Aurinkoisten kesäpäivien vietto Ylivieskassa jatkui vielä tänään. Ohjelmassa oli pyöräilyä, ”ostoskierros” ja kahvit vanhassa myllyssä, joka toimii nykyään 4H-yhdistyksen ylläpitämänä kahvilana.

Myllyllä…

Savisilta ja Kalajoki näkyvät tuolla taustalla :)

Kahvi + vohveli = 4 euroa!

Ja matka jatkui…

 

 

Huomenna me käännetään auton nokka kohti Kokkolaa ja asuntomessuja, kiitoksia vaan  Lemminkäiselle lipuista! Messuilta jatketaan matkaa kohti Tamperetta ja omaa kotia. Kyllä me täällä viihdyttäis helposti toinenkin viikko, mutta velvollisuudet ja TYÖ kutsuvat…

 

-M

0 Comments

 1. Laura 30.7.2011

  Me käytiin kans viime viikolla tuolla kaverin ja sen lapsen kanssa. Saatat tietääkin, sun äiti on muistaakseni sen mun kaverin kummi ;) Pienet piirit, kun hoksasin sen joskus kun näin sun äidistä kuvan täällä. Tuo on nätillä paikalla tuo kahvila, mutta musta tuo kahvi ja vohveli oli pohjoisen hinnoissa tosi kallis. Tiedä sitten, että mitä ne siellä etelässä ois maksanut :)

  Vastaa
 2. lindam 31.7.2011

  Oi! Kerrohan sitten mitä tykkäsit messuista (ja Kokkolasta) :)

  T: Kokkolalainen lukija

  Vastaa
 3. Hyviæ kuvia. Mita kameraa kaytat? Oletko opiskellut kuvausta?

  Ota paljon kuvia Kannustalon Venlasta. Me ollaan vihdoin løydetty talo joka miellyttaa kumpaakin. Siis lehtien perusteella juuri tuo Venla.. oliko se kiva? Tilavan oloinen?

  Vastaa
 4. Rosa 1.8.2011

  Tosi hyviä kuvia ja ihana lapsonen. :)

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  Vastaa
 5. Santsi 1.8.2011

  Maj ja Miika bongattu messuilla! ;)

  Vastaa
 6. Morsian 1.8.2011

  Hieno kuva! T. morsian :)

  Vastaa
 7. Ee 1.8.2011

  Heippa! Kivoja kesäkuvia ja -meininkiä :-)

  Asiasta viidenteen, kysyisin täällä blogissakin kädessäsi näkyneestä Marc Jacbsin rannekorusta (muistaakseni siinun korussasi on pinkkiä ja kultaa, sellainen ketjumainen, paksuhko koru): ovatko korun värit pysyneet hyvinä vai kuluvatko ne helposti? Onkohan pinnoite siis kestävä oman kokemuksesi mukaan? Haaveilen samanlaisesta eri väreillä, mutta en haluaisi, että värit kuluvat normaalikäytössä hetkessä ja alta paljastuisi jotain ihan muuta. Kiitos, jos ehdit vastata! Ihanaa kesän jatkoa ja toivottavasti jatkat bloggailua vielä kauan!

  Vastaa
 8. B 1.8.2011

  Ihana postaus. :) Muistan itse lapsena käyneeni 4H-kerhoissa ja myöhemmin yläasteikäisenä ohjanneeni niitä. 4H-toiminta on kyllä elintärkeä maaseutualueilla, joilla ei juuri kauheasti ole järjestettyä toimintaa lapsille!

  Becky

  Vastaa
 9. Vera A. 1.8.2011

  Jos lennonjohtajat eivät sekoita kuvioita ja lentokoneeseen mahtuu myös kaksi stand by -lippulaista Italiasta, niin haluanpa mennä itsekin elokuussa maistamaan vohveleita Vanhaan myllyyn :) Olimme Suomen lomalla kesäkuussa, mutta silloin kahvila oli vielä kiinni, sen sijaan kävimme 4h-maatilalla ihmettelemässä eläimiä 2v neidin kanssa. Ja myllyltä kyllä otettiin muutamia todella kauniita kuvia, ihana paikka! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *