Kävin aamulla Töppösen kanssa tunnin lenkillä, kierreltiin metsässä ja haisteltiin syksyn tuoksua. Pitkästä aikaa saatoin nauttia olostani, huomasin kuinka kaunis luonto onkaan, näin sienet, muurahaisenpesän, värikkäät lehdet ja joutsenet… taidan laittaa itselleni tavoitteen, että kierrän tuon samaisen lenkin 3-4 kertaa viikossa. Ajattelin myös, josko juttelisin vähän PT:n kanssa raskausajan liikunnasta, ihan teitäkin ajatellen. Illalla juoksin mummulaan ja pyöräilin kaatosateessa takaisin, pidin siitäkin <3

 

Suihkuun ja villasukat jalkaan!

 

Kuulokkeet toimivat vielä, jes! Vaikka se ei ehkä kuvista näy, mutta musta olis voinut vääntää vettä!

 

Tuo miesten XS-kokoinen lenkkitakki mahtuu ihan varmasti niin kauan, kun tarpeen on!

 

Meillehän ei voi kukaan tulla kylään, ilman että tämä vastaanottokomitea ei tulisi häärimään jalkoihin…

 

”Äitiii, pois, pois!”

 

Miika laitteli myrskylyhtyyn liekin ja ajattelin mennä juomaan kaakaota, tämä on paras maanantai pitkään aikaan! Ja voitteko kuvitella, että a) mulla on huomenna vapaapäivä ja b) meen 3 tunniksi rentoutumaan jalka- ja käsihoitoihin, täydellistä!

 

Kai muistitte katsoa ”Huippiksen”?

 

-Maj

0 Comments

 1. Riikka 12.9.2011

  Onnea kovasti tulevasta perheenlisäyksestä ja tsemppiä raskausaikaan! :)

  Vastaa
 2. Ansku 12.9.2011

  Ihanaa olisi kuulla raskausajan liikunnasta. Itsellä myös masun asukki ja nyt ihan pihalla mitä uskaltaa tehdä. 4. raskaus :D joo mutta kipinä liikuntaan tuli vasta viime talvena ja nyt jo ahdistaa kun ei entiseen tapaan ole jaksanut. Veikkaisin että mennään aika samoilla viikoillakin (nyt rv15). Raskauden ajan liikunnasta löytyy hyvin vähän oikeeta tietoa loppupeleissä. Ja neuvolankin vastaus jatkat vaan samoissa jumpissa kun jätät hypyt pois… Joo ei siellä muita ”elefantteja” ole näkyvissä. Missä ne kaikki on? :) Onnea odotukseen!

  Vastaa
 3. Sapsu 12.9.2011

  Ihanan energinen kirjoitus tälläisen pimeän keskelle! Mä tykkään myös lenkkeillä syksyllä, ilma on raikas ja on kiva katsella, kuinka luontu on muuttunut kesän jäljiltä! Itse ainakin raskausaikana huomasin, kuinka ulkona olo ja reippailu piristää mieltä kummasti!

  Meillä opittiin pari päivää sitten kävelemään täällä ja nyt kun tulee kotiin, vastaan tepastelee huojuen yksi pieni vaippapöksy <3

  Vastaa
 4. Laku 12.9.2011

  Oot ollut tänään kyllä huippureipas! Iso peukku! :)

  Itse olen raskausaikana lähinnä tehnyt kävelylenkkejä (toki välillä pitkiäkin) ja käynyt salilla tekemässä ”kuntopiirin” tyyppistä ohjelmaa kevyillä painoilla. Juokseminen on jotenkin melko alusta lähtien tuntunut hieman ilkeältä. Omalla kohdalla ensimmäisellä kolmenneksella pahaolo pysyi poissa syömällä koko ajan jotain vähän. Jatkuvan syömisen kyllä huomaakin, kun nyt rv:lla 17 mennessä painoa on tullut lisää se viitisen kiloa. Olisi kiva kuulla mitä vinkkejä PT:si antaa raskausajan liikuntaan!! Saisin ehkä itsekin poimittua jotain uutta omaan liikuntavalikoimaani. :)

  Lisäksi minua kiinnostaisi suhtautumisesi esim. hiusten värjäämiseen sekä muuhun kauneudenhoitoon raskauden aikana. Itselläni kyseessä ensimmäinen raskaus, joten ehkä joidenkin asioiden suhteen olen hieman liiankin varovainen. Loppuviikoksi minulla on varattuna kosmetologiaika ja pohdinkin, että oletko sinä hemmotteluhoidoissa maininnut olevasi raskaana, jotta osaavat ottaa sen esim. tuotevalinnoissa huomioon.

  Vastaa
  • Maj 12.9.2011

   Ehdottomasti kannattaa kertoa kosmetologille raskaudesta, itseasiassa sitä usein kysytäänkin :) Tiettyjä hoitoja/tuotteita ei suositella tehdä raskaanaolevalle :) Hei oikeesti mikä jo 5 kiloa, mulle on tullut jo enemmän :)

   Vastaa
 5. Rillirousku 12.9.2011

  Hienoa, että elämä alkaa taas maistua! Niin sen pitääkin. :)

  Vastaa
 6. Kati 12.9.2011

  ONNEA! Mikä upea uutinen! Odotan innolla tulevia postauksia!!!

  Vastaa
 7. jensba 12.9.2011

  Heippa Maj!

  Tota edellistä postausta ihan vaan sen verran kommentoisin, että joo, se toisen vauvan odottaminen oli .. hmm ehkä vähän ”raskasta” Siis tosiaan kaikinpuolin se että et ehdi levätä koska sulla on jo muksu jota pitää hoitaa, ja toiseksi, NE FIILIKSET JA TUNTEET…..

  Mä ainakin itkin usein kun katselin mun ekaa lastani (joka siis oli vasta puolen vuoden kun sain tietää odottavani toista) ”miten mä voin pettää sut näin, kyllä mä rakastan suakin, miten helvetti mä pärjään”, ja jotenkin tuli tosi huono omatunto siitä raskaudesta kun toinen oli vasta niin pieni.. saattaa kuullostaa hassulta mutta olin välillä aivan hajalla.

  Parasta kumminkin toisen lapsen saamisessa oli se, että rakkaus ei jakaantunutkaan kahden lapsen kesken, vaan sitä uutta rakkautta tuli eti hurjasti lisää :)

  Paljon onnea vielä, ja muista (yritä :D) levätä :)

  Vastaa
 8. Oi ihania uutisia taalla!!! Onnea.

  Ma niin tiedan ton olon. Ne jotka sita eivat ole kokeneet ovat paasseet helpolla.

  Keskiraskaus mulla sujui nyt 3. kerralla ok. Mutta nyt on tullut nama loppuajanvaivat kuten sokeriongelmat, iso maha jne.

  Mutta olipas kiva kuulla vauvauutisia silta suunnalta:) Milloin laskettuaika? Meilla 12.12;) Jaan seurailemaan. Ja tsemppia!!!

  Vastaa
 9. H 13.9.2011

  No en muistanut kattoa! Kiitos kun muistutit! Ruutu.fi—–> :D

  Vastaa
 10. Sanna 13.9.2011

  Voi Maj, mulle tulle kyllä aina niin hyvä mieli ku luen sun blogia! :) Ihanaa että siellä on lähteny viikko hyvin käyntiin! Ja paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä <3 kiljahdin ääneen, kun luin raskausuutisistani :D Poikaystävä ihmettele että mitä mä nyt kiljun siinä :D

  Vastaa
 11. Sanna 13.9.2011

  siis raskausuutisistaSI :D

  Vastaa
 12. hennakatarina 13.9.2011

  Näinkin teidän perheen eilen tossa kaupan parkkipaikalla :)

  Olen vähän kade kun en itse ole noin reipas kuin sä!

  Vastaa
 13. Hansu 13.9.2011

  Heips Maj, ja onnea odotukseen! Tekstisi tunnemyllerryksestä kuulosti kuin omalta näppikseltä irronneelta! Meille on tulossa esikoinen helmikuussa ja kaikki on aivan upouutta ja outoa. Kuulisin mielelläni lisää raskausajan liikunnasta; olen itse käynyt sinnikkäästi tanssitunneilla ja jumpissa, mutta lihaskuntoa ylläpitävään liikuntaan kaipaisin vinkkejä, kun bodypumpissa aivan kaikki liikkeet eivät enää tunnu mukavalta.

  Vastaa
 14. inkku 13.9.2011

  Voi, mistä saisin minäki virtaa! terv. kateellinen

  Vastaa
 15. Henna 13.9.2011

  Voi kuinka ihana vastaanottokomitea teillä on. :)

  Odotan innolla muuten raskausaiheisia ja vauvaisia postauksia! :)

  Vastaa
 16. Juoksija 13.9.2011

  Mäkin rakastan lenkkeillä sateessa! Se on ihanaa!

  Vastaa
 17. kalastajanvaimo 13.9.2011

  Samoin, rakastan kanssa sateessa juoksua, joten kuvat näytti ihan kadehdittavan hyviltä ;D

  Paljon tsemppiä, ihanaa kuulla et alkaa helpottaa…. <3 Oon niin kade (myös) sun masusta :))))) Halit

  Vastaa
 18. PUSSAUSKOPPI 13.9.2011

  Loistavia kuvia :) näistä oikein huokuu se upea fiilis mikä sateessa vedetyn juoksulenkin jälkeen on. Mikään ei voita sateessa juoksemista!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *