Miten voi ihminen olla niin innoissaan parista hassusta koukusta seinässä? No helposti kai…

Olen kaivannut eteiseen jotain naulakon tapaista, itseasiassa haaveissani on ollut jo pidempään Charles & Ray Eamesin Hang it all -naulakko, mutta tämä hankkimamme Kodin ykkösen edullinen versio saa ”pidellä paikkaa”  sille vielä toistaiseksi. Jos vaikka ensi kevääksi saisin haluamani, ehkä..?

 

Naulakkoon on kätevä heittää Rebekan reppu ja ulkovaatteet päiväkodista tultaessa…

 

Pahoin pelkään vaan, että naulakko pullistelee loppuviikosta kaikenlaista nyssykkää, pussukkaa ja puoliksi likaisia vaatteita, nooh… Siitähän ne on sitten helppo kerätä talteen? Toistaiseksi, eli huikeat kaksi päivää  naulakko on pysynyt siistinä ja vain väliaikaisena ripustimena. Huomenna Viivikin saa heittää takkinsa kokeeksi tähän roikkumaan…

 

Toiset arkea helpottavat koukut löytyvät meidän pikkuruisen romuhuoneen seinältä. Koukuista sain riippumaan H&M:n pyykkipussin ja toisista koukuista roikkuu pyykkien kuivausteline, silloin kun se ei ole käytössä. Olen nähnyt samanlaisen pyykkipussin jossain, oliskohan se ollut Cocolla tai Johannalla, vai molemmilla? Olen ostanut tuon pyykkipussukan Helsingin myymälästä jo aikoja sitten, mutta tähän asti meidän pyykit ovat olleet sinisissä Ikean kasseissa… Kaipaan entisestä kämpästä tilavaa kylpyhuonetta, jossa oli kolme isoa koria pyykeille.

 

En tiedä mitä tekisin ilman meidän romukomeroa… Sinne on vaan niin kätevä säilöä kaikenlaista, pyyhkeet, vuodevaatteet, kevättakit ja kosmetiikkavarasto, kaikki sulassa sovussa.

 

Nämät kaksi vikaa kuvaa eivät nyt liity mitenkään aiheeseen, mutta ne ovat kuitenkin uusia. Ostin tämän kasvin ruukkuineen heräteostoksena sunnuntain Ikean reissultamme…

 

Ja nämät kynttilät kans… Ja liudan tuoksukynttilöitä, kyllä nyt kelepaa!

 

Seuraavaksi kipaisen ripustelemaan tytön huomiset vaatteet valmiiksi naulakkoon, sytytän parit kynttilät ja neuvottelen masuvauvan kanssa, että mikä on aiheena tämänvuoden joulukortteihin…

Pus,

Maj

0 Comments

 1. lotta 8.11.2011

  myös charilla tais samanmoinen pussukka vilahtaa tän päivän postauksessa (http://charandthecity.indiedays.com/2011/11/08/vapaapaiva-charin-kanssa/) :]

  ihana ruukku tossa ostamassas kasvissa.

  Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Suosittu pyykkipussi :D

   Vastaa
   • Char 10.11.2011

    Hih, meinasin juuri sanoa, että meilläkin on :D Mahtuu kivasti pyykkiä pussukkaan!

    Vastaa
 2. päivi 8.11.2011

  Kivat oli koukkuset ja kynttiät pirtsakat, mustalla vadilla!

  Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Kiitos :)

   Vastaa
 3. jii 9.11.2011

  mulla on ihan samanlainen kukkaruukku, mutta eri kokoinen. samat kynttilät ja tuo musta kynttilän aluskin löytyy. tosin meillä se on valkoisena :) nuo kynttilät on ihanan värisiä!

  Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Samikset!

   Vastaa
 4. Mame 9.11.2011

  Ihana postaus.:) Mä luen sekä sun, että Cocon blogeja. Musta on hauska, kun pidän kovin molempien otteesta ja tyylistä, vaikka niissä on aika vähän mitään samaa. Coco on jotenkin tosi sensuelli, glamour, tyylikäs, sivistynyt, elegantti ja täydellinen ja sä oot niin lämmin, kodikas, kaunis, nuorekas, arkinen ja tavallinen (hyvällä tavalla!). Ihania tyttöjä molemmat, jatkakaa tyylillenne uskollisina.:)

  Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Jaa, tavis ja glamour :D Noh, toinen tykkää nautiskella sushia valkkarin kera, toiselle maistuu paremmin pizza kokiksella :) Erilaisia ja toisaalta ehkä yllättävänkin samanlaisia. Uskaltaisin väittää, että meidän vaatekaapeista löytyy ainakin yli viisi tismalleen samanlaista vaatekappaletta, mutta yhdessäkään me ei näytettäis samalta. Erilaisuus on rikkaus, mutta kukaan ei ole täydellinen! Pusuja Cocolle samis-kalsari Majlta <3.

   Vastaa
   • Mame 10.11.2011

    Anteeksi jos kommenttini oli tökerö, se oli oikeasti ajateltu ilman sarvia ja hampaita. Siis en todellakaan ajattele, että sä olisit joku Anttilan rytkyissä hengaava ylipainoinen kalsarikotitantta (allekirjoittaneen tavoin). Musta te ootte molemmat tosi ihanan oloisia, mutta tälläinen kuva mulle on välittynyt. En tiedä, mitä Coco tekee työkseen, mutta on tosi vaikea uskoa, että se olisi mitenkään arkista tai tavallista (tai ilman korkeakoulututkintoa). Cocoa on vaan tosi vaikea kuvitella Hennesin tiskin taakse ja usein sillä on käytössä ja garderobissa tavaroita ja vaatteita, joiden brändejä suurin osa suomalaisista ei edes tiedä. Se maalaa, kuvaa… Sä taas olet jotenkin lämminhenkinen, kotoisa ja teillä on paljon sellaisia tavaroita ja vaatteita, mitä monen muunkin kotoa löytyy. Ja olet kertonut ettet ole käynyt lukiota ja sinulla on ammattitutkinto (enkä tarkoita, että siinä olisi mitään vikaa). Sinuun on helpompi samaistua, Cocon elämä tuntuu kaukaiselta. Ja uskon kyllä, että kaapissanne on paljon samoja vaatteita tästä kaikesta huolimatta.:) Molemmat olette aivan ihania naisia!

    Vastaa
 5. Anni 9.11.2011

  Pienilläkin sisustusjutuilla saa paljon aikaan, eli tottakai niistä saa olla innoissaan. Tosi kivalta näyttää :)

  Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Hyvä homma :)

   Vastaa
 6. Neely 9.11.2011

  No helposti voi innostua=)! Itse just tilasin naulakoita (Design House Stockholmin Wave) ihan tuohon samaan tarkoitukseen. Tulevat lasten huoneeseen, saavat ripustaa siihen vaatteet yms, eli kaikki mitä tällä hetkellä singahtaa käsistä illalla siihen keskelle lattiaa (mistä mä sitten hermostun, kun kompastun niihin). Mulla olisi haaveena ihan tuo sama naulakko mikä sinullakin, mutta ei sovi mun budjettiin ainakaan tällä hetkellä.

  Mä ilahdun tosi paljon ihan pikkiriikkisistäkin jutuista mitä kotiin hankkii, eilen esimerkiksi olin ihan onnessani uusista kynttilöistä, mä rakastan polttaa iltaisin kynttilöitä, menee varmaan omaisuus taas tänäkin talvena kaikkiin ihaniin tuoksu- yms.kynttilöihin.

  Ihanaa alkutalvea ja onnellista loppuodotusta Sinulle ja koko perheelle tietysti myös!

  Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Kynttilät ovat ihania ja niistä kuuluukin olla innoissaan :D

   Vastaa
 7. minna 9.11.2011

  asiasta toiseen, olen muuten huomannut, että tosi moni ellei lähes kaikki jättää Iittalan tuotteisiin nuo pyöreät pikkutarrat. Itse kanssa aikoinaan jätin, kunne kun veimme suomi-viemisiä ulkomaille, ystävämme repivät ne samantien pois kaartio-laseista, silloin se tuntui oudolta, nyt taas kun näen tarrojen nököttävän esim. noissa kynttilöissä, näyttää ne hassulta. Miten muut? jätättekö tarrat esim. kaikkiin lautasiin ja noihin tuikkuihin vai teettekö kuten minä, eli revitte ne pois?

  -Minna

  Vastaa
  • Punainen 9.11.2011

   Revin aina heti pois. Mustakin näyttää vähän tökeröltä jättää ne paikalleen. Jos se merkki kuuluisi siihen astiaan, olisihan se siihen jotenkin painettu eikä vain lätkäisty tarralla.

   Vastaa
   • Punainen 9.11.2011

    Ja anteeksi, alkoi näyttää vähän jyrkältä tuo oma kommentti. Tarkoitin, että mun silmään siis osuvat pahasti noi tarrat, ja siksi aina revin ne heti pois. Tämä on tietysti makukysymys, eivätkä ne tarrat kenenkään muun sisustuksessa tai ruokapöydässä niin suuresti häiritse. :)

    Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Haha, mä en ole koskaan vaivannut päätäni tuolla asialla, kai ne lähtee sit itekseen pois pesussa viimeistään.

   Vastaa
 8. Minna 9.11.2011

  Heippa!

  Ei liity tähän postaukseen, mutta tuli vaan mieleen udella treenaatko/miten treenaat nyt raskausaikanasi? Kirjoittelit joskus kesällä(?) treenijuttuja, niin olisi mukava lueskella postauksia myös raskausajan treeneistäsi :)

  Nimim. Itse en jaksanut treenata raskaana ollessani ;)

  Minna

  http://salielamaa.blogspot.com/

  Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Postauksia ei voi tulla, koska en ole tehnyt mitään liikunnallista puoleen vuoteen :DD PT:n kanssa sovittiin viikko sitten, että laitetaan mut kuosiin, kunhan vauva on syntynyt :P

   Vastaa
 9. ele 9.11.2011

  Mä inspiroiduin. Aion hommata meillekin naulakkoja lasten kamoille ja todennäköisesti naulakot tulee keräämään mun urheilukamoja ja muuta, mutta arkea se kyllä helpottais. Lapset voivat itse laittaa vaatteensa naulakkoon. :)

  Vastaa
  • Maj 9.11.2011

   Nään jo mielessäni matalalla olevat lasten naulakot <3

   Vastaa
 10. Linda 9.11.2011

  Moikka Maj!:) Aattelin kommentoida taas pitkästä aikaa, tykkään hirmusesti tavastas kirjottaa. Kirjotat niin aidosti arkisista asioista ja elämästäs kaikesta välittyy se miten paljon rakastat perhettäs ja elämääs. Ollaan ihan eri elämäntilanteissa, itse oon vasta 16-vuotias tyttö. Luen kymmeniä muitakin blogeja, mutta silti tästä on tullu ihan mun lemppari ja mukava seurata teidän perheen elämää. Sulla on suloinen tyttö ja ihana perhe! Pidä huolta itestäs ja nauti odotusajasta:) Kaikkea hyvää teille!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *