Mulla on nyt mielestäni hyvä valikoima saappaita ja nilkkureita, mutta kaksi tärkeää perusjuttua kokoelmastani puuttuu ja ne ovat mustat piikkikorolliset nilkkurit, sekä vastaavat pitkävartiset saappaat. Ennen käytin paljon enemmän tosi korkeilla koroilla varustettuja syys- ja talvikenkiä, mutta nykyisin viihdyn matalemmissa kengissä paremmin.

 

Näiden lisäksi minulta löytyy superpitkävartiset Adidakset sporttikengät, joita olen joskus ainakin käyttänyt kylmemmilläkin kelillä ja tietysti peruskumpparit loskakeleille.

 

Ylhäällä vasemmalla olevat nahkaiset Vagabondit ovat olleet näistä kengistä pisimpään käytössä, ostin ne joskus Ylivieskasta 40 €:lla…

 

Uudet Uggit toi kaverini jenkeistä. Villiarvaukseni on, että pidän näitä päivittäin, kun pakkaset saapuvat.

 

Vanhemmat lyhytvartiset perus-Uggit ovat olleet kovassa käytössä ainakin pari edellistä talvea ja käytän niitä edelleen.

Dinskon nilkkureita.

 

Vanhat kaverukset eli Vagabondit ja Stokalta ostetut nilkkurit…

 

Miika sanoo näitä Spirit storen nilkkureita tukikengiksi, mutta se ei ymmärräkään mistään mitään ;)

 

Vasemmanpuolimmaiset on ostettu Stokalta ja nuo toiset vähän ronskimmat kenkulit ostin Dinskon alesta.

 

 

Jakku -Mamalicious, tunika -Monki, leggari t-Vila ja kengät -Dinsko.

Anteeksi tästä perusnolosta peilikuvasta taas, mutta kun ei ollut ketään ottamassa asukuvaa…

 

Kengä-asiat ovat siis minun kohdallani ihan hyvällä mallilla, talvi voi puolestani tulla!  Miten teillä, joko olette laittaneet Ugg-tilaukset vetämään?

Hyvää viikonloppua kaikille,

Maj

0 Comments

 1. Mama loves heels 29.9.2011

  Ugg’it on kyllä aivan ihanat pakkassäällä! Mieheni toi minulle Jenkeistä tuliaisiksi, muistaakseni toissa talvena. Ihana upottaa paljaat varpaat pehmoiseen karvaan ja käydä postilaatikolla 25 asteen pakkasella. ;)

  Vastaa
 2. Emppu 29.9.2011

  Pitihän sitä jo uggit tilata brandokselta talveksi, että varmasti sai haluamansa! Aivan täydelliset ja lämpöiset kengät talveksi. lovelove!

  Vastaa
 3. Essi 29.9.2011

  Ennen mahdollista ugg-tilausta on kysyttävä onko noissa liukkaat pohjat? :)

  Vastaa
  • Maj 29.9.2011

   En oo vielä käyttänyt niitä kertaakaan!

   Vastaa
   • Juulia 29.9.2011

    Mulla on noi samat ja oon töpötellyt niillä alasti rinnettä ylös. Ei ole liukkaat.

    Vastaa
    • Maj 29.9.2011

     Olennaisin seikka tässä on, että olit alasti! :D

     Vastaa
     • Mulla on noi ihan samat UGG:t. Hankin viime talvena kun taalla pohjoisessa ollaan. Olen ollut pettynyt:( Ovat liukkaat ja kylmat:( Mutta ihmehæn se olisikin jos ne osaisivat Australiassa lampia ja naihin pohjoisen olosuhteisiin sopivia kenkia tehda. Minun ystava on asunut Austraaliassa 7v ja han kertoi etta ihmiset siella pitavat noita samoja kenkia tyyliin sisalla:)

      Nyt haaveilen sellaisista kunnon talvikengista joita taalla nakee. Tehty hylkeen nahasta. Mutta maksavat hirveesti eivatka ikina ole alessa:( Yritin kytata kevaalla mutta ei.. kaikki muut kengat -50 tai -70% mutta nuo eivat vahingossakaan!


 4. Hanna 29.9.2011

  Onko noiden uggien pohja millanen? Mulla on yhdet feikki uggit ja niiden kanssa en nyt talvena raskaana ollessani uskalla lähteä tonne ulos ollenkaan. On niin liukas se pohja että saa kokoajan olla varuillaan :/ mietinkin jos panoistaisin ihan aitoihin jos pohja on niissä erilainen. Etsinnässä nimittäin jotkut todella helposti jalkaan menevät kengät, tulee nyt jo maha sen verran vastaan. Laskettu aika on joulukuussa.

  Vastaa
  • hennakatarina 29.9.2011

   Mun on pakko kommentoida tähän väliin, että itse en omista yksiäkään aitoja Uggeja vaan pelkkiä feikkejä jotka olen ostanut Spirit Storesta. Niissä ei ole ollut mitään moitittavaa, ei niin lämmön pitävyydessä eikä pohjissa paitsi ehkä se kenkien yleinen kestävyys..mutta olen kyllä ahkerasti niitä käyttänytkin! Mulla tosin oli joskus Andiamosta ostetut feikit ja niissä oli ihmeellinen se pohja kun kovettui pakkasessa ja oli todella liukas!

   Olen ostanut tänä syksynä kahdet feikki-Uggit Seppälästä ja minulla myös laskettu aika joulukuussa ja ne kengät taitaa olla aikamoinen pelastus ilmojen vielä kylmetessä!:)

   Vastaa
   • Maj 29.9.2011

    Mä oon ollut ainakin huomaavinani, että ne feikkikenkien pohjat tallutuu linttaan helposti ja jalka menee vähän hassuun asentoon? Voihan toki olla, että kopioitakin on monen laatuisia!

    Vastaa
    • hennakatarina 29.9.2011

     Mä taas luulen, että mitkä kengät vaan saa linttaan jos astuminen menee niin, eli ei olis kiinni siitä mikä kenkä ja onko aito vai ei. Itselläni ei ole mikään täydellisin astuminen(?) mutta yksiäkään kenkiä en ole astunut lintaan tai sillai yli. Tosin aidot Uggit taitavat olla paljon jämäkämmät kuin feikit :) Mutta joo toi on totta että kopioita on monenlaatuisia, niinkuin on jalkojakin!

     Vastaa
     • Murmeli 29.9.2011

      Joo, feikki-Uggit kyllä tosiaan myös näyttää feikeiltä :( Näkee ihan järkytyksiä liikenteessä.

      Itse omistan tällä hetkellä muistaakseni (:D) kolmet Uggit, parit olen kirppikselläkin pois myynyt. Eivät kyllä ole mitkään hyvät pitkän-matkan-kävely-kengät, ja ovat mielestäni todella liukkaat! Mutta ah, niin lämpimät :)


  • Niina 29.9.2011

   Mie ostin aidot uggit viime talvena pitkällisen pohdinnan jälkeen kun kaikki niitä kehuu niin hirveesti. Ihanathan ne on ja lämpimät mutta myös aidot on ihan törkeen liukkaat. nimin. lensin täysiä selälleen ensimmäisten 2 metrin aikana.. Vähän petyin kun ne ei mitkään edulliset kengät oo ja sit ne oliki niin liukkaat ettei esim tiukassa ylämäessä pääse eteneen kun pitää pelätä kaatumista..

   Jotku puhuu että ovat käyneet suutarilla laittamassa jotku uudet pohjat aitoihin uggeihin ja ne ei enää sen jälkeen oo ollu liukkaat, pitäsköhän iteki tänävuona panostaa uusiin pohjiin….

   Oon myös lukenu jostain että EMU:t ei ois niin liukkaat?

   Vastaa
   • Maj 29.9.2011

    Onhan ne vähän liukkaat tosiaan, joku kertoili, että niitä pohjia olis muutettu, niin että ne olisi nykyään vähemmän liukkaat, mutta en sitten tiedä :)

    Vastaa
 5. Krisu 29.9.2011

  Itse ostin saman malliset, tumman ruskeat UGGit viime vuonna Jenkeistä ja käytin niitä koko viime talven! Olen koko loppukesän niitä ikävöinyt ja odotan, että pääsen sujauttamaan ne maailman lämpösimmät ja pehmoisemmat kengät jalkaani! Olen palellut jaloista kaikilla muilla talvikengillä, paitsi UGGeilla. Nämä ovat ehkä paras ostos ikinä :)

  Kahden viikon päästä lähden taas Jenkeissä käymään, niin on tuotava taas yhdet UGGit sieltä ;) En vaan osaa päättää millaiset!

  Vastaa
 6. swho 29.9.2011

  koska noi wedget oot ostanu ? :)

  Vastaa
 7. coco 29.9.2011

  Heips Maj! Arvaa keneltä löytyy saman kenkulit, Dinskot siis. Ovat muuten super hyvät, olen kävellyt niillä monet kilometrit eikä tunnu missään.

  Vastaa
  • Maj 29.9.2011

   Hetkinen.. Samis tunika. samis kengät ja musta jakku ja leggaritkin sulta varmaan löytyy? Voitko tehdä samis päivän asu-postauksen? :D

   Vastaa
   • Maj 29.9.2011

    UNOHIN TÄRKEIMMÄN eli ison masun, paitsi että… meikäiläisellä on ehkä tuplasti isompi, mutta kuiteski!! 100% samis!

    Vastaa
    • coco 2.10.2011

     Hih! :)

     Vastaa
 8. Satu 29.9.2011

  Mä tarvin kans uusia kenkiä eli ainakin matalat nilkkurit syksyyn. Katselin netistä kenkiä ja poikaystäväni kommentoi että kiilakorot on ihan kauheita. No, siltä ei kysytä ;)

  Vastaa
 9. Minä vain 29.9.2011

  Hei mistä kannattaa tilata Uggit? Haluaisin kovasti saada pehmeät popot, mutta brandosilta en löytänyt mieleistä mallia. Onko jotain muita nettikauppoja joista Uggit saisi helposti ja mielellään suht edullisesti tilattua? Minullakun ei ole ketään tuttua matkustamassa jenkkilään. :)

  Vastaa
 10. ToivottavastiVastaatPian 29.9.2011

  Hei milloin oot ostanut nuo wedget Stokkalta, nuo jossa on tuo vetoketju sivussa. Aivan ihanat! Sano että on just ostetut pliis sano… Pakko saada nuo <3

  Vastaa
 11. :) Pirtsakka :) 29.9.2011

  Sinulla on kauniita kenkiä piiitkä jono.

  Ihan taatusti jalassa mukavia .

  Pitäis itellekin jotkut saada mutta en juuri löydä sellaisia jotka ovat hyvän näköiset jalkaan tosi mukavat ja vielä edullisetkin.

  Siis useimmiten mulla uudet kengät painaa tai hiertää jostain päin :((

  Vastaa
 12. Rytsis 30.9.2011

  Paljon lie maksoi Uggit jenkeissä? Olen menossa ens kuussa sinne ja voisin harkita uusien uggien hankkimista, edelliset on nähneet jo parhaat päivänsä….. =)

  Vastaa
 13. möhömaha 1.10.2011

  Millaisia housuja aiot käyttää kun ilmat kylmenee ja vatsa kasvaa? Olen myös raskaana ja leggarit oli ihan parhaat kesällä kun ovat niin mukavat päällä. Jätin jo aikaa sitten ohuet leggarit vilustumisen pelossa kaapin hyllylle ja jouduin tyytymään h&m:n mammahousuihin jotka ei ole yhtään niin kivat :( Löysin eilen vähän paksummat leggarit mutta vähän mietityttää tarkeneeko ne jalassa..

  Vastaa
 14. Emma 1.10.2011

  Oi onpa sulla hyvä kokoelma talvikenkiä! Täällä on ne täydelliset saappaat vielä haussa, saappaita on vaan niin vaikea löytää :/ Varsinkin sellaiset kengät olisi hyvät syksyksi, jotka olisi sekä nätit että kestäisivät myös vettä. Ja täällä kanssa etsitään nimenomaan korottomia saappaita :)

  Vastaa
 15. Henna 3.10.2011

  Ihania kenkiä ja noita raskausasukuvia lisää. Ihana seurata kun toi sun masu kasvaa, näytät aina niin tyylikkäältä. Haluisin nähdä lisää tota sun raskausajan tyyliä. Tulee vaan mieleen kun itse kuljin pari vuotta sitten raskaana ollessa koko talven leggarit & trikoopaita linjalla, kaukana tyylikkäästä siis!

  Vastaa
 16. Cia- 16.10.2011

  Ihania kenkiä! Pakko kysyä noista sun uggeista et minkä kokoset ne on? siis noi vaaleenruskeet napeilla :) itte aijon ostaa samnalaiset ja oon kahden vaiheilla mitä kokoa otan paksun villantakia mitä kengissä on :D ja oot parin omistaja ni ajattelin kysäistä! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *