Kerroinkin (?) aikaisemmin, että suunnitelmissani oli viime viikonloppuna pikkujoulut. Me vietettiin rauhalliset ja ihanat pienet pikkujoulut neljän naisen voimin. Rupateltiin, nautiskeltiin, syötiin ja juotiin masumme pullolleen. Pikkujoulujen järjestäjä oli nähnyt paljon vaivaa jouluisen tunnelman luomiseksi, puhumattakaan ihanista tarjottavista…

 

Eteisen tontut toivottivat meidät tervetulleiksi.

 

Paljon kynttilöitä ja jouluvaloja…

 

Meille oli järjestetty yllätyksenä pientä puuhasteluakin.

 

Askarreltiin nimittäin huovasta tonttulakit, arvatkaapa mikä on mun tekemä? Ps. Kai muistitte, että en osaa edes nappia paikalleen ommella ;P

 

Oikein meni, sehän oli tuo kotsa, joka näyttikin ihan 1-luokkalaisen tekemältä, hihi.

 

Jälkkäriä. Voin myöntää, että olisi nauttinut ihan mielelläni itsekin lasillisen kuplivaa… Ensi kerralla sitten?

 

<3

 

Kiva oli, aika kului hurjan nopeasti ja aika myöhäseen meni… Olin autolla. joten kuljettelin vielä kamut omiin osoitteisiin, ennen kuin pääsin kotiin koisimaan.

 

Kaipasinkin juuri tämmöisiä pikkujouluja, ei pikkumustaa, eikä korkkareita, ei ihmisjoukkoja eikä yli läikkyviä juomia, vaan rentoa istuskelua ihanien naisten seurassa<3 Viihdyin masuni kanssa täydellisesti.

 

-Maj

0 Comments

 1. lavisa 29.11.2011

  Hei! Mitä juustoja teillä oli tarjolla tuolla? Söitkö/syötkö myös ei pastoroituja juustoja raskauden aikana? Mua himottaa ihan hirveästi kaikki goudat ja gryeret ja valkohomejuustot, mutta neuvolassa annettiin tosi ristiriitaisia ohjeita noihin juustoihinja en osaa päättää uskallanko syödä vaiko en. Onko hyviä juusto vinkkejä?

  Vastaa
  • Maj 1.12.2011

   Itseasiassa en henkilökohtaisesti pidä valko- tai sinihomejuustoista ollenkaan, joten se ei tuota ongelmia. Uskaltaisin syödä juustoja, jos ne on pastoroituja tms. enkä muutenkaan ole mitenkään älyttömän tarkka… mutta varmasti ne neuvolassa tietävät paremmin, kuin minä :D

   Vastaa
 2. nede 30.11.2011

  Aivan unelma-pikkujoulut ystävien kesken! Juuri tuollaista sen pitääkin olla (no en väheksy niitä kimaltelevia pikkumustajoulujakaan)! Ihanan rentoa ja hymyileväistä :)

  Vastaa
  • Maj 1.12.2011

   Niin, ainakin tällä hetkellä juurikin tämmöset pikkujoulut tuntuu sopivalta mulle :) Ehkä ens jouluna haluan vaihteeks pukea sen pikkumustan ja muuta, mistäs sitä tietää :)

   Vastaa
 3. mummu 30.11.2011

  Olipas tunnelmallisen näköiset pikkujoulut! Tuommosiin mummunkin tekis mieli:) Neulaki pysyis kädessä;)

  Vastaa
  • Maj 1.12.2011

   Haha, järkkään sulle omat pikkujoulut ens viikonloppuna ja lupaan keksiä pientä askarteluakin ajan kuluks<3

   Vastaa
 4. Hus nummer nio 30.11.2011

  Ihana postaus! Näytti todella tunnelmalliselta! Mullekin sopis tuollaiset pikkujoulut, kahden pienen kanssa ei vielä jaksa bilettää ;-)

  Vastaa
 5. Harriet 30.11.2011

  Lavisan kysymyksiä minäkin tulin kysymään, eli oletko uskaltanut syödä myös sinihomejuustoja ym. raskauden aikana? Piparit&aurajuusto yhdistelmä houkuttaisi niiiiiiiiiin paljon :D

  Vastaa
  • Maj 1.12.2011

   Vastasinkin, että en tykkää sinihomejuustoista, joten ei ole mitään ongelmaa, mutta jos ne olis mun suurin himoni, niin voi olla, että antasin mennä vaan… Hups.

   Vastaa
 6. admld 30.11.2011

  Voi miten jouluista! Näyttää ihanan tunnelmalliselta. :-)

  Niin ja pakko vielä loppuun kysyä (ei ole pakko vastata!), että kauan te ehditte Miikan kanssa seurustella, ennen kuin Repsu sai alkunsa? :-)

  Vastaa
  • Maj 1.12.2011

   Jonkun reippaan vuoden varmaan?

   Vastaa
 7. Night at Vogue 30.11.2011

  Hauskalta näyttää!

  Vastaa
 8. Mrs Munster 30.11.2011

  Ihanan tunnelmalliset pikkujoulut. Tekee mieli itsenikin jotain samantyylista jarjestaa. Se baarissa juhliminen ei oikein innosta,

  Vastaa
 9. lavisa 1.12.2011

  joo yhdistelmä on yksi lemppareistani! :) aurajuustoa oon syöny kuumennettuna ruuan seassa mutta uskoisin sen olevan turvallista kun on suomalaista ja pastoroitua.

  Vastaa
 10. Siiriliinu 1.12.2011

  Ei ole kyllä mitään parempaa, kuin tyttöporukan kanssa hengailu jonkun kotona ja hyvän ruuan kera <3

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
 11. Tiina 1.12.2011

  Illanistujaiset on parhaita. Niitä mekin harrastetaan. Tosi liian harvoin kun kaikilla on omat kiireensä mutta loppuvuodelle sovittu parit kivat illanvietot ilman baareilua.

  Vastaa
 12. Kiki 1.12.2011

  Minusta teit hienon lakin!

  Vastaa
  • Maj 2.12.2011

   Aaaw, kiitti :”)

   Vastaa
 13. Jatta 1.12.2011

  Aivan ihana tunnelma! :) Ja nyt tekee mieli juustoja ja tuc-keksejä :D

  Vastaa
  • Maj 1.12.2011

   Tekee mieli mitä tahansa ruokaa kokoajan :DD

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *