Meillä oli oikein onnistunut ilta Vilassa! Kiitos siitä kuuluu tietysti teille fiksuille, kauniille ja ennen kaikkea mukaville naisille unohtamatta Vilan ihanaa henkilökuntaa :) Huomenna sitten lisää kuvia ja juttua meidän tyttöjen illasta!

 

Ylävitoset vielä lukijalleni ja tapahtuman varsinaiselle järjestäjälle Anjalle!

 

 

Hyvää yötä!

 

-Maj

 

0 Comments

 1. Rosa 15.10.2011

  Kiitos itsellesi ja kaikille mukana olleille :)

  Hauskaa oli!

  Vastaa
 2. ww 15.10.2011

  Apua! Sattuuko toi Anja oleen opettaja tai opiskeleeko opettajaksi?

  Vastaa
 3. Nomuthei! 15.10.2011

  Olisit sitten kuvannut niitä kauniita osallistujia. Ikään kuin todisteeksi. Luvan olisit varmasti saanut, koska noissa tapahtumissa on yleensä niitä julkisuushakuisia ihmisiä.

  Vastaa
  • Maj 15.10.2011

   No kukas mutrunaama se siellä kirjoittelee! Kyllähän minä kuvasinkin, olisit vaan hetken malttanut tai lukenut tekstini, niin olisit sen jo tiennytkin ;) ps. Voi kunpa oisit saanut olla muuu-kaaan-aa :D

   Vastaa
 4. kaisa 15.10.2011

  Siis anteeks mutta mun on PAKKO kommentoida tähän Tampereen Vila-asiaan. Mielestäni (ja HYVIN monen muunkin) varsinkin Tampereen Vilan myyjät ovat vaan .todella. rasittavia. Rauhassa ei voi katsella mitään kun heti hyökätään kimppuun kysymyksin; ”mitäs teillä tytöt on mielessä?” tai ” meillä ois JUST teille sopivat biletopit tiedossa” tai ”siis tää on nyt tämän syksyn suurinta muotia tää tällänen”. Tai muuta yhtä rasittavaa. Ja tämä kaikki 5 sekunnin sisällä siitä, kun olet kävellyt sisään.

  Ymmärrän että myyjän tehtävänä on saada lisämyyntiä ja lisämyyntiä ja vielä kerran lisämyyntiä mutta joku raja tuputtamisella ja myynnillä tulee olla. Enemmän olen nähnyt Vilassa käydessäni asiakkaiden vaivautuneita ilmeitä kun aitoa innostusta myyjän ehdotuksia ja ylipirteyttä kohtaan. Valitettavasti. Hyvä palvelu ja palvelualttius ja tuputtaminen ja ahdistelu ovat kaksi aivan eri asiaa. Myyntikoulutusten tavoitteena tuntuu olevan rakentaa Vilan myyjistä ”supermyyjiä jotka myyvät vaikka mummonsa” mutta todellinen hyvä myyjä osaa lukea ihmisiä ja nähdä, kuka todella tarvitsee apua ja haluaa myyjän jakamattoman huomion shoppailureissullaan. Mutta on myös meitä, jotka tietävät tasan tarkkaan mitä haluavat, mistä pitävät ja tietävät nähtäävästi sesonkien trendit ja ”muodit” jopa paremmin nähtävästi kuin itse myyjät. Itse olen työni kautta muodin kanssa OIKEASTI tekemisissä ja mikään ei ole rasittavampaa kuin ylipirteä innokas myyjä joka tulee selittämään minulle (Vilan) A/W 2011 kuumimmat trendit. Niin, minä tiesin ne jo kaksi vuotta sitten. Tuputus vaan saa meidät kääntymään ovelta pois. Tottakai suurin osa asiakaskunnasta ei ajattele kuten minä, mutta jotain ihmistuntemusta tulisi kyseisen liikkeen myyjien harjoittaa ja opetella.

  Kommenttini on negatiivissävytteinen mutta minun oli pakko saada kertoa oma näkemykseni.

  Vastaa
  • Maj 15.10.2011

   Kaikkiahan ei voi miellyttää tietenkään. Koita ensi kerralla vastaavassa tilanteessa kohteliaasti ilmoittaa, että et halua apua, sillä tiedät mitä haet :)

   Vastaa
   • kaisa 16.10.2011

    Voi, olen yrittänyt. NIIN monta kertaa. Mutta, lopetetaan tämä spekulointi, tulee vaan huonot vibat kaikille:)

    Vastaa
 5. susku 15.10.2011

  Kiitos mukavasta illasta!

  Vastaa
 6. Aniliini 15.10.2011

  Iso kiitos vielä minunkin puolesta sinulle upea Maj, sekä ihanalle Anjalle ja kaikille tytöille! Toivottavasti saadaan joskus tyttöjen ilta vol.2 :)

  Ja kyllä täällä taas heti jotkut ovat päässeet vauhtiin… ”Luvan olisit varmasti saanut, koska noissa tapahtumissa on yleensä niitä julkisuushakuisia ihmisiä.” Öö tai sitten tyypit halusi nimenomaan tavata Majn? Mulle oli ainakin se ja sama, oliko tuolla illassa kameraa mukana vai ei, tärkeintä oli itse illan tarkoitus. Mä en ainakaan usko, että kukaan tosta porukasta oli paikalla saadakseen mahdollisesti naamansa tänne blogiin??! Huhheijaa.

  Vastaa
 7. malf 15.10.2011

  Joo tampereen vilan asiakaspalvelu on kyllä aika hanurista. Pitää jopa melkein tökerösti ja töykeästi vastata myyjille, jotta niistä pääsee eroon. Tuntuu myös, että tämä ”ongelma” on ainoastaan tampereen Vilassa. Mistä lie johtuu.

  Mutta joo itse tapahtumasta olisi ollut kiva nähdä enemmänkin kuvia :)

  Vastaa
  • Maj 15.10.2011

   Höpöhöpö, Tampereella on parasta palvelua!

   Vastaa
 8. Marian 15.10.2011

  Musta on taas ihanaa mennä näin porilaisena tampereen Vilaan, ja yleensäkin tampereelle kauppoihin, koska siellä oikeasti saa palvelua. Ainahan voi sanoa ”Kiitos, en tarvitse apua.”

  Vastaa
 9. Maija 15.10.2011

  Kiitos järjestäjille ja Majlle mukavasta illasta, oli oikein kivaa!! Ja höpönhöpöt kaikille negatiivisille kirjoituksille :) Meillä oli mukavaa ja mieluisia ostoksiakin löytyi. Harmi kun en itse pystynyt enää seuraavaan paikkaan jatkamaan, aikainen aamuherätys ja työt verottivat osansa.

  Tack!! :)

  Vastaa
 10. Esteri 15.10.2011

  Kiitoksia kivasta illasta! :)

  Vastaa
 11. Lotta 15.10.2011

  Olipa mukava kuulla, että teillä oli hauska ilta! Olisin kovasti halunnut mukaan, mutta huomasin sen postauksen liian myöhään – ehkä ensi kerralla sitten :)

  Vastaa
 12. Kirsi 15.10.2011

  Kiitos ihanasta illasta Majlle ja tietysti muillekin mukana olleille. Hauskaa oli ja oli tosi kiva tavata teitä:) Toivottavasti tosiaan joskus vaikka saataisiin uusintakin…

  Ja Vilan porukka oli tosi mukavaa ja palvelu hyvää! Tulen varmasti teille uudelleenkin, kunhan Tamperelaistun:)

  Vastaa
 13. Riikka 15.10.2011

  Kiitos Ihanainen mukavasta illasta! :)

  Vastaa
 14. Pauliina 15.10.2011

  Kiitos illasta :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *