Meillä on ollut vaihteeksi herkuttelu-maanantai, olen vapaalla. Sain juuri siivottua keittiöstä ruokailun jäljet ja nyt vaan oleskellaan koko porukalla. Kiitos muuten teille koko perheen kivoista ruokavinkeistä, lisääkin saa laitella ;)

 

Miikan setti!

 

 

Ilta jatkuu palloleikkejen merkeissä, ”minu” pikkuinen pallo ja ”sinu” isompi pallo. Voi näkisittäpä nuo kaksi raidallista menijää :”D välillä oikeasti meinaan tikahtua nauruun, kun katselen niiden touhuja. Nyt helähti siihen malliin, että pallo osui jonnekin, moikkkaaa….!

 

Rempseää viikkoa kaikille,

Maj ja pikku-mimmit

0 Comments

 1. Minävain 24.10.2011

  Aloin vasta nyt seurailemaan blogiasi, ja kysyisinkin kuka tuo vanhempi tyttö on? :)

  Vastaa
  • Maj 24.10.2011

   Viivi on Miikan tytär :)

   Vastaa
 2. Leena 25.10.2011

  moikka!

  kyselinkin jo aiemmassa postauksessa,

  sattuisitko muistamaan tuon vilan tunikan nimeä, joka tuolla tyttöjen ilta -postuksessakin vilahtaa.

  siis tuo hiekan värinen tuon nahkatakin kanssa:) olisi hakusessa ja tosi kiva jos löytyisi ton nimi että pääsisi vaikka netistä tilailemaan!

  Vastaa
  • Maj 25.10.2011

   Koitan etsiä sen huomenna…?

   Vastaa
 3. Mirella 25.10.2011

  Voi vitsi kuinka suloisen näköstä kun samanlaiset vaatetukset pikkusilla :) Hui, mä oon aina luullu että Viivi on sun sisko :) Jos saan udella, asuuko Viivi teidän kanssa?

  Vastaa
  • Maj 25.10.2011

   Haha, ois meidän äiskä aika viime hetkillä iltatähden pyöräyttänyt, jos Viivi olis mun sisko :D Viivi asuu äitinsä ja isäpuolensa luona, mutta on hän tietysti meilläkin yötä välillä :)

   Vastaa
 4. Tiina 25.10.2011

  Nam, tortilloja. Niitä tulikin tehtyä toissa viikonloppuna ja taisin ehdottaakin niitä teille silloin kun kyselit vinkkejä :)

  Yksi kiva juttu on lämpimät leivät. Toki kovin samantyylisiä kuin pizza mutta niihinkin saa kukin valita omat täytteensä.

  Mä tässä mietin että uskaltaisinko ehdottaa että laittaisit tänne vanhasta blogistasi sen pizzantekopostauksen… Kun se on suunnilleen ainoa postaus minkä sieltä muistan ja sopisi tähän ruokateemaan.

  Vastaa
  • Maj 25.10.2011

   Voin toki laittaa, kunhan saan kaivettua sen sieltä jostain :)

   Vastaa
 5. arja 25.10.2011

  Hei :) ajattelin kysästä kuulumisiasi. Miten sinun raskautesi on sujunut? Milloinsinulla on laskettuaika? olisi mukavaa itsekin tehä toinen lapsi..mutta on tuo minun pallero vielä niin pieni vielä, ettei kehtaa :D

  Teillä oli muuten mukavan näkönen reissu sielä etelässä!! Oli vissiin aika lapsystävällinen paikka? :)

  Vastaa
  • Maj 25.10.2011

   Ihan hyvin sujuu, kun tuo alkuraskauden pahoinvointi ja väsymys on mennyt enimmäkseen ohi :) LA aika on helmi-maaliskuussa… Joten siihen on vielä aikaa. Meillä oli oikein kiva reissu ja paikka oli todella lapsiystävällinen, voin suositella :))

   Vastaa
 6. pipa 25.10.2011

  Sun blogis on ehdottomasti mun suosikkiblogini. :) Oot niin mukavan oloinen nuori nainen, ja sun perhekin on vallan ihana. Odotan aina innolla uusia postauksia, koska kirjoitat aina niin mukavista aiheista. Blogistasi välittyy aito tunnelma, etkä yritä esittää mitään täydellistä virheetöntä ihmistä. Välillä on huonoja päiviä ja välillä väsyttää, eikä sitä tarvi hävetä yhtään. Meille on tulossa vauva lähiaikoina, ja myös siksi tästä blogistasi tykkään. Vaikka minusta tulee äiti ja haluan olla paras mahdollinen äiti omalle lapselleni, haluan myös viettää aikaa ystävieni kanssa, pitää parissuhteen kunnossa, pukeutua nätisti jne. Ei kaikesta tarvitse luopua vaikka lapsi tuleekin. Tätä blogia on ihana lukea, koska tämä sisältää muutakin kuin vauvajuttuja. Vauvoista tykkään, mutta en jaksa lukea blogeja, jossa selostetaan kaikki kakka-ja pissajutut. Monet tuttuni ovat vauvan syntyessä muuttaneet pääkaupunkiseudulta maalle ja unohtaneet ystävänsä ja elävät vain ja ainoastaan perhe-elämää. Jokainen tyylillään, mutta minä haluan toimia toisin kuin he, ja saan siitä jonkun verran kritiikkiä. Minusta voin asua kerrostalossa helsingissä ja nähdä välillä kavereitakin vaikka minulla lapsi olisikin. :)

  Vastaa
 7. Nede 26.10.2011

  Nam! Tortillat on aina niiiiin hyviä! Söpöläiset lapset, kivan näköistä kun on molemmilla samanlaiset puvut :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *