Me pääsimme MouMoun ja Focus On Fashion-blogista tutun Sallan kanssa tutustumaan tämän syksyn ihanaan juhlamuotiin Indiedays Fashion Tv kuvauksien tiimoilta. Saimme sovitella vaatteita ja testailla erilaisia asusteita niiden kanssa.

 

Tällä kertaa minä juonsin jaksot ja tytöt olivat vierailevia tähtiä :) Lisäksi jaksossa vierailee stylisti Sofia Oksanen, joka vaatetti meidät, kertoili syksyn juhlamuodista sekä antoi huippuja vinkkejä myös asustamisen suhteen.

 

Kamera käy, nyt skarppina :D

 

Sofia valitsi minulle Selectedin mallistosta punaisen mekon, johon ihastuin tosi paljon. Mekko on tosi monikäyttöinen, sen voi pukea eri tavoilla ja mikä tärkeintä se on aivan ihana päällä! Haluan tuon mekon ehdottomasti itsellenikin :)

 

Kultaiset asusteet toimivat loistavasti punaisen kanssa.

 

Käykääpäs jälleen tsekkaamassa Fashion Tv:n sivuilta lisää infoa sekä osallistukaa kilpailuihin!

 

 

 

Showroomilta olisi löytynyt paljon muutakin ihanaa… Olisin halunnut napata monia juttuja siltä istumalta omaan vaatekaappiini, mutta se ei ikävä kyllä ollut mahdollista.

 

Iina tsekkailemassa vaaterekkiä…

 

Behind the scenes…

 

Tytöt on aina… tyttöjä? Iina ja Salla stailattuina.

Iinan lookkissa voisi lähteä töihin ja Sallan asu kävisi kavereiden pikkujouluihin loistavasti.

 

Pikku palaverissa Jennin ja Sofian kanssa!

Keskustellaan selkeästi jostain tosi vakavasta asiasta, ainakin mun ilmeen perusteella :D

 

 

[iframe width=’620′ height=’345′ src=’http://blip.tv/play/hN4ngtmDQwA.html’ frameborder=’0′ scrolling=’no’]

 

Meillä kaikilla oli tosi huippu kuvauspäivä! Olenko ikinä sanonut, että Fashion Tv kuvaustiimimme on ihan varmasti maailman paras. He jaksavat opastaa amatöörejä, eivätkä ikinä hermostu, vaikka sössisin hommat monta kertaa putkeen <3 Telkkariohjelman kuvaaminen on muutenkin ollut oikein hauskaa hommaa ja olen tosi iloinen, että minulla oli rohkeutta lähteä mukaan tähän Fashion Tv-juttuun! Huomaatteko te, että en ehkä jännittänyt tässä jaksossa enää ihan niin paljon, kuin siinä ihan ensimmäisessä? Kertoilkaa ihmeessä mielipiteitänne stailauksista ja olisi myös kiva kuulla oliko tämä jakso teidän mielestänne mielenkiintoinen tai onnistunut?

 

ps. Kiitos kuvista Jennille ja Iinalle!

 

-Maj

0 Comments

 1. 2M 18.10.2011

  Hei, mitkä ovat nuo ihanaakin ihanammat kengät jalassasi? :)

  Vastaa
 2. --Pia-- 18.10.2011

  Aivan ihana tuo punainen mekko!! Nyt mä teen varmasti oikein ”välkyn” kysymyksen: mistä liikkeestä täältä Tampereelta tuon punaisen Selectedin mekon voisi käydä ostamassa?

  Vastaa
  • Maj 19.10.2011

   Eiköhän niitä Selectedin omaan myymälään tule, ole tarkkana :)

   Vastaa
   • --Pia-- 20.10.2011

    No niinpä tietysti, Selectedin mekko Selectedin myymälästä… Huomaa, etten kauheasti harrasta shoppailua :D Kaunis kiitos! :)

    Vastaa
 3. Milla 19.10.2011

  Hienosti meni!

  Vastaa
 4. Susanna 19.10.2011

  voi hitsi,ei kyllä uskois että oot raskaana kun ei mahaa vielä näy =)

  Vastaa
  • sss 19.10.2011

   tuo mekkohan on aika löysä, kyllä se näkyy jos kattoo esim. tän http://magicpoks.indiedays.com/2011/10/16/lokakuu-09-10-ja-11/ postauksen kuvia:D aika hyvin saa oikeesti erilaisilla vaatteilla korostettua tai peitettyä mahaa jos haluaa!

   Vastaa
  • Maj 19.10.2011

   Susanna, jaksossa mulla on vähemmän viikkoja, eikä maha vielä erotu niin selkeästi, kuin nyt.

   Vastaa
 5. Tanja 19.10.2011

  Hyvinhän se meni,ainaki omaan silmään =))

  Vastaa
  • Maj 19.10.2011

   Kiits Tanja :))

   Vastaa
 6. Rosanna 19.10.2011

  Voi kuinka ihana toi sun päällä oleva mekko! :) Nyt en tästä huomannut, mutta oliko sulla jo masua näissä kuvauksissa? Ihan siksi vain kysyn, että itsellä viikonlopuna juhlat tulossa ja pitäisi löytää toimiva juhla-asu tämän kasvavan masun kanssa! :D Ihastuin kyllä tuohon mekkoon täysin, näytät tosi kauniilta se päälläsi.

  Vastaa
  • Maj 19.10.2011

   Vähän oli jo, enimmäkseen se taisi olla turvoitusta :D

   Vastaa
 7. ake 19.10.2011

  Täydellinen pikkujoulumekko!! Osaatko kertoa minkä hintainen se oli?

  Vastaa
 8. Susanna 19.10.2011

  juu en mie pahalla sitä tarkottanutkaan =) näkyypä tosiaan tuossa aikasemmassa postauksessa jo masu,ihana on =)

  Vastaa
  • Maj 20.10.2011

   Nou hätä, tossa sulle vaan linkitettiin parin päivän takainen postaus, ni ajattelin vaan kertoa, että tosta videon kuvaamisesta on jo enemmän aikaa, että en ole mekkoa sovitellutkaan näin ”iso mahaisena” koskaan :) Mutta videollakin mulla on kuitenkin jo pikkusen masua, niin että muutkin bloggaajat sen huomasivat ;)

   Vastaa
 9. Anni 20.10.2011

  Siis onko sun nimi väärin tossa videossa vai onko se oikeesti Mari? :) Jäi vaan hämäämään!

  Vastaa
  • Maj 20.10.2011

   Se on siinä ihan oikein :)

   Vastaa
   • Anni 24.10.2011

    Okei, mä olen sitten aina luullut että sun oikea nimi on Maj :D Täytyy nyt samalla sanoa, että innolla seuraan tätä sun blogia ja teidän elämää, vaikka olenkin itse ihan erilaisessa elämäntilanteessa ja nuorempi ym. mutta vaikutat niin lempeältä ja ihanalta ihmiseltä ja sun jutuista tulee hyvälle mielelle! Jatka samaan malliin ja paljon onnea odotukseen ! :) (ehkä vauvakuume on myös yksi syy miksi luen tätä blogia… :D)

    Vastaa
 10. comppis 21.10.2011

  Asut olivat tosi kivoja mutta öhöm,musta sulla ei oo mitään lahjoja tuohon juontajan hommaan/tv-kameran eteen. Puhe ei tule ulos yhtään luontevasti ja näyttää että jännittäisit tosi paljon. Susta saa vähän yksinkertaisen kuvan näiden fashion-tv-juttujen tiimoilta, blogista taas ei tule semmosta kuvaa. Mutta jatka fashion tv-hommia kaikessa rauhassa kun kerta tykkäät,tää oli vaan mun mielipide.

  Vastaa
 11. k 21.10.2011

  ooi, ihanat noi sun jalassa olevat kengät ! onks sun nimi siis maj vai mari ? :D

  Vastaa
 12. Roosa 23.10.2011

  Mun mielestä toi sun juontaminen meni tosi hyvin!:) ja asu sopi sulle mahtavasti ja näytit tottakai nätiltä!:) ja ylempi postaus sun veljestä ja rebekasta oli tosi sympaattinen ja hauska!:)

  Vastaa
 13. Nia 24.10.2011

  Hei! Et varmaan satu tietämään mitä huulipunaa stailisti Sofialla on huulillaan? Tai jos joku tietää jonkun vastaavan? On nimittäin ihana sävy! Yritin tänään kaupassa etsiä samaa sävyä, testailin punia kämmenselkään (…) ja tietenkin valitsin ihan väärän :) olen vielä niin aloittelija näissä huulimeikki-asioissa, oon innostunut niistä vasta joku aika sitten enkä en tajua niistä sävyistä mitään.. Pari kertaa olen ostanut sen perusteella mitä olet täällä blogissa kertonut käyttäväsi, ja hyviä ovat olleet!

  Ja ihana mekko muuten :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *