.7.2011

  mä voisin kuvitella, että viivikin innostuisi kerrossängystä. meillä pienenä nimittäin oli kova juttu, kun lähdettiin maalle ja päästiin kerrossänkyyn. tappelua nousi aina siitä kuka saisi nukkua yläsängyssä. ”kaupungissa” kun kaikilla oli omat huoneet eikä kerrossänkyjä.. alasänkyynhän voi väsätä vaikka majankin!

  Vastaa
 11. Minttu 15.7.2011

  Hei! Ihan uusi lukija täällä huutelee.

  Meille suunnitellaan kerrossänkyä, en keksi mitään yhtä kätevää ratkaisua. Ja eikös lapset tykkää kerrossängyistä?:)

  Suunnitelmissa on tämä Ava Roomin sänky valkoisena (ps. ala laatikkoon saa joko säilytystilaa tai kolmannen patjan)

  http://www.avaroom.fi/ Blogissani enemmän aiheessa.

  Meillä muuten siirryttiin (takaisin) omaan huoneeseen viikko sitten, ihan ok mennyt.

  Minttu / mami go go

  Vastaa
 12. Ässä 25.7.2011

  Kuinkahan tuollaisen tarran saa irti tapetista? Nää http://designskins.fi/ näyttäis ilmeisesti sopivan myös sistustarkoituseen, mutta tuo kuviollinen tapetti vähän arveluttaa…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *