En seuraa telkkarista yhtään ainoaa sarjaa tai ohjelmaa, katson muutenkin aika harvoin telkkaria ajanpuutteen vuoksi.  Olen ostanut True Blood -sarjan 1. ja 2. tuotantokaudet dvd:nä itselleni, ahmin ne heti silloin nopeasti läpi, jonka jälkeen laitoin ne edelleen kiertoon. Viime viikolla ostin 3. tuotantokauden ja nyt se on jo kokonaan katsottu. Ollaan Miikan kanssa siis joka ilta katsottu True Bloodeja silmät pullollaan ja minä (Huom! vain minä, miehethän ei pelkää tämmösiä..) olen tärissyt jännityksestä. True Blood on vaan paras sarja ikinä, olen niiii-iin koukussa…

 

Pimenevät illat <3 Myrskylyhty parvekkeella on vain lisännyt ”vampyyrimaista” tunnelmaa… IIKS!

 

Canalilta tulis nyt 4.tuotantokausi, mutta mun mielestä on huippua katsoa kaikki jaksot heti putkeen, silloin kuin itselle parhaiten sopii…

 

SHoOOokiehjhh…!

 

Pakko kertoa tähän loppuun vielä yksi ”kummitustarina” omasta elämästäni, eli… Edellisen kerran, kun pelosta täristen katselin True Bloodeja (me asuttiin vielä keskustassa silloin) päätin jakson loputtua vielä aika myöhään lähteä heittämään roskapussin ulos… Valppaana katselin sisäpihalle, hengitin syvään ja lähdin pimeässä kulkemaan kohti jätepuristinta, kipusin yhden askelman ylös ja olin heittämässä pussia, niin… Sieltä jätepuristimesta nousi kalpeanaamainen huppupäinen MIES, voitteko kuvitella! Mun suusta pääsi tukahdutettu kiljahdus, heitin pussin maahan ja juoksin koko kroppa täristen takaisin sisälle. Kädet tärisi, sydän hakkasi, voi luoja sentään!

Niin, tosiaan se mieshenkilö oli varmaan dyykkaamassa jätemyllystä lähikaupan antia tai jotain vastavaa, mutta eipä tullut sillä hetkellä mieleen… Kalpea naama, pitkät mustat hiukset näkyivät hupun alta, varmaankin joku ihan ystävällinen  goottityyppi, mutta sillä hetkellä hän oli minulle vampyyri :D

Jep, jep… kauniita unia vaan kaikille!

 

-Maj

0 Comments

 1. Laura 7.8.2011

  äää, ei tommosia tarinoita saa kertoa tähän aikaan! Mulla on ikkuna tuolla ihan auki, enkä uskalla mennä laittamaan sitä enää kiinni! :D

  Vastaa
 2. jep 7.8.2011

  Hahaha, mun mielestä Ericissä ja Miikassa on vähän jotain samaa! :D Oon ajattelut näin jo pitkään…

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Jaa-aa, loppujen lopuksi aika vähän :D

   Vastaa
 3. Karolina 7.8.2011

  Mun lemppari sarja myös! :)) Ihan huippu!

  Mut melko pelottava toi sun kokemus..

  Hui!

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Oli kyllä, en poistu enää minnekään asunnostamme yksin pimeällä :D

   Vastaa
 4. Mia 7.8.2011

  Siis kerta kaikkiaan nää sun postaukset on ihan parasta A-luokkaa :) Koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää.

  Mulla ei oo mitään hajua koko sarjasta, mutta niin oon kybällä mukana! Enkä kyllä tosiaan aio viedä enää roskista tänä iltana..

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Haha, joo täältä voi tulla ihan mitä vaan :DD

   Vastaa
 5. Saija 7.8.2011

  Mäki seuraan tota sarjaa! Kaikki omituisuudet samassa ohjelmassa mutta hyvä se on kuitenki :) Ja on ihan parasta kattoa sarjoja putkeen, kun ei tartte jäädä jännäämään, mitä seuraavaksi tapahtuu.

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Pantterikansa?

   Vastaa
   • Ellu 8.8.2011

    Varmaan meinataan sitä Crystalin perhettä :)

    Vastaa
    • Maj 8.8.2011

     Niin, siis kaikki muut omituisuudet menee, mutta pantterikansan kanssa joutuu vähän pinnistelemään :D

     Vastaa
 6. Outi 7.8.2011

  Aa, True Blood on vaan paras, ja Eric kans!!

  Mä en malta odottaa, vaan katson joka maanantai netistä uusimman 4. kauden jakson ;O))

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Saapa nähdä maltanko itse odottaa, ehkä…

   Vastaa
 7. Jenny 7.8.2011

  repesin tuolle eric lempparille.. oli vaan niin odotettavissa :D täällä ollaan 4. kaudessa menossa :)

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Aijaa :F Ei sitten mitään juonipaljastuksia, eihän :D

   Vastaa
 8. kukkuu 7.8.2011

  Ootko suomenruotsalainen? :)

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   En ole :)

   Vastaa
 9. Ira 7.8.2011

  APUA! Itse olisin saanut varmaan sydärin :D Mielikuvitus laukkaa jo muutenkin, varsinkin pimeällä, aivan hulluna, joten tuollaisen jälkeen en voi edes kuvitella…

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Mäkin luulin saavani sydärin, ihan oikeesti!

   Vastaa
 10. Marjaana 8.8.2011

  Täälläkin yksi Eric-fani, nelostuotantokaudessa mennään ja kaikki kirjatkin luettuna. :) Missähän puskissa tuollaiset Alexander Skarsgårdin näköiset urokset piileksii kun ei oo tullu näillä nurkilla vastaan vaikka oon koittanu kovasti katella… ;)

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Jaa, mulle se on vaan vampyyri-Eric, niinku oikeestikkin!

   Vastaa
 11. Cathy 8.8.2011

  Paras sarja ikinä ja etenkin omituisuutensa takia. Lisäksi kuuntelen aina tarkkaan joka jakson loppumusiikin, koska jokaisessa on eri teema. Tykkään myös Jace Everetin esittämästä tunnusmelodiasta. Onneksi 4. kauden saa jo hankittua netistäkin!

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Niin, no se, mutta en haluais ottaa netistä :/

   Vastaa
 12. janni 8.8.2011

  jes! true blood on myös mun lemppari sarja! ihan huippu! hahah mua naurattaa nyt tuo eric, kun se on niin huvittava tuossa 4. tuotantokaudessa :D

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Joo, tiedän mitä tarkoitat, koska oon nähnyt yhden jakson 4. tuotantokaudesta!

   Vastaa
 13. Ellu 8.8.2011

  TRUE BLOOD ON NIIN MAHTAVA!!!! <3 oon kans niin koukussa :D ekojen kahden tuottarin aikana musta Bill oli niiiin paras, mut nyt oon kääntyny Ericin puoleen….. Ei jessus mitä silmänruokaa.

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Maj tykkää tästä!

   Vastaa
 14. lotta 8.8.2011

  mä en itse päässy yhtään true bloodiin sisälle, vaikka oisin tosi kovasti halunnu. en ymmärrä miksei se iskeny muhun. :D oon täysin samaa mieltä siitä, että jaksot on kivampi kattoa putkessa sillon kun itelle parhaiten sopii. mikään ei oo ärsyttävämpää, kun se jos jakso onkin useampi osainen tai muuten vaan jää ärsyttävään paikkaan kesken!!!

  Vastaa
  • Maj 8.8.2011

   Sun pitää aloittaa ihan ekasta jaksosta ja katsella vähintään kolme jaksoa putkee, sen jälkeen oot ihan salee koukussa, koita vaikka ;) Jos TB kattoo yhden jakson sieltä täältä, se vaikuttaa ihan sssuper typerältä sarjalta :D

   Vastaa
 15. jensba 8.8.2011

  Joo siis true blood on kyllä huippu, vaikka aluksi se meni mulla ”hiukan yli” :D

  Eric on munkin lemppari! mä aloitin nordic-tvltä just neloskauden jaksot.. ylihyviä!

  mut mä taidan olla vähän teini vielä kun mun mielestä vampyyrin päiväkirjat vie true bloodia satanolla ;)

  Vastaa
 16. Tuija 8.8.2011

  Heh, kiva huomata kuinka paljon on muitakin sarjaan hurahtaneita :D

  Sain kaverilta hyvän vinkin, laitetaan se nyt sitten kiertoon. Kannattaa lukea J. R. Wardin kirjasarja Mustan tikarin veljeskunnasta (ensimmäinen kirja on Pimeyden rakastaja), kertoo tietenkin vampyyreista ja painii aivan samassa sarjassa TB:n kanssa ;) Suosittelen!

  Vastaa
 17. mia 8.8.2011

  True Blood on kyllä hyvä, ennen munhun ei yhtään iskenyt mitkään vampyyrijutut mutta tää on ihan paras. Myös suomennetut kirjat on tullut luettua, tosin ne suomennokset on vähän kökköjä imho, että pitäis ehkä lukea myös alkuperäiset :D

  Vastaa
 18. Victoria 8.8.2011

  Huii, itsekin olisin varmasti säikähtänyt pahemman kerran ja juossut niin kovaa takaisin kotiin kuin vain käpälistä lähtee :D karmivaa!

  Vastaa
 19. Minna 8.8.2011

  Hahah. :) Vähän samantapainen intohimo meillä on Sons of anarchy. Aina, kun uuden tuotantokauden saa ladattua niin kaikki jaksot ahmitaan putkeen itselle sopivina hetkinä. (Neljäs kausi ilmestyy Amerikassa ensi kuussa, jeee!)

  Vastaa
 20. Henna 8.8.2011

  Hyi kamalaa, ihan hirveetä!! :D En oo tähän asti milloinkaan uskaltanut pimeällä viedä roskia, vaikka meidän roskakatoksessa onkin valot. En varmasti uskalla tästä eteenpäinkään viedä jos tollasta tapahtuu, sen verran hiippareita täällä näkyy päivälläkin. :D

  Vastaa
 21. Rii 8.8.2011

  True Blood on kyllä sytyttänyt mussa kauan uinuneen superteini-fanittajan :D Eric on melkeen kovempi kuin Backstreet Boys aikoinaan… Menin jo niin pitkälle, että kolmen kauden väistelemisen jälkeen ostin kaikki kirjat. En edes uskalla alkaa vielä lukea, menis monta päivää silmät ristissä kun lukis yötkin niitä putkeen. On se vaan niin hyvä :D Nytkin pääsee viettämään ihanaa iltahetkeä uusimman jakson parissa.. :)

  Ja HUHH mikä kummitusmomentti roskiksilla. Täällä olis varmaan huudettu suoraa kurkkua :D Ja tehty ”sookie-suojaus-käsiliike”…………….

  Vastaa
 22. Hui.. tuleekohan tuo sarja täällä Norjassa? Ei siksi, että uskaltaisin katsoa. Nyk. asutaan maan tasalla.. enkä uskalla katsoa edes poliisi tv:tä yksin:)

  Vastaa
 23. jessika 9.8.2011

  http://jessika-whatagirlwants.blogspot.com/2011/08/tunnustus.html tunnustus teille:)

  Vastaa
 24. Mallu 10.8.2011

  No mutta huh, olishan tuossa säikähtänyt itse kukin!:o

  Vastaa
 25. Suvi 13.8.2011

  Sä tuut SEKOAMAAN neljännellä kaudella! :D

  Mä katsoin eilen just neljännen kauden 7. jakson. Voi damn, damn, damn! :D

  En malttais antaa koko kauden tulla ennen – varsinkaan DVD:lle missä kestää ikuisuus! – vaan pakko katsoa heti kun vaan jakso näytetään Jenkkilässä :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *