Jos jotkut siellä eivät vielä tiedä, että mistä ihmeen tyttöjen illasta oikein on kysymys, niin tsekatkaapa täältä. Ilta järjestettiin siis eilen (perjantaina) Tampereen Hämeenkadun Vilassa. Mukaan pääsi 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, mutta käsittääkseni useampikin olisi halunnut mukaan. Pakko kyllä hehkuttaa, että tätä blogia lueskelee todella upeita ja fiksuja naisia. Vaatteita me saatiin shoppailla -15% ja -20% alella, lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin 50 euron arvoinen lahjakortti vapaavalintaiseen kauneushoitoon Freshairiin. Kiitos vielä viimeisen kerran kaikille osallistuneille, katsotaan josko vaikka otettaisiin uusiksi vielä joskus…

 

Hanna pääsi stailattavaksi :)

 

Mulle stailattiin vaatteet, jotka käyvät raskauden jälkeenkin. Ihastuin erityisesti tuohon nahkatakkiin ja ostin itselleni tuon tunikan vihreänäkin!

 

Istuukohan se nyt varmasti? Vaatteita soviteltiin ja mietiskeltiin porukalla.

 

 

Onnistuin saamaan samalle päivälle kampaajankin, Hair Artissa Sini värjäili mulle lisää vaaleita raitoja ja hiukset laitettiin rennon sotkuisesti taakse kiinni.

 

Anja puuhastelemassa…

 

Tytöt tekemässä löytöjä :)

 

 

Minä ja ihanat spottivalot…

 

 

Jaossa oli Escadan, Lacosteen ja Bossin tuoksunäytteitä, osan sai viedä kotiin tuliaisiksi ;)

 

50 euron LAHJAKORTIN kauneushoitoon voitti tällä kertaa Tiia K, onneksi olkoon! Tiia voit varata itse suoraan ajan Minna Annalalle Freshairiin (044-5306525) Ilmoittele vaan nimesi ja mainitse arvonta samalla.

 

Lähtöfiiliksissä! Sovittiin, että mennään vielä lasillisille yhdessä. Ihan kaikki eivät päässeet mukaan ”jatkoille” mutta ihan kiva porukka meitä silti lähti vielä istuskelemaan.

 

<3

 

 

-Maj

0 Comments

 1. MillaH 15.10.2011

  Kuulostaapa kivalta illalta! =)

  millamainen.blogspot.com

  Vastaa
 2. Tanja 16.10.2011

  Näyttääpä kivalta! Tuo nahkatakki näyttää kyllä todella hyvältä!

  http://todellajossain.blogspot.com/

  Vastaa
 3. Mimmu 16.10.2011

  Kiitos kivoista ”kekkereistä”! :) Kirjoitin omaan blogiini myös lyhyen postauksen perjantai-illasta. Oli mukava päästä mukaan ja hetkeksi tuulettumaan!

  Vastaa
 4. Leena 18.10.2011

  moikka!:)

  näin yhden lukijasi blogissa tuon päälläsi olleen tunikan vihreänä ja hän ehdotti kysymään sulta tuon tunikan nimeä,

  joka näissä kuvissakin esiintyy.

  oon kauan metsästänyt tuollaista vihreää ja saisin nimen avulla netistä tilattua!

  Vastaa
 5. sss 18.10.2011

  kivalta näyttää tuo teijän ilta! :)

  Vastaa
 6. Laura 19.10.2011

  Moikka=)

  Huomasin sut, ja sun tyttöporukan kun satuitte tulemaan huviretkeen jatkoille. Satun olemaan siellä töissä :D En viitsinyt mainita siinä kun jutut oli kesken itse kullakin, mutta olitte todella kauniita ja olen ollut (mahtavan) blogisi lukija jo pitkään! Hyvää jatkoa ja odotusaikaa ja poiketkaa uudestaan koskikadulla! :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *