H&M tukee syksyllä UNICEFia erityisellä All for Children -lastenvaatemallistolla. 25 % malliston myynnistä lahjoitetaan lyhentämättömänä nimikkohankkeeseen, jolla parannetaan köyhissä yhteisöissä elävien lasten oikeuksia koulutukseen ja turvalliseen elämään. Kyseessä on viisi vuotinen projekti, jota H&M on tukenut 40 miljoonalla ruotsin kruunulla.

Vaatteet  tulevat myyntiin 160 myymälään ympäri maailman sekä hm.comiin 29.9.2011. Suomessa mallisto saapuu H&M Kids -myymälään Helsingin Aleksanterinkadulle sekä kauppakeskus Jumbon myymälään Vantaalle.

All For Children mallisto sisältää leikkisiä ja ajattomia vaatteita, joista pitävät niin lapset, kuin vanhemmatkin.

Mallisto on tehty monikäyttöiseksi ja vaatteita on helppo yhdistellä.

 

All For Children -muistipeli 4,95 e

 

Sain postissa muutaman malliston vaatteen ihasteltavaksi ja aion itse varmasti tilata vielä muutaman lisääkin. Tytöille tarjolla on mekkoja, hameita ja neuletakkeja, joissa on kukkaprinttejä, rusettikoristeita ja raitasomisteita. Väreinä vaatteissa ovat nude, ruskea ja koralli.

Lisää infoa paidoista täältä!

 

Nämä ovat ainakin omalla ostoslistallani….

 

Olen pitänyt aina H&M:n lastenvaatteita kauniina  ja edullisena! Mielestäni useimmissa H&M:n lastenvaatteissa on hyvä hinta/laatu-suhde, sillä kallis hintalappu ei aina välttämättä tarkoita, että vaate on laadukas ja kestävä. All For Children-malliston myötä pystyn shoppailemaan kivoja juttuja Rebekalle entistä paremmalla mielellä <3

-Maj

0 Comments

 1. Mipa 4.10.2011

  ”ja aion itse varmasti tilata vielä muutaman”

  jäin miettii silleen ”no mitä hittoo, senkus tilaat, kyllä siihen epävarmemmatki varmaan pystyy??!”

  Itse_varmasti. Lukutaito.

  Vastaa
  • lalaland 10.10.2011

   Maj varmaankin tarkoitti asian vähän tähän malliin: ”Itse aion varmasti tilata vielä muutaman”.

   Niin että missäs Mipa se sinun _lukutaitosi_ on …. :)

   Vastaa
   • hmm 11.10.2011

    Niinhän se Mipa siinä lopussa juurikin sanoo… Eli siis ”Itse_varmasti. Lukutaito.” on ironiaa itseään kohtaan. :)

    Vastaa
    • Mipa 12.10.2011

     Eipä käynyt mielessäkään että tuon minunkin kirjoituksen vois vielä ymmärtää väärin :D

     Ymmärsin kyllä mitä Maj tarkoitti, kun olin lukivirheestäni päässyt…

     Vastaa
 2. Mickey 4.10.2011

  Mäkin tykkään h&m:n lastenvaatteista – ainakin todella hyvät kokemukset ovat vauvanvaatteista!! Ja valikoima on monipuolinen. Edullisiakin vielä, mikä on se IN-juttu, koska lapset ja vauvat kasvaa ihan hullua tahtia, ja koko ajan saa olla ostamassa isompaa ja isompaa!

  Vastaa
 3. Heidi 4.10.2011

  Aivan ihana tuo liivi (:

  Vastaa
 4. coco 4.10.2011

  Tietkö, just toi karvaliivi. On meillä. :)

  Vastaa
 5. --Pia-- 4.10.2011

  H&M.n lastenvaatteista olen huomannut sen ominaisuuden, että kaikista maailman lastenvaatteista nämä ovat juuri niitä, jotka (edullisuudestaan huolimatta) kestävät kulutusta todella hyvin ja mikä tärkeintä -eivät mene kuivausrummussa yhtään miksikään :D

  Toivottavasti näissä uuden malliston vaatteissa mitoitukset olisivat kohdillaan… nykyisin tehdään lastenvaatteistakin liian ihonmyötäisiä :/ Ja värejä kaipailisin… Kovin ovat hailakoita lastenvaatteissa nuo nudet ja beiget.

  Vastaa
 6. Kati 4.10.2011

  Tähän mallistoon kuuluu myös muita kivoja juttuja, esim. hauskat kissaballerinat jotka ostin omalle tytölleni: http://husnummernio.blogspot.com/2011/10/redo-for-barnkalas.html

  Vastaa
 7. Outi 4.10.2011

  Hei Maj!

  Tyttärelläsi on maitoallergia… Olisiko sinulla suositella Tampereelta ravintoloita, kahviloita ym, joista saisi maidottomia herkkuja? Miten elämänne allergian kanssa on sujunut? Teetkö itse paljon ruokia? Mitä valmisruokia, herkkuja ym voitte syödä? Meillä allergiataival alussa…kai tähän tottuu:) T: Iso ja pieni

  Vastaa
 8. esfgesdfv 4.10.2011

  On kyllä nättejä. Tykkään etenkin noista kengistä.

  Itse tosin suosin lastenvaatteissa kirpparikamaa. Ei sen takia, että ne olisivat halvempia, vaan koska ne on pesty monta kertaa, niin niistä ei irtoa kemikaaleja lapsen iholle. Mitä vähemmän myrkkyjä, sen parempi…

  Vastaa
 9. laura 4.10.2011

  Meinaatko, että esim. Bangladeshissa valmistetut Hennesin vaatteet ovat eettisesti tuotettuja? Meinaan vaan, että se H&M vois suunnata ne rahat sinne omille työntekilöille, ennen kun lähtevät muualle lahjoittamaan. Tämä ei ole tarkoitettu hyökkäykseksi. Olet ihana bloggari, just miun tyylinen!

  Vastaa
 10. Mursu 5.10.2011

  Toi 25 pinnaa on kyllä tosi paljon, hienoa!!

  Onko toi päivämäärä (lähinnä kuukausi) ihan oikein? Onko nää siis jo kaupoissa?

  Vastaa
 11. mia 5.10.2011

  Kivan näköisiä vaatteita. Mä olen kanssa ollut tyytyväinen H&M:n lastenvaatteisiin, hinta-laatusuhde on mainio. Ja vaatteet kelpaavat ulkonäkönsä puolesta kaikille muksuille (ikähaarukka 2-13v) :D

  Vastaa
 12. kalamuija 5.10.2011

  Ihania vaatteita ja hyvaa asiaa tuetaan talla kampanjalla! Pitaapa tutustua tarkemmin. Missa olette reissussa?

  Vastaa
 13. Nella 6.10.2011

  Moikka :) hyvä idea kummipojalle tarkastaa noita vaatteita:) kiitos blogistasi, piristävä ja iloinen blogi sulla :) itse olen tällä hetkellä Turkissa tai ollut jo puolisen vuotta ja uuden blogin aloittaminen ipadilla on hiukan hankalaa, mutta katsotaa nyt mitä tulee :) toivottavasti on hyvä reissu teillä !

  Vastaa
 14. Oili 6.10.2011

  http://www.iltalehti.fi/perhe/2011100614526390_pr.shtml huomasin että teillä on tuo: http://magicpoks.indiedays.com/2011/09/24/arkisia-ajatuksia-onnesta/ , kai tekin otatte sen pois käytöstä??

  Vastaa
 15. Noora 7.10.2011

  http://www.iltalehti.fi/perhe/2011100614526390_pr.shtml

  eikö jossain kuvassa näkynyt tällainen? :/ varovasti siellä :)

  Vastaa
 16. Ripsu 7.10.2011

  Hei, oliko teillä juuri tämä kyseinen teltta, vai jokin muu… muistan vaan postauksen jossa miehesi luki tyttäresi kanssa ”teltassa! kirjaa-kuvan :), http://www.ikea.com/ms/fi_FI/about_ikea/newsroom/product_recalls/

  Vastaa
 17. Kikka 8.10.2011

  Ostin just ton neuletakin ja paidan kummitytölle :) Eks toi oo muistipeli? Ostin sekin. Ihania!

  Vastaa
 18. Mimmu 11.10.2011

  Mä oo jo ihan huolissani, onko kaikki hyvin kun täällä hiljaisuus?

  Vastaa
 19. Päivi 12.10.2011

  MIMMU; Maj kertoo edellisessä postauksessaan että ovat lähdössä lomailemaan….

  Toivon mukaan on mukava loma

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *