Hyvää iltaa kaikille! Täällä arjen vipinän keskellä tuntuu ihan siltä, että tunnit loppuvat kesken vuorokaudesta. Mielessäni on nytkin paljon pienia asioita, mitä mun pitäisi ehtiä tekemään, kuten vastailla sähköposteihin, etsiä se Vilan tunikan tuotenimi, tehdä itselleni marraskuun työvuoroja, silittää kasa pyykkejä… Niin ja suihkuunkin pitäisi ehtiä ennen yöunille menoa. Vilan tunika-asiaan en voi taaskaan vastata, koska se on Rebekan sängyn takana olevassa kaapissa, enkä halua ottaa sitä riskiä, että tyttö heräisi…

Tiistaina ehdin käväistä pitkästä aikaa ystäväni kanssa kaupoilla ja löysinkin muutaman tosi kivan jutun, joita en voinut kauppaan jättää…

 

Patakinnas Marimekolta, piristystä arkeen <3

 

Karkuteillä-kangasta imetystyynyn päällystämistä varten, tarvitsisin vielä punaisen vetoketjun, mutta koskahan saan sen hankittua…?

 

Rebekalle talvisen mekon ja paksut sukkahousut Lindexiltä. Haluaisin samanlaisen mekon itsellenikin jouluksi, mutta ei ollut kokoja :D

 

Lindexistä ostin myös parit minikokoiset pöksyt ja myssyn masussani köllöttelevälle pikkuiselle pojalle. Jep, jep kuulkaas täällä on yksi kahden suloisen tytöntylleröisen isä aika innoissaan poikavauvasta…

 

Kun viikkailin pikkuvaatteita yläkaappiin odottelemaan käyttäjäänsä, niin löysin samalla tämän hauskan vauvanpeiton, jonka hankin heti, kun tiesin odottavani vauvaa. Rebekalla on oma peittonsa ja  halusin vastaavan vauvallekin.

 

 

 

Miika otti kyllä eilen muutamia kuvia, mutta ei sitten ehtinyt postailemaan ainakaan vielä, mutta kiva kun te rohkaisitte häntä, niin ehkä sitten tulevaisuudessa :) Lukekaapa muuten Lilystä juttu, joka käsittelee bloggaajien poikaystäviä ja bongatkaa ”meijän Miika”.

Olisi kiva ehtiä kirjoittelemaan vähän enemmän, haluaisin postailla teille mm. raskausajan asukuvia, vaikka ne eivät tietysti mitään ihmeellisiä olekaan… Toivottavasti viikonlopulla Miika ehtisi nappaamaan parit kuvat meikäläisestä. Lauantaina me sitten vietetäänkin ystävien luona Halloweeniä ja koitan muistaa ottaa kameran mukaan!

 

Täällä voidaan muutenkin hyvin ja pulskasti, ei haittaa vaikka iltaisin on pimeää ja ripsottelee vähän vettä, sillä sisällä on lämmintä ja mukavaa. Toivottavasti tekin voitte hyvin, iltaisin on kai ihan ok olla vähän väsynyt :)

 

-Maj

35 Comments

 1. mirkku 27.10.2011

  Voi ihanaa, onnea poika-vauvan johdosta! Ihanaa et Rebsu saa pikkuveljen :)

  Terkuin ahkera lukija, joka harvemmin kommentoi…;)

  Vastaa
 2. Lotta 27.10.2011

  Tuhannesti onnea poikalupauksesta! <3 Varmasti on kahden tytön isä innoissaan.

  Ihania ostoksia olit tehnyt, varsinkin marimekon patakinnas oli piristävän värinen.

  Vastaa
 3. kiiwi 27.10.2011

  Oi onnea tulevasta pienetä poitsusta! aivan pakko kommentoida vakilukijana. Toivottavasti teillä menee jatkossakin kaikki odotuksessa hyvin! :) Itsellä raskauden eka kolmannes kohta ohi, ja täälläkin tietysti jo mielessä käynyt, että kumpikohan siellä masussa tällä erää köllii, meillä kun tuo reilu vuoden ikäinen likka ennestään. Kysynkin, että onko sulla ollu jotain erilaisia ’oireita’ nyt tässä raskaudessa Rebekan odotukseen verrattuna?ja onko esimerkiksi mieliteot olleet erilaisia? :)

  ps. ihania ostoksia!! itsekin tuota mekkoa tytölle katelllut lindexiltä ;)

  Vastaa
 4. Nonna 27.10.2011

  Oikein paljon onnea tulevasta pojasta koko perheelle <3 Toivottavasti loppuraskautesi menee hyvin. :)

  Odotan aina innolla postauksiasi, vaikken olekkaan samassa elämäntilanteessa kuin sinä. Mutta ehkä vielä jonain päivänä tässäkin kahden ihmisen taloudessa on kissan lisäksi vielä vauva ;)

  Vastaa
 5. a. 27.10.2011

  Saako vauva joululahjaksi Fifa ’12? :D

  Vastaa
  • Heidi 28.10.2011

   Hajosin!! :D mahtavaa, onnea teille!!

   Vastaa
 6. Henna 27.10.2011

  Onnea ihan hirvittävän paljon poikauutisista! Varsinkin Miikalle, heh. :)

  Ihanan piristävän värisiä ja kivoja ostoksia! Alkoi ihan hirveesti himottamaan toi patakinnas… Hitsi vie. :) Onneksi tänään juuri kyseltiin, mitä toivottais joulupukilta. En vielä antanut vastausta, mutta ehkä nyt tiedän mitä toivon. :D

  Vastaa
 7. hennakatarina 27.10.2011

  Voi onnea pojasta!! <3 Kiva seurata ja ihastella jatkossa pikkupoikienkin juttuja blogissasi :) Meillekin kun on poika luvattu joulukuuksi.

  Vastaa
 8. anskusiili 27.10.2011

  Onnea hurjast pojasta! : ) Ja luin tuon jutun, jossa Miikakin oli mukana, oli tosi hauska idea.

  Vastaa
 9. Saramama 27.10.2011

  Ihania ostoksia ja varsinkin rupesi hymyilyttämään nuo poika-uutiset :) onnea! Meillä vielä viikko rakenneultraan ja toivottavasti saadaan tietää minkämerkkistä kaveria odotellaan poikaesikoisen kaveriksi. Kieltämättä on tullut noita Lindexin söpöjä mekkoja kaihoten katseltua, olen nimittäin aika varma, että toinen poika on tulossa :) Hauska lukea sinun odotusjuttuja, kun olet niin samanmoisessa elämäntilanteessa.

  Vastaa
 10. Claire 27.10.2011

  Oi jukra kun tuli kiva fiilis siitä, että teille on tulossa pieni poika <3 Hurjasti onnea. Lilyn palstan juttu oli tosi mielenkiintoinen ja sitä oli kiva lukea!

  Vastaa
 11. jem 27.10.2011

  aivan ihana blogi! oon seurannu jo tovin ja tulen seuraamaankin :) onnea hurjasti vielä uudesta vauvasta <3 terkkuja kotkasta.

  Vastaa
 12. Bonnie 27.10.2011

  Valtaisat onnittelut poikalupauksesta <3 Kyllä varmasti on isukki innoissansa!

  Aivan ihania ostoksia! Varsinkin tuo Paul Frankin vauvapeitto. Paljonko maksoit siitä?

  Tuli itsellekin iso into lähteä shoppailemaan meidän tulevalle nyytille kaikkea söpöä. Vauvan olisi tarkoitus syntyä tammikuussa, eikä mitään olla vielä ostettu. Listassa olisi mm. kaikkea pientä, kuten tuplarattaat, turvaistuin (esikolle), imetystyyny, vauvan peitto… :D

  Komppaan Saramammaa; on todella antoisaa lukea päivityksiäsi, kun itsellä elämäntilanne on lähes samanlainen (esikoinen reilun vuoden, toinen tulossa).

  Vastaa
 13. Nora 28.10.2011

  Nyt taytyy kommentoida: ihan hirveasti onnea poikavauvan johdosta! On aika hassua, etta vaikka elan _taysin_ eri elamanvaiheessa, niin silti oon lukenut blogiasi jo yli vuoden verran joka paiva. Teidan perhe vaikuttaa niin mukavalta, ja toivon, etta makin onnistun ”isona” saamaan samanlaisen. :–) onnea viela kerran!

  Vastaa
 14. Heidi 28.10.2011

  Olipa kiva postaus! Itsellekkin on iskenyt kauhia vauvakuume kun moni bloggari odottaa toista lastaan. Nuo pienet suloiset vaatteet ja vauvojen peitot..maailman suloisimpia asioita. Ja miten kiva, että miika saa fudiskaverin pian :) Kyllä ne isät vaan odottaa että pääsisivät pelaamaan oman pojan kanssa :)

  Tsemppiä odottamiseen Maj! Ja tsemppiä arkeen, kiireen keskelle..kuulostaa niin tutulta, että tunnit loppuvat kesken. Mutta pian pääset äitiyslomalle ja saat rauhoittua.. ainakin hetkeksi ;)

  Vastaa
 15. Suvi 28.10.2011

  Onnea ihan hurjasti poikavauvasta! Tänne myös on tulossa poika jolle myös ostettiin tuo samainen apinapeitto ensimmäisen ultran jälkeen ;D Kivaa kun voi sitten seurata teidänkin poika-arkea. Missä kuussa teillä on laskettu aika, en muista että olisit maininnut sen tarkemmin? Varmaan tietty lukenut niin kiireessä, ettei ole jäänyt mieleen..

  Vastaa
 16. Sera 28.10.2011

  Onnea poikavauvanjohdosta! :) Marimekon patakinnas on todellakin piristys arkeen, ihanat värit.

  Vastaa
 17. Tanja 28.10.2011

  Teillä on ollu kivat näkymät ultrassa! :) Hauska tuo Paul Frankin peitto! Minä tilasin Ruskovillalta vauvanpeiton, piti nyt jotain saada ostaa vaikka vasta 16. viikolla mennään. Tuntuu niin hitaalta tämä alku taas….

  Vastaa
 18. sisko 28.10.2011

  Oi, paljon onnea! Kiva kun välillä edes viitsit kirjoittaa, minusta täällä on ainakin kiva käydä vähän kurkkimassa vaikka ihan pieniäkin juttuja :)

  Vastaa
 19. Heidi 28.10.2011

  Voi paljon onnea pienestä masussa kasvavasta pojasta! Taitaa Repsusta tulla ylpeä isosisko :)

  Vastaa
 20. coco 28.10.2011

  Iiih, pieni poika siellä köllii! Uskon että ootte todella innoissanne pojusta. Ihana ihana!

  Vastaa
 21. Fiipi 28.10.2011

  Onpas ihanan värikäs MM:n patakinnas, ei oo tullu vielä paikallisessa Marimekossa tuota vastaan. Mulla vaan tuli tuosta ekana mieleen Quicksilverin Markku Koski-takki viime kaudelta joka oli vähintäänkin yhtä värikäs :D

  Oi ihanaa poikavauva :)

  Vastaa
 22. Lissu 28.10.2011

  Pakko kommentoida kun olen täällä joka postauksessa odotellut että vinkkaatko ultranäkymistä meille lukijoille :) Kovasti onnea poikalupauksesta!! Pojat on kivoja, itsellänikin kolme :) Ihania vaatteita olit löytänyt molemmille!

  Vastaa
 23. Melia 28.10.2011

  Pakko onnitella poikalupauksesta, onnittelut iha hirmuisesti!! :)

  Ihania ostoksia olet tehnyt.

  Vastaa
 24. Janika 28.10.2011

  Heippa,

  Voisitko Maj vaikka ottaa kuvaa tai kertoa, millainen on se sinun imetystyynysi? Odottelen esikoistani ja mitään ei ole vielä tullut ostettua ;)

  Vastaa
 25. Tiina 28.10.2011

  Ihania ostoksia ja ihana uutinen. Onnea hurjan paljon :)

  Vastaa
 26. mimi 28.10.2011

  Paljon onnea poikavauvasta!! Mulla on kaksi poikaa, pojat on ihania! Ja niin erilaisia kuin tytöt, ainakin mun näkökulmasta.

  Hyvää vointia!

  Vastaa
 27. Rebekka 28.10.2011

  Ihanaa, kun saatte perheeseenne lisää poikaenergiaa :) Onnea hirmuisesti koko perheelle!

  Vastaa
 28. MillaH 28.10.2011

  Oi, ihanaa! Paljon onnea pojasta :) Varmasti kiva saada miesenergiaa akkavaltaan! :P

  millamainen

  Vastaa
 29. jessika 28.10.2011

  Oi ihanaa! Onnea pojan-johdosta:)

  Vastaa
 30. iida 28.10.2011

  aivan ihana tuo patakinnas ! :) piristäisi meidänkin keittiötä ihanasti ;) Paljon onnea poikavauvasta <3

  Vastaa
 31. kalamuija 29.10.2011

  Onnea:) Ai poikaa lupaili. Meillekin tulossa tytto.. kahden pojan jalkeen. Ajattelin, ettei sukupuolella ole valia, mutta kun kuulin uutisen niin itku tuli. Neuvolatatikin sanoi, etta kylla kahden pojan jalkeen saa toivoa tyttoa:) Siis ihan luvalla:)

  Ihana kangas imetystyynyyn. Itse etsin jotain saman tyylista. Ja hyva idea laittaa varillinen vetskari. Jos ja kun teet tyynyn niin esittele se taalla. Mulla siis sama projekti edessa eli ohjeita kaipaan.

  Vastaa
 32. Leena 30.10.2011

  moi maj!

  vierailin jumbossa eilen ja löysin sieltä tuon tunikan:)

  eli se juttu pois stressi.listalta, kiitos kuitenkin!

  Vastaa
 33. --Pia-- 30.10.2011

  Oikein paljon onnea pienestä pojasta ja hyviä vointeja loppuraskauteen! <3

  Vastaa
 34. N 30.10.2011

  Tuli noista suloisista, pienistä housuista mieleen. Onko sulla Rebekan vaatteet vielä tallessa vai oletko myynyt ne tai laittanut eteenpäin? Voiko mielestäsi pojalla käyttää tytön vaatteita? En nyt tarkoita mitään mekkoja vaan ihan perusbodeja ja -housuja, jotka ovat nykykäsityksen mukaan tytön väreissä? Kirppareilla sua ei taida näkyä? Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun ihmisiä on niin moneen junaan ja hyvä niin. Tarkoitus ei siis ole mitenkään arvostella :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *