Magicpoks ei ole päivittynyt pariin päivään, jos olette ihmetelleet asiaa, niin se johtuu ihan vaan yksinkertaisesti siitä, että en ole ehtinyt tai jaksanut koneelle! Aloitin tällä viikolla työt ja arki on vähän loman jälkeen takkuillut. Illalla, kun olen päässyt töistä kotiin, niin pikku-neiti suoraan sanottuna ”huutanut” huomiota ja bloggaajakin on ollut vähän väsähtänyt iltatoimien jälkeen.. Kuulostaako tutulta kenestäkään?

Nyt luvassa olisi muutamia asuntomessukuvia, parempi myöhään, kuin ei milloinkaan?

 

Viime sunnuntaina oltiin siis Kokkolassa asuntomessuille, kahlattiin messut läpi melko pikaisesti, kun piti vielä ajella Tampereelle ja aamulla odotti aikainen herätys…

 

Melko karu, betoninen olkkarin pöytä… Deko-lehdestä bongattu ja  Miikan suosikki!

 

Tällainen ”kuukausitaulu” helpottaisi varmastikin arkea, ja onhan se hauskan näköinenkin :) Täytynee jostain etsiä!

 

Tämä ”hyllykkö” on hauska, ollaan sellaista jokunen vuosi sitten jo katseltu… Mielestäni sopisi meille ihan loistavasti :) Miika on aikeissa uusia olkkariin tv/vahvistin/dvd/blu-ray/kaiutin -settiä jossain vaiheessa ja valkoiset kaiuttimet ovat haaveissa…

Hyvä idea: pöytä seinästä seinään, ilman jalkoja.

Tuuli aika kovasti ja mikä tuo ilme on? ;DD Jätski oli silti hyvää :D

Töppökin löysi kavereita.

Hulppeita olivat talot, mutta ehkä parhaiten mieliin jäi kuitenkin hauskat ja välilä jopa kekseliäät yksityiskohdat talojen sisällä. Kuvia tuli aika vähän räpsittyä kun aika kului ihmetellessä, kyllä asuntomessut käymisen arvoinen kokemus on, suosittelen.

Nälkä yllätti messuvieraat, päätettiin poiketa Kokkolan keskustaan vielä syömään ennen kotiinlähtöä. Ja sitten olikin aika lähteä mahat täynnä kohti kotia…

-Maj

0 Comments

 1. Iida 6.8.2011

  Hei bongasin tän blogin ton marimekko jutun kautta. Taivaallisen ihana blogi. Oon nyt 2 päivää lukenu juttuja. Ihana koti, perhe ja koira sulla. Paljon ihania kuvia. Tämmöstä blogia oon kaivannu, kerrassaan ihanaa. Jatka samaan malliin. Iloa päiviinne. :) -Iida

  Vastaa
 2. marjukka 6.8.2011

  Todella hauska tuo kalenteri! jos löydät sellaisen jostain niin laita vinkkiä tännekin! :)

  Vastaa
  • carambola 7.8.2011

   Heips! Mulla ollu tuommonen kalenteri jo piiiitkän aikaa. Löysin idean aikoinaan jostakin blogista ja löysin myös sen nettikaupan missä niitä myytiin, mutta oli mielestäni niin tyyris etten raskinut sitä sieltä tilata. Tein sen itse mieheni avustamana. Liitutaulumaalilla neliöitä keittiön seinään. Maali maksoi muistaakseni 9.90e rautakaupassa. Ja tuli muuten niiiiiin hieno. :)

   Vastaa
 3. sari 6.8.2011

  Itse en koskaan käy asuntomessuilla, koska huomaan tulevani älyttömän vihaiseksi huomatessani miljoona muutos- kohdetta kotona. Katselen kyllä messuilta otettuja sisustuskuvia mielelläni. Kerro heti täällä sivuillasi jos löydät sen kuukausikalenterin jostakin, sille olis käyttöä meilläkin.

  Vastaa
 4. RUMBO 6.8.2011

  Tuo kalenteri on Fermin. Meille pitäs asentaa se seinälle, makaa vaatehuoneessa.

  Vastaa
 5. messutyöntekijä 6.8.2011

  Hei! Oli kiva nähdä teidät livenä(heh) tuolla messuilla! Harmi ku ei uskaltanu tulla moikkaamaan, mutta tykkään blogistasi älyttömästi.

  Vastaa
 6. Hei, mietinkin jo minne katosit pariksi päiväksi, ehdin jo kaipailla juttujasi :) Ai miten niin tuttua tuo, että illalla meinaa väsy tulla töiden ja kotitöiden ja lasten kanssa touhuamisten ja iltatoimien (ja -huutojen) jälkeen? :D Naperot kun saa petiin siinä klo 21 tai 21.30, niin bloggailu on lievästi sanottuna haastavaa :) Mutta kiva, että aina jotain ehdit laittaa, vaikka kiirettä ja väsyä pukkaakin.

  Itse en käynyt messuilla, mutta kiva katsella kuvia muiden blogeista. Toi kalenteri on kyllä tosi kiva! Tosin, meillä ei taitaisi olla sille edes sopivaa paikkaa, mutta näin ajatuksen tasolla kuitenkin :)

  suvi / http://www.sincerelyyourssuvi.blogspot.com

  Vastaa
 7. jepu 6.8.2011

  me nähtiin teidät kans jätskitauolla, ja myöhemmin poistumassa pedrinaksesta:) teppo oli kovin söpö! jännä etten koskaan onnistu sua ylivieskassa bongaamaan mutta sitten muualla onnistaa..?

  Vastaa
 8. mia 6.8.2011

  Kivoja kuvia, mä olen vuosikaudet haaveillut tuollaisesta seinästä seinään pöydästä mutta ei oo vielä tullut sellaista asuntoa asuttua missä se ois toiminut, kalenterista tykkään myös.

  Tsemppiä arkeen! Eiköhän se siitä taas lähde rullaamaan? =)

  Vastaa
 9. Kiitos kuvista:) Ensi vuonna sitten Tampereella. Sinne on pakko paasta:)

  Vastaa
 10. Heidi 7.8.2011

  Teet itse tuollaisen kalenterin!

  Tulee halvemmaksi ja jäljestäkin tulee persoonallisempi.

  Itse arvostan itsetehtyjä juttuja hyvin paljon! :)

  Vastaa
 11. nzfi 8.8.2011

  Ihania taloja! :)

  http://n-z-fi.blogspot.com/

  Vastaa
 12. jeppe 8.8.2011

  Meinasin kanssa ehdottaa että tuollaisenhan tekee oikein näppärästi myös itse. Ja paljon halvemmalla. =) Biltemasta saa ainakin liitutaulumaalia. Meillä on siitä tehty lasten huoneeseen liitutaulut ja hyvin on kestänyt.

  Vastaa
 13. sisko 9.8.2011

  Itse kävin juurikin eilen hakemassa tuommoisen Pore Helsinki nimisestä kaupasta http://www.porehelsinki.fi/. Muutamasta nettikaupastakin löysin, mutta toimitusajat oli pitkiä ja toimitus aikast tyyristä. Kalenteri maksoi Poreessa 88e.

  Eli onhan se jo jonkun verran, mutta jos meikäläinen olisi tuommoista ruvennut itse taiteilemaan niin aika ja hermothan siinä ois mennyt. Joku kätevämpi varmasti osaisi sen hienosti ja halvalla tehdä. Voin raportoida jos joskus saan tuon seinälle asti :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *