0 Comments

 1. Suvi 27.9.2011

  Sulla sentään on tummat kulmt ja ripset, mulla kun on luonnostaan blondit kulmat ja ripset niin toi look on kyllä mun päällä varmaan tosi friikki! Sulla on kyllä upeat kulmat ja erityisesti tuolla tavalla kunnolla korostettuina sopii kuin nyrkki silmään :)

  Se on kyllä totta, että ripsiväriä ilman olo on aina ankea. Kyllä ne on ne silmät mitkä sen ilmeen tekee. :)

  Vastaa
 2. Juulai 27.9.2011

  Sä oot niin upea rakas aina!

  Vastaa
  • Maj 27.9.2011

   ja sä oot paras tuntemani valehtelija-rakas, aina <3

   Vastaa
 3. sfrsfswf 27.9.2011

  Mun mielestä toi oli sellanen Frida Kahlomaisen tai Coco Chanelin eksoottinen, erilainen ja vähän friikki, mutta hyvällä tavalla. Siis mikäli persoona kantaisi sellaisen outolintuna olemisen… Susta kuitenkin paistoi läpi, että et ollut tyytyväinen lopputulokseen.

  Vastaa
 4. Taikku 27.9.2011

  Minä en pitänyt meikistä. Kulmat ovat liian vahvat minun makuuni. Pidän ennemmin siitä, että silmiä korostetaan. Kaikkea voi toki aina kokeilla :)

  Vastaa
 5. Janika 27.9.2011

  Mustakin näytit upealta noin kevyessä meikissä, mutta yhdyn sfrsfswf ; iin siinä, että kuitenkin huomasi ettet ollut kyllä täysin tyytyväinen.. Mutta mä kyllä tykkäsin! Itsekään en kyllä pystyisi olemaan ilman ripsiväriä :D

  Vastaa
 6. Elisa 28.9.2011

  No sie se nyt näyttäisit hyvältä vaikka kattila päässä :D

  Se on kyllä ihan totta itsenikin kohdalla että ilman ripsaria on tosi outoa olla ja kyllä se vaan kruunaa muun silmämeikin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *