Täällä krijoittelee flunssainen Maj… Minulle nousi lämpöä tuossa toissapäivänä ja olen koittanut siitä asti lepäillä kovasti, että me päästäis viikonlopuksi Ylivieskaan, vanhempani odottavat kovasti…

 

Kuumaa mehua ja oma sänky <3 Syysflunssa kun lääkärin mukaan lähtee vain lepäämällä.

 

Jatkan samalla linjalla, toivottavasti me päästään lähtemään…

 

T: Kalpea ja punanenäinen Maj

 

 

ps. Mulla olisi paljon kaikkea kivaa kerrottavaa teille, mutta siirretään ne  jutut vielä ensi viikkoon, paitsi pakko huikata yks juttu vielä nopeesti… Mulla on uusi monitoimi/hoitolaukku sen rikkinäisen CK:n kangaslaukun tilalle, jei :))

 

0 Comments

 1. katja 2.9.2011

  Mistä tuo ihana laukku on? :)

  Vastaa
  • Maj 4.9.2011

   Stokalta :)

   Vastaa
 2. mummu 2.9.2011

  Pakko parantua ja täälähän saat levätä. Repsukalle hoitajia riittää:)

  Vastaa
 3. Elli 2.9.2011

  Parantumisia! Taallakin flunssa koitti kovasti hyokkia ja nyt viimeiset kaksi paivaa olenkin ollut kotona parantelemassa. Lepaaminen ja teen juominen tuntuivat auttavan kun ei vasynyksen, paansaryn ja vihannes-fiiliksen lisaksi muita oireita tullut. Toivottavasti tama nyt ois talta eraa tassa.

  Mistas noin ihanan laukun oot ostanu?

  Vastaa
 4. Maija 2.9.2011

  Voi, tiiän tunteen, itelläni kanssa syysflunssa.. On muuten ärsyttävää näyttäytyä tän punasen nenän kanssa ihmisten ilmoilla, kun kaikki kyselee että ”ootko kipeänä kun näytät ihan siltä”! Jännä juttu muuten, ite tykkään flunssani parantaa aina tv:n ääressä sohvalla makoillen, vaikka varmaan oisi fiksumpaa ihan kunnolla yrittää nukkua niin kuin ilmeisesti sinäkin teet :)

  No jokatapauksessa, toivottavasti paranet pian ja pääset Ylivieskaan!:)

  Vastaa
 5. Niina 2.9.2011

  Täällä itsekin alan pikku hiljaa toipua kuumeesta ja flunssasta. Toivottavasti sunkin menee nopsaan ohi. Ensi viikolla oliskin tiedossa Tampereella viikko uuden työn koulutusta! Ajattelinkin, että oisko sulla hyviä vinkkejä Tampereella sisutus/lahjatavaraliikkeistä?

  Vastaa
 6. Anjuska 2.9.2011

  Paranehan pian! Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
 7. Outi 2.9.2011

  Täällä kans Finrexiniä hörpitään. Onneks vasta sellainen alkava flunssa, et hyvällä tuurilla pääsen siitä eroon ennenkuin se alkaa edes! Meidän pikkuneiti on ollut vähän nuhainen, mut sille on hampaitakin tulossa taas, että en tiedä johtuuko niistä vai onko sit ihan oikeasti nuhassa ;D

  Paranemisia!

  Vastaa
 8. NannaK 2.9.2011

  Ihana laukku, mäkin haluan tietää enemmän! :)

  Vastaa
 9. Hadi 2.9.2011

  Oikein paljon voimia ja lämpöä!!! Toivottavasti paranet pian! :)

  Vastaa
 10. sirkku 2.9.2011

  määki oon flunssas, niisk vaa! paranemisii ja toivottavasti pääsitte reissuu <3

  Vastaa
 11. Nada 2.9.2011

  Tuota on flunssaa on tosiaan liikkeellä, kihlattu on jo tartunnan saanut ja itse yritän taistella vitamiinein vastaan! Pikaisia paranemisia sinne:) Olen lukenut muutaman kuukauden blogiasi ja tykkään kovasti! Piti lukea kerralla läpi,kun tämän löysin:)

  Vastaa
 12. cealif 3.9.2011

  Pikaista paranemista Maj!

  Mistä tuo Rebekan ruskea pipo muuten on ostettu?

  Vastaa
  • Maj 4.9.2011

   Kiitos, se on H&M:ltä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *