Me käväistiin Idan kanssa tänään Helsingissä erittäin salaisen projektin tiimoilta, haha! Onneksi Ida oli piirtänyt meille kartan, että osattiin paikasta a paikkaan b. Myönnettäköön myös, että  me kysyttiin neuvoja vastaantulijoilta ehkä noin viisi kertaa. Mä ainakin olen aina niin hukassa Helsingissä… Osaan kyllä loistavasti junalta Zaraan ja takaisin, mutta siihen se sitten jääkin sitten, mutta eikö se olekin tärkeintä? ;)

Aarrekartta?

Ale-jakussa pitkinpoikin Helsingin katuja…

 

Tulin jo neljältä Tampereelle, kävin kampaajalla ja nyt pitäisi pakata ne laukut. Olen reissussa rähjääntynyt ja väsähtänyt, En jaksaisi pakata ollenkaan, sitäpaitsi pakkaan aina liikaa kaikkea turhaa ja unohdan olennaisen… Olisiko kenelläkään mitään viimehetken vinkkejä, että miten mahdutan meidän tavarat yhteen normaali kokoiseen laukkuun?

 

 

-Maj

0 Comments

 1. Jenni 5.7.2011

  Ekaks, sulla on aivan ihana blogi! Hiiteen ne mollaajat!(:

  Pakkaaminen on superkamalaa hommaa! Oon ehkä maailman surkein siinä ja sen huomasin kun olin vaihdossa ja yritti saada 5kk:n kamat mahtumaan 20kg.. Mut ite teen silleen, että survon kaikki pienet vaatteet(kuten sukat, alusvaatteet, topit) tyhjiin koloihin joita jää isommista vaatteista. Eli vois kuvitella, että Rebekan vaatteet menis niihin koloihin mitä sun vaatteista jää(: Ja sit tietty jos on monta pientä juttua yhessä paketissa(esim. lääkeliuskat) ni mä otan ne paketista ulos ja levittelen ympäriinsä. Ei kauheen fiksua, mutta toimii!(:

  Vastaa
 2. ananas 5.7.2011

  mikä matka on kyseessä? (:

  Vastaa
 3. Jamelia 5.7.2011

  Hei täällä toinen joka osaa hiukka mennä jonnekin

  stockmannille ja

  siinä Hki osaaminen:P

  Onneksi on ystäviä jotka osaa siellä opastaa;)

  Mä kans pakkaan aina liikaa

  noh viimeks menin matkalle koitin vähentää

  jätin puolet matkalaukusta tyhjäksi

  ja jopa onnistuin syynä et halusin tuoda

  tulaisia heh.

  Mukavaa reissua:)

  Vastaa
 4. Jemi 5.7.2011

  Mistä päin Pohjanmaata oot kotosin? Ite asun Pohjanmaalla :)

  Vastaa
 5. Iina 5.7.2011

  Hih, näinkin sinut tänään siellä Zarassa ja olit juuri niin kaunis ja pikkuinen kun olin sinun kuvitellutkin olevan! :) Blogisi on ihanan aito ja tosi kiinnostava, olet hyvä kirjoittamaan! Viimeisimmistä postauksista etenkin ”Teppo ja me muut” kosketti – tekstiä lukiessani kyynelehdin välillä ilosta ja välillä surusta…olen minäkin melkoinen herkkis :) Joka tapauksessa blogiasi on ihana seurata ja toivottavasti aihepiirit pysyisivät samanlaisina jatkossakin, eikä sinun tarvitsisi ilkeiden kommenttien vuoksi rajata mitään pois. Odotan todella, että saisin lähitulevaisuudessa mieheni kanssa yhtä suloisen perheen kuin teillä on! <3 Tsemppiä pakkauspuuhiin, se on tuskaaaa…

  Vastaa
 6. Petra 5.7.2011

  Olen jo muutaman kuukauden lukenut blogiasi ja olen täysin myyty! Vauvakuumeeni vaan kasvaa kun lueskelen juttujasi Rebekasta ja kuinka suloinen tyttö on! Blogisi on noussut ehdottomasti suosikiksi kaikista lukemistani ja toivottavasti sisältö pysyy samanlaisena kuin ennen! Olisi kurjaa jos epäasiallisten komenttien takia rajaisit aihepiirejä, vaikka sekin on ymmärrettävää! Pidän tyylistäsi ja on mukavaa ettet kirjota yhtä ”pinnallisesti” vaatteistasi yms. kuin jotkut blogin pitäjät. On mukavaa lukea joidenkin aivan arkipäiväisistä tekemisistä kun kaikki ei pyöri aina merkki vaattedein ja laukkuen ympärillä :) Jatka samaan malliin ja ehkä vielä jonain päivänä onnistun bongaamaan sinut uudestaan Stockmannin (jos oikein muistan sinut siellä nähneeni) meikkiosastolta ja uskaltaudun kysymään vinkkejä! :)

  Vastaa
 7. Nata 6.7.2011

  hö :C miksen mä pääse koskaa mihinkää kivoihin salatapahtumiin? :-D

  Vastaa
 8. rumbo 6.7.2011

  sama vika: juna-asema-stokka väli on erittäin tuttu helsingissä ja siihen se oikeastaan jääkin. viime kerralla kyllä ylitin itseni, kun löysin jopa Mokoon asti :D ja sieltä jopa takaisin eksymättä kuin baarin kautta :D.

  mun pitäs mahduttaa 4 ihmisen kamat tulevaa reissua varten, mutta kaikki turha pois. reissussa ei tarvita 5 kenkiä hameita, mekkoja. ostetaan sitten paikanpäältä se mitä tarttee ja uus matkalaukku. käsimatkatavarakasseiksi niin iso kuin on sallittua ja ihan täyteen kamaa.

  Vastaa
 9. ansku 6.7.2011

  Kokeile pakkaamisen avuksi tyhjiöpusseja, helpottavat kummasti tavaroiden laukkuun survomista! Clas Ohlsonilta ja Biltemasta ainakin löytyy sellasia rullattavia, joista saa ilmat näppärästi pois reissussakin. (molemmista nettikaupoista löytyy hakusanalla tyhjiö) :—)

  Vastaa
 10. coco 6.7.2011

  Mä olen kans AINA niin pihalla Hesassa. En esim. vieläkään tiedä että missä snäkärissä me mahdettiin silloin tammikuussa olla? ;) Lähden muutenkin aina väärään suuntaan kun tuolla ”suurkaupungissa” olen.

  Palloillaan me taas sitten Flowssa viimeistään!

  Vastaa
 11. Sanna 6.7.2011

  Herttoniemi :)

  Vastaa
 12. pihla 6.7.2011

  Hihi, toinen Herttoniemen bongannut ilmoittautuu :)

  Vastaa
 13. fcookie 6.7.2011

  Hih, tuttuja kulmia..ettei vaan ois Marimekolle vienyt toi kartta..:D

  Vastaa
  • Maija 7.7.2011

   No samaa mietin mäkin!

   Vastaa
 14. liina_ 6.7.2011

  Tuttuja katuja :)

  Vastaa
 15. Jun 6.7.2011

  Mä kans mietin, että mahtaakohan tää salajuttu liittyä Marimekkoon (:

  Vastaa
 16. Jenni 7.7.2011

  Ihan mun työpaikan kulmilla näytitte pyörineen :o).

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *