Selailin tänään vanhaa blogiani, joka siis on näkyvissä vain itselleni. Välillä nauratti, välillä itketti ja joo, välillä en tiennyt itkisinkö vai nauraisnko omille jutuilleni :D Olen aloittanut Magicpoksin tai oikeastaan Magicboxxin kirjoittamisen toukokuussa 2009. Miten paljon voi ihmiselle tapahtua niinkin lyhyessä ajassa ja miten paljon voikaan ihminen muuttua (kaikella tapaa) niin nopeasti? Joskus tekisi mieli avata vanha Magicboxx teillekin hetkeksi, mutta en kuitenkaan voi tehdä sitä… Kuvittelin kuitekin silloin kirjoittavani blogia neljälle ihmiselle, äidilleni, siskolleni, kämppikselleni ja Sapelle, enkä tosiaankaan voinut pienessä mielessänikään kuvitella, että sitä lukisi yli 100 ihmistä, joten tekstikin on sen mukaista. Laitan kuitenkin muutamia kuvia tänne, jos ei muuta, niin omaksi ilokseni :)

 

”Tamperepäivä-postaus.”

 

Pori Jazzeilta, tein tosi kattavan postauksen koko reissusta ja siihen tuli yhteensä kolme kommenttia, joista yksi oli tämä : Olipa teillä toimintarikas viikonloppu!

”Oli kiva lueskella, aivan ku olisin mukana ollu. Laita mammalle heti kuva uusista hiuksistasi. Mukavaa viikkoa, minulla viimeinen lomaviikko. Lähden huomenna 28km vaellukselle Kalajoenlle.

Moiskis!!!! mammma”

 

Juhannus ja Mauno <3

 

Nuoripari Maj ja Miika Brasiliassa :D

 

 

Kankaanpään asuntoni, jonka jaoin rakkaan Miss Hulkin kanssa, voi  miten tuli ikävä häntä :”>

 

Rempattiin meidän vuokrakämppää tunteella vuonna 2009…

 

Raskauspahoinvoinnista kärsivä Majskis…

 

Rebsukka masussa, jouluna 2009.

 

Koirulit ja minä Ylivieskassa…

 

Teppo oli hetken vielä meidän perheen ainoa ”vauva”…

 

Me ei todellakaan osattu puoliksikaan arvata, miten paljon elämämme tulisi kohta muuttumaan…

 

Syntyis jo?

 

 

<3

Kuinka moni siellä on seurannut blogiani 2009 vuodesta saakka? Tuliko teillä mitään juttuja näistä kuvista mieleen? Kertokaa ihmeessä, jos muistatte jotain vanhoja postauksia tai jos ne ovat herättäneet teissä jotain fiiliksiä, olisi hauska kuulla… Tai minkälainen elämäntilanne teillä on tuolloin ollut? Haluaisin vielä sanoa, että mun blogilla on kuitenkin maailman parhaat lukijat, iso kiitos teille kaikesta <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Sapsu 26.8.2011

  Täällä on yksi silloinkin seurannut! On ollut mielenkiintoista lukea, kuinka lapsi muuttaa elämää! Itselläni käynyt samoin tavoin, pikku neiti täyttää kohta vuoden ja siksi onkin kiva ollut lueskella toisen nuoren naisen kirjoituksia ja ajatuksia :) Meillä raskaus ei ollut suunniteltu, mutta tietysti positiivinen yllätys! Raskausaikana siis lueskelin useampaan kertaan sun postauksia ja ajatuksia. Susta näkee heti, kuinka palvot omaa tytärtäsi ja kuinka onnelliseksi hän sinut tekee. Kaikkea hyvää teidän perheelle! :)

  Vastaa
  • Maj 26.8.2011

   Raskaus on kuitenkin jollain tapaa aina yllätys, kai :) Ihana, että ajattelet noin ja oletkin 100% oikeassa. Kaikkea hyvää myöskin teidän perheelle ja voimia syksyyn!

   Vastaa
 2. katt 26.8.2011

  Mä muistan elävästi että raskausuutinen tuli ihan puskista :)

  Olin itsekin silloin raskaana ja sen jälkeen seurasinkin ahkerasti blogiasi; meidän vaavi syntyi 2kk Repsun jälkeen <3

  Vastaa
  • Maj 26.8.2011

   Voi ei :”> takaisin <3

   Vastaa
 3. elpppa 26.8.2011

  Mä olen! Muistan hämärästi sen kun kerroit että Miikan kanssa saatte vauvan. Myös pikku-Maunon muistan, senkin kuinka vuolaasti itkin näytön tällä puolella kun luin postauksen jossa kerroit menetyksestä :< Oot ihana!

  Vastaa
  • Maj 26.8.2011

   <3 Niin uskomattoman ihana kuulla, että olet pysynyt mukana näin kauan, kiitos kun kommentoit…

   Vastaa
 4. Iida 26.8.2011

  Olet asunut Kankaanpäässä? Hoo, täällä kirjoittelee Kankaanpääläinen :D

  Ihana vauvamasu :”)

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Juu 2 vuotta, aina maanantaista torstaihin… Opiskelin siellä!

   Vastaa
 5. Riikka 26.8.2011

  hei! mukana ollaan oltu toukokuusta -09 asti, blogisi löytyi kuinkas muutenkaan kuin saaran vanhan blogin kautta. blogisi onkin ensimmäisiä joita aloin lukemaan ja ainoa jota seuraan päivittäin, hurjaa eikö (: mutta niin paljon kuin siellä on tapahtunut on myös täällä, siipan kanssa on muutettu yhteen ja ostettu sen jälkeen myös se oma ihka eka koti <3 lapsukaiset eivät meidän elämään vielä kuulu ja koirakuumetta on käyty lievittämässä maunon ja tepon avulla, hih! kiitos siis sinulle mari, superihanasta elämäniloa tihkuvasta blogista (: ja saaran ja sun Tampere-postaukset on jääny mieleen, "lauantaina hilpeänä kaljaa, sunnuntaina kalpeana hiljaa" vai miten se meni :D

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Moikka Riikka!

   On kyllä kieltämättä aika hurjaa :) AIka paljon teillekin on ehtinyt tapahtua! En tiedä jatkuuko oma elämäni aina vaan näin tapahtumarikkaana ja vauhdikkaana, vai tuleeko jossain vaiheessa sellainen rauhallisempikin aika, tähän asti on kyllä ollut aikamoista menoa :D Kiva kun kommentoit, terkkuja suihkuraikkaalta, juuri pestyltä Töppöseltä… ja jätähän jatkossakin kommenttia :)

   Vastaa
 6. Marian 26.8.2011

  Olen kanssa seurannut pitkään plokiasi, en kuitenkaan muista, että asuit Kankaanpäässä, oon sieltä kotoisin ja heti alkoi kiinnostaa miksi ja missä asuit siellä ;) En ole siellä moneen vuoteen enää asunut, mutta kotipaikalta se edelleen tuntuu, varmaan samoin kuin sulla tuo Yli-Vieska(apua, kirjoitetaanko se noin?)

  Muistan myös, kun kerroit, että odotat vauvaa, itselläni on kaksi vuotias poika, joten on hauskaa jotenkin, kun kaikki mitä teille tapahtuu on aina meillä mennyt jo ohi.

  Ootte koko porukka söpöjä! Jatka samaan malliin!

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Asuin Kankaanpäässä siinä ammattikoulun viereisessä asuntolassa aina maanantaista torstaihin :) Kiitos kivasta kommentista :) Terkkuja sinnekinpäin!

   Vastaa
 7. Tiina 26.8.2011

  En muista milloin aloin lukea vanhaa blogiasi mutta koko Magicboxxin luin kyllä läpi. Olisi kiva lukea se joskus uudelleen (vinksvinks ;))

  Hassua että mulle on jäänyt mieleen se postaus jossa teitte pizzaa :D Kyllä, meikäläisellä ilmeisesti ruoka aina mielessä…

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Eiii, luettuani sitä varmistuin, että se ei koskaan ainakaan sellaisenaan avaudu uudelleen :D Pizza-postauksenkin sieltä muuten löysin, joten oikein muistit!

   Vastaa
 8. Pinja 26.8.2011

  Täällä mtös yksi pitkäaikainen lukija. Muistan löytäneesi blogisi juuri kun ilmoitit et oot raskaana ja jäin koukkuun ensilukemalla. Miksi oot Kankaanpäässä asunut? Siitä en muista lukeneeni koskaan.

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Opiskelin siellä :) Se ei ollut minulle mitenkään erityisen rakas paikka, vaikka minulla onkin aika hauskoja muistoja kouluajoilta. Jaksoin asustaa siellä ainoastaan maailman parhaimman kämppikseni, Miss Hulkin takia <3

   Vastaa
 9. Elina 26.8.2011

  Moi!

  Oon ollut innokas lukija alusta alkaen :) Nauroin ja itkin sun tekstejä lukiessa. Voi sitä itkun määrää, lukiessani Maunon pois menosta :( (Outoa? Ehkä :D)

  Oot ihana Maj! Tsemppiä teille tulevaan syksyyn ja muutenkin :) Ja nää vanhat kuvat on ihania!

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Kiitos kivasta ja kannustavasta kommentista Elina :) Kivaa syksyä sullekin!

   Vastaa
 10. nipsu 26.8.2011

  Oon lukenut blogia siitä asti kun ilmoitit että olet raskaana :) Itsekin silloin raskaana ja googletin sanalla ”vaippablogi” ja ruutuun lävähti magicpoxx.. kirjoittelit et tästä ei sit tosiaankaan tuu mikään vaippablogi :D Koukkuun jäin sen siliän tien ja vieläkin seurailen… tuntuu hieman hassulta kun oon lukenut jo pari vuotta ja nyt vasta kommentoin, mut kiva blogi sulla :)

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Perun puheeni, sillä tulihan tästä ainakin vähän vaippablogi.. .:D Hauska tarina ja kiitos kovasti!

   Vastaa
 11. Martina 26.8.2011

  En oo ihan alusta asti ollut mukana, mutta melkein. Muistan noista kuvista liki kaikki jutut :)

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Apua, onneks et muista mitä kaikkee oon kirjoitellut…. xD

   Vastaa
 12. aaan 26.8.2011

  Itse joskus eksyin vanhaan blogiisi Saaran blogin kautta. Silloin Mauno oli juuri kuollut ja Saara kirjoitti siitä omassa blogissaan. Mauno-postausta lukiessa herkistyin niin, ettei itkusta meinannut tulla loppua. Mauno-postauksen lisäksi luin kaikki aikaisemmat postauksesi ja jäin koukkuun blogiisi. Vanhasta blogista olisikin kiva saada lisää kuvia tänne uuteen blogiin, koska olen alusta asti pitänyt tyylistäsi pukeutua! :>

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Voi Mauno <3 Voin poimia jotain asukuvia sieltä, vaikka ne eivät mitään ihmeellisiä olekaan…

   Vastaa
 13. D 26.8.2011

  En oo alusta asti blogiasi seurannut, mutta muistan kuinka oman raskauteni alussa googleen pistin hakusanan ”raskausmaha” ja sieltä tuli sun kuva ja kun klikkasin sitä kuvaa niin pääsin sitä kautta lukemaan tätä blogia ja … se on ollu menoa sitten sen jälkeen! ;D Joka päivä käyn kurkkimassa olisko sulta tullut jo uusi postaus, joten se kertokoon kuinka koukussa ainakin täällä ollaan :)

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Oh my… Mun raskausmahani :D Kiva silti kuulla, että olet jaksanut lukea höpinöitäni jo pitkät pätkät <3

   Vastaa
 14. Hanneli 26.8.2011

  Minä taisin löytää blogisi raskautesi aikoihin. Itse odotin esikoistani samaan aikaan :O) Ja hyvin olen edelleen viihtynyt lukijana.

  Hanneli

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Kiva kuulla, Hanneli :) Onko teille jo syntynyt toinenkin vauva?

   Vastaa
 15. Rytsis 26.8.2011

  Meitsi on seurannut jostain 2009 ajoilta saakka, ennen repsun syntymää. Kaveri linkkas sattumoisin irkissä kun olit kirjoittanut jonkun satunnaisen ravintola-arvostelun ja mietittiin et pitäiskö mennä tonne syömään… Luinkin sitten huvikseni koko historian ja aloin seuraamaan :)

  Syynä on.. hmm on vaan jotenkin viihdyttävä, vaikka meikkaus, vaatteet eikä kuntosaliohjeetkaan varsinaisesti kiinnosta :D Jotenkin vaan mukavan värikäs blogi!

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Rytsis, muistan kyllä sinut ja kommenttisi pitkän ajan takaa :) Vaikutat mielenkiintoiselta tyypiltä ja kommenttisi ovat usein aika yllättäviä! Hauskaa, että palaat tänne aina uudelleen, vaikka aiheet joista kirjoitan, ei ilmeisesti tunnu aivan omilta? Ja kiitos kohteliaisuudesta, oikein kivaa syksyä :)

   Vastaa
 16. siru 26.8.2011

  Moikka! En ole blogiasi vielä lukenut vuodenkaan vertaa, mutta kaverini kautta löysin blogisi.. pidän tyylistäsi, tavastasi kirjoittaa ja siitä, että sinulla on niin jalat maassa. :) Mutta kuka kumma oli Mauno, koirako? Olisipa ihana kuulla lisää näitä vanhoja juttuja!

  Vastaa
  • siru 26.8.2011

   koirapa tosiaan.. kyllähän se kuvatekstistä kävi ilmi… voi toista. <3

   Vastaa
   • Maj 27.8.2011

    Mauno oli meidän eka chihu, joka kuoli aivan yllättäen epäselvistä/hämäristä syistä johtuen…

    Vastaa
 17. lili 26.8.2011

  Mä oon kanssa seuraillut melkein alusta asti, olipa hauskaa että laitoit vanhoja kuvia!:) Vaikka elämäntilanteemme on erilaiset, seurailen mielenkiinnolla teidän elämää, ootte niin symppiksen oloisia! Kivaa syksyä teille!:))

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Kiitos ja samoin sinne!

   Vastaa
 18. anskusiili 26.8.2011

  Iihan alusta asti on seurattu, en edes muista mistä tänne eksyin alkujaan. Saaran blogista? Tuntuu ettei tuosta kaikesta olisi noin kauan aikaa, mutta niinhän se aina tuntuu? : )

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Aika kuluu niin nopeasti… Paitsi odottavalla ;D Kiva kun jaksat lueskella höpinöitäni! <3

   Vastaa
 19. kaisa 26.8.2011

  Voi että, muistan noi kaikki kuvat vanhasta blogista! :)Oon lukenu sun blogiasi lähes ihan alusta asti, kesästä 2009. Niinkun aika moni muukin, löysin sun blogin sapen vanhan blogin kautta ja tykkäsin heti. Muistan myös kuinka kyyneleet silmissä luin postausta Maunon poismenosta ja kuinka suurena yllätyksenä raskautesi tuli. Muistan kuinka hämmästelin miten voikaan olla niin iloinen jonkun tuntemattoman ihmisen raskaudesta ja taisinkin heti postausta lukiessani huutaa liikuttuuneena ”AWWWSS!!!”.

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Haha :) Ihana tietää, että siellä lukijoissa on noin mahtavia tyyppejä <3

   Vastaa
 20. Sonkku 26.8.2011

  moips! oon lukenu sun blogia 2009 asti, oon itkenyt maunon vuoksi ja iloinnut teidän tytön syntymästä. kiitos kun päästät osaksi elämääsi! itse olin 2009 oman elämäni samantha jones ja nyt suunnittelen 2013 häitä :). niin se elämä vaan vie :) ehkä parin vuoden päästä sitten meillekin lapsi <3 vauvakuume on kova!

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Niin, hyvin sanottu… elämä vaan vie… En osaa yhtään sanoa, että missä sitä ollaankaan vuonna 2015 ;D Onkohan tätä blogia enää silloin? Jos, niin tulethan kertomaan vauvauutiset :)

   Vastaa
 21. sirppa 26.8.2011

  Heh, minäpäs olen lukenut kaikki postaukset, joissa nuo kuvat ovat esiintyneet silloin muinoin. :D

  Olen alusta asti pitäny blogistasi, kun Saaran kautta blogiisi eksyin. :) Itseasiassa aina Saaran kuvissa ihailin tuota tummahiuksista, mallin näköistä tyttöä, joka olitkin sinä. Siitä syystä olin jo silloin alussa iloinen, että alotit oman blogin pitämisen. :)

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   No huhhuh, mallista kaukana :D Kiitos kumminkin ja huippua, että jaksat lueskella tätä blogia edelleenkin!

   Vastaa
 22. Mickey 26.8.2011

  Öm höm… En tosiaan muista, mistä asti olen sun blogiasi seuraillut. Muistelisin, että eksyin sun blogiin Saaran Tiptoes-blogista ja ensimmäinen postaus, jonka luin, oli sun vinkkisi kulmakarvojen värjäykseen! Siitä postauksesta lähtien oon seuraillut blogiasi. Hetki on vierähtänyt pientä osaa sun elämästä seuraillessa :) Ja jok’ikisestä pstauksesta olen nauttinut suurella sydämellä. Muistan yhden postauksen, jossa kerroit pyrkiväsi täydellisyyteen joka asiassa, jokainen pitää olla tiptop ja jokainen vaatekappalekin pitää silittää. Samassa postauksessa kerroit olevasi väsynyt ja pettynyt. Se oli kamalan surullinen postaus, jolloin olisin voinut vaikka itse matkustaa luoksesi ja antaa osan energiastani sulle. Se oli tutunkuuloista tekstiä, koska itse olen myös täydellisyyteen pyrkivä – joka myöskin unohtaa välillä hengähtää.

  Muistan myös Maunon <3

  Uutisesi raskaudesta, joka tuli ihan puun takaa, mutta olin niin kamalan onnellinen teidän puolesta.

  On ollut ihana seurailla blogiasi. KIITOS!

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Kiitos itsellesi, Mickey :) On ollut aina ilo huomata nimimerkkisi vilahtelevan täällä kommenttiboksissa <3 KIITOS vielä, en osaa sanoa enempää…

   Vastaa
 23. elli 26.8.2011

  vanha lukija ilmottautuu myös! en alottanut mukana ihan alusta, mutta sitten kun saaran kautta magicboxxin löysin luin koko (silloisen pienen) historian läpi. tykästyin heti :) olit ja olet jotenkin äärettömän symppis! en nyt muista sieltä yhtään mitään sen isompaa (maunon poismenon tietysti, olin vedet silmissä monta päivää kun mietin teidän surua) mutta yhdessä postauksessa missä hummailitte saaran kanssa senssillä (?) molemmilla oli tosi nätit meikit ja tukat ja niistä yritin väsäillä samanlaista :D

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Kiva kuulla :) O-ou, Saaran kanssa baarissa… Taidankin muistaa tuon postauksen, me oltiin panostettu aika paljon aikaa varmaan hiustenlaittoon ja meikin tekoon :)

   Vastaa
 24. caisha 26.8.2011

  Alotin seuraamaan blogias joskus niihin aikoihin kun aloit odottaa tytärtäsi :) Ja edelleen ollaa matkassa. Maunon kuolemasta kertovat postaukset taisivat olla ihan ensimmäisiä mitä luin. Ja kyllä on oma elämäkin tässä ajassa muuttunut. Niihin aikoihin olin villi ja vapaa, nykyään mulla on myös oma pieni tyttö ja mies. On kiva lukea muiden pienten lasten perhe elämästä vaikka et nyt joka postauksessa niist kirjoitakkaan. Myös tyylisi on inspiroiva.

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Kiitos! Jotenkin tosi vaikea itse ajatella, että mun tyyli inspirois ketään, mutta olihan sekin mukava kuulla :)

   Vastaa
 25. Jenspis 27.8.2011

  Minä olen seurannut blogiasi alusta asti, vaikken ole kommeintonut kuin pari kertaa (enkä edes tiedä millä nimimerkillä).

  Noita kuvia katsellessa tuli itsellekin jotenkin haikea olo, kun muistui mieleen miten erilaista elämää minäkin olen silloin 2009 elänyt ja kuinka paljon kaikki on muuttunut tässä parissa-kolmessa vuodessa. Minä olen saanut parissa vuodessa kolme lasta (kaksoset+kuopus) ja synnytin siis ensimmäiset lapseni vajaa kaksi kuukautta sinun jälkeesi. Silloin raskausaikana oli todella mukava lukea blogiasi, koska tuntui, että elämme samanlaista elämänvaihetta. Sattumalta myös minun koirani (chihuahua) kuoli tapaturmaisesti kolmisen kuukautta Maunon jälkeen, joten siksikin tuli todella haikea olo katsellessani Maunon kuvia. Maunon kuolema oli iso shokki ja kyllä minäkin täällä itkua tihrustin vaikken ikinä ole teitä tavannut.

  Hassua muuten kuvitella miltä sinusta tuntuu, kun joku on seurannut elämänvaiheitasi noinkin pitkän ajan ja periaatteessa ”tuntee” sinut, mutta sinulla ei ole aavistustakaan kuka täällä ruudun toisella puolella on. Mutta kiitokset joka tapauksessa ihanasta blogista ja näistä vuosista, jonka olen saanut kanssaelää tätä blogia seuraamalla! <3

  -Jenspis

  Vastaa
 26. bambi11 27.8.2011

  Hello!

  Mä olen myös seurannut blogiasi noista ajoista alkaen. Muistaakseni löysin sun blogin Saaran blogin kautta. Noista kuvista muistui monta postausta heti mieleen! En oikeen tiedä mikä blogissasi koukuttaa, mulla on nimittäin iiiiiiihan erilainen elämäntilanne kun sulla – olen 20v sinkku ja vasta hetki sitten olen oikeastaan alkanut elää kunnolla ”omaa” elämää kun muutin ensimmäiseen omaan kotiini. Tässähän alkaa oma elämä tuntua ihan tylsältä kun teille on tapahtunut muutamassa vuodessa ihan järjettömästi kaikkea.

  Kiitos kivasta ja piristävästä blogista! <3

  Vastaa
 27. Henna 27.8.2011

  Musta tuntuu siltä, että oon joskus lukenut muutaman jutun edellisestä blogistasi, mutta en sitten olekaan jäänyt seuraamaan, ehkä siksi, että osoite on jäänyt hukkaan. :(

  Tämän nykyisen sitten bongasin jostain ja voi ei kun oon ollu ihan hirveän ihastunut tähän blogiin. :) Meni silloin kyllä heti kirjanmerkkeihin etten hukkaa! Luinkin silloin melkein kerralla tämän blogin alusta loppuun ja olen tehnyt sen sen jälkeenkin ainakin kerran. :D

  Vastaa
 28. kate 27.8.2011

  Oi vitsit, mä luin! Muistan kun oli jotkut juhlat tms ja sä joit vaan pepsiä ja sit paljastit että olit raskaana:)

  Vastaa
 29. nanna 27.8.2011

  Tuntuu aivan kummalliselta, että olen ollut blogisi äärellä näin pitkään. Välillä tuntuu, että oma lukemisto muuttuu paljonkin ajan kanssa, mutta kai sitä parhaat pysyy matkassa pidempään. :) Muistan tarinoita teidän enkelikoirasta ja sen, kun kerroit raskaudesta, tuoreimpana isona juttuna tietysti muutto varmaan. Kun vilautit noita kuvia, niin muistui ’elävästi’ mieleen se sun kärsimättömyys loppuraskauden hujakoilla – ”tulis jo”. :p Ne mustavalkoset kuvat Rebekasta ja Miikasta jäi myös mieleen. Vaikutat Maj niin sympaattiselta ja mun mielestä sominta, että bloggaat teidän äidistä niinkin paljon! 8)

  Olen myös klikkaillut itseni tontillesi Sapen kautta ja hyvä että klikkailinkin! Kivaa, että jaksat arjen keskellä päivitellä kuulumisia tännekin. :)

  Vastaa
 30. Suvi 27.8.2011

  Mä oon seurannut ja etenkin noi raskauskuvat muistan tosi elävästi. Todella kaunis tuo jättimasu, kannoit sitä hyvin :)

  Niin se aika vaan kuluu! :)

  Vastaa
 31. Miia 27.8.2011

  Moi,

  Ekaa kertaa kommetoin, oli ihan pakko :)

  Blogisi oli varmaan yksi ekoista jota olen alkanut seurailemaan. Muistan Maunon…Meillä on myös koira, nyt 3-vuotias ja muistan miten vollotin Maunoa.

  Nyt meiltä löytyy myös 10kk ikäinen pieni neiti, joten Repsun touhuja on kanssa kiva ollut seurailla! (Muistan kanssa sen postauksen jossa kerroit että teille tulee vauva).

  Iloista ja värikästä syksyä teille kaikille!

  :) Miia

  Vastaa
 32. jennie 27.8.2011

  Saaran kautta löysin sinut:) olen lukenut blogiasi sieltä 2009 vuodesta saakka. Luin historian muistaakseni parikin kertaa läpi, mutta parhaiten ovat jääneet mieleen mauno<3, raskauden paljastus, postaukset sinusta ja saarasta ja ne repsun ja miikan yhteiskuvat.. Niin upeita. Seuraan sinua ihan taatusti vielä jatkossakin, lempibloggaaja:)

  Vastaa
 33. Mehis 27.8.2011

  Minäkin oon lueskellut vuodesta 2009 asti. Muistan pienen Mauno-koiran <3 Ja muistan myös raskausuutisen joka sai mut melkein onnenkyyneliin. Hauskaa miten tuntemattomien iloiset uutiset vaikuttavat :) Kiitos ihanasta, elämänmakuisesta blogista, jossa kerrot myös vastoinkäymisistä et vain iloisista, kivoista asioista. Seuraan taatusti blogia niin kauan kun vain jaksat kirjoitella :) Kiitos Maj!

  Vastaa
 34. marie 27.8.2011

  Selailin aikoinaan Irc-galleriassa Saaran loistavia maskeerauskuvia ja sitä kautta löysin myös sinut. Olen lukenut blogiasi lähtökuopista alkaen ja varmasti mieleen painuvin postaus oli ensimmäinen paljastus raskaudestasi. Muistan kuinka iso hymy levisi kasvoilleni! :) Blogisi on se, mikä pitää lukea heti ensimmäisenä kun avaan tietokoneen, aivan loistava!

  Vastaa
 35. Madde 27.8.2011

  En ole lukenut blogiasi alusta asti mutta tykästyin heti kun ”löysin sinut”. :) Olen lueskellut kaikki postauksesi mitä olet tehnyt ja täytyy sanoa että kerrot elämästäsi kovin realistisen tuntuiseen sävyyn. Kerrot niin hyvistä kuin huonommistakin päivistä. Oli olo mikä hyvänsä, blogistasi huokuu se että olet hyvä äiti ja rakastat lastasi yli kaiken. Olet mielestäni todella hyvänä esimerkkinä Maj!:)

  Luin Teposta tehdyn päivityksen ja olin miltei liikuttunut, niin söpö hauveli on ollut ihan ihan pikkuruisena, vieläkin hän on pikkuinen, ja erittäin söpö sellainen!:)

  Rebekan kuvia katsoessani oma vauvakuumeeni yltyy, koska niin clicheltä kuin se kuulostaakin, en ole varmaan ikinä nähnyt niin suloista lasta! Teillä on hyvät geenit;) Puet Rebekkaa niin ihaniin vaatteisiin! Viivi on myös kovin suloinen tyttö!!:)) Omat vaatteesi ovat tyylikkäitä ja sinun näköisiä. Lisäksi hiuksesi ovat aina niin kauniisti! :)

  Jatka samaan malliin<3

  Vastaa
 36. mummu 27.8.2011

  Hei! Mummulta meni tovi ku jokaisen kuvan kohdalla piti muistella pitkään. Ihana! Suukko Repsulle mummulta ja pappalta.

  Pappa tanssii minulle aina Repsu tanssin, huikea esitys:)

  Vastaa
 37. Cava 27.8.2011

  Kolmas kuva <3

  Vastaa
 38. Heidi 27.8.2011

  Itse joskus aikoja sitten eksyin tänne Saaran blogin kautta, mutta varsinaisesti aloin seuraamaan lukiessani Maunon menehtymisestä. :/ Ei mikään mukavin aihe aloittaa seuraamista, mutta siinä sun aitous ja sydämellisyys vain korostui ja sai lukemaan kaikki aiemmat tekstit & seuraaman blogia tähän päivään asti (ja vielä tulevaisuudessakin!). :)

  Vastaa
 39. diamondgirl 27.8.2011

  Aivan ihania kuvia, näistä tuli hyvä fiilis :)

  http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

  Vastaa
 40. N 27.8.2011

  Minäkin olen seuraillut jo alusta lähtien! :) Sinulle on kyllä ehtinyt tapahtua paljon muutamassa vuodessa.

  Vastaa
 41. JessicaH 27.8.2011

  En oo varmaan kun kerran tai kaks kommentoinu, mutta myös ihan alusta asti oon seuraillut…itse olin samoihin aikoihin raskaana kun odotit Rebekkaa, oma tyttö nyt 1v1kk ja onkin ollut mukava seurata tän kautta teidän touhuja ja Repsun kasvua :) Blogilistan kautta seuraan blogia ja aina jätän sun blogis viimeseks luettavaks….vähän niinkun pullastakin säästää sen parhaan keskustan viimeseksi :D <3

  Vastaa
 42. S 27.8.2011

  Mä aloin lukea sun blogia ehkä kesäkuussa 2009..? Eli vois sanoa että alusta alkaen. :) Ja kyl mä koen että oon tavallaan eläny sun mukana tänä aikana. Kun Mauno lopetettiin, se tuntu mustakin oikeesti tosi pahalta. Tai kun odotit repsua viimeisilläs, niin kyl mun piti parikin kertaa päivässä käydä päivystään että joko se on syntynyt,. :D Toivottavasti ei kuulosta friikiltä, mut ihan hyvän maun rajoissa siis. :) Oon vähän tällanen myötäeläjä tuntemattomienkin ihmisten jutuissa.

  Ja kyl mä huomaan että sä oot tänä aikana muuttunut, mut ihan ymmärrettävää, eikä mitenkään huonoa. Kyllä mäkin, ja kaikki meistä. :) Mut onneks blogi on pysyny koko ajan yhtä hyvänä, vaikka aika ja tilanteet on muuttunut. :)

  Vastaa
 43. tweet 27.8.2011

  En ole lukenut blogiasi vielä kovinkaan pitkään, mutta olet tehnyt suuren vaikutuksen muhun ja blogisi on ehdottomasti paras ja suosikkiblogini. Blogistasi välittyy mun mielestä erityisesti lämmin perhetunnelma! :)

  Vastaa
 44. hennakatarina 27.8.2011

  Tosi kiva kun julkaisit näitä kuvia :) Mä välillä kaipailisin selailla vanhmepia kuviasi ja postauksia, mutta tämäkin oli hyvä! Satutko muuten muistamaan millä viikoilla suunnilleen olet tossa kuvassa jossa sulla on Rebsukka masussa ja sulla on valkoinen paita päällä? :D Kiva vaan vertailla omaan mahan kasvuun muiden kasvua.

  Vastaa
 45. beatboxx 27.8.2011

  Ihana postaus – ja tajusin että hitsi vie, oonhan mä seurannut sun juttujasi vuodesta 2009 asti! Aloin lukemaan blogiasi joskus loka-marraskuussa tuolloin. Ja kyllä, omakin elämäntilanne on muuttunut huikeasti! Erosin silloisesta poikaystävästä, muutin uuden poikaystävän kanssa yhteen, erosin.. Ja nyt asun ekaa kertaa ikinä yksin ja tuntuu mahtavalta :)

  Tykkään blogistasi hulluna. Aito, sympaattinen ja elämänmakuinen (dorka sana!) blogi, vähän niin kuin kirjottajansakin! Kiitos sulle, Maj :) Terkkuja kauniille perheellesi!

  Vastaa
 46. Kaisa 27.8.2011

  Olen seurannut kesästä 2009 asti! :) Muistan kun kerran mietin, että varmaan joskus törmään sinuun ihan väkisinkin jossain, kun mulle selvisi, että asut (siis asuit) Tampereen keskustassa ja itsekin asuin silloin lähellä keskustaa. Se taisi olla aika tarkasti 2 vuotta sitten kun olin työntelemässä rattaissa pikku poikaani (joka ei ihan niin pieni ole enää) Kaupissa ja sinä reippailit ohi kovaa vauhtia. :) Oli jotenkin jännää, kun sitten kirjoitit samana päivänä blogissasi olleesi lenkillä ja minäpä tiesinkin sen jo! :D Silloin et vielä ollut kertonut raskaudestasi, koska ihan alussahan se niihin aikoihin taisi olla. Oli ihana lukea kuulumisiasi raskausaikana ja ”päivystää” koska vauva syntyy. :) Kiitos Maj ihanista jutuistasi, olen ihan koukussa blogiisi edelleen! <3

  Vastaa
 47. Kärty 27.8.2011

  18-vee olin tuolloin, jee…. :-D sinänsä siitäkin vuodesta paljon hyvää ja huonoa muisteltavaa, olen seurannut melko alusta alkaen muistaakseni. Muistuu aina mieleen se yksi kuva, jossa kerroit hakeneesi Punanaamiosta (?) jotain tosi hyvää peite-tms-voidetta ja sulla oli siinä kuvassa kassalla sairaan hieno valkoinen paita. Tunnollinen lukija…

  Vastaa
  • Maj 27.8.2011

   Haha, se paita on myyty jo aikoja sitten kirppiksellä :D Olenkin miettinyt monta kertaa, että missä on Kärty… Mutta ajattelin, että ehkä vauvajutut on alkanut kyllästyttämään nuorta neitiä, mutta ei!! SIELLÄHÄN SINÄ OLET VIELÄKIN, mahtavaa!

   Vastaa
 48. Pia 27.8.2011

  Minäkin olen lueskellut blogiasi noilta ajoilta saakka. Ei vaan uskois, että siitä on noinkin kauan. Muistan hyvin, kun kerroit raskaudestasi ja se tuli minulle ainakin tosi yllätyksenä:) Juttuja raskaudesta ja Rebekasta on ollut kiva lukea, sillä tulin itse raskaaksi pari kuukautta ennen teidän Rebekan syntymää. Muutenkin seuraamieni blogien listaan on jostain kumman syystä alkanut eksyä entistä enemmän pienten lasten äitien pitämiä blogeja:)

  Vastaa
 49. CHIC 27.8.2011

  Mulle tuli tosi hyvä mieli kun luin näitä kommentteja. Tuntuu uskomattoman ihanalta huomata kuinka vilpittömän sympaattisia ihmiset ovat tuntemattomia kohtaan. He ovat iloinneet sun raskaudesta ja itkeneet Maunoa (kuten itekin tein). Hienoa, että vaikka usein tuntuu siltä, että maailma on julma paikka ja tuntemattomat toisilleen välinpitämättömiä ja töykeitä, niin on kuitenkin niiiiiiiiiin paljon ihmisiä, joilla on sydän paikallaan <3

  Vastaa
 50. Nanna 27.8.2011

  Aloin aktiivisesti seurata blogiasi Maunon poismenon aikoihin, eli vuonna 2009. Muistaakseni Saaran tiptoes -blogin kautta tännekin päädyin. Elin tuolloin melko raisua opiskelijaelämää sinkkuna. Nyt pari vuotta myöhemmin asun onnellisesti avoliitossa ja haaveissa on oma pikkuinen.

  Ihan mieletöntä, miten jotkin asiat kuitenkin pysyvät läpi erilaisten elämänvaiheiden – esimerkiksi tämän blogin seuraaminen on koko ajan kuulunut melkolailla päivittäisiin rutiineihini koko tuon ajan. Sitä vaan kummasti miettii arjessa, että mitähän esim. Majlle kuuluu tänään jne, vaikka en edes tunne sinua :D Ehkäpä se mielenkiinto syntyy siitäkin, että olemme lähtöisin samoilta seuduilta. Kiitos siis tästä mukavasta blogista ja reipasta syksyä koko teidän poppoolle!

  Vastaa
 51. suvi 27.8.2011

  Olen seurannut vanhaa blogiasi, en tosin ihan alusta asti varmaankaan, mutta melkoisen alusta kuitenkin :) Omiin suosikkeihin pääsi kyllä heti! Raskauspostauksia koitinkin etsiä nyt kunnes muistin, että siitähän on jo niin kauan, että ovat vanhassa blogissa! Olisi kiva kyllä niitä päästä lukemaan, kun itse nyt odotan ensimmäistämme. Ois kiva vertailla tuntemuksia ja vähän vauvantarvikejuttujakin kaipailen :)

  Ajateltiin muuten ostaa myös musta Brion pinnis, oletteko olleet siihen tyytyväisiä?

  Vastaa
 52. p.marie 27.8.2011

  Lähes alusta asti ollaan oltu mukana, on ollut ihana seurata ennen raskautta ja sen jälkeen :)

  Vastaa
 53. tetee 27.8.2011

  Mäkin olen seuraillut blogiasi melko alkutaileelta saakka! Oisinkoha eksyny sinne alunperin Sapen blogin kautta? :) Täytyy kyllä myöntää, etten yksittäisiä postauksia muista kovinkaan montaa. Johtuu varmaan siitä, että seuraan nykyistäkin niin aktiivisesti et ”kasvan teidän mukana”. :D Muistan, että Miika kirjoitteli sinne myös omia postauksiaan silloin tällöin. Tosin on kyllä yksi postaus joka todella hyvin jäi mieleen: Maunon kuolemasta kertova. :/ Oli ihmeellistä huomata kuinka syvästi periaatteessa täysin vieraan ihmisen kokema menetys kosketti! Blogisi on aina ollut yksi suosikeistani ja toivotankin oikeen hyvää syksyn alkua teidän koko perheelle! :)

  Vastaa
 54. Tiunamiuna 27.8.2011

  Oivoi kyllä tuli monenlaista mieleen! En muista tarkkaan milloin aloin blogiasi seuraan, mutta kun tän ”löysin” niin luin paaaljon postauksia siis koko blogin siihen hetkeen saakka työajalla parissa päivässä =) Eniten aloin pitää jutuistasi kun olit raskaana ja silloin ihmettelin vähän, koska en itse ollut taikka edes suunnitellut vauvaa, lähinnä haaveilin. Ei siis olisi tullut mieleenikään alkaa seurata blogia tulevasta äidistä silloin, mutta sinun blogiisi olin jo jäänyt koukkuun hih… Sitten aika tarkkaan vuosi jälkeesi aloin itse odottaa!

  Alusta saakka ajattelin, että te olette varmasti tosi mukavia ihmisiä, onnellisia ja sillain kaikki hyvin, mutta kuitenkin, että kaikki voi olla myös vähän hujan hajan, kuten vasta kirjoittelit. Sellaista ihan normaalia ja aitoa menoa!

  Vastaa
 55. leni 27.8.2011

  Mä muistan elävästi, että eka postaus, jonka luin oli se, missä oli Miikan kuvaama video sun vaappuvasta raskauskävelystä:D Ja sinä päivänä taisin lukea koko sun blogin siihen päivään asti. Siitä lähtien oon seurannut aktiivisesti:)

  Vastaa
 56. miio 28.8.2011

  Nyt vasta tajusinkin miten kauan olen blogiasi seurannut :D vähän hämmentävää

  Vastaa
 57. kalamuija 28.8.2011

  Hih.. mina en ole seurannut blogiasi viela pitkaan. Repsu on ollut aina mukana:) Oli kiva nahda noita odotus kuvia ja aikaa ennen Rebeccaa:)

  Vastaa
 58. Anskuinen 28.8.2011

  Olen seurannut alusta asti ja sun blogi on pysynyt suosikkinani koko sen ajan. :) Ihanaa on ollut seurata teidän elämän taipaletta muutoksineen! Itsellä on elämä muuttunut myös paljon tänä aikana.

  Vastaa
 59. Ellu 28.8.2011

  Oon lukenut sun blogia melkein alusta lähtien ja oot mun mielestä aina ollut aidoin bloggari. :) Vaikutat niin ihanan positiiviselta ja olet niin maanläheinen, vaikee selittää, mutta paras oot! :D

  Muistan esim. kun itkin ruudun ääressä kun luin sun ihanaa postausta enkelikoira-Maunosta. ;( Ja olin niin ilonen kun kerroit raskausuutisen! :)

  Vastaa
 60. Leena 28.8.2011

  Täällä on yksi alusta asti mukana ollut :) Olit ehkä kirjoittanut kaksi postausta ku eksyin blogiisi, mainitsit Ylivieskan ja itse samoilta huudeilta kotoisin olevana jäin blogiasi innolla seuraamaan :)

  Vastaa
 61. sari 29.8.2011

  Minäkin oon ollut mukana jo vanhan blogin aikaan ja mieleeni muistui juuri tuo kattava pori jazz postaus! =) Hassua miten aika on mennyt näin nopeesti! toivottavasti jatkat vielä bloggailua, tää on mielestäni yks parhaimmista blogeista! =)

  Vastaa
 62. Juuli 29.8.2011

  Oon lukenu vaan sun tätä sun uutta blgia ja ois kyllä mukava lukia joitaki vanhan blogin postauksia. Muistan ku ensimmäisen kerran näin täällä sun siskosta kuvan, ja tajusin että olin samaan aikaan työharjottelussa siskos työpaikalla ja että oot sen sisko :D

  Vastaa
 63. Lilya 29.8.2011

  Samoin täällä on yksi joka on ihan alusta alkaen ollut mukana. On ollut ihana ihana seurata elämäänne ennen raskautta, sen aikana ja nyt jälkeen. Varsinkin kun oma elämä on ollut jotenkin melko samanlaista vaikkakaan lasta ei ole vielä tullut kuvoihin. Näin tamperelaisena on myöskin aina hauska seurata mitä muut täällä keksivät tehdä, ihme vain ettei koskaan ole törmätty pyynikillä päin kun siellä tekin taisitte koiran kanssa lenkkeillä:) Ihana nainen ja ihana blogi:)

  Vastaa
 64. Jnna 30.8.2011

  Olen seurannut blogiasi n. 2 vuotta ja edelleen tiivisti jatkuu, pidän blogistasi todella paljon, on ollut mukavaa seurata Repsun varttumista ja muutenkin koko kokonaisuutta, jatka samaanmalliin Maj! :)

  Vastaa
 65. Rebekka 30.8.2011

  Lukenut blogiasi kesästä 2009 alkaen, eli miltein alusta.. Oisinkohan alkanut lukeen kesäkuussa kun muistaakseni olit aloittanut kirjottamisen huhti-toukokuussa :)

  ..Nykyään kun on lapsi (ja toinen tulossa), työt yms niin ei oikeen enää ehdi blogeja lueskelemaan, sun blogis koitan kuitenkin lukea vähintään kerran viikossa =)

  Tsemppiä Maj ja muut! Ootte parhaita <3

  -Rebekka Taivassalosta =)

  Vastaa
 66. Anniina 30.8.2011

  Ihan alusta asti oltu mukana. Kaikkein mieleenpainuvin postaus on ollut Maunosta luopuminen. Muistan kun itkin vaikka kuinka kauan luettuani sen postauksen, se oli uskomattoman koskettava ja siitä välittyi jotenkin niin aidosti kaipaus.

  Vastaa
 67. Ninna 30.8.2011

  Mukana on oltu tuolta vuodesta 2009, eli näköjään sitten ihan alusta asti ;) Muistan kuinka tuolloin yo-kokeisiin lukiessani haaveilin elämästä ”isona”. Lueskelin blogiasi tuolloin kunnioituksella sinua kohtaan. En tiedä miksi, mutta jollakin tapaa olet juuri minulle ihana esimerkki naisesta :) Edelleen mukana ollaan ja tullan pysymäänkin! (ps. Myös täällä suunnalla on itketty Mauno-koiranne kohtalolle :// plus silloin kun Repsu syntyi) Kaikkea hyvää teille kaikille! :)

  Vastaa
 68. Taru 31.8.2011

  Hep, täällä ollaan oltu melkein alusta asti ja edelleen ollaan innolla mukana! :) Välillä tosin vähän harvempaan tahtiin, mutta musta on kiva ”säästää” enemmän luettavaa yhdelle kerralle ja ihastella kuvia – siksi en aivan päivittäinen vierailija ole :) Kovasti oon lukukokemuksesta nauttinut – toivotaan siispä meille vielä monta yhteistä lisävuotta <3 :D

  Vastaa
 69. imlacking 31.8.2011

  Mä löysin sun blogiin ainakin Sapen blogin kautta joskus kesällä 2009, kun Sape oli teillä kylässä ja taisi laittaa linkin sun blogista omaan blogiinsa. Silloin jäin seurailemaan.

  Vastaa
 70. Heidi 31.8.2011

  Mukana ollaan oltu jo suhteellisen kauan :) Teidän perheen tarinoita oon tainnut lukea jo siitä hetkestä asti, kun jouduitte luopumaan Maunosta.. En muista miten päädyin blogiin, mutta jäin heti koukkuun – kyyneleet tuli jo pelkästään siitä Mauno-postauksesta, ja tiesin siinä vaiheessa, että tää on blogi, jonka mukana jaksaa ”roikkua” ;) Kiitos siis teille! Ja hyvää syksyn alkua teille kaikille neljälle:)

  Vastaa
 71. lurpu 12.9.2011

  Seurailin vanhaa magicpoksia melko epäsäännöllisesti mutta n. muutaman viikon välein kuitenkin, välillä jopa useammin. :) sitten unohdin blogisi varmaan 2-3kuukaudeksi ja kun palasin niin ilmoitut juuri olevasi raskaana. Tuntui typerältä mutta soitin heti poikaystävälleni ja kerroin tapahtuneesta :D

  Nyt sitten kesällä olen taas ollut pidempää lomalla ja nyt töitä on ollut paljon joten en ole käyny blogissasi pitkään aikaan, ja mikäs kumma postaus sielä on nyt taas ensimmäisenä! Ilo uutinen raskaudestasi :)

  Paljon onnea sinulle ja Miikalle ! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *