Jos kerran tein postauksen Jukuparkista, niin onhan mun pakko tehdä myös vastaava Särkänniemestäkin? Oltiin siis meidän vieraiden kanssa viime keskiviikkona ihan koko päivä Särkässä.

 

Kotipihalla, valmiina lähtöön!

Aamulla kaikki olivat täpinöisään, etenkin tytöt, joille tämä oli ihan ensimmäinen kerta Särkässä :)

 

Kuski, aja suorinta tietä Särkänniemeen :D

 

Aurinko porotti kuumasti, muutkin olivat katselleet säätiedotusta, sillä me ei oltu ainoita huvittelijoita. Yhteen laitteeseen joutui jonottamaan jopa 45 minuuttia, Jukuparkille tästä hyvästä 1-0! Autokin jouduttiin jättämään tosi kauas ja se maksoi, Jukuparkille jo 2-0…

 

Rebekan mielestä oli parasta eläinpuisto ja…

 

ehdottomasti pomppulinna, Veeran kanssa oli turvallista tutustua paikkaan ja kun vähän vauhtiin päästiin, niin tyttö ei olisi ollenkaan tullut pois!

 

Ei ole tornadoa voittanutta, Särkälle 1-2!

 

Vipsulla onkin kausikortti!

 

Odotettiin Jukuparkissa burgereita vähintään yhtä kauan, kuin täpötäydessä Särkänniemessä 2-2… Sitä paitsi tällä kertaa ruoka oli parempaa, vai mitä Viivi? ;)

 

Koko porukka kasassa ja Miika kameran takana… Rebekka otti välillä päikkärit rattaissa!

 

Iskän kanssa katselemassa maisemia Näsinneulassa. Yksi ihminen meidän seurueesta valahti kalpeaksi, hikoili ja tärisi, ei siis suositella Näsinneulaa korkeitapaikkoja pelkääville :)

 

”Vettä” … Viimeiseksi vielä katseltiin kaloja…

 

Sellainen oli se Särkänreissu, kivaa oli koko rahan edestä! Mihin tulokseen tultiinkaan Särkän ja Jukuparkin välisessä kamppailussa? Taisi mennä tasan tällä kertaa ;) Voin suositella molempia lämpimästi!  Ehdittäisiinpä me vielä Puuhamaahan tänä kesänä, olis niin kiva käydä sielläkin…

-Maj

0 Comments

 1. Kippuri 23.7.2011

  Olipas ihania kuvia!! :D

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Eikös vaan ;)

   Vastaa
 2. lintu 23.7.2011

  mie en muista nähneeni teitä, vaikka olin töissä :D liikaa ihmisiä selvästi hihiii.. mutta kiva kuulla, että oli mukava päivä kaikilla.

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Silloin oli kyllä paljon ihmisiä liikenteessä :)

   Vastaa
 3. jun 24.7.2011

  Puuhamaa on paras paikka, puuhamaa on iloinen.

  Rupes toi soimaa heti päässä. Varsinkin pienempänä, kun huvipuistoissa ei pituuden puolesta päässyt laitteisiin, Puuhamaa oli mun mielestä ihan ykkösmesta. Vähintään kerran kesässä mentiin meidän perheen ja naapurin perheen kanssa sinne. Monta loistavaa valokuvaa on vieläkin tallessa ja monen monta hauskaa muistoa mielessä.

  Ehdottomasti menkää, jos vaan aikaa on. En tosin tiedä mikä meininki siellä nykyää on, mutta hyvät eväät mukaan ja sinne pomppimaan ja polskimaan. (:

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Ehkä, toivottavasti!?

   Vastaa
 4. imlacking 24.7.2011

  Me käytiin joskus muutama (tai vähän enemmänkin) vuosi sitten Särkänniemessä. Muistan vaa, että oli tosi hyvät ilmat sillon ja silti laitteisiin pääsi tosi nopeesti. Ei hirveästi tarvinnut jonottaa, Half pipe tais olla ainoa mihin jonotettiin aika pitkään. Se tais olla hurjin laite missä kävin. Se eläinpuisto oli kyllä aika kiva :D.

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   No sulla kävi tuuri, sillä tällä kertaa oli kyllä kauheet jonot!

   Vastaa
 5. tinna 24.7.2011

  myisitkö sun miehes mulle? tai ees vuokraisit? please!

  Vastaa
  • Tiia 24.7.2011

   Mulle kans ;) heheh!

   Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Nyt en kyllä pysty venyyn, sorry :)

   Vastaa
 6. tanja 24.7.2011

  ihana paita, mistä se on ostettu? rebecalla on kasvanu muuten hiukset!:)

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Zarasta :) Niin on!

   Vastaa
 7. Henna 24.7.2011

  Söpöjä Särkänniemikuvia. :) Hurvittelittekos vanhemmat missään laitteissa, muussa kuin Tornadossa? :)

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Joo muutamassa vekottimessa käytiin mm. Tyrskyssä ja koskenlaskussa(?)!

   Vastaa
 8. inkku 24.7.2011

  Onpa Rebekalla tutkiva katse pomppulinnassa, ihana!

  Vastaa
 9. Nanna 24.7.2011

  Tuo ”kuski, aja suorinta tietä Särkänniemeen” -kommentti kuvineen oli ihan huippu!!!!! Repesin! :D

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Täxiidraiverr-Mike!

   Vastaa
 10. Tiina 24.7.2011

  Näyttää kivalta!

  Periaatteessahan olisitte päässeet sinne bussillakin?

  Puuhamaasta olen kuullut juttua että ruoka on aika kehnoa joten kannattaa miettiä eväitä kylmälaukussa jos sinne lähtee ja siellä voi kai itsekin grillailla jos ottaa esim omat makkarat mukaan.

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Niin oltais, mut jotenkin siinä tohinassa ja helteessä olis ollut ahdistavaa mennä bussilla…

   Vastaa
 11. ida 24.7.2011

  Teillä oli varmaan onnistunut päivä. :)

  Mäki oon ajatellut että jos pääsis ton siskon tytön kanssa puuhamaahan ens vuonna kun hän on neljä, koska mulle se paikka oli pienennä aina kesä kohokohta. Ja lisäksi saman lipun hinnalla pääsee pulikoimaan ja hurvittelemaan ja soveltuu myös pienille lapsille.

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Oli kyllä :) Toivottavasti pääsette!

   Vastaa
 12. Kulta 24.7.2011

  Mekin oltiin keskiviikkona Särkkiksellä ;). 7 aikuista ja meidän neiti 1v 3 kk. Repellä taisi olla ranneke? Kävikö hän laitteissa?

  Meille ois ihan hyvin riittänyt ne karusellit ym, joihin pääsikin alle 100 cm pitkä ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Kassan neiti myi meille väkisin lastenrannekkeen väittämällä, että mihinkään laitteeseen ei pääse 1-vuotias ilmaiseksi – vaikka kaikki aikuiset ostivat rannekkeet.

  Pitihän meidän sitten käydä laitteissa koko rahan edestä. Emme tosin löytäneet kuin pari laitetta, joihin neiti pääsi aikuisen kanssa ja jotka eivät olleet liian hurjia. Possujunaan ja vastaaviin ei voinut laittaa yksinään, kun turvavyöt olivat sellaiset löysähköt. Laitoin kyllä tiukkasanaisen palautteen… Siitä turhasta rannekeostosta, en turvavöistä ;)

  Meillä lempparijuttu oli eläinpuiston possu ja riikinkukko sekä delfiinit ;)

  Vastaa
  • Maj 24.7.2011

   Ostettiin Rebelle rannekke -mutta ihan turhaan, sinne meni parikybää, mut ei voi mittää! Rebekka kävi mun kanssa karusellissa ja that´s it… Toki me käytiin siellä eläinpuistossa, delfinaariossa ja akvaarioissa yms..

   Vastaa
 13. Ilona 25.7.2011

  Ihana, kun teit tälläisen postauksen. Mulla on ollut Norjan tapahtumista johtuen mieli ihan maassa ja en oo pystynyt mihinkään tälläiseen ”leppoisaan toimintaan”. Tarkoitus oli mennä huvipuistoonkin (Lintsille), mutta jotenkin koin sen vastenmiliseksi tässä tunnetilassa. Hienoa, että tiellä kuitenkin elämä jatkui ja ihanista kuvista voi yrittää imeä iloa täälläkin.

  Vastaa
 14. Rosa 25.7.2011

  Oi miten kivoja kuvia! :)

  http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

  Vastaa
 15. Elliina 25.7.2011

  Moikka! Mistä olet ostanut Rebekan vaunuihin tuon valkoisen ”suojuksen” ? Tuollainen olisi kätevä, eikä tarvis niitä harsoja aina ripustella :)

  Vastaa
  • Sapsu 26.7.2011

   Meillä on samanlainen neidillä ja se on tosi kätevä! Se on tilattu netistä Kuopuksen nettikaupasta, suojan nimi on Kurtis baby peace tjsp :) Mutta varmaan niitä saa ihan myymälöistäkin :)

   Vastaa
 16. Johanna 26.7.2011

  Hei, mitkä lastenvaunut teillä on ja oletteko olleet tyytyväisiä? Esikoista odotellaan ja vaunuviidakossa pää on aivan sekaisin :)

  Vastaa
 17. liisa 27.7.2011

  Mä näin teidät Näsinneulan aulassa ja mun piti tulla moikkaamaankin mutten kehdannut! Hihiih, tunnistin Rebekan ja sitä kautta teidät. Kivaa että viihdyitte Särkässä :))

  Vastaa
 18. Ansku 11.8.2011

  Mäkin näin teidät Näsinneulassa, tulitte samalla hissillä ylös ja tuli ihan sellanen olo että seisois jonkun julkkiksen vieressä! :D Rebekka on niin suloinen, paljon pienempi mitä kuvissa näyttää, hih :) Kiitokset ihanasta blogista !

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *