Hei taas! Oli pakko tulla kertomaan, että junamatka meni loistavasti. Rebekka ei nukkunut ollenkaan ja paineli pitkin käytäviä menemään… Onneksi Viivi oli niin  ihana ja rauhallinen matkakaveri, joten meillä ei ollut mitään hätää. Syötiin eväitä, naureskeltiin Rebekan touhuille ja istuskeltiin liukumäen vieressä vahdissa :)

Viivi lueskeli Harry Pottereita ja teki omia juttujaan…

Energiapakkaus koetteli välillä myös kanssamatkustajien hermoja, sorry…

Neljä tuntia kului siis leikkivaunussa melko helposti :P

Pitkän matkan jälkeen piti vähän verryytellä :D Uskottehan, että me Rebekankin kanssa tehtiin tuo sama liike heti kuvanottamisen jälkeen…

Kiva olla mummulassa, täällä ei tekeminen lopu kesken.

Kaivettiin Viiville vähän mun vanhoja lehtiä ja leluja, samalla löytyi mun teiniajan päiväkirjoja ja koulutehtäviä ym. Aivan mahtavia, en muistanutkaan, kuinka angstinen olin silloin joskus, oikein hirvitti lukea kirjoittamiani tekstejä :D

Rakkaimmat muistot Kannuksen Kilju!-rock ja siideripullon etiketti, ou mai gaad!

Ehditiin jopa tekeen yllätysvierailu mun serkun perheen luo :)

Mun kummisetä ja samalla serkkukin.

Perheen kuopus ja neljän lapsosen isä <3

Heti löytyi Viivillekin uusia kavereita…

Tässä me ollaan! Mummu otti kuvan ja Juulia ehti jo loikata naapuriin!

Somat lapsoset <3 Kaikki niin suloisia, ainutlaatuisia ja korvaamattomia…

-Maj

0 Comments

 1. Vanessa 7.7.2011

  OOt ihana!!! Ihanaa kun tuot esiin tuollaista arvostusta mm. lapsia kohtaan ja muutenkin sellaista inhimillisyyttä susta huokuu<3

  Vastaa
 2. romi 7.7.2011

  Hei! Semmoista aloin kyselemään, kun näin joskus kauan sitten vanhassa blogissasi kuvan Ylivieskasta, jossa taustalla näkyi Marimekon Tuuli nimisesta kankaasta tehty taulu. Olen jäänyt haaveilemaan samanlaisesta mutta käsittääkseni juuri sen vaalean version valmitus oli lopetettu. Nyt kuitenkin sattumoisin saatoin löytää vastaavaa kangasta mutta ispiraatio kuvaa ei ole enää :) kuulostaa ehkä hassulta mutta olisiko mitenkään mahdollista nähdä vielä tuota kuvaa? :)

  Vastaa
  • Maj 10.7.2011

   Voi en muista yhtään, että missä tuo taulu on… Mun pitää tutkiskella vanhaa blogiani ja palata asiaan? Olisikohan se ollut Iidan ja Veeran kotona?

   Vastaa
 3. saara 7.7.2011

  Onpas hyvänmielen kuvia! Kiitos ja aurinkoista kesäreissua,

  Saara

  Vastaa
 4. Amelissa 7.7.2011

  Hei sulla on ihana blogi, kaikista parhain! Eli ihan mielenkiinnosta kyselen että onko tuolla Ylivieskassa sinun vanhemmat vai miehesi? Eli onko Viivi vain mukana vai onko tämä paikka hänellekin mummolla? :)

  Vastaa
  • Maj 10.7.2011

   Ylivieskassa asuvat vanhempani ja tosi paljon sukulaisia. Viivi on mukana ja hän saa kutsua vanhempiani mummuksi ja papaksi, vaikka he eivät biologisesti sellaisia hänelle olekaan :)

   Vastaa
 5. kirpparikeiju 7.7.2011

  Suloinen postaus, aivan ihania nuo remppareiskakuvat!

  Vastaa
 6. Aijai 7.7.2011

  Hei! Kiitos aivan loistavasta blogista! Oot niin aito ja ihana ja kaunis!

  En oo lukenu tätä ihan alusta asti ja mulla oliskin kysymys, että kuka Viivi on? se on jäänyt hieman epäselväksi enkä arkistoista löytänyt. Kiitos etukäteen vastauksesta <3

  Ihanaa ja helteistä kesää sinne!!!

  Vastaa
 7. Siw 7.7.2011

  Hahah ihana kun noilla kahdella söppänällä toddlerilla on noissa viimeisissä yksittäiskuvissa jotenkin niin kärsivä ilme :D Selkeästi kauhea raksutus meneillään pienessä päässä että mitä tekisi seuraavaksi ja kun on liikaa vaihtoehtoja niin käy rankaksi valitseminen :D Oliko muuten niin että Viivi harrastaa joukkuevoimistelua tai jotain muuta vastaavaa? Nilkat on niin hienosti ojennettuna että!!

  Vastaa
  • Maj 10.7.2011

   Haha, nauroin tuolle kommentillesi, ajattelin ihan samaa! :D Viivi harrastaa voimistelua, sen kyllä pystyy helposti arvaamaan ;)

   Vastaa
 8. Sissi 7.7.2011

  Suloisia mukuloita! Tulee itsekin hyvälle mielelle kun näkee lasten iloa. :)

  Vastaa
 9. saara 7.7.2011

  Aivan ihania kuvia, perhe rules!

  Vastaa
 10. Nanna 7.7.2011

  Jälleen kerran Maj, sydämeni lämpeni näistä jutuistasi ja kuvistasi. <3 Kiitos ja ihanaa lomaa koko perheellesi!

  Vastaa
 11. Jee! 7.7.2011

  Hei Kiljuhan on legendaarinen! Hyvä Maj!

  Terveisin Kannus cityläinen :D

  Vastaa
 12. Haiha 7.7.2011

  Kiinnitin ensimmäisenä huomiota siihen, että Viivi-tyttö taitaa harrastaa voimistelua! Itsekin taivuttelen ja ojentelen vieläkin nilkkojani (yleensä muiden kauhuksi), vaikka olen jo melkein kolmekymppinen; harrastuksesta jäänyt näköjään jotain perua!

  Vastaa
 13. Iiris 7.7.2011

  Toivoisin niin sulta bloggausta uusperheestä. En ole koskaan nähnyt vastaavanlaista perheonnea tuollaisessa tilanteessa. Oikeesti, Viivillä on selvästi kaksi rakastavaa kotia, joissa hän on täysivaltainen perheenjäsen (olettaen, että asiat on äidilläkin yhtä hyvin kuin teillä). En voi muuta sanoa, kun arvostan ja ihailen asennettasi. Ottakaa muut opiksenne!

  Vastaa
 14. Niina 7.7.2011

  Ompas Rebekalla päheen punaiset housut : )) ihanat! Muutenkin piristi tämä postaus oikein roimasti, ihania lapsosia!

  Vastaa
 15. Katriina 7.7.2011

  En yhtään ymmärrä mitä arvostelemista toisten blogeissa on! Ovathan ne henkilön omasta elämästä, joka meillä jokaisella on erilainen. Minusta sinulla on ihana, elämänmakuinen blogi enkä ole koskaan ärsyyntynyt mistään lukemastani, päinvastoin! Äitinä on kiva lukea toisen nuoren äidin kirjoituksia! Hyvää kesänjatkoa!

  Vastaa
 16. Murmeli 7.7.2011

  Oot varmaan korviasi (tai lähinnä silmiäsi ;)) myöten täynnä sitä Rebekan hoitoon liittyvän postauksen tuottamaa kommenttimyrskyä, mutta jatkan viel sen verran aiheesta, kun eilen ilmestyneessä Meidän Perhe-lehdessä oli asiasta artikkelin tynkää. Siinä erikoispsykologi kommentoi asiaa niin, että ei ole olemassa mitään tiettyä ikää, milloin lapsen voi viedä hoitoon, lasten stressiherkkyys vaihtelee niin suuresti. Yksiselitteistä suositusta ei siis voi antaa, jotkut lapset eivät ole ollenkaan stressiherkkiä ja toiset taas enemmän tai vähemmän. Alle 1 vee lasta tosin ei voi mitenkään reipastaa alle vuoden ikäisenä tapahtuvina yökyläilyinä, mutta toisiin hoitajiin totuttelussa on myös ideaa. Eli kuten niin monet kommentoivatkin, nää on ihan lapsesta itsestään riippuvia juttuja. Ja Meidän Perheen teettämän kyselyn tuloksista (vastauksia 2950 kpl) suurin osa vie lapsen eka kertaa yöhoitoon 3-12 kk ikäisenä, syinä nimenomaan parisuhde ja univelat. Samaisen psykologin mukaan stressaantunut vanhempi ei myöskään ole hyväksi lapselle, ja parisuhteen hoitaminen on myös hyvä peruste.

  Että tämmöstä, piti nyt tulla kertomaan sitten tämäkin, kun täällä oli niin paljon vikinää asiasta. :D

  Vastaa
 17. Silja 7.7.2011

  Hihii, ihana postaus taas :) Viivi on kyl reipas tyttö kuten tietty Rebekkakin! Pitäkää hauskaa mummolassa :))

  Vastaa
 18. ano-nyymi 9.7.2011

  Ihana postaus ja ihania kesälapsia. :)

  Pienenä vinkkinä tuolle yhdelle kommentoijalle, mun miehen pojalle munkin vanhempien koti on yhtä lailla ”mummola” kuin biologisille lapsenlapsillekin. Parasta mitä uusperhekuvioissa voi lapselle antaa, on tasapuolinen asema muihin nähden. Ei se biologia niin tärkeää ole, ihmiset ja heidän terve suhtautumisensa on. Mieti miltä tuostakin lapsesta itsestään tuntuisi lukea toi kommentti ”onko se mummolassa vai vaan mukana”. Miten aikuiset ihmiset edes voi ajatella noin…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *