Heipparallaa! Kotiuduin tänään Helsingin pikavisiitiltäni.  Oli ihana nähdä pitkästä aikaa rakasta murmeliani Sapea :) Me vietettiin tänään tyttöjen aamupäivää, joka alkoi ehkä maailman parhaalla aamiaisella Torissa…

 

Meikä mamma ja puolta lyhyemmät hiukset?!

 

Ja tässä on helsingin oppaani.

 

Sape näpytteli ensin tovin iPhoneaan, kunnes hän totesi, että ”nyt tiedän minne mennään”…  Mähän en vois edes yksin lähteä minnekään, koska eksyisin samantien :D Eikä kyllä itselläni ole edes mitään käryä Helsingin kahviloista tai ravintoloista, seuraan vaan Sapea kuin lammas ja usein me  suunnataankin jonnekin vaan, mikä sattuu olemaan lähellä… Paitsi enemmän, kuin kerran me ollaan käyty syömässä Kokomossa ja Cafe Javassa, kumpaakin voin suositella, toisin kuin Espoon Chicosia, hyi.

 

Viiden tähden aamainen sekä huippua seuraa… siis ihan täydellinen aloitus päivälle.

 

Omeletti, toastit ja salaatti, nam!

 

Jälkkäriks otettiin raikasta hedelmäsalaattia, sekin oli tosi hyvää!

 

Masu täynnä jatkettiin matkaa…

 

Pyörittiin rakkaan ponnaripääni kanssa kaupungilla siihen saakka, kunnes mun oli aika hypätä Tampereen junaan <3

 

Oli oikeasti super-ihana päivä, osaan todella arvostaa näitä omia hetkiäni, on ihana syödä ruokansa aivan rauhassa ja jutella aikuisten juttuja. Kotona on erilaista, kotona on aina hässäkkää.

Kotona välillä mukit kaatuilee ja ruokaa lentelee joka paikkaan…

Toisaalta, kun viettää vähän omaa aikaa, niin tulee  ikävä kotijoukkoja.

Ja niin sen kuuluu mennäkin

 

Ensi viikolla me saadaan Sape meille kylään, sitä odotellessa…

 

-M

0 Comments

 1. Tanja 19.9.2011

  Ei ole kyllä montaakaan niin piristävää asiaa, kuin hyvän ystävän näkeminen, herkuttelu ja juoruaminen :)

  todellajossain.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 20.9.2011

   No ystävät ja herkuttelu on ainakin aika hyvä yhdistelmä :))

   Vastaa
 2. iipa 19.9.2011

  Sinä se olet kanssa yksi valopilkku päivässä. :) Hiukset oli hienot lyhyempänäkin, sopii hienosti. Luovuitko pidennyksistäsi? Saitko muuten niitä hyviä ohjeita pt:ltä mamma-ajan liikuntahetkiin? Kiinnostaisi kovasti! Onko pt-touhu kovin kallista?

  Vastaa
  • Maj 20.9.2011

   Juu, laitoin pidennykset kaappiin nyt joksikin aikaa :) En ole vielä tavannut PT:tä, mutta kerron jos pääsen/ehdin/saan aikaiseksi tavata…

   Vastaa
 3. Tintti 19.9.2011

  Vantaan Chicos oli myös tosi huono kokemus kun siellä suunnilla viimeksi perheen kanssa olimme.. Oikeastaan kaikki alusta loppuun meni niin väärin kuin vain voi mennä. :-/

  Vastaa
 4. Hadi 20.9.2011

  Maittavan näköinen aamiainen tosiaan! Ja ihan mielettömän ihana tuo lopputeksti! Just viisi minuuttia sitten mietin vähän samoja juttuja ja sitä, miten kiitollinen sitä tietyistä asioista onkaan (ja suunnittelin blogitekstiä sen pohjalta :D)! Voimia sulle syksyyn!

  Vastaa
 5. Saga 20.9.2011

  Mitäköhän Espoon Chicosia tarkoitat, tämä Espoo kun on aika laaja alue. :) No, ihan yleisenä kommenttina kyseiseen ravitsemusalan liikkeeseen: en ole koskaan saanut kyseistä paikasta edes puoliksi tyydyttävää ruokaa. Joten on kyllä täysin boikotissa!

  Vastaa
 6. Outi-Maria 20.9.2011

  Todellakin… ilman keskeytyksiä, rauhassa syöty ruoka on ylellisyyttä lapsiperheessä. Ihan irtiotto, voi ne piristää niin paljon!

  Vastaa
 7. Suvi 20.9.2011

  Nams, yksi hedelmäsalaatti tänne myös, kiitos!

  Sapella kiva tukka, kuten myös sulla :)

  Vastaa
 8. Murmeli 20.9.2011

  Joo, Sapella on hieno kampaus! Tommosia kun itekin osais vääntää.

  Vastaa
 9. Janika 20.9.2011

  Tosi kivat uudet hiukset! :) Odottelen innolla, josko Maj ehtisit jossain vaiheessa kirjoitella esimerkiksi raskausajan liikunnasta, ja vaikka ruokavaliostakin (esim. että seuraatko kuinka tarkasti niitä suosituksia vältettävistä ainesosista (feta, tuorejuustot, kahvi..), vai syötkö ihan ”normaalisti”. Tuntuuko, että syöt enemmän kuin aikaisemmin?).. Olen vähän ulalla, että miten niinkuin ”oikeaoppisesti” pitäisi syödä, ei kai heti tarvitse syödä kahden edestä? ;) Tällä hetkellä on sen verran heikko olo välillä, ettei tee edes mieli ajatella liikuntaa, mutta jospa jo kohta :)

  Vastaa
 10. Kippuri 20.9.2011

  Olipas kivat hukset sinulla!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *