Taas kuulkaa tulisi joululahjavinkkejä, tällä kertaa hypätään tuoksuista koruihin. Magicpoks on mukana Indiedaysin Kultajousen kampanjassa. Sain tehtäväkseni poimia Kultajousen valikoimasta omat lempparikoruni, voi sitä valinnan vaikeutta. Niinpä kipaisin erään työpäivän päätteeksi Koskikeskuksen myymälään tsekkaamaan valikoimaa…

 

Kultajousi-myymälän löydät Koskikeskuksen 1. kerroksesta.

 

Paljon hyviä vaihtoehtoja, mutta yksi oli ylitse muiden…

 

Iskin silmäni heti ensimmäisenä D&G:n Geisha-kaulakoruun, se on niin ihana!! Näyttävä koru saa asun kuin asun näyttämään heti mielenkiintoisemmalta. Korun oikea hinta on 310 euroa, mutta nyt se olisi tarjouksessa 232, 50 euroa…

 

Jos löytäisin tämän korun omasta joululahjapaketistani, olisin enemmän kuin iloinen.

 

Apujoukkoni <3

Rebekka valitsi itselleen Hello Kitty-aiheisen kännykkäkorun :D  ”Minun” -äitiinsä tullut ihan selvästi.

 

Kännykkäkoru maksoi vain 5,90 euroa, mutta se sai jäädä vielä kaupan hyllylle odottelemaan muutamiksi vuosiksi…

 

Olisin löytänyt aika hyviä kihla- tai vihkisormuksia, mutta nyt ei ollut se sopivin hetki niitä tuumailla :P

 

Kihlasormusten sijaan ajankohtaisempi olisi tämä hopeinen zirkonikivillä varusteltu sormus (79€). Sormuksen pujottaisin mielelläni sormeeni pikkujoulurientoihin ja uudenvuoden bileisiin…

 

 

I. me my -kaulakoru olisi kiva antaa lahjaksi, kelpaisi kyllä itsellenikin, mutta se voisi olla aika kiva yllärilahja kaveriporukan pikkujouluihin, sillä 8,90 euron hinta ei päätä huimaa. Voisikohan tätä korua kutsua löydöksi?

 

Samalta merkiltä löysin myös kivat korvikset 7,90 euron hintaan.

 

Kalevalan klassisen kauniiseen ja ajattomaan hopeiseen verkkoketjuun sijoittaisin rahani myös mielelläni. Toimii nyt ja edelleen kymmenenkin vuoden päästä, joten 102 euroa ei ole ollenkaan paha hinta verkkokorulle.

 

Minulla on tällä hetkellä melkein päivittäin käytössä CK:n rannekelloni, jossa on hopeiset yksityiskohdat tai sitten kultainen Michael Korsin ”rantarolexini”. Laadukas Tissotin Ballade-kello (340€) olisi täydellinen lisäys kokoelmaani (voiko paria kelloa sanoa kokelmaksi, ehkä ei…), koska se toimisi kultaisten ja hopeisten asusteiden ja yksityiskohtien kanssa. Ballade-kellossa on teräksinen duple-ranneke ja laadukas sveitsiläinen koneisto.

 

Viimeisenä esittelen teille vielä D&G:n duple-rannekeisen Stylish-kellon, jota voisin hyvin käyttää korun tapaan. Naisellinen ja kaunis kello kustantaa nyt 224,25€ tarjouksessa.

 

Kultajousen kampanjasivulla on meneillään joulun hittilahja -äänestys, jossa äänestäneiden kesken arvotaan yksi 300 € ja yksi 100 € lahjakortti Kultajouseen. Sivuilta löytyy meidän bloggajien top20 lista, mistä löytyy näitä minunkin valitsemiani koruja. Käykää tsekkaamassa ja osallistukaa kilpailuun, jos lahjakortille löytyy käyttöä? Varmasti löytyy, etenkin näin joulun alla :)

17 Comments

 1. anni 28.11.2011

  hei oliko kultajousessa minkäänlaisia korukelloja? :)

  Vastaa
 2. inkku 28.11.2011

  Ihania, ihania koruja aivan kaikki kelpais!

  Vastaa
  • Maj 28.11.2011

   Meillä on samanlainen maku sit :)

   Vastaa
 3. Voi Apua 28.11.2011

  Toivottavasti et mene ihan kaikkiin kamppiksiin mukaan.:) Niin paljon kivempi lukea jotain IHAN muuta kun jonkun liikkeen mainosesittelyä. Tosin varmasti näillekin postauksille löytyy kohderyhmänsä, itse en vain (valitettavasti) niihin istu.:)

  Vastaa
  • Maj 28.11.2011

   Menen mukaan sellaisiin kamppiksiin, jotka ovat mielenkiintoisia ja joista olen aidosti kiinnostunut :)

   Vastaa
 4. Siiriliinu 28.11.2011

  Ai että, se D&Gn kaulakoru on to die for! Tahtoo kans sellaisen <3

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
 5. Christina 28.11.2011

  Oi mitä koruihanuuksia. :) Ihastuin erityisesti kelloihin, sillä sellainen tulisi totisesti tarpeen, kun en tällä hetkellä omista ainoatakaan. Pitäisi ehkä vihjata Joulupukille asiasta. ;)

  Vastaa
 6. hannanaaaa 28.11.2011

  Saitko nuo kaikki itsellesi? Alkaa pikkasen kateus vaania…

  Vastaa
  • Maj 28.11.2011

   En tosiaankaan saanut, joten turhaan olet kateellinen :)

   Vastaa
 7. Sans 28.11.2011

  Vähän samaa mieltä, että toivottavasti näitä mainospostauksia ei ala tulla liikaa. :/ Mua ne ei henkilökohtaisesti kiinnosta meinaan yhtään.

  Vastaa
  • Maj 28.11.2011

   Sit vaan skippaat ne? En voi aina miellyttää kaikkia lukijoita, eikä se ole tarkoituskaan :)

   Vastaa
 8. Night at Vogue 28.11.2011

  Aivan ihania!

  Vastaa
 9. Peppe 28.11.2011

  Entiiä koruista mutta Repsuuu..alkaa oleen ikävä jo:))

  Vastaa
  • Maj 28.11.2011

   Tuu äitin kaa tänne vielä ennen joulua :)

   Vastaa
 10. Niina 28.11.2011

  Kiva koruesittelypostaus, I like it! :) Tällaisia on mielenkiintoista lukea kun huomaa miten eri (esim. Indiedaysin bloggaajilla) ihmisillä on niin omanlainen maku korujenkin suhteen. Itse ihastuin etenkin tuohon kultaiseen ja edulliseen kaulakorupalluraan! Vaude! Niin ja kysyisin että satutko tietämään tuon yksinkertaisen ja selkeälinjaisen hopeasormuksen nimeä/hintaa/merkkiä, joka on sormuskuvassasi nimettömässäsi? Ihana <3

  Vastaa
 11. SuSu 3.12.2011

  Hei, olen säännöllisen epäsäännöllisesti kurkkinut blogiasi jo pidemmän aikaa. Komppaan muutamaa edellistä kommentoijaa, eli minustakin näitä mainoskirjoituksia alkaa olla jo vähän liikaa. Alunperin blogissasi mielenkiinnon herätti aito elämänmyönteinen kirjoittelu tavallisesta elämästä ja arjesta. Nyt kun hyvin usea kirjoitus sisältää jollain tavalla mainoksen tai erilaisten tavaroiden tai palveluiden markkinointia, alkaa ainakin oma mielenkiintoni vähitellen hiipua. Kommentoit aikaisemmin, että ainahan voi skipata mainoskirjoitukset, mutta mielenkiinnon lasku voi kyllä johtaa ihan suoraan siihen että vakiolukioita alkaa kaikota. En halua liikaa kritisoida, koska itse tietenkin päätät blogisi sisällöstä, mutta toivoisin että näitä mainoksia olisi aika marginaalinen osa postauksista, ettei se aitous tyystin katoa. Nykymaailma suoltaa niin paljon mainontaa joka tuutista, että aikaisemmin blogit oli mukava väylä lukea aitojen ihmisten aidosta arjesta. Taitaa vaan valitettavasti olla nykyisin tälläiset blogit vähenemään päin.

  Jokatapauksessa, haluan toivottaa mukavaa loppuvuotta sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
 12. Elisabeth 18.12.2011

  Omat suosikkini olivat geisha-kaulakoru, I. me my -kaulakoru sekä charms -rannekoru! Sait kilpailun myötä uuden lukijan :)

  xxx

  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *