Heti aamulla herättessäni ajattelin, että tästä päivästä tulee ihana. Minulla oli iltapäivällä ajat 7. taivaasssa kestolakkaukseen/manikyyriin  sekä spa-jalkahoitoon… Aika luksusta, vai mitä?

 

Reippaana lähdössä, vaikka vettä tuli taivaan täydeltä.

 

Ensiksi pääsin Rebekan käsittelyyn ja sain kertaheitolla kätöset kuntoon. Manikyyrissä hoidettiin kynsinauhat, viilattiin kynnet sekä lakattiin gelinium-kestolakalla. Lopuksi kätösiin laitettiin kosteuttava naamio, joka imeytettiin lämmöllä. Niin ja ihan viimeisen silauksen hoidolle antoi käsihieronta… Olen aivan mielettömän laiska itse hoitamaan käsiäni/jalkojani, vaikka olenkin kosmetologi, oltiinkin Rebekan kanssa yhtämieltä siitä, että tähänkin ammattiin osittain pätee sanonta ”suutarin lapsella ei ole kenkiä…”

 

Kun kädet olivat kunnossa, oli jalkojen vuoro…

 

Spa-jalka hoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kynsien hoito, kovettumien poisto, kosteutus. Näiden perusjuttujen lisäksi hoitoon tuli vielä kuorinta sääreen asti, tehokosteuttava jalkanaamio ja verenkiertoa elvyttävä rentoutushieronta koko jalkaterään ja sääreen. Mielestäni jokaisen naisen pitäisi päästä vastaavaan hoitoon ainakin 2 kertaa vuodessa… Jalkahoidon minulle teki Anne, voin kertoa, että hieronnan aikana olin niin rentoutunut, että meinasin nukahtaa… Ajatukseni olivat jo tulevassa etelänlomassa…

 

Hoitoon voi ottaa 5 euron lisämaksusta lakkauksen.

 

Jälkeen-kuva. Pakko myöntää, että en olisi edes kehdannut ottaa ennen-kuvaa, sen verran karmaisevat varpaat minulla oli…

 

Rebekka lakkasi myös varpaankynteni! Ihan pakko vielä sanoa, että en tiedä/tunne ketään Rebekkaa, joka ei olisi suloinen, mukava ja herttainen, hih <3

 

Lähdin hoidosta kepein askelin, enkä oikeastaan edes huomannut, että ulkona satoi vettä… Onko siellä kenelläkään tunnetta, että tarvisi päästä vastaaviin hoitoihin? Voin kyllä lämpimästi suositella kumpaakin, hoidot olivat nimittäin mielestäni ihan joka pennin arvoisia. Varasin itselleni jo uuden ajan kestolakkaukseen, että tulee varmasti mentyä!

 

-Maj

0 Comments

 1. inkku 13.9.2011

  Varpaankyntesi oikeen hehku, nätti lämmin väri. pistänpä itselleni töppöset jalkaan:)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Kiitos, suuntaa sinäkin jalkahoitoon, vaikka ei töppösetkään mikään huono vaihtoehto ole ;)

   Vastaa
 2. Hemu 13.9.2011

  Oi, on ollut varmasti rentouttava päivä :) Mie en ole ikinä käynyt jalka- tai käsihoidoissa, olis kyllä sellasta luksusta että! Pitäisi varmaan joskus sijoittaa sen verran itseensä, että kävis viettämässä hemmottelupäivän. Ompas muuten rentouttavan ja rauhallinen näköinen hoitotila tuolla spassa :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Voi suositella lämpimästi, itsensä huoltamisessa ja hoitamisessa ei kantsi säästää :D

   Vastaa
 3. liisa 13.9.2011

  no voi , tekis mieli älyttömästi tollaiseen! syksyn keskellä tollainen hemmottelupäivä olis oikea piristysruiske.

  http://liisamarian.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Sitä se todellakin oli…

   Vastaa
 4. Hanna 13.9.2011

  Ihana postaus! Kävin itse tänään hierojalla piiitkästä aikaa ja parin viikon päästä käyn kasvohoidossa. lux! ihan parasta ja piristävää tällaiselle kotiäidille :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Ihanaa, nautiskele :))

   Vastaa
 5. Tiunamiuna 14.9.2011

  Kävin viime tiistaina kasvo- ja jalkahoidoissa <3 Erityisesti jalkahoito on jotenkin aivan luxusta! Siinä oikein näkee kuinka hoito on tehonnut. Ehkä se on ne huolitellut kynnet joka sen tekee… ja se hieronta ah ihanaa oli!

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Hieronta on munki mielestä se hoidon paras osa :)

   Vastaa
 6. NannaK 14.9.2011

  Oi tommonen tekisi kyllä niin hyvää! Ehkä pitää tämän syksyn raadannan jälkeen palkita itsensä vastaavalla – juurikin ennen sitä etelänlomaa! :P

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Todellakin palkitset! :)

   Vastaa
 7. Mami 14.9.2011

  Kuinka kauan kestolakkaus kestää? Ihanan rentouttavalta näytti hoitolapäiväsi! Itse käyn välillä hieronnassa, jalkahoidossa ja kasvohoidossa muutaman kerran vuodessa.

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Kestolakkaus kestää sormenkynsissä noin 2-3 viikkoa :)

   Vastaa
 8. Minna 14.9.2011

  Heippu!

  Kuinka pitkään tuo kestolakkaus säilyy?

  Menen ensi syksynä naimisiin ja ottaisin mielelläni jalkojen ja sormenkynsiin kestolakkaukset… :))

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Noin 2-3 viikkoa, en itseasiassa ole edes aivan varma, että tehdäänkö tuolla 7. taivaassa kestolakkauksia varpaankynsiin??

   Vastaa
 9. Laku 14.9.2011

  Oih ihanaa kuulla fiiliksiäsi hoitojen virkistävästä vaikutuksesta!

  Itsellä käsi- ja jalkahoitopaketti edessä perjantaina. Odotan kuin kuuta nousevaa. :) Olen ottanut perjantain vapaaksi töistä niin saan tehtyä päivästä oikein hemmottelupäivän itselleni. Lauantaina ystävän häät, joten samalla tulee tuunattua kynnetkin juhlakuntoon. Ps. mainitsin raskaudesta ajanvarauksen yhteydessä (kuten kehoitit). Lupasivat ottaa huomioon ja totesivat, että pieni hemmottelu onkin paikallaan. ;)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Ehkäpä saat vähän extrahemmottelua ;)

   Vastaa
 10. Jossu 14.9.2011

  Ihanaa. Olin itse samantyyppisessä jalkahoidossa vähän ennen synnytytstä. Se oli ihan mahtavaa, varsinkin kun loppuraskaudesta jalkojen hotaminen oli hieman hankalaa ison masun kanssa. Toi käsihoito kiinnostaisi kovasti. Kuten tossa edelläkin jo kysyttiin, niin minua kiinnostaisi kauanko tuo kestolakkaus kestää?

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Vastasinkin jo, että 2-3 viikkoa :)

   Vastaa
 11. Jatta 14.9.2011

  Ah, tuollaiseen hoitoon kun taas pääsisi <3 Lievittäisi kyllä aivan mainiosti tätä viimeaikaista stressiä :)

  Vastaa
  • Maj 14.9.2011

   Varaappa aika sit vaan :)

   Vastaa
 12. Anne 16.9.2011

  Oih! MItä ihanaa luksusta!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *