[iframe width=’620′ height=’345′ src=’http://blip.tv/play/hN4ngtvVOwA.html’ frameborder=’0′ scrolling=’no’]

 

Oli ihana jutustella noin tyylikkäiden ja kivojen tyttösten kanssa! Aiheesta riitti paljon juttua, vaikka ensin epäilinkin, että osaanko mä sanoa yhtään mitään, kun en mitenkään erityisesti seuraa muotiakaan… >Toisaalta katumuoti on aika laaja käsite, jota me kaikki oikeastaan edustamme tahollamme :)

 

Ps. Kävin kaivamassa 5 vuotta vanhan mustan toppatakkini taas varastosta. Heitän takin värinapin kanssa pesukoneeseen ja se on jälleen ihan kuin uusi :)

 

-Maj

0 Comments

 1. Inkeri 1.11.2011

  Kiva kun laitat näitä pätkiä tänne! Saa sinustakin vähän ”kokonaisemman” kuvan, kun näkee pidempää pätkää :) Ootkos muuten jatkanut raskauden aikana liikuntaa? Minulla ei itsellä ole lapsia ja olen miettinyt, kuinka pitkään ja millaista liikuntaa voi mahan kanssa harrastaa..

  Vastaa
  • Maj 3.11.2011

   Viime kerralla harrastin liikuntaa raskauden loppumetreille saakka ja taas nyt en juuri ollenkaan, tosin ilman mitään syytä! Raskaana voi harrastaa monenlaista liikuntaa, netistä löytyy varmasti lisää tietoa aiheesta :)

   Vastaa
 2. hennakatarina 1.11.2011

  Sun päälläsi toi ohut vaalea tunika näyttää niiiiin paljon paremmalta päällä kuin itselläni! Ostin samanlaisen Virosta kesällä ja olen kyllä sitä mieltä että tarvisin esimerkiksi tummat hiukset tuon tunikan kanssa, kun näin blondina se näyttää vähän valjulta… Olisi kiva nähdä miten olet ko. tunikaa yhdistellyt eri asujen kanssa :)

  Vastaa
  • Maj 3.11.2011

   Kiva idea, pitäispä toteuttaa, kun vain ehtisin… :)

   Vastaa
 3. annis 1.11.2011

  Oot oikeasti niin herttaisen olonen: D vaikutat vielä melko vaatimattomalta vaikka ootkin todella nätti: )

  Vastaa
  • Maj 3.11.2011

   Kiitos, kylläpä kommenttisi lämmitti sydäntäni! :) <3

   Vastaa
 4. Minna Cest 1.11.2011

  Oli ihan superkivaa olla teidän vieraina:-) !! Kiitos vielä ihanille hosteille…

  Vastaa
  • Maj 3.11.2011

   Jei, oli tosi kiva tavata, toivottavasti nähdään joskus vielä uudestaankin :)

   Vastaa
 5. Roxy 2.11.2011

  Hei, tuosta värinapista vaan sen verran että tarkoitatko siis, että heität sen mustan takin mustan värinapin kanssa pesukoneeseen. Toimiiko se tosiaan? Oisko mahista saada ennen-jälkeen kuvia millanen se lopputulos on. Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen ku itellä on yks tooooosi vanha musta pitkä toppatakki(ikää varmaan 8 vuotta) ja joka talvi oon edelleen sitä käyttänyt kun tykkään siitä niin. Mutta vähitellen se on ikävä kyllä alkanut näyttää vähän kauhtuneelta enkä oo edes ajatellut tommosta värjäämismahdollisuutta että siitä sais taas vähän paremman näkösen.

  Vastaa
  • Taija 2.11.2011

   Mä värjäsin juuri back to black -väripussin kanssa oman haalistuneen syystakkini ja kyllä selkeesti muuttui väri mustemmaksi, pois haalistuneesta.. Tietty materiaalista riippuu tarttuuko väri. Joissain väreissä taitaa lukea että ei tartu kulumiin/haalistumiin mutta mulla ainakin tuossa takissa toimi!

   Kiva nähdä näitä pätkiä tosiaan! Tosin mua aina hihityttää toi alku ja musiikki, ihan kuin joku 90-luvun kouluteevee. :)

   Vastaa
 6. inkku 2.11.2011

  Hyvin meni! Kiva katsoa blogista ku kanava ei näy:)

  Vastaa
  • Maj 3.11.2011

   Kiva kuulla :)

   Vastaa
 7. ninnu 3.11.2011

  Oot tosi huono tossa hommassa. Ihan aneeminen. Ei mitään tunteita. Kaikki muut oli luontevia mutta huomaa ettet sovi kameran eteen.

  Kuvissa näytät muutenkin paljon paremmalta kun videolla, hiukses oli tosi ohkaset luirut ja väri ei ollut kiva.

  Vastaa
  • Maj 3.11.2011

   Harmi etten ollutkaan mieleesi, mutta ehkä toivut pettymyksestäsi pikimmiten :)

   Vastaa
   • Claire 5.11.2011

    Huh, oikeen ärsyttää tommoset kommentit. Asiallisesti vastailet näihin Maj, vaikka voisit ainakin mun puolesta pistää tiukempaankin takaisin :D Sitäpaitsi olet ihan loistava näissä videoissa, pus :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *