Muistatte varmaan vielä Indiedaysin ja Marimekon yhteistyökampanjan tiimoilta stailaamani kuvat? Nyt on lähtenyt käyntiin kampanjan toinen vaihe, jossa me bloggaajat saatiin valita suosikkimme Marimekon syysmallistosta. Löysin helposti syysvaatteiden joukosta omannäköisen, käytännöllisen, naisellisen, mutta rennon asukokonaisuuden itselleni.

 

Monikäytöinen Hanki-hame sekä kaunis Sahrami-paita ovat  molemmat Mika Piiraisen suunnittelemia. Asusteiden käyttöni on minimalistista, mutta asu on silti mielestäni toimiva. Hameeseen on helppo yhdistellä yläosia, esimerkisi punainen yläosa ja korkeammat korot tekisivät kokonaisuudesta heti ihan erilaisen.

 

”Retkellä”

 

Mika Piiraisen Marimekolle suunnittelemat vaatteet ovat lemppareitani, ostin muuten tässä hiljattain Marimekolta hänen suunnittelemansa punaisen tunikan, josta lisää sitten myöhemmin ;)

 

Yksi vaatekappale syksyn vaateihanuuksista oli kuitenkin minulle ihan must have ja se on tämä Maire-takki. Reilua mitoitusta oleva, hiukan ronski, mutta kuitenkin söpö (ja lämmin!) takki minulla on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa, mutta sitten kohtasin Mairen. Minä ja Maire tullaan varmasti viettämään yhdessä monia kirpsakoita syysiltoja ja kauniita talvipäiviä. Maire on Noora Niinikoski/Kristiina Isola-tiimin käsialaa ja vuoressa komeilee Muija-printti.

 

Maj <3 Maire! Takin alle mahtuu helposti vielä muhkea neulekin, niin että tarkenee sitten paukkupakkasillakin!

 

”Kotimatkalla…”

 

Rakastuiko kukaan teistä lukijoistani Maireen tai mitä tykkäsitte minun stailauksistani? Huomasiko kukaan tarkkasilmäinen, että minulla oli parissa kuvassa punaista huulipunaa asusteena ;)? Palautetta kehiin vain, sillä odottelen innolla kommenttejanne :)

 

Käykääpä tsekkaamassa Kampanjasivulta Jennin ja Idan aivan superupeat kuvat ja stailaukset. Osallistukaa ihmeessä myös kampanjasivulla olevaan kilpailuun, nyt olis hyvät mahkut voittaa 100 euron lahjakortti Marimekolle! Sain äskettäin mailia yhdeltä teistä, että Converse-arvonnassa olikin  onni suosinut  tällä kertaa juuri Magicpoksin lukijaa, ihanaa :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Tuuli.K 25.8.2011

  Siis kyllä on onnistunut stailaus! :) Maire näyttää kyllä hyvältä, mutta ei ole ihan sitä ominta juttua. Vaikka kylläkin mitä enemmän sitä katselee, niin sitä enemmän siitä pitää…:D Ja huomasin, huomasin punaisen punasi! Oikein piti rullata takaisin aikaisempia kuvia, että niin mitä tässä on eroa. Ihastelin siis, että kuinka kaunis meikki!! Suosittelen kyllä jatkossakin punaista punaa sinulle. Pukee sinua valtavan hyvin ja näytät entistäkin kauniimmalta. Hehkut! :) Tähän postaukseen oli pakko vastata. Luen siis hyvää blogiasi, mutta enimmäkseen taustailen…

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Hih, teidä vaikka ihastuisit Maireen veilä… Kiitos oikein paljon kivasta kommentista :)

   Vastaa
 2. inkku 25.8.2011

  Maire näyttää tosi kivalta, todellakin voisi harkita näin isompikokonenki:) Syksy tulee ja takkia kohta tarvii.

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Käy ihmeessä liikkeessä sovittamassa :) – ja kiitos!

   Vastaa
 3. Nanna 25.8.2011

  Hei Maj!

  Pakko kyllä todeta, että nuo Mika Piiraisen vaatteet ovat aivan ihania. Supermuodikkaita, mutta silti käytännönläheisiä. Itselläni on Piiraisen suunnittelema Marimekon aivan ihana gollege-kangas tunika. Niin hyvä päällä, mutta silti niin juhlava. (http://dl.dropbox.com/u/13230354/mekko1.jpg <– tässä kuva siitä!)

  Pitääkin käydä tsekkaamassa tuo koko syysmallisto läpi!

  – Nanna

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Kiva ja rento tunika sinulla,Repsulla oli muuten pienenä samaa printtiä oleva body <3 Kiitos kommentistasi!

   Vastaa
 4. Riikka 25.8.2011

  Just Sirkun kans itkettiin eilen ton takin perään! Se on IHANA!

  Vastaa
  • Sirkku 25.8.2011

   Se on IHANA! Alan lottoomaa….

   Vastaa
   • Maj 25.8.2011

    Voi muru :) Alat säästämään! Tuuppa meille kylään?

    Vastaa
    • Sirkku 31.8.2011

     Mietein jo, et myyn parit mekot pois ja rahotan sillä osan… Ja jooooo haluun tulla! <3

     Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Voi teitä <3

   Vastaa
 5. Noora 25.8.2011

  Todella onnistunut stailaus ja Maire näyttää hyvältä päälläsi! Nyt ehkä uskaltaisin lähteä itsekin sovittamaan tuon mallista takkia :) Punaa en aluksi huomannut, mutta oli pakko palata selaamaan kuvia uudestaan ja se todellakin sopii sinulle! Se tuo hehkua kasvoillesi ja näytät fressiltä. Suosittelen käyttämään useimminkin!

  Olisi muuten kiva lukea postaus, jossa olisi syksyn ostoslistasi :)

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Kiitos Noora! Olen melkein tehnyt jo kaikki hankintani syksyksi/talveksi, mutta ehkä voisin postata niistä :)

   Vastaa
 6. virva 25.8.2011

  Tosi onnistunut stailaus, taas kerran :)

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Kiitos <3

   Vastaa
 7. Anna 25.8.2011

  Moi Maj!

  Kertoisitko mulle mistä olet ostanut ton ihanan värikkään kaulahuivin ja mahtaisikohan ton tyylisiä villakaulahuiveja löytyä enää mistään? En oo löytänyt mitään tollasta värikästä villakaulahuivia vaikka oon kovasti yrittänyt etsiä..

  Kivaa syksyä sulle!

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Moi Anna :)

   Sain tuon kaulahuivin joululahjaksi, mutta taidan tietää, että se on ostettu viime vuonna H & M:stä :)

   Vastaa
 8. Tinttu 25.8.2011

  Ihastuin palavasti tuohon Maire-takkiin! Parin viime talven aikana olen etsinyt lämmintä ja muhkeaa talvitakkia jollain kivalla yksityiskohdalla, mitään löytämättä tietenkin. Nyt tuntuu siltä, että törmäsin Siihen Oikeaan. Tiedätkö Mairen hintaa?

  Upeita kuvia Maj, ja kaunis meikki!

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Tiedän, Maire kustantaa 299 euroa :)

   Vastaa
 9. Petu 25.8.2011

  Maire voisi kyllä kotiutua meillekkin :D Näyttää tosi hyvältä!! Ja huulipunan hokasin heti :D

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Maire pitäisi varmasti ajatuksesta, pidä ainakin harkinnassa?

   Vastaa
 10. ida365 25.8.2011

  Voi Maj, oletpa superhehkeä näissä ja kuvat on tosi kauniita! Ihan sinun näköisiäsi vaatteita :-) Kunhan tervehdyn niin mennään kahvittelemaan!:–)

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Kiitos Ida <3 Mennään toki!

   Vastaa
 11. Päikkis 25.8.2011

  Moi,

  onko tuo kaulahuivi myös Marimekkoa? Aivan ihana :)

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Kaulahuivi ei ole Marimekkoa, mutta psttt… Marimekoltaon talveksi tulossa aika ihania kaulahuiveja, ole tarkkana :)

   Vastaa
 12. Juuli 25.8.2011

  Mulla ainaki kuvia katsellessa kiinnitty huomio toiseksi alimmassa kuvassa just tohon punaseen huulipunaan ja vasta tän jälkeen luin tekstin jossa kysyitkin siitä :)

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Hih, olet tarkkasilmäinen :) Mulla ei ole ollut punaista huulipunaa kuin alle 3 kertaa elämässäni :)

   Vastaa
 13. Heidi 25.8.2011

  Moi! Osaatko sanoa paljonko tuolla Maire-takilla on hintaa? On aika ihanuus. Olen raskaana ja voisin kuvitella vauvamahan mahtuvan takin alle.. :)

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Uskon, että takki käy hyvin ison masun kanssa, että ilmankin! Maire maksaa 299 euroa :)

   Vastaa
 14. Elviira 25.8.2011

  Tykkäsin stailauksestasi! Maire takki näyttää just mun takilta – käytännölliseltä! Käy hienompana ja arkena…lasten kanssa puistossa tai ostosreissulla. Voisitko kertoa hinnan? Minulla on matkaa lähimpään marimekkoon niin olisi kiva tietää voinko haaveilla takista/sellaisen käydä ostamassa itselleni :)

  Elviira

  Vastaa
 15. Pilkunviilaaja 25.8.2011

  Pieni kielioppikorjaus: takin VUORISSA komeilee Muija-printti… ;)

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Selevä :)

   Vastaa
 16. Mira 25.8.2011

  Moi!

  Mistä noi kengät on? Olen etsinyt tuon tyylisiä :) Dinskossa ainaki näytti olevan tuollaisia..

  Hyviä kuvia, ihanat vaatteet ja oot tosi kaunis! Sinulla on hyvä blogi! :)

  Vastaa
  • Liaha 25.8.2011

   Samaa mieltä upeet kengät , MISTÄ MISTÄ ne on?? hinta? :)

   Vastaa
   • Maj 25.8.2011

    Ostin kengät viime talvena Spirit Storesta :) En muista enää, että mitä ne maksovat…

    Vastaa
 17. Rillirousku 25.8.2011

  Olen rakastunut! Maire, tuletko vaimokseni?

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Mitähän Maire tuohon sanoisi… :D

   Vastaa
 18. erika 25.8.2011

  oon kans katellut tota takkia, mutta varmaan on aika hintava:)

  tiedätkö hintaa?

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Jees, se on 299 euroa :)

   Vastaa
 19. evelyn 25.8.2011

  voi että miten hieno stailaus! (:

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Kiiiits! :)

   Vastaa
 20. Outi 25.8.2011

  Mä oon jo pitkään ehtiny kivaa syksytakkia, tuossahan se nyt on!!

  jotenkin vaan arvelen, että taitaa olla sitä hintaluokkaa, ettei tarvitse edes harkita =/

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Hmmm, entäs jos pihistäis sitten jostain muusta? :)

   Vastaa
 21. Sofia Punta 25.8.2011

  Maire, Maire, Mairee… ♥

  Vastaa
 22. joku 25.8.2011

  Stailauksessa ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta kyllä noi vaatteet on hirveitä telttoja. Mun mielestä sun kroppa ja nuoruus menee ihan hukkaan tollaisissa harmaissa säkeissä.

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Itseasiassa viihdyn tosi hyvin varsinkin väljissä yläosissa :)

   Vastaa
 23. äiskä 25.8.2011

  Hinta kanssa kiinnostaa, onko siinä 1 vai 2 nollaa…

  Vastaa
  • Maj 25.8.2011

   Maire kustantaa 299,-

   Vastaa
 24. Tiina 26.8.2011

  Mun olisi ehkä pakko saada tuo takki jo siksikin, että vanhempi tyttäreni, 4 v, on nimeltään Maire. Sponsoroisikohan Marimekko Mairen äitiä sen verran, kun ei oikein meinaa kotihoidon tuki riittää tuohon hintaan???

  Kivoja kuvia ja stailauksia, Marimekko on noussut vasta viime aikoina yhdeksi mun suosikiksi.

  Vastaa
  • Maj 26.8.2011

   Toivo joululahjaksi, sillai puolittain vaikka ja mieluiten ennakkoon? :D Kiitos vielä!

   Vastaa
 25. arja 26.8.2011

  Hei! katselin vanhoja postauksiasi, ja ihastelin Rebekan vaatteita. Mitä teet pieniksi käyneille lastenvaatteille? säilytätkö/annatko pois/myytkö? Itse ostan käytettyjä lastenvaatteita paljon, siksi kiinnostaa tietää :)

  Vastaa
  • Maj 26.8.2011

   No itseasiassa olen tosi paljon säilyttänyt niitä ja sitten osan myynyt kirpparilla eteenpäin :) Voisin lähitulevaisuudessa laittaa jotain tuonne huuto.netiinkin :)

   Vastaa
 26. Tanja 26.8.2011

  Ihania kuvia! Nuo kengät ovat kyllä myös hyvännäköiset!

  http://todellajossain.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 26.8.2011

   Kiitos paljon Tanja!

   Vastaa
 27. Tytti 26.8.2011

  Heippa Maj! Olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa ja seuraava kommenttini ei siis tule mitenkään loukkausmielessä. Olen vaan miettinyt blogiasi lukiessani että puetko Rebekkaa tarkoituksellisesti aikuismaisiin vaatteisiin? Hyvin usein kun pienillä tytöillä näkee kauniita lapsenomaisia värikkäitä vaatteita, mutta Rebekalla hyvin usein näkyy esim. farkkulegginssejä, neuletakkeja sekä minun silmääni ihan aikuisten asusteita. Ja kun itse sanoit että pienenä halusit vaaleanpunaisen huoneen, niin etkö ole tullut ajatelleeksi että ehkä Rebekkakin haluaa? Tai ehkä hän pitää vaaleanpunaisista tyttömäisistä vaatteista? En tarkoita pahaa, tuntuu vaan ihmeelliseltä että pieni tyttölapsi asustaa niin jyrkän valkoisessa huoneessa ja pitää farkkulegginssejä ja kaulakoruja…. :/

  Vastaa
  • Maj 26.8.2011

   Voi muru!

   Rebekalla on vaikka minkälaisia vaatteita… on vaaleanpunaisia, raidallisia, oransseja ja keltaisia. Meillä on erikseen ”kaupunkivaatteet” ja pitovaatteet. Hänen ”farkkuleggarinsa” ovat puuvillaa. Hänen ulkovaatteensa ovat sellaiset Reiman haalarit, tiedäthän ihan kuten kaikilla muillakin 1-vuotiaille on, käytännölliset, kauniit ja mukavat :) Hänellä on paljon ihania leluja, nukkeja, teltta ja värikäs huone… Ja tiedätkö mitä? 1-vuotias ei tuon taivaallista välitä vaatteistaan, eikä vaadi niiltä mitään, eikä edes ymmärrä vielä koko vaateasiaa. Onkohan sinulla lapsia? Ymmärrän kommenttisi tosi hyvin, jos ei ole, koska joskus itse mietin samanlaisia asioita. Kerron vielä, että usein blogin kuvat on otettu ”spesiaalitilanteissa”, eikä esimerkiksi nyt, kun tyttö on ollut kotosalla päivittäisissä vaatteissaan, polvet mustana ja hiukan marjapuuroa rinnuksilla. Kerran yksi lukijani kritisoi minua, koska meidän tyttö näytti hänen mielestään vaaleanpunaiselta vaahtokarkilta collegeasussaan, että näin…

   Vastaa
 28. kalamuija 26.8.2011

  Tyylikasta:) Itse olin hetken Marimekolla töissä joskus. Ennen sitä en ollut ajatellut muita Marimekon vaatteita kuin raitapaitoja. Mutta kun siellä niitä pyörittelin niin ihastuin moneenkin ja nyt katson aina kaikki mallit läpi jos myymälöissä käyn. Voi 100e lahjakortti oliskin aikas kiva:) Muija kuosi on kiva:)

  Vastaa
  • Maj 26.8.2011

   Kai osallistuit jo arvontaan ;) ?

   Vastaa
 29. Laura 29.8.2011

  Mari sulla on niin to die for-tukka! <3

  Vastaa
 30. katriina 31.8.2013

  Hei Maj!

  Mahtaako sinulla vielä olla tämä Maire-takki tallella ja käytössä? Hävettää oikein kysellä tällaista, mutta jos se ei ole enää käytössä, saattaisitko olla kiinnostunut myymään sitä?

  Olen kahden vuoden ajan yrittänyt takkia metsästää, niin Marimekolta kuin yksityisiltäkin. Kuitenkin Marimekolta on vastattu, ettei takkia ole enää heillä ollenkaan, ja tuntuvat hävinneen kuin tuhka tuuleen, sillä en ole niitä mistään myynnissä bongannut.

  Sun ihania Maire-takki -kuvia oon kuitenkin katsellut joka kerta, kun olen takkia yrittänyt googlailla. En oo kuitenkaan aiemmin kehdannut kommenttia laittaa. :–) Harmittaa aivan vietävästi kun en ostanut takkia, kun niitä kaupoissa vielä oli.

  Kiitos jo vastauksesta!

  – Katriina

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *