Meidät on kutsuttu lauantaina häihin, ihanaa! Olen varannut jo kampaajalle ajan, mielessäni on sellainen lettikampaus, missä hiukset ovat puoliksi auki, mutta saapa nähdä, mihin me lopulta kampaajan kanssa päädytään…

Vaatetus on vielä mietintätasolla, mutta ajattelin, että voiskohan näissä kahdessa asussa olla potentiaalia…?

 

Nudea vai

pitäiskö tunnustaa Suomen värejä? Molemmissa mekoissa on puolensa, nudessa olisi pitkät hiat, sopii kirkkoonkin sellaisenaan, mutta kolttu on vähän ehkä lyhyt… Sinivalkoinen taas vaatisi jotain jakkua tai muuta huivia, eikä mulla ole mitään, mikä kävisi. Mitä mieltä olette näistä, kumpi olis parempi?

 

T. KuolemanVäsynytMaj

0 Comments

 1. riikka 15.7.2011

  Ehdottomasti nude, erityisesti jos hiukset tulee letille! vähän tietty mitan kanssa täytyy miettiä, mutta kuvassa ei näytä liian lyhyeltä. Joka tapauksessa kaunis juhlavieras on tulossa, oli valintasi kumpi vain :)

  Vastaa
 2. Niina 15.7.2011

  Itse tykkään ehdottomasti enemmän tuosta sinivalkoisesta, kovin raikas ja juhlava kokonaisuus! Olisiko sinulla mitään yksiväristä huivia siihen hartioille? sopisi vaikka jokin räikeäkin väri, vaikka pinkki/liila tai vastaava, ellei ole hillitympää mustaa tai vaaleahkoa huivia tähän hätään. Toki tuo ensimmäinen on siitä hyvä että lauantaiksi on taidettu luvata aika kylmää säätä ja mahdollisesti sateista (jos siis kyse on tämän viikon lauantaista), joten pitkät hihat saattaisivat olla lämpimämpi vaihtoehto. Hmm, hankalaa hankalaa :D

  Vastaa
  • Ninnis 15.7.2011

   Ehdottomasti nude, on mielestäni juhlavampi kuin sinivalkoinen yhdistelmä joka on mielestäni arkisempi. Kun kerrankin ssa tälläytyä häihin niin mikset olisi parhaimmissasi:)? Jos mekko tuntuu lyhyeltä niin voisiko sen alle harkita lyhykäisiä shortseja jotka eivät näy seisoessa mutta jotka peittävät privaatit osat esim kumarrellessa?

   Toivottavasti päädyt nudeen!

   <3Ninnis

   ninniksenblogi.blogspot.com

   Vastaa
 3. Sara 15.7.2011

  Mä olen kanssa tuon nuden kannalta. Ihan vaan senkin takia, että valkoinen on kuitekin kiva jättää morsiammelle, vaikka muuten tuo ehkä noista enemmän mun silmää miellyttääkin. Nättejä siis molemmat, mutta vanhanaikaisena annan ääneni ekalle :D

  Vastaa
 4. Laura 15.7.2011

  Sinivalkonen on musta parempi, se tuo vähän väriä!! :) Ehdottomasti siis se. Sitä paitsi eikai häissä muuta pukukoodia (ellei sitä erikseen tehdä) oo, muutako se, että vieraat ei mielellään pukeutuis KOKONAAN valkoiseen, koska morsian tekee niin. Mut ethän sä pukeudu kokonaan valkoseen ;-)

  Vastaa
 5. Aino F. 15.7.2011

  Nude! :-)

  Vastaa
 6. Amanda 15.7.2011

  Sinivalkoinen! Raikkaat, kesään sopivat värit sekä elegantit linjat. Riippuu tietenkin hääjuhlan luonteesta, mutta pukisin lyhyen paitamekon ehkä ennemmin ulos lähtiessä kuin arvokkaaseen juhlaan, joka lienee päiväsaikaan. Kokovalkoinen kuuluu tietty morsiamelle, muttei valkoista tarvitse kokonaan välttää!

  Kauniita asuja molemmat.

  Hauskoja päivää häissä=)

  Vastaa
 7. Henna 15.7.2011

  Nude! Se on ihana! :)

  Vastaa
 8. Sofia P. 15.7.2011

  Nude, mutta jotain tosiaan voisi koittaa kehitellä pituuteen kirkon ajaksi. Häät (kampaaja), ihanaa! :)

  Vastaa
 9. Ira 15.7.2011

  Ehdottomasti nuden kannalla! Siinä on mun mielestä just sopiva tunnelma häihin :)

  Vastaa
 10. Katjis 15.7.2011

  Nude ehdottomasti! Olin itse suunnitellut viime viikonloppuna jo olleisiin häihin hieman vastaavaa, lyhyillä hihoilla, mutta itselleni helma oli liian lyhyt ja harteille ei ollut mitään järkevää systeemiä, huivi on hankala. Jälkeenpäin melkein harmitti etten siihen nudeen päätynyt, vieraissa oli lyhyttä helmaa näki runsaasti :)

  Hyviä häitä!

  Vastaa
 11. noora 15.7.2011

  Ehdottomasti tuo nude! Mielestäni se sopii sinulle todella hyvin ja on enemmän tyylisesi. Ja niin kuin jo sanottiikin, valkoinen pitää jättää morsiammelle :)

  Vastaa
 12. Milka 15.7.2011

  NUDENUDENUDE!

  ehdottomasti!

  Eikä todellakaan ole liian lyhyt jos on tuollaiset jalat ku sulla :)

  Vastaa
 13. Sape 15.7.2011

  Tuo eka olis täydellinen, jos siellä alla olis joku (esim. musta) tiukka hame, joka tulis jonkun verran näkyviin tuon tunikan/mekon alta. Minun silmääni on hieman liian lyhyt nimittäin, tosin miesvierailla on tuskin mitään tuota vastaan ihan tuollaisenaan, ;)

  Vastaa
 14. Minttunen 15.7.2011

  Nuden kannalla ollaan :)

  Vastaa
 15. Silja 15.7.2011

  Nudeen sopisi varmaan hyvin se suunnittelemasi lettikampaus. Ja ei näytä liian lyhyeltä kun on noin upeat sääretkin!

  Vastaa
 16. Janica 15.7.2011

  Nude! Mites jos kylmä ilma niin sopisko sellaset juhlavat 3/4 legginsit kaveriksi vai ”raiskaako” ne ton mekon? :)

  Vastaa
  • rita 15.7.2011

   3/4-legginssit raiskaa KAIKKI vaatteet :D En tiedä mitään rumempaa oikeesti! Eikä mun mielestäni juhliin sovi pukeutua silleen. Nude on mielestäni ihan passeli, tosi ihanasti sopis se lettikampauskin siihen.. ;)

   Vastaa
 17. maria 15.7.2011

  nude! mutta mun mielestä liian lyhyt! varsinkin lapsen kanssa ollessa en noin lyhyttä laittas kun saa olla nostamassa lasta ja kantamassa niin voi vähän vilkkuaaaa.. mutta mikäs siinä jos tykkää, itellä ois vaivautunut olo kun sais helmaa nykyä alaspäin koko ajan.

  Vastaa
 18. Mallu 15.7.2011

  Nude olisi nätimpi, mutta taitaa olla häihin valitettavasti liian lyhyt:/ Häissä pitäisi kuitenkin olla hiukkasen ”siveämpi”:] Mutta siis toinenkin asu on oikein kiva!

  Vastaa
 19. punapää 15.7.2011

  mun mielestä toi nude näyttää aivan superihanalta. ihanat hihatki :) ja väri♥

  Vastaa
 20. Tiina 15.7.2011

  Olen ehdottomasti sinivalkoisen kannalla. Se on raikas ja sopii täydellisesti häihinkin, koska vain kokovalkoinen on vierailta kielletty. Nude on mun makuun liian lyhyt vaikka sulla hyvät sääret onkin.

  Josko ehtisit käydä vielä tänään ostamassa jonkun kivan huivin tuon sinivalkoisen kaveriksi?

  Vastaa
 21. anniina 15.7.2011

  Aivan ehdottomasti tuo sini-valkoinen. Ihanan raikas kolttu häihin <3 Korostaa kesäistä rusketusta eikä ole niin minimittainen kun toinen vaihtoehto :) Rohkaistuin ekaa kertaa kommentoimaan ja terkuja, että tämä sun blogi on aivan ihanan mahtaav. Tuo valoa vähän pimeämpäänkin päivään ;)

  Vastaa
 22. Niina 15.7.2011

  Ehdottomasti sinivalkoinen asu. Sopii kauniisti tummalle ja värejä käytetään niin vähän kuitenkin. Lyön vetoa, että häissä tosi monella on nuden värinen asu, mutta kirkkaita värejä ei juuri ollenkaan!

  Vastaa
 23. hanm 15.7.2011

  sinivalkoinen :)

  Vastaa
 24. Meri 15.7.2011

  Ylempi parempi! Ja kuten jo joku ehdotti ni joku musta hame alle? ^^

  Vastaa
 25. suvi 15.7.2011

  Sinivalkonen, ihanan raikas ja sopii kesähäihin ja toisi vähän väriä asuun!! Valkoinen silkkihuivi vaan olalle :)

  Vastaa
 26. Nude 15.7.2011

  Tuo nude mekko sopii sulle tosi hienosti! Noin upeilla säärillä en tod. pelkäisi, että on liian lyhyt…nyt on kuitenkin kesä! Voidaan kääriytyä niihin peittäviin talvimekkoihin sitten myöhemmin, kun sekin on kuitenkin taas pakko kohta tehdä ;)

  Vastaa
 27. liina_ 15.7.2011

  Mielestäni sinivalkoinen on juhlavampi, ja siten parempi vaihtoehto häihin :)

  Vastaa
 28. Satu 15.7.2011

  Olen ehdottomasti sinivalkoisen kannalla :) Itsekin menen lauantaina eli huomennä häihin ja pukeudun mustavalkoiseet kuten muutkin kaasot :) Onneksi löydettiin mekot jotka sopii kaikille!

  Vastaa
 29. Saana 15.7.2011

  Ehdottomasti toi nude! Taalla Norjassa on oppinut, etta sellasta kun liian lyhyt hame ei ole olemassakaan :D Me suomalaiset ollaan vaan tosi siveellisiä pukeutumisen suhteen! Rohkeesti vaan nude päälle ja nauti mekosta eläkä mieti, että se on liian lyhyt! Hauskoja häitä!

  Vastaa
 30. : ) Pirtsakka :) 15.7.2011

  Kauniita kummatkin mutta laita tuo sinivalkoinen yhdistelmä se on niin ”siisti” juttu, tosiaan tuo muutoin kaunis nude-mekkosi vaikuttaa kyllä vähän liian lyhyeltä.

  Vastaa
 31. : ) Pirtsakka :) 15.7.2011

  Oikein mukavaa ja iloista juhlapäivää :)

  Vastaa
 32. Fanni 15.7.2011

  Ehdottomasti sinivalkoinen kokonaisuus! Nude näytti enemmän puserolta, jonka alta on housut unohtunut, sinivalkoinen oli taas juhlavampi, arvokkaampi ja raikkaampi, eli sopii paremmin häihin. Upea kroppahan sinulla on, joten sen puolesta tietenkin kumpi vaan vaihtoehto käy! :)

  Vastaa
 33. Jenni 15.7.2011

  Sinivalkoinen (:

  Vastaa
 34. Minni 15.7.2011

  Molemmat on ihania, mutta nude on kyllä häihin ehkä vähän liian lyhyt. Joten täältä lähtee ääni ihanan raikkaalle sinivalkoiselle. :) Laitathan kuvia lettikampauksesta?

  Vastaa
 35. Kirsi 15.7.2011

  Nude on AIVAN liian lyhyt! Oletko tietoinen hääetiketistä? Muuten Nude on aivan iiihana, mutta en myöskään laittaisi valkoista häihin, enkä mitään mustaa.

  Vastaa
 36. Fiipi 15.7.2011

  Sinivalkoinen, ihanan raikas :)

  Vastaa
 37. Maria 15.7.2011

  Ehdottomasti toi sinivalkoinen! :) voin vaan kuvitella, että miten kauniilta näytät ja sininen ja valkoinen näyttävät ainakin väreinä sopivan sulle hyvin =) hauskoja häitä!

  Vastaa
 38. Linda 15.7.2011

  EHDOTTOMASTI SINIVALKOINEN! :-) mun mielestä se on vaa juhlavampi ku toi nude, ja kyllä tohon sinivalkoiseen löytyy sulta joku perus musta jakku? =D

  Vastaa
 39. Maija 15.7.2011

  Nudekin on kyllä kaunis vaihtoehto, mutta silti sinivalkoinen! Ihanan raikas ja vähän ”ryhdikkäämpi” :)

  ps. aivan ihanat korkkarit!

  Vastaa
 40. Amelie 15.7.2011

  Ehdottomasti tuo sinivalkoinen. Juhlavampi ja tyylikkäämpi, nude mekko näyttää aika arkiselta mun silmään.

  Vastaa
 41. hepskukkuu 15.7.2011

  Minä kanssa sinivalkoisen kannalla! :) Molemmat ovat kauniita, mutta sinivalkoinen jotenkin klassisempi, ajattomampi ja tyylikkäämpi häihin. Nude-mekko puolestaan kymmenen pisteen kledju joihoinkin coctail-partyihin tai kavereiden illan istujaisiin ja baariin. Tätä mieltä minä. Tosin, mielipide saattaisi (ehkä) muuttua, jos näkisi molemmat mekot myös edestä päin…

  Mukavia häitä teille! :)

  Vastaa
 42. moma 15.7.2011

  Annan ääneni sinivalkoiselle, on mielestäni juhlavampi.:)

  Tuo mekko on tosiaan melko lyhyt, ei sillä etteikö sulla siihen tosiaankin kroppaa olis mutta kuitenkin, kun ei ole ns. rennoista juhlista kyse.

  Hyviä juhlia joka tapauksessa!

  Vastaa
 43. Tytti 15.7.2011

  Ehdottomasti toi nude! Mun mielestä nuo näyttää molemmat ihan samanpitusilta joten ei siitäkään pitäis tulla mietintöjä. Toi valkonen on vaan niin semmonen jonka soisin morsiammelle, ja se kuitenkin on tuossa toisessa mekossa suuremmassa osassa kun tuo sininen väri.

  Vastaa
 44. Mirkku 15.7.2011

  Sinivalkoinen + juhlava nuttura- tms. kampaus. Letti sopisi mahtavasti nuden kanssa, mutta ei sinivalkoisen.

  Vastaa
 45. Bisquits 15.7.2011

  Minä äänestäisin sinivalkoisen puolesta. Nude on kaunis, mutta pituutensa puolesta se sopii minusta paremmin johonkin epävirallisempaan tilaisuuteen, kuten vaikka baariin. Legginssejäkään en laittaisi: trikoo ei ole mielestäni tarpeeksi juhlava materiaali. Sinivalkoinen siis! :-)

  Vastaa
 46. joku 15.7.2011

  Mä katsoisin pahalla, jos joku tulis mun häihin roiskeläppä päällä äijien kuolattavaksi. :D

  Nude tunika on kuitenkin ehdottomasti kivempi. Jos helman purkaa ja taittaa uudelleen ihan reunan vierestä, niin eikö sieltä saa paria lisäsenttiä pituuteen?

  Vastaa
 47. ananas 15.7.2011

  SInivalkoinen (: Nude on jotenkin liian arkinen, kävisi synttäreille, mutta ei niin suureen ja hienoon juhlaan kuin häät. Mutta jos nuden valitset, sekin on ihan hyvä valinta, se on kaunis (:

  Vastaa
 48. Tyvikasvu 15.7.2011

  Sinivalkoinen! Sopii kesähäihin, pitkähihaista ehdit pitää talvellakin…

  Vastaa
 49. Nanna 15.7.2011

  Nude ehdottomasti! Todella kaunis. Ei sillä, etteikö sini-valkoinenkin oisi kaunis, mutta tuo nude on jotenkin persoonallisempi ja häihin sopivampi. Mun mielestä.

  Mukavia juhlia! :)

  Vastaa
 50. Saija 15.7.2011

  Nude :)

  sinivalkoinen olisi hyvä erilaisten kenkien kanssa. nudet kengät pistää ärsyttävästi silmään….

  Vastaa
 51. NeitiO. 15.7.2011

  Sinivalkoinen olisi ainakin omasta mielestäni parempi. Ei legginssejä, eikä ylimääräisiä jakkuja. Kumman tahansa laitat, niin ihan sellaisenaan! Nythän on kesä :)

  Vastaa
 52. Eliisa 15.7.2011

  Sinivalkoinen! Nude on myös tosi nätti, mutta johonkin muuhun juhlaan sopivampi. :)

  Vastaa
 53. lotta 15.7.2011

  kannatan sinivalkoista. siitä ihan tulee mieleenkin kesähäät!

  Vastaa
 54. jensba 15.7.2011

  siis toi nude on niin loistava ! ihan älyttömän hieno, ja noi kengät,,, avot !

  Vastaa
 55. helmi 15.7.2011

  Sinivalkoinen ehdottomasti!! Ihanan raikas kesähäihin :)

  Vastaa
 56. Martina 15.7.2011

  EHDOTTOMASTI toi sinivalkoinen!! Harteille kirkkoon joku siisti musta neuletakki, hartiahuivi tai musta bleiseri (tai valkoinen).

  Mutta kuten joku jo kirjoitti, ÄLÄ VAAN HYVÄ LUOJA LAITA LEGGINSEJÄ!!!!!!!!

  Vastaa
 57. ninnu 15.7.2011

  Nude on parempi, mutta liian lyhyt mun mielestä. Ja tästä on turha syyttää tiukkis suomalaisia :D Haluaisin meinaa tietää yhdenkin äidin joka esim. lapsensa nostaa lattialta syliin tuo mekko päällä ilman, että helman alle näkyy. Joo oma vika jos tarvii katsoa just sinne, mutta mun mielestä on asunkin myötä voi myös huomioida muut vieraat. Sun kropalla tuota kyllä pitäis, mutta ehkä vaikka sitten illanistujaisissa :)

  Vastaa
 58. petra 15.7.2011

  sinivalkoinen ja SILMÄTKIN SINISENÄ – eli väripiilarit kotiin !

  Vastaa
  • Mariia 16.7.2011

   Samaa mieltä! :)

   Vastaa
 59. Pauliina 16.7.2011

  Molemmat ovat kauniita; mutta häihin minusta sopisi paremmin tuo sinivalkoinen :)

  Vastaa
 60. K 16.7.2011

  Sinivalkoinen. Nude mekko on liian lyhyt, kuten joku aiemmin jo kommentoikin. Lisäksi tuo sinivalkoinen on jotenkin kesäisempi :)

  Vastaa
 61. C 17.7.2011

  Ehdottomasti nude! Sopii sulle tosi hyvin, ja korostaa vartalosi parhaita puolia. Eikä pituus ole mielestäni liikaa, ei kai häissä tarvitse sonnustautua mihinkään mummo-lookiin…? Sitä paitsi jalkasi ovat uskomattoman upeat! Sini-valkoinen asu on mielestäni hieman tylsä.

  Vastaa
 62. heta 17.7.2011

  ai kaikki muut paitsi liian lyhyet mekot/hameet on mummo-lookkia? :D just, just. no olin 16veenä samaa mieltä :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *