Ensinnäkin haluaisin kiittää teitä kaikkia, saitte kyyneleet mun silmiin. Oli koskettavaa kuulla, että niin moni on siellä jossain, lähellä ja kaukana, minun ”tukenani”. Kuulostaa ehkä tosi tekopyhältä, mutta mitä sitten, niin se vain on. En ole aikonut missään vaiheessa lopettaa bloggaamista, mietin vain, että rajaisinko tätä sisältöä aikaisemmin mainitsemallani tavalla. Mietin vielä asiaa vielä, voihan olla, että asiat loksahtavat itsestään paikalleen ja blogin sisältö muuttuu pikku hiljaa.

Toiveviikko siis jatkuu ja tänään on vuorossa postaus, jossa koitan parhaani mukaan kertoa millaista meillä on ollut, kun perheessämme asuu pikkuinen koira ja taapero/vauva.

Urhea pieni mustamies, Teppo chihuahua-poika kuvassa. Tepolle kuuluu hyvää, hän on taas oma itsensä, pitikin sattua se typerä haaveri. Lääkäri muuten kertoi, että silmässä oleva haava ei näytä pistolta, vaan viilolta. Arvoitukseksi siis jää, että mitä siellä parvekkeella on oikein tapahtunut? Silmä ei tule koskaan olemaan ihan täysin entisensä. Teppo on käynyt useita kertoja silmälääkärillä, hänet on nukutettu ja silmästä on rapsutettu  vaurioitunutta sarveiskalvoa pois, parantumisen nopeuttamiseksi.

Ilmaista tuo lääkärillä käynti ei missään nimessä ole ollut, tähän mennessä sinne on uponnut ehkä n. 600 euroa. Silmä on nyt kuitenkin hyvällä mallilla, mutta siihen tiputellaan edelleen antibioottitippoja ja kosteutustippoja n. 3 tunnin välein. Kuvastakin näkee, että tuo oikea silmä on edelleen hiukan sininen.

Kun Rebekka oli pieni vauva, niin Teppo otti kunniatehtäväksi vahtia häntä. Kun Rebekka meni nukkumaan, Tepon oli mentävä heti samaan huoneeseen. Kerran hän yritti estää erään mieshenkilön pääsyn Repsun pinnasängyn luo ja kun hän ei muuta keksinyt, päätti hän pissata miehen lahkeelle. Niin pieni, mutta niin urhea :D

Teppo ei koskaan ole ollut vauvasta agressiivisellä tavalla mustasukkainen, hän vaan, noh on koittanut kaikin hellyyttävin tavoin kiinnittää vieraiden huomion itseensä. Mummulassa meidän perhepeti on lattialla patjoilla ja Tepi nukkuu aina koko yön Repsun jalkapäässä rullalla :”>

Kun Rebekka oli vastasyntynyt ja vielä sairaalassa kanssani, vei Miika Tepolle Rebekan myssyn haisteltavaksi, että vauvan tuoksu tulisi tutuksi. Sitten kun me tultiin kotiin, se oli intoa piukassa, onnesta soikeana se pomppi pitkin seiniä ja halusi vain nuolaista vauvaa poskesta.

Tepon käyttäytymisessä lapsia kohtaa ei ole koskaan ollut mitään huomauttamista. Uskon, että osa syy on, että Repsu ja Teppo ovat kasvaneet yhdessä. Teppo täyttää tässä kuussa muuten kaksi vuotta, eli ihmisen iässä 14 vuotta :)

Nykyään Teppo vetäytyy usein omaan rauhaansa jos se on väsynyt repsun & kumppaneiden hulinoihin. Me ollaan parhaamme mukaan koitettu opettaa Rebekalle, että nukkuvaa tai syövää koiraa ei saa häiritä. Rebekka puolestaan jakaa ruokansa välillä jossain piilossansa salaa Tepon kanssa, haukku sulle, sit mulle ja sitä rataa, ei varmaan kovin suotavaa…

Repsun eka sana oli ”Uppo”. Ei äiti, vaan Uppo… Nykyään kaikki koirat ovat Uppoja ja tyttö on tällä viikolla oppinut haukauhtelemaankin. Jos meitä vastaa tulee joku koira, niin Repsu sanoo ”Äiteee, Uppo, Uppo, Uppo! auh, auh, auh” Mummulareissulaankin Rebekka kävi päivittäin antamassa pusun Tepon kuvalle <3

Rebekka on välillä hyvin raju leikeissään ja Teppo on kokemuksen myötä oppinut tosiaan väistämään ja häipymään paikalta. Jos joskus Rebekka jää meidän noustua sänkyyn vielä nukkumaan, niin Teppo loikkaa sinne viereen, kun tietää ettei Repsu unissaan voi huitaista. Kaikista näistä ihanista asioista huolimatta, minua tietysti stressaa aina välillä, että eihän mitään vain satu. Teppo kun on vaan niin mielettömän pieni kooltaan, en uskaltaisi suositella Chihua  ihan pienten lasten perheeseen, Miika huikkasi tuolta selkäni takaa olevansa samaa mieltä.

Teppo painaa 2400 grammaa, mutta on rotuisekseen todella korkea ja pitkäjalkainen kaveri. Lisäksi Tepillä on lievä alapurenta, häntä kippuralla (ei häntämutkaa), jotenkin nämä seikat tekevät hänestä entistäkin hellyyttävämmän näköisen mielestäni.

Saapa nähdä kuinka tärkeitä meidän kahdesta pienimmäisestä tulee toisilleen ajan kuluessa? Sitten joskus tooosi pitkän ajan päästä, Teppo opettaa Rebekalle, että miltä tuntuu luopuminen rakkaasta. Taas mä alan tuhertaan kyyneliä täällä näppäimistölleni…

Koirien ja lasten kasvattamisessa on kyllä paljon samaakin, pitää olla kärsivällinen, johdonmukainen ja kekseliäs. Teppo on meille hyvin rakas perheenjäsen, mutta sillä on ihan omat sääntönsä. Ja te pienet tytöt siellä, jotka kyselivät minulta, että kumman valitsisin koiran vai lapsen?  Niin kerronpa teille, että koira on aina koira kuitenkin. Ihminen, oma lapsi on aivan eri asia, kuin koira. Lapsi menee aina kaiken edelle, älkää koskaan verratko koiraa ja lasta sillä tavalla, ettehän?

Teppo haluaisi lähettää vielä terveisiä kaikille Magicpoksin lukijoille ja kertoi, että hän ottaa mielellään vastaan sähköpostia kauniilta pienikokoisilta tyttökoirilta ;)

-Maj

0 Comments

 1. Lizzzz 1.7.2011

  Niin ihanasti kirjoitettu teksti, että sait ihan kyyneleet silmiin täälläkin :)

  Malttamattomana ja vauvakuumeisena en yhtään jaksaisi odottaa, että meilläkin

  vihdoinkin onnistaisi ja saisimme ihan oman vauvan :) <3

  Vastaa
  • Maj 3.7.2011

   Pidän peukkuja teidän puolestanne, voi että :)

   Vastaa
 2. Henna 1.7.2011

  Voi että miten söpöiltä ja ihanilta Rebekka ja Teppo näyttää yhdessä! Voi että! :)

  Ja tuo viimeinen kuva sinusta ja Rebekasta, voi ei, IHANAA. :)

  Vastaa
  • Maj 3.7.2011

   Voi Henna! Kiitos ihanasta kommentistasi :))

   Vastaa
 3. JonnaCS86 1.7.2011

  Meillä koira suhtautui aluksi hieman epäilevästi vauvaan, joka vei sen ”ykköslapsen” paikan, mutta alusta asti on saanut olla mukana kaikissa touhuissa aina vaipanvaihdosta lenkkeihin ja leikkeihin asti. Parhaita kavereita noistakin tulee pikku hiljaa. Tytölleni koira on opettanut paljon, osaa suhtautua vieraisiinkin eläimiin rauhallisesti ja tottuneesti. Isommatkaan/oudommatkaan otukset eivät pelota, kun meille on mummilassa kotiutunut saksanpaimekoira ja ranskanbulldoggi odottelee aina iloisesti toisessa. Pienen koiran ja taaperon leikkejä on hauska seurata vaikka hieman kyllä pitää hillitä sitä vauhtia, ettei kumpaankaan satu varsinkaan tuohon nelijalkaiseen ”lapseen”.

  Hauskaakin on kun saavat kimpassa ihan ihme hepuleita tai keksivät, että vaikkapa vessapaperia voi levittää äidin iloksi salaa kimpassa. Tyttö vetää rullasta paperia ja koira repii sitä onnellisena pieneksi silpuksi :D

  Tepolle terkkuja lähettää suloinen shelttineitokainen Nella Keski-Suomesta.

  Vastaa
  • Maj 3.7.2011

   Voi ei, näin silmissäni ton wcpaperi-epidsodin :DD Teppo lähettää takaisin terveisiä Nellalle!

   Vastaa
 4. minä 1.7.2011

  Ihana postaus, melkein tippa silmässä luin.. kaverin chihuahua menehtyi tänään eläinlääkärillä hammaskiven poistossa kun eläinlääkäri antoi liikaa nukutusainetta.. ei enää siitä herännyt :(

  hyvää kesää teille <3 luen aina aivan innolla blogiasi :) pitääpä joskus uskaltaa nykäistä hihasta salilla..

  Vastaa
 5. Silja 1.7.2011

  Voi Maj, kirjoitat aina niin nätisti ja sujuvasti niinkuin nytkin Teposta. <3

  Mulla olisi sulle yksi toive. Muistaakseni asutte Tampereella, eikö vaan?

  Me haluttais tänä kesänä pienelle kesäretkelle Tampereelle ja toivoisin, että

  voisit suositella joitakin sisustus- ja lasten-/aikuisten vaateliikkeitä, joissa kannattais käydä.

  Samoin nähtävyysehdotuksia ottaisin myös mielelläni vastaan.

  Hih, jos oikein innostut tee ihmeessä koko postaus Tampereesta ;)

  Oot kiva.

  Vastaa
 6. Iitu 1.7.2011

  Ensimmäistä kertaa uskaltaudun kommentoimaan blogiasi.

  Näin sinut tänään bussipysäkillä kun lähdin töistä kotiin, juttelit nuoren mieshenkilön kanssa. Pakko sanoa, että olet luonnossa vielä nätimpi kuin kuvissa.

  Blogisi on ihanan aito ja lämminhenkinen, sitä lukiessa tulee aina hyvä mieli. Jatka samaan malliin typeristä kommenteista huolimatta. :)

  -Iitu

  Vastaa
 7. nasu86 1.7.2011

  ihana postaus ihania kuvia <3

  sulla on suloinen tytär ja söpö koira =)

  älä anna ilkeden kommenntien masentaa!!

  oot upea nainen ja sulla on ihana perhe!

  Vastaa
 8. Mactiq 1.7.2011

  Ihana tuo teidän ”Uppo” <3 <3

  Ja Rebekka on niin kaunis lapsi ja vielä älyttömän fiksun näkönen :) <3

  Samaa sanon kuin edellinen, älä anna tyhmien kommenttien masentaa sua! Ne on vaan kateellisia!

  Jatka samaan malliin!

  <3M

  Vastaa
 9. ... 1.7.2011

  Hei,

  Ihanasti kirjoitettu..

  Itselläni on 2v2kk oleva tyttö ja perhoskoira joka tulee 17päivä vuoden. Välillä tuntuu että on kaksi uhmaikäistä hoidettavana, en tiedä onko koirilla jossain välissä myös vähän niinku moinen vai ottaako nuo vain mallia toisistaan. :D Aamulla ensimmäisenä tarkistetaan että onhan ”Nenna” (oikeasti Nella :D) tallella. Koira on kyllä todella tärkeä jo tytöllemme, ja hieman pelottaa jo nyt kuinkas sitten kun koirasta aika jättää. Aluksi pelotti että mitä tulee pienen lapsen ja pienen koiran kanssa, kun ei pieni koira kovin kovia käsittelyjä kestä, tai jos koira onkin vihainen luonteeltaan jne… Mutta mitn ongelmia ei ole ollut. Onneksi!

  Vastaa
 10. Lotta 1.7.2011

  Oi ompas Rebekka saanut ihanan värin auringosta:)

  Vastaa
 11. milbero 1.7.2011

  repsu on niiiiiiiiiiiiiiiiin suloinen♥ sä olet kaunis ja teppo niiin ihana hauveli!

  Vastaa
 12. aurelie 1.7.2011

  Muips!

  Sun blogi on aivan ihana!!! En voi ymmärtää miksi jollain on tarve pahoittaa toisten mielen. Musta sulla on hyvä asenne elämään ja ihana perhe. Ja lapsesi mitä suloisin =) Sun blogista tulee aina hyvälle tuulelle jatka samaan malliin. tiedän että ilkeät sanat satuttavat, mutta ne ovat heikkoja ihmisiä ketkä toisia haukkuvat ja mollaavat! Ihanaa ja aurinkoista kesää sulle ja sun perheelle. nautitaan elämästä ja niistä pienistä ihanista hetkistä <3

  Vastaa
 13. Rosanna 1.7.2011

  Voi apua, taisi tää tyttö nyt lukea tämän hieman väärän kellon aikaan, tai kenties kuukauden aikaan. :D Niin supersuloinen ja hellyyttävä postaus, en mä kestä! Tepon ja Rebekan välit kuulostaa ainutlaatuisilta. Repsukin oppii varmasti kasvaessaan ottamaan Tepon koon huomioon, ja tällä tavoin oppii myös huolehtimaan muista. Itselläni ei ole vielä lapsia, mutta olen usein pohtinut millainen yhdistelmä vauva&koira ovat.

  Kiitos tästä postauksesta, ja ihanaa kesänjatkoa teidän koko perheelle! :)

  Vastaa
 14. Tuulevi 2.7.2011

  Ihana Teppo! :)

  Kommentoinpa ihan vaan edelliseen postaukseen liittyen, että en itseyleensä jaksa blogeja lukiessa ikinä lukea kommentteja. Sen verran masista shaissea ne tuntuu tulvivan. Sen sijaan kivoja blogeja on ihana seurata ja harmaana päivänä niistä piristyä. :)

  Vastaa
 15. judee 2.7.2011

  oot maailman toisiks paras äiti mun äitin jälkee! ♥ :)

  Vastaa
 16. Nannah 2.7.2011

  Niin totta nuo koirien ”virheet”. Omalla chihulla on paha ylipurenta, jonka takia kieli ei mahdu kunnolla suuhun ja roikkuu enemmän tai vähemmän ulkona (mitä pidemmällä, sen väsyneempi koira). Sillä ei pärjäisi näyttelyissä, mutta kuuluu koiraan. Ilman kieltä ei olisi se oma pieni mussukka.

  Hyvä että Teppo on paaaljon parempi, noille haavereille kun en voi mitään ja pääasia että silmällä näkee ja ei vaivaa sen kummemmin koiraa. Ja mikään hinta ei ole esteenä kun kyse on rakkaasta eläimestä, vaikka onkin suolaista maksaa mokomasta yli 600e. Tepon terkkuja Lily-tytöltä, joka koonsa puolesta jyräisi Tepon heti :D

  Vastaa
 17. Harmaafuksia 2.7.2011

  Aivan ihana postaus! Ja liikuttavan suloista sun liikuttuminen :), olen itse samanlainen että itkua tihrustan aiheesta kun aiheesta. Mutta se helpottaa. Repsu ja Teppo on ihana parivaljakko ja tosi suloisia noi kuvat joissa he ovat kaksin!

  Vastaa
 18. Minä 2.7.2011

  Moi!

  Olen lukenut blogiasi kauan, mutta koskaan en ole kommentoinut. Nyt on kuitenkin pakko kommentoida tohon silmäjuttuun, nimittäin meillä oma koira raapaisi itseään silmään. Silmää kutitti ja varomattomana koira raapaisi terävällä kannuskynnellään sarveiskalvolle n. sentin pituisen haavan. Ehkä kyse voisi olla myös tämäntapaisesta vahingosta :) Meilläkin silmä onneksi parani hyvin ja koira on entisensä!

  Vastaa
 19. Nanna 2.7.2011

  Ihanasti taas kirjoitit! Yleensä kerrotaan, miten pelätään lapsen turvallisuutta koiran lähellä, sä käänsit tän homman tässä postauksessa ihan toisin päin :) Tosin täysin ymmärrettävistä syistä. Teppo on onnenkoira, kun sillä on tommoinen lauma. Mukavaa kesää teille kaikille!

  Vastaa
 20. kiku 2.7.2011

  oi miten sööttiä… ihana rebekka kun uppoo huutelee kylillä :D lapset on kyllä niin hassuja ja vilpittömiä että ei kyl mikään niitten juttuja voita!

  Vastaa
 21. Riikka.S 2.7.2011

  Ihanaa että tulit paremmalle tuulelle sitten viime postauksen. :)

  Paljon paljon haleja vielä sinne.

  Ps. Rebekka ja Teppo on ehkä suloisimpia blogi ”maskotteja” ikinä. :)

  Vastaa
 22. Inka 2.7.2011

  IHANA postaus! :) Koiraihmisille ihanaa luettavaa, kiva kuulla, että teilläkin mennyt vauvan ja koiran kanssa todella hyvin. On se vaan niin hitsin suloista nähdä lapsi ja koira, jotka ovat kuin paita ja peppu! :)

  Vastaa
 23. Minna 2.7.2011

  Voi kuinka kauniisti kirjoitat <3 Tippa linsissä täälläkin luetaan, luin ääneen osia tekstistäsi poikaystävälleni ja sitäkin hymyilytti.. ihana Teppo ja ihana Rebekka!

  Vastaa
 24. iina 2.7.2011

  Oi, tuli kyynel silmään täälläkin, niin kauniisti kirjoitat! Teidän pienimmät on kyllä aivan herttaisen suloiset<3 Toivon teille pelkästään kaikkea ihanaa:)

  Vastaa
 25. Tiina 2.7.2011

  Olipa helpotus kuulla että et aio lopettaa blogiasi :)

  Mä en kommentoinut mitään siihen edelliseen postaukseen mutta tosi ilkeistä kommenteista mullekin tuli tosi paha mieli sun puolestasi. Ihan kuin täällä nettimaailmassa voisi laukoa mitä tahansa törkeyksiä.

  Mulle tuli aikanaan itselle kyyneleet silmiin yhdestä kommentista jonka olit suoraan mulle osoittanut. En edes muista mistä aiheeseen päädyttiin mutta kyse oli mun sinkkuudesta ja pinkistä asunnosta :D Sä kommentoit että kyllä vielä joskus löytyy se mies joka rakastaa mua ja mun pinkkiä asuntoa.

  Silloin mä viimeistään tajusin miten lämmin ja empaattinen ihminen sä olet. Harvoin saa keneltäkään varsinkaan ihan tuntemattomalta ihmiseltä sellaista myötätuntoa ja kannustusta.

  Sä olet niin paras!

  Vastaa
 26. mia 2.7.2011

  Voi mikä postaus! Ihania olette kaikki <3

  Vastaa
 27. iihu 2.7.2011

  Oli ehkä liikuttavin postaus sinulta ikinä. Meni kylmät väreet selässä, huh! Ihan mahtavaa majjjj, sussa on sitä jotain! :)

  Vastaa
 28. Siny 2.7.2011

  Ihana postaus! :)

  Teidän Teppohan on syy siihen, että minua alkoi kiinnostaa tuo koirarotu

  ja olen puhunut miehelleni, kuinka haluaisin tuollaisen koiran :)

  Teidän Teppo on niin suloisuus!

  Vastaa
 29. Ansku 2.7.2011

  Hei Maj, jatka samaan malliin <3

  Ilkeitä ihmisiä riittää aina, ehkä he ovat jotain kateellisia puolituttuja live-elämästä tms.

  Blogisi on tosi kiva, ja olisi mukavaa lukea jatkossakin Rebestä ja Uposta :-) Mulla itselläni on Reben ikäinen lapsi, joten puuhat on _niin_ tuttuja ja hauskoja <3

  Vastaa
 30. Suvi 2.7.2011

  Mullakin oli varmaan väärä aika kuukaudesta tällaisille postauksille kun nyyhkin täällä :´D. Voi Uppo <3

  Vastaa
 31. Victoria 2.7.2011

  Kaunis kirjoitus Maj – ja suloisia kuvia! :)

  Vastaa
 32. Emmi 2.7.2011

  Hyvä postaus! Saako muuten kysyä, että miten Tepolle tuli nimeksi Teppo? Hauska nimi! :D

  Vastaa
 33. Heidi 2.7.2011

  Liikuttava, suloinen postaus :´) Teppo ja Rebekka on niin herttaisia yhdessä <3 Osaat kirjoittaa todella hyvin, kun saat meidät lukijat liikuttumaan ja elämään mukana teidän arkisissa hetkissä…

  Eikös tänään muuten ole nimipäiväsi? Paljon, paljon onnea kaunottarelle! :)

  Vastaa
 34. :)) 2.7.2011

  ihana teksti!! <3

  Näin viime yönnä unta, että olin jossain sukulaisillani yökylässä ja olit tuonut Rebekan minun luo hoitoon. Rebekka seurasi minua koko ajan ja toisti koko ajan sanaa "uppo" :D Tuntui kyllä tosi todelliselta tämä uni kun rebekka tuli vielä nukkumaan patjalle viereeni. Enti tiedä mistä tämä uni tuli mutta Rebekka on niin söpö!! :)

  Vastaa
 35. Kärty 2.7.2011

  No katoin jo että jestas miten isolta Teppo näyttää chihuahuaksi, mutta selititki sitten sen erikoispitkillä koivilla! Ja 1-vuotiaaseen verrattuna kaikki koirat taitaa näyttää shetlanninponeilta :-D

  Loppuispa tommonen näsäviisastelu ja paskanpuhuminen täälä, eiköhän kaikille oo selvää että kun yhdelle kumartaa, niin näyttää toiselle persettänsä. Kaikkia ei voi miellyttää, eikä tartte. Ihana Maj!

  Vastaa
 36. Ninella 2.7.2011

  Ai,teilläkin on ollut sarveiskalvossa jotain häikkää?

  Meidän 8v kääpiöpinseri,Viivi,joudutaan maanantaina nukuttamaan.- Sarveiskalvossa naarmu :(

  Ainoa huolenaihe on vaan se,että herääkö vanha koira enää nukutuksesta..

  Vastaa
 37. Jasmin 2.7.2011

  Moikka Maj!

  Tuli vaan mieleen noista eläinlääkärilaskuista, että onko Suomessa mahdollista saada koiravakuutusta?

  Meidän entisellä koiralla oli vakuutus, eli jos koiralle jotain tapahtui ja tarvitsi leikkausta/hoitoa, piti meidän maksaa kuluja vain 70 puntaa (asutaan englannissa), oli leikkaus kuinka iso tahansa. Vakuutus maksoi siis loput. Vakuutuksen Kuukausihinta oli siinä 40 punnan luokkaa. Suosittelen kyllä kovasti jos on mahdollisuus koiravakuutus hankkia!

  -Jasmin

  Vastaa
 38. Tea 2.7.2011

  Moikka! Halusin vaan sitä tulla sanomaan, että musta vaikutat tosi aidolta ja sydämelliseltä ihmiseltä, Oikeen harmittaa, kun sulle tulee niitä ilkeitä kommentteja! Vaikutat myös rakastavalta äidiltä! Rebekka on suloinen pieni ilmestys, aivan kuten äitinsäkin! :)

  Hienoa että teen koira on paranemaan päin, ikäviä tommoset jutut, mutta kyllä perheenjäsen tulee kuntoon saada :)

  Tsemppiä, ja jatka samaan malliin! Tykkään sun blogistas toooosi paljon! :))

  Vastaa
 39. nora 2.7.2011

  Voi Maj oot ihanin<3

  Tuun aina niin hyvälle tuulelle kun luen sun kirjotuksia teidän arjesta ja etenkin pikkurepsun kasvamisesta isoksi tytöksi :) Toivottavasti Tepon silmä ottaa parantuakseen!

  Vastaa
 40. Fiipi 2.7.2011

  Oooo ihanaa Teppo-postaus! Kiiitos!!!!

  ”Sitten joskus tooosi pitkän ajan päästä, Teppo opettaa Rebekalle, että miltä tuntuu luopuminen rakkaasta.” Tästä lauseesta sain kyyneleet silmiini mutta asia on niin hienosti ilmaistu. Elämässä joutuu luopumaan jossain vaiheessa rakkaistaan. Keväällä poisnukkunut mummo oli ensimmäinen ”suuri” menetys minulle elämäni aikana ja vieläkin itkettää kun ajattelee ettei mummoa enää ole, ei sitä pysty ymmärtämään millään. Mutta elämä jatkuu (sen täytyy jatkua), mummo elää aina sydämessäni niinkuin sitten piiiiiiitkän ajan päästä Uppo Repsun sydämessä :)

  Vastaa
 41. Siru 3.7.2011

  Moikka,

  Tahdon myös sanoa että blogisi on kyllä ihana. Sitä on kiva lukea ja on yksi ehdottomista suosikeista blogimaailmassa. Ymmärrän hyvin, että on tullut paha mieli joidenkin kateellisten ja epäkypsien ihmisten kommenteista, mutta koita olla välittämättä. Aina niitä urputtajia riittää. Jatkossakin mielelläni lukisin sinun, Rebekan ja Tepon + Miikan päivistä, kuvien yms. kera. Vaikka tietysti itse teet ratkaisusi, sinun on blogisi. Jos jotakin ärsyttää, niin jättäkööt lukematta sitten. Aurinkoista kesäpäiviä ja HYVÄÄ LOMAA!!! <3

  Vastaa
 42. -Sanna 3.7.2011

  Aivan ihania kummatkin!! <3 Aurinkoista lomaa!

  Vastaa
 43. anni 3.7.2011

  Ihana postaus! :)

  Tuli mieleen tosta Upon lahkeelle pissimisestä, että kun olin pieni (vielä vaunuissa) oli meillä saksanpaimenkoira, joka vahti niiiiin meitä lapsia että jos oltiin kauppaan menty niin vaunut saattoi huoletta jättää ulos siksi aikaa, koiramme piti kyllä huolen ettei kukaan tullut liian lähelle.. :D

  On ne eläimet kyllä mahtavia :)

  Vastaa
 44. Pauliina 3.7.2011

  Moikka!

  Meillä on täällä melko sekalainen seurakunta kommentoimassa; kaksi lasta, kaksi kissaa ja koira (niin ja mies :)). Koskaan ei ole ongelmia ollut, jos ei lasketa ongelmaksi sitä, että ensimmäisen lapsen synnyttyä nuorempi kissoista otti agendakseen opettaa mokoman lattialla makaavan pötkylän saalistamaan…toi siis elävää saalista lattialla makaavalle vauvalle ja oli ihan tohkeissaan kun toinen vaan möllötti eikä ottanut saalistus-oppituntia omakseen…ja minä kiljuen luukutin niitä kauhusta pökertyneitä päästäisiä ja juoksutin takametsään…

  Ja joskus on toki hetkiä, esim. viime yönä ukkosen jyristessä, kun koko ryhmä; 6 vee, 4 vee, kultainen noutaja Sulo ja kissat änkesivät kaikki meidän sänkyyn ukkosta pakoon, kun tuli tosiaan mietittyä että vhoooh..:)

  Mutta siis terveisiä täältä ja kiitokset ihanasta blogistasi. Ja kaikki nussuttajat hankkikoot elämän ja kasvakoon aikuisiksi.

  T. täti 36 vee

  Vastaa
 45. Kirsi 4.7.2011

  Voi ei nyt muakin alkoi itkettämään! Paljon tsemppiä Tepolle silmän kanssa, tarinanne kuulostaa varsin tutulta. Omalta hepaltani piti lopujen lopuksi poistaa kokonaan toinen silmä kun ilmeisesti tarhassa sarveiskalvon pintaan oli tullut haavauma ja siihen muodostui niin nopeasti ja paksulti kudosta ettei muu enää auttanut.

  Hyvää kesän jatkoa kaikesta huolimatta teille:)

  Vastaa
 46. Silly O. 4.7.2011

  Oi <3 Minun pieni chihutyttö lähettää kyllä Upolle paljon flirttailevia katseita! :)

  Olet kyllä piristävän jalat maassa-olonen tyyppi!

  Vastaa
 47. Hilu 6.7.2011

  Ihana teksti :)

  voi kuulostaa vähä hassulta tää mun ”jälkiviisastelu”…mut tuntui kuitenkin et haluan koiranomistajana suositella sinulle, toiselle koiranomistajalle, erästä toimivaa koiravakuutusta, vastaisuuden varalle. Hetken tuossa asiaa pähkäilin, ja tulin siihen tulokseen, että jos ei neuvostani ole hyötyä, niin ei haittaakaan :) Siispä, Tapiolassa on kaikkein toimivin sellainen :) Meillä on helpottanut tosi paljon tämmösten isompien äkillisten lääkärikulujen kanssa. Toivottavasti ei tunnu ihan tyhmältä asialta kommentoida, hieman aiheen vierestä. Mutta en selosta sen enempiä, jos kiinnostut niin saat kaiken tarvittavan tiedon netistä käden käänteessä :)

  Hyvää kesän jatkoa teidän perheelle :)

  Vastaa
 48. Katja 6.7.2011

  Teppo on kyllä valloittavan suloinen kaveri :)

  Vastaa
 49. Annis 26.12.2011

  Meidän pieni chihu-tyttö, Silkki, lähettää Tepolle terveisiä;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *