Minulle lastenvaatteissa on tärkeintä mukavuus, pehmeys ja tietysti olisi tosi kiva, että ne olisivat vielä kauniitakin. Kun Rebekka oli pienempi, puin hänet melkeenpä aina bodyyn ja sukkahousuihin, koska ne toimivat käytännössä mielestäni parhaiten. Tällä hetkellä suosin sisävaatteina eniten collegehousut ja trikoopaita-yhdistelmää, pöksyjen alle laitan näillä keleillä sukkahousut ja paidan päälle voi heittää hupparin, jos on vilpoisampaa. Toki meillä on spesiaalimpiakin vaatteita, mutta kotona ja päiväkodissa vedetään kyllä aivan aina tuolla edellä mainitulla yhdistelmällä. Ostan Rebekan vaatteet mistä milloinkin ja olen huomannut, että useat edullisemmatkin vaatteet kestävät todella hyvin pesua ja kulutusta, sillä sehän on tuon ikäisellä tosi tärkeä seikka :)

 

Me saatiin jokin aika sitten ruotsalaiselta muotiyritykseltä me & I:lta fuksian värinen pöllöpaita  testiin kovaan käytöön ja siitä on tykätty, niin äiti, kuin tytärkin. Onko Me & I teille entuudestaan tuttu merkki? Minä itse en ole ollut lastenvaate (tai ihan oikeasti millään muillakaan) kutsuilla ikinä!? Me &I:n vaatteita myydään siis joko kutsuilla tai sitten niitä voi ostaa suoraan oman alueen myyjältä, joka löytyy yrityksen nettisivuilta.

 

Paita on 95% puuvillaa ja 5% elastaania ja se on kestänyt useita pesuja menettämättä muotoaan tai haalistumatta laisinkaan.

 

Jotkut teistä ovat hämmästelleet, että miksi puen lapseni epämukaviin (farkku)legginseihin… Itseasiassa Rebekan farkkulegginsit ovat 95% puuvillaa… Olettetko itse käyttäneet legginsejä, eihän sen mukavempia housuja olekaan? Itse käytin odotusaikanani pelkästään legginsejä ja voi olla, että olen kallistumassa jälleen samoille linjoille…

 

Näillä keleillä ollaan leikitty aika paljon sisällä, mutta mikäs estäisi heittämästä sadeasut niskaan ja menemästä ulos? Täytyypä kokeilla vaikka viikonloppuna, jos sateiset ilmat jatkuvat…

 

Mutta palataakseni aiheeseen vielä, niin ehkä minäkin pääsen osallistumaan joskus lastenvaatekutsuille ja on minua joskus pyydetykin, mutta juuri silloin on ollut jotain muuta menoa. Kamut hoi, saa siis pyydellä jatkossakin… ;)

 

”Hei hei, ishä”

 

Oletteko te itse järjestäneet ikinä kutsuja, jos niin sujuivatko ne hyvin? Entä mistä te ostatte lapsillenne vaatteita ja suositteko jotain erityistä merkkiä?

-Maj

0 Comments

 1. mummu 14.9.2011

  Kyllä legginsit on kivat, mummukin tykkää! Olipa vaan tylsä vetää kesän jäljiltä joustamattomat farkut jakaan… kiristäää. Onneksi Rebekalla ei näitä ongelmia :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Kai mummu lähti tänään lenkille? Kannattais, niin housutkin tuntuis taas väljemmiltä :D

   Vastaa
 2. thatsme 14.9.2011

  voi ei kuinka ihana toi viimenen kuva!

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Niin on <3

   Vastaa
 3. pienirinsessa 14.9.2011

  Hei Maj!

  Olen seurannut tätä sinun blogia siitä asti kun odotit Rebekkaa. Ja voi että oli mukava kuulla että teille on taas tulossa pieni. <3 Onnea kovasti ja toivottavasti se pahoinvointisikin olisi jo historiaa! :)

  Piti kommentoida tuohon legginsi asiaan että vaikken raskaana olekaan niin kyllä ne on miellyttävimmät pöksyt mitä ihminen voi päällensä pukea! :)

  Ja vaatekutsuihin, tai ylipäätään tuotekutsuihin. Yleensä kutsujen "emännät" saavat "vaivanpalkkana" hyvän mielen ja erityisiä tuote-etuja, joten se on kyllä kannattavaa jo silläkin saralla!

  Tarjoiluista ynnä muista ei kannate stressata, sehän ei pakollista ole ja jos/kun haluaa tarjota jotain, mutta ei ole aikaa/jaksamista niin kaupan pakastealtaat on täynnä ihania pullia! Aivan kuin itsetehtyjä. ;)

  Vieraat ovat kuitenkin Sinun ystäviäsi ja he varmasti haluavat tulla sun tykö jo ihan seuran vuoksi!

  Ps. Aloittelen itsekin tässä jonkinäköistä blogia, tervetuloa visiitille. :)

  -pienirinsessa

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Jaaha, kutsua (ja pullatarjoilua) odotellessa…

   Vastaa
 4. Milla 14.9.2011

  Olen järjestänyt jo monet me&i kutsut. Se on hauska tapa kutsua ystävät koolle, kahvitella ja herkutella sekä katsella ihania vaatteita (ja tilatakkin jos tarvetta on). Olen myös itse ollut monilla me&i kutsuilla vieraana. Minusta se on hauska tapa äitien ”verkostoitua” eli tavata muita äitejä tai jutella paremmin naapuri-äitien ja isien kanssa kutsuilla.

  Me&i vaatteet on säilyneet meillä hyvinä kahdella lapsella. Hintoja pidän aika kalliina kyllä mutta toisaalta kun on kaksi käyttäjää niin ei kirpaise niin paljon kun ostaa vanhemmalle ja sitten nuorempi jatkokäyttää.

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Kuulostaa kyllä kieltämättä kivalta, en ymmärrä miten olen onnistunut välttämään kaikkia kosmetiikka/tupperware/ym.-kutsuja näin pitkään…

   Vastaa
 5. Tipitii 14.9.2011

  Minä olen tilannut me&i:lta itselleni vaatteita ja ne ovat tosi nättejä ja kestäviä. Uusin tilaukseni on musta lyhythihainen tunika/mekko ja voi että se on kaunis! Suosittelen siis katselemaan lastenvaatteiden lisäksi heidän äideille suunnattuja vaatteita :D:D

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Kiitos vinkistä, bongasin me&i:n nettisivuilta ainakin tosi kivat oleskeluhousut itselleni…

   Vastaa
 6. Mama loves heels 14.9.2011

  Onnea tulevasta vauvasta, näin ensi alkuun. :)

  2-vuotiaiden kaksostemme vaatteet ovat peräisin melkeinpä mistä vain. On serkkujen vanhoja, on tilattu netistä (mm. Elloksessa on kivoja), henkkamaukkaa, kirpparilta ja perusmarketeistakin. Eli en suosi mitään merkkiä. :) Ystäväni oli käynyt me&I kutsuilla, kehui kovasti hauskan, retroja vaatteita. Me asumme Saksassa niin ei ole valitettavasti tulossa varmaan kutsua moisiin vaatekutsuihin. ;) Leggarit niin pienillä, kuin isoillakin tytöille on todella mukavat jalassa! Helppohoitoisuus, mukavuus ja käytännöllisyys on pop, välillä panostetaan vähän hienompiin. :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Kiitos :) Mukava kuulla teidänkin kokemuksia lastenvaatteista. 2-vuotiaat kaksoset, teillä mahtaa olla menoa ja meininkiä siellä kotosalla…?

   Vastaa
  • Janey 3.10.2011

   Hei Mama loves heels! Me&i:n vaatteita myydään myös Saksassa, joten käypä kurkkaamassa kotisivuilla, löytyisikö sinullekin läheltä myyjä, tai ainakin pääset tilaamaan vaatteita vaikket kutsuille pääsisikään! :)

   Vastaa
 7. Lissu 14.9.2011

  Yleensä valitsen me&i:n mallistosta yhden-kaksi kivaa paitaa per lapsi (3kpl) ja yhdistelen niitä sitten halvempien mallistojen alaosien kanssa. Nyt tästä uudesta syysmallistosta tilasin neljä paitaa ja hinnaksi tuli rapiat 100e, useampaan ei kyllä olisi varaa! Mutta onhan ne ihania ja kestäviä, ellei maanantaikappaleita kohdalle osu, niitä olen kuullut monien saavan osakseen. Useimmiten lapsille tulee kuitenkin hankittua vaatteita edullisista peruskaupoista, Lindex, Kappahl, HM.

  Ja meillä myös sama yhdistelmä käytössä, pienillä body+sukkikset ja isommalla esim velourhousut+pitkähihainen trikoopaita. Kätevää!

  Vastaa
 8. Kiia 14.9.2011

  Hei Maj,

  Ihana blogi =)

  Tykkään pukea pienen tyttöni esim P.O.P in vaatteisiin. Mutta poikani temmeltää tarhassa kyllä osittain ”markettivaatteissa”. Olen nyt toisen lapsen myötä viisastunut että oikeasti lapsi EI tarvitse montaakaan paitaa, housua, yöpukua jne muutama hyvälaatuinen riittää!!

  Sitä huomaa kaapissa väistelevänsä niitä ”rumia” :)

  Me&i – vaatteet ovat kauniita mutta on tullut niin paljon eri merkeiltä samantapaisia vaatteita. Menettänyt ehkä suosiotaan siksi.

  Hyvää syksyä ja odotusta!

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Hauskasti ilmaisit asian, mutta näin se on. Meilläkin on jokunen vaate jäänyt melkein käyttämättä, ihan vaan siksi, että minä en pidä niistä! Ja kiitos vielä :)

   Vastaa
 9. Ninna 14.9.2011

  Heipsan!

  Ihmettelen kyllä itsekin suurisesti miksi eivät legginsit (vaikka olisivatkin wannabefarkkua) olisi mukavat. Meillä mentiin ainakin silloin 90-luvun alussa tarhasta melkein yläasteelle asti kukikkaissa tai muumi-kuvioisissa ”mamiskoissa” jotka olivat lähestulkoon kopio nyky legginseistä. Ala-asteen alussa vielä käytettiin ihan normaalien trikoo- tai collegepaitojen kanssa pikku peput heiluen kun taas vähän vanhempana tuli vain kotona leikittyä kun ei enää kehdannut mennä niissä kouluun :D Ja olivat kyllä mukavimmat ikinä, vaikka silloin pökät olivatkin usein kaukana 95% puuvillasta, ennemmin 80% polyesteria :DD

  Vastaa
 10. Mä ostan suurimmaksi osaksi kirpparilta, siellä nimittäin huomaa mitkä ovat kestäneet kulutusta ja kestävät sitä siis jatkossakin ;)

  Kuinka usein tsekkaat sähköpostisi? Laittelisin sulle meiliä tässä lähipäivinä, mutta jos niitä et lueskele juurikaan :D

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Moikka! Luen sähköpostini useita kertoja päivässä ja mulla olis tälläkin hetkellä siellä jonossa vaikka kuinka monta viestiä, joihin haluaisin vastata. Blogin tiimoilta tulee aikalailla postia, tänäänkin on tupsahdellut ehkä tusinan verran viestejä inboksiin. Pyrin myös vastailemaan kommenteihin, joten kiirettä pitää :) Kiitos viestistäsi, olen kyllä lukenut sen :))

   Vastaa
 11. Pia 14.9.2011

  Itse olin eilen ensimmäistä kertaa Me&I kutsuilla ja voi kuinka ihania vaatteita. Pojalle tuli tilattua parit housut ja itselleni ihanan pehmoiset velour -olohousut. Hinta tietysti vähän kirpaisee, mutta toivottavasti luvattu pidempi käyttöikä maksaa vaatteen hinnan takaisin. Ei se lapsi niitä vaatteita kuitenkaan niin paljoa tarvitse, joten miksei panosta muutamaan laadukkaampaan vaatekappaleeseen ja pesee niitä sitten useammin. Niinkun tuossa Kiiakin kommentoi niin kaapista tulee kuitenkin valittua päälle niitä mieluisimpia:) Turha siis hamstrata halpisvaatteita, jos ne lojuu pääasiassa kaapin pohjalla..eikö?;) Sama kommentoija sanoi myös, että muilta merkeiltä on tullut samantapaisia, joten Me&I olisi menettänyt suosiotaan. Itse taas huomioin lapseni vaatteissa enimmäkseen laadun ja käyttömukavuuden, kaunis ulkonäkö on sitten lisäbonus:)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Itse olen sitä mieltä, että halpisvaatteiden joukosta löytyy helmiä :) Kallis hintalappu ei myöskään mielestäni nykyisin takaa aina laatua. Me&i:n vaatteet kyllä ihan oikeasti vaikuttavat laadukailta ja kestäviltä, eikä hintakaan ole mikään mahdoton :)

   Vastaa
 12. Henna 14.9.2011

  Hui, kommentoin nyt vähän ohi aiheen, mutta sinulla on upea uusi banneri. :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Kiitos Henna, itsekin huomasin sen nyt ekaa kertaa :) Se on mun tekemä ;)

   Vastaa
 13. ceif 14.9.2011

  Hmm, oletko uudelleen raskaana? Tuli mieleen tosta kun kirjoitit että odotusaikana käytit legginsejä ja taidat kohta kallistua taas niitä käyttämään…:)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Haha, joo :D Lue pari postausta taaksepäin….

   Vastaa
 14. olim 14.9.2011

  onko teitä varoiteltu neuvolassa, ettei lapsosta sais pussata suun lähelle..? karieksen vuoksi…

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   On, mutta me ei vaan välitetä siitä :)

   Vastaa
   • Nata 14.9.2011

    hyvä!

    Vastaa
    • Maj 14.9.2011

     – Näin kommentoi Nata vauvaekspertti :D Ei vaan, järjenkäyttöhän on tässäkin asiassa aivan sallittua :)

     Vastaa
     • jensba 15.9.2011

      Siis mä esikoisen kanssa olin pussaamatta sitä suulle sellasen ekan 8kk varmaan. Ihan ton vaarasysteemin takia mistä mäkin olin jostain kuullu.

      Sitten neuvolassa sanoin, että en ole koskaan sitä varten pussannut lastani suulle. Neuvolantäti katsoi ihmeissään että ”noh ei oman lapsen suulle pussaamista voi kukaan kieltää, eikä se voi olla väärin jne jne” (jotain tollasta kärjistetysti).

      hyvä etten itkien juossu kotiin ja pussailin mun lapsen melki rikki asti! ja jatkan samaa rataa :))))


 15. nanuyt 14.9.2011

  Hei! Olisi todella kiva jos tekisit taas postauksen liittyen kauneusruutiineihisi,esim.hiustenlaitto (miten,mitä tuotteita) sekä meikkijuttuja :) Olet aina niin kauniina ja naisellisuus loistaa kauas vaikka kuvassa olisi väsynyt Maj collegehousuissa :D

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   O-ou, voin koittaaa, mutta tänäänkin olen ollut kaukana naisellisesta, kumisaapaspäivä nimittäin :D!

   Vastaa
 16. Iiduska 14.9.2011

  HEI MAJ! kuule ME & I on yks laadukkaimmista merkeistä. suosittelen <3 !

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Niin, tykkäsin kyllä paljon tuosta Rebekan pöllöpaidasta :)

   Vastaa
 17. Outi 14.9.2011

  Hyviä kokemuksia täälläkin ME & I:n vaatteista. Tänä vuonna päässyt kaksi kertaa kutsuille =)

  Nytkin piti tilata itselle kahdet aivan ihanat housut! Oli virhe sovittaa niitä, ne oli niiiiiin mukavat ;D

  Tasapuolisuuden nimissä Nellille piti tilata suloinen pupupaita ja siihen sopivat housut ;D

  Vastaa
 18. Linda 14.9.2011

  Makee uusi banneri sulla!

  Vastaa
 19. tilda 14.9.2011

  Awws tuo viimeinen kuva!

  Ja nauroin muuten makoisasti tuolle sun ekalle kommentille. :—-DD Loistava!

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Ai se mitä vastasin meidän äidille? :) Mun vanhempien pitäisi todellakin kuntoilla enemmän, ihan terveydellisistä syistäkin, joten koitan kovasti aina muistutella asiasta!

   Vastaa
 20. Emmye 14.9.2011

  Ihana paita!

  Meidän neidin tämän hetken suosikki ja ollut jo vähän aikaa on juurikin mekko/tunika sekä legginssit/trikoot. Eipä paljoa muuta halua päälleen. Ja myös niitä ”farkkuleggareita” löytyy ja kovasti on tykätty.

  Mä olen ollut ME & I:n vaatekutsuilla. Tosin silloin kävi siten, että äiti osti vaatteita itselleen eikä tyttärelle. =)) Löytyy myös tosi kivoja aikuisten vaatteita.

  Vastaa
 21. kaljuvalju 14.9.2011

  Dear Maj,

  Mulla on kysymys johon toivoisin kovasti sulta vastausta.

  Mä sairastuin nyt pari kuukautta sitten sellaiseen tautiin että hiukset lähtee läiskittäin päästä ja muutkin karvat vähenee… Surukseni myös ripset hupenevat huimaa vauhtia. Nyt vähän askarruttaa että mitä sitten teen kun kaikki ovat lähteneet, päähän saa helposti peruukin mutta pelkään että silmäni tulevat näyttämään vähän valjuilta jos ei ole edes ripsiä enää. Mulla on siniharmaat silmät ja nyt tuli mieleen PIILARIT! Olen aina katsellut että ihmiset joilla on todella rukseat silmät niin heillä ei yleensä näytä olevan paljoa meikkiä mutta silti he eivät näytä niin ”valjuilta!”.

  Miten sä koet tämän jutun siis koetko että silloin kun sinulla on ruskeet piilarit niin et tarvitse niin paljon meikkiä?

  Olet ainoa henkilö jonka tiedän käyttävän rukseita piilareita tällä hetkellä!

  Kiitos ihan sikana jos viitsit vastata! :)

  Ja vielä kerran onnea raskaudesta ! :) <3

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Mä en kyllä koe asiaa ihan niin, vaan meikkaan aikalailla yhtä vahvasti, oli minulla sitten pillarit tai ei. Kyllähän siniset silmät toki aina ovat vähän hailakammat, mitä ruskeat, joten testaa ihmeessä :) Tiedänmuutamia ihmisiä, jotka ajattelevat juurikin niin, että ruskeat piilarit ns. riittävät silmämeikiksi :) Kaikkea hyvää ja voimia sinulle <3

   Vastaa
 22. Anttis 14.9.2011

  Itse juuri suunnittelen ensimmäisiä me&i kutsuja. Vaatteet vaikuttavat kivoilta ja olen kuullut niistä kehuja.

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   susta tulee siis kutsujen ”emäntä”! Kato mäkin alan jo vähän oppia :) Kivoja kutsuja!

   Vastaa
 23. Piina 14.9.2011

  Kaikki ei varmaan tajua, että kyseiset farkkuleggarit on ihan trikooleggarit.. Mäkin meidän ”tuoreimmalla” vauvalla pidin ekalla neuvolakäynnillä Lindexin ”farkku”leggareita ja terkka ihasteli (?) neidon farkkuja, piti siihen tarkentaa vaan että ihan trikoopögät ovat :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Niin, ehkä tosiaan kaikki eivät hoksaa sitä :)

   Vastaa
 24. Lotta 14.9.2011

  Itse olen menossa syyskuun lopulla ekoille me&i-kutsuille. Katoin netistä mallistoa niin kyllä sieltä on pakko pojalle jotain tilata. :) Ja oon ymmärtänyt, että ovat hyvälaatuisia.

  Mä oon kanssa jotenkin missannut kaikki kutsut, kerran ollut tupperikutsuilla. :D

  Vaatteita tulee ostettua lindexiltä, henkkamaukalta, kirppikseltä ja välillä tekee löytöjä marketista.

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Kiva kuulla, kerros sitten meillekin, että mitä tuli ostettua? :)

   Vastaa
 25. Milky 15.9.2011

  Ihana uusi banneri sinulla! <3 ja huippu tuo viimeinen kuva! Olen vakkkari lukijasi jo vanhan blogisi ajoilta. Blogisi on ollut aina ehdottomasti paras koko blogimaailmasta! :) Olen vain niin laiska ja kiireinen ollut kommentoimaan. Olet ihana,aito itsesi ja sinulla on mielettömän kaunis perhe ja koti <3 Hyvää odotusaikaa,toivottavasti voit paremmin keski-ja loppuraskauden! Blogissani on sinulle jotakin!

  Vastaa
 26. Lasse 15.9.2011

  Taisin nähdä sut töissä tänään? :) En sen tarkemmin katsonut :)

  Vastaa
 27. Jaana 15.9.2011

  Kannattaa pitää me&i kutsut. Itse tykkään suunnitella ne ”huolella” eli mulla on aina jokin teema vuodenajan mukaan tarjoiluissa ja kattauksessa. Joskus kutsut ovat vain äideille (kiva kahvitella rauhassa naisten kesken, hiukan omaa aikaa) ja joskus myös lapset pääsee mukaan (jolloin isommat voivat valita itselleen jonkun mieluisan vaatteen, sitä on sitten kiva lapsen odotella että milloin saa hakea oman paidan postista) kutsuille.

  Maj, olisi kiva lukea sun kutsuista postaus :) !

  Vastaa
  • Maj 16.9.2011

   Mä en ole järkkäämässä kutsuja, huh, just selviän kaikesta pakollisesta, mutta voisin kyllä tulla vieraaksi, jos joku ystävistäni innostuu emännän roolista :D

   Vastaa
 28. Iiduska 15.9.2011

  Laitoin s-postia, toiv vastaat pian :)

  Vastaa
 29. Nelli 15.9.2011

  En ole päässyt vähään aikaan koneelle kun olen juossut kodin ja töiden väliä ja siinä on samassa jääny myös blogien lukemiset vähälle. Selailin kirjoituksia si taaksepäin ja mitä löysinkään.. VAUVAUUTISET! Paljon onnea koko perheelle!!!!!

  Vastaa
  • Maj 16.9.2011

   Kiitos paljon, Nelli :)

   Vastaa
 30. Heinis 16.9.2011

  Äärettömän paljon onnea odotukseen! <3 Luin ihanan uutisenne vasta nyt :)) TODELLA todella ihanaa! Näihin uutisiin ei vaan koskaan voi kyllästyä…

  Vastaa
  • Maj 16.9.2011

   Kiitokset :))

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *