Heipsan, kotona ollaan taas! Huomenna koittaa arki ja Rebekan ensimmäinen päiväkoti päivä… Kaksi kertaa tyttönen on käynyt tutustumassa päiväkotiinsa ja huomenna hänen tulisi olla siellä 5-6 tuntia, olen itse vapaalla, jotta ekasta päivästä tulisi vähän lyhyempi.

katsastelin Repsukan vaatekaappia ja huomasin, että puutteita on. Rebsukka tarvitsee päiväkotia varten mukavia pitovaatteita, trikoopaitoja, collegeasuja ym. Tutustuin netin tarjontaan ja poimin muutamia juttuja, jotka voisin hyvinkin hankkia Rebekalle. Mummun kanssa me suunnataan ensi viikonloppuna lastenvaateostoksille, mutta voisin silti harkita tilaavani jotain netistäkin :)  Tässä muutamia teidänkin iloksi, vinkiksi tai ihan muutenkin vaan…

 

Peruspaitoja saa tosi edullisesti H&M:ltä, esimerkiksi tuo pallopaita kustantaa vain 6,95 €  Mielestäni tuo Ebbe Kidsin peruspaita on myöskin tooosii suloinen <3

Collegehousuthan ovat ihan ykköset, edullisimmat löytyy taaskin H&M:ltä 4,95 euron hintaan. Polarn O. Pyretin pirteät pöksyt ovat helposti tunnistettavissa :)

 

Näitä ihanuuksia en raaskisi todellakaan päiväkotiin pukea… Kotiuttaisin mielelläni jokaiksen näistä yksilöistä, ihania! Lapset vaan kasvavat niin nopeasti ja luonnollisesti vaatteet jäävät aika nopeasti pieniksi. Harkitsen aina vähän pitempään kalliimpia vaatteita, mietin, että onko vaatteelle todella käyttöä ym. Ainahan saa haaveilla ja ihastella, vai mitä? :)

 

 

Pikkuiset vaatteet ovat aina NIIIN ihania ja kuitenkin edullisempia, kuin aikuisten vaatteet…. Huokaus :) Lapset eivät oikeasti missään nimessä tarvitse mitään valtavaa vaatevarastoa, mutta mammojen on varmasti vaikea vastustaa kiusausta, vai? ;) Ulkovaateet meillä onkin jo tulossa, niistä sitten lisää myöhemmin!

 

-Maj

0 Comments

 1. joku 14.8.2011

  Minkä ikäinen Rebekka nyt on? Entä puhuuko hän jo tai osaako käydä potalla?

  Toivottavasti eka tarhapäivä menee hyvin ja tyttö saa paljon leikkikavereita ja uutta ihmeteltävää. :)

  Vastaa
 2. Emmye 14.8.2011

  Ihania vaatteita!!

  Päiväkodissa kannattaa tosiaan suosia tosi käytännöllisiä ja pehmeitä vaatteita. Ja silleen ei ehkä kannata ostaa niitä kaikista kalliimpia, että ei sitten harmita, kun vähän maalataan ja liimataan, niin on kaikki ihan sotkussa. =) Kokemuksen syvällä rintaäänellä. Mutta sen olen kyllä huomannut, että lapsen ollessa hoidossa, niin niitä perusvaatteita saa kyllä olla, että ei tarvi likaisissa olla tai käyttää pyykkikonetta koko aikaa. Ainakin näin itse parin vuoden kokemuksen jälkeen olen huomannut.

  Ja pienten lasten vaatteita on ihana ihastella. Yritän pysyä aina kohtuudessa ja muistaa Anna-Leena Härkösen yhden novellin viisauden; ei kannata ostaa niitä kalliita vaatteita ainakaan yhtään ennen kuin lapsi osaa itse niitä vaatia. =))

  Mä/me satsataan kyllä aina kunnollisiin ulkovaatteisiin, koska hoidossa ollaan niin paljon ulkona ja joka säällä, jotta lapsella on kivaa silloinkin.

  Oikein paljon tsemppiä äidille huomiselle, kun pikku neiti menee hoitoon! Jos itkettää, niin itke sitten vasta kulman takana…

  Vastaa
 3. Reetta 14.8.2011

  Ihania ja suloisia vaatteita kuvissa. Voin kuvitella että jos mulla joskus on lapsia niin meen ihan sekaisin kaikista ihanista pienistä suloisista vaatteista :D

  Vastaa
 4. Outi 14.8.2011

  Mun piti ihan käydä tuota arkistoa selaamassa ja huomasin, että Rebekka on vain 2 kk vanhempi meidän tyttöä! Eli ihan mielenkiinnolla noita vaatejuttujakin saa katsella, kun menee suunnilleen samat :D

  Tsemppiä paljon päiväkotiin! Meillä on maatila, niin ei tarvitse / pysty viemään neitiä päiväkotiin!

  Vastaa
 5. RUMBO 15.8.2011

  Meidän E aloittaa tänään tutustumisen päivähoitoon ja loppuviikosta on sitten muutaman tunnin päiviä.

  Ostin läjän perus collegehousuja Lindexistä, osta 3 maksa 2 tarjous toimii hyvin. Pitäs kyllä viä tsekata kaikki kuntoon.

  Ostin just Eelle tuon ekan kuvan keskimmäisen bambipaidan, se on niin hieno!

  Vastaa
 6. Suvi 15.8.2011

  Ihania vaatteita! Varsinkin noista kalliimman hintaluokan vaatteista voisin ottaa kaikki.. niin siis jos meillä olisi tyttö :) Itse ostan pojille vaatteet pääsääntöisesti H&M:ltä ja muista edullisemmista ketjuista. Kuten tuossa onkin jo todettu, on niissä perusvaatteissa kulutus kova ja niitä sotkeentuu päiväkodissa (ja kotona) jatkuvasti. Kalliimpia vaatteita ostan sitten harkiten, tosin meillä niitä voi periyttää isommalta pienemmälle.

  Aikaisemmin saatoin vähän säästellä niitä parempia vaatteita, mutta sitten kävikin niin, että ne jäivätkin tosi vähälle käytölle (kunnes olivatkin sitten liian pieniä). Nyt olen lopettanut vaatteiden säästelemisen, ja edullisempia ja kallimpia vaatteita käytetään rinta rinnan, niin tulevat molemmat pidettyä :)

  Onnea Rebekalle päiväkotiuran aloittamisesta! <3

  suvi / http://www.sincerelyyourssuvi.blogspot.com

  Vastaa
 7. Tanja 15.8.2011

  Ihanaa tarhapäivää Rebekalle! Minusta tuntui, kun esikoinen meni tarhaan, että se oli minulle paljon vaikeampaa :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  Vastaa
 8. Aivan ihania vaatteita olet løytanyt!!! Itse odotan ekaa tyttøa (niin katilø vaittaa) :) ja odotan tota, etta paasen ostelemaan vahan tyttøvaatteita. Jos rehellisia ollaan olen jo vahan aloittanut:)

  Tsemppia paivakotiarkeen. Toiv. pysytte terveina!

  Vastaa
  • Maj 18.8.2011

   Kiitos ja oikein paljon onnea :)

   Vastaa
 9. mummu 15.8.2011

  Mummu ostaa raitahousut Repsulle, ne on niin hänen näköiset. Perjantaina tavataan.

  Terveiset flunssaiselta pappalta!

  Vastaa
  • Maj 18.8.2011

   Haha, jes :D

   Vastaa
 10. Jensba 16.8.2011

  hei pakko kysyä kun vissiin ymmärsin niin että voicen heräämössä käy kaikki indiedayssin bloggaajat vuoron perään.. että niin, ootko sä menossa !? :) Ja koska ?

  Vastaa
  • Maj 18.8.2011

   En kyllä ole näillä näkymin menossa :D Mieti nyt… Eihän siitä tulis mitään ;)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *