[iframe width=’620′ height=’345′ src=’http://blip.tv/play/hN4ngtfkfwA.html’ frameborder=’0′ scrolling=’no’]

 

Harjoittelen edelleen tuollaista sileää & juhlavaa ponnaria ;) Itseasiassa tämän Fashion TV:n jakson kuvausten jälkeen olen ollut tosi innostunut kaikenlaisista ponnari-kampauksista.  Mitäs te piditte meidän kampauksista?  Tom Wennerstrand on kyllä aivan supersuper taitava!

Vielä ehditte käydä osallistumassa muhkeiden Redkenin tai Kérastasen tuotepakettejen arvontoihin täällä!

0 Comments

  1. Meri 12.10.2011

    Hienoja ja mukavan helpon olosia kampauksia. Kätevä vinkki toi, minkä sulle teki, että raudalla ja lakalla sai sen ponnarin ympärillä olevan hiuskiehkuran pysymään. Mä aina oon laittanu ainaki neljä pinniä siihen..kokeilen kyllä tota kikkaa seuraavaks :)) Osaiskohan sitä tehä tommsoet ”lyhyet” hiukset niinku tolla plondilla, jolle ekana laitettiin? Epäilen :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *