Minun työviikkoni päättyi tähän päivään, nyt saan nauttia vapaasta loppuviikosta. Olen tosi huojentunut, että tämä vähän katastrofaalinen viikko on lopuillaan, vaikka onhan tähän viikkoon mahtunut hyviäkin asioita. Täytyy silti myöntää, että olen ollut hiukan todella huolissani omasta pääkopastani…

 

Tällä viikolla olen mm.

– Kaatunut kaksi kertaa saman päivänä, hajoittanut housuni ja saanut käteni verille.

– Ajellut bussilla työpaikkani ohi päättärille ja jatkanut bussimatkaani takaisin kotiin, huomaamatta, että olen ainoa ihminen koko bussissa.

– Pakannut töihin 3 työkenkää, onneksi kaksi samanlaista.

– Pyyhkinyt silmäkulmaani joka käänteessä, mikä minua ei oikeastaan itkettäisi?

– Jutellut ruokakaupan työntekijöille siihen tyyliin, kuin he olisivat ystäviäni.

– Ollut lähdössä töihin suuri violetti meikkitäplä nenässäni.

– Saanut raivareita pikkuasioista ja katunut sitä rankasti hetken kuluttua.

– Soitellut ristiin ystäväni kanssa varmaan kuusi kertaa, eikä me vieläkään olla juteltu.

 

Toisaalta olen myös…

– Saanut joka aamu pienen halauksen ja pusun hyväntuuliselta Rebekalta

– Nauranut niin kovaa ystäväni jutulle, että juomani vesi tuli nenästä :D

– Nukkunut aika hyvin joka yö.

– Innostunut pelaamaan Dance studiota Kinectillä!!

– Saanut kukkasia ystävältä.

– Syönyt maailman parasta spagetti bolognesea.

– leikkinyt tyttäreni kanssa kaikkea kivaa, huolimatta siitä, että olen ollut maailman väsynein.

– Lounastanut Sapen kanssa (harvinaista, koska hän asuu Helsingissä…)

 

Ja aion vielä ehtiä ennen maanantaita…

– Kynsihuoltoon.

– Pikkujouluihin.

– Miikan ja Viivin kanssa leffaan.

– Tehdä jotain kivaa ja spesiaalia Rebekan kanssa.

– Bloggaamaan kivoista jutuista.

– Lukemaan lehteä kaikessa rauhassa.

– Nautiskelemaan glögiä pipareiden kera kotisohvalla.

– Päihittämään Miikan Dance studiossa (helppo nakki)!!!!

– Saamaan ystäväni puhelimen päähän.

– Syödä muhkean aamiaisen kaikessa rauhassa.

 

Siinäpä sitä olis sitten kerrakseen? Miten teidän viikkonne on kulunut? Onko siellä ketään muuta hajamielistä linjoilla? Onneksi voin syyttää tätä raskautta kaikesta törttöilystä ;) Kiitos sinulle, joka tulit tänään kertomaan, että tämä blogi on kiva, sillä minusta tuntuu, että tämä blogi on maailman turhin, eikä kukaan jaksa lueskella turhanpäiväisiä juttujani. <3

 

-Maj

0 Comments

 1. Jatta 25.11.2011

  Toisten arjesta lukeminen on minusta äärimmäisen rentouttavaa. Se on vähän kuin kertoisi kavereilleen omasta päivästään, paitsi että tuntemattomatkin saa tietää :D Eli jatka samaan tahtiin :)

  Vastaa
  • Maj 27.11.2011

   Kiitos, ihana :)

   Vastaa
 2. MT 25.11.2011

  Tsekkaan joka ilta blogiasi, koska saan hyvän mielen <3

  Ahhh, mä rakastan neilikkaa :)

  MT

  Vastaa
 3. Nonna 25.11.2011

  Mä ainakin odotan aina ja joka kerta sun postauksiasi innolla! Monesti pitää käydä aina kurkkaamassa, josko olisit päivittänyt jotain. ;)

  Vastaa
 4. SaraMama 25.11.2011

  Hihii, jotakuinkin samalta kuulostaa tämän kanssaraskaan mamman viikko. Muo on itkettänyt, turhauttanut, suututtanut, ihastuttanut, vihastuttanut ja naurattanut laidasta laitaan about ihan kaikki. Muisti pätkii ja kaikkea hölmöä tapahtuu, itkeä vollotan mitä hassuimmille jutuille, mutta toisaalta pakahdun rakkaudesta tuohon omaan melkein 2 v. poikaani, kuinka taitavia ja hullunkurisia juttuja hän osaakaan. Sun juttuja on hauska lukea ja varsinkin ilostutti kuulla noista täysistä yöunista. Itsekkin yritän ottaa nyt ilon irti hyvin nukutuista öistä tosin maaliskuussa sitten toivottavasti se hormooniryöppykin auttaa niitä herätyksiä kestämään. Kivaa viikonloppua teille sinne Tapmereelle :)

  Vastaa
  • SaraMama 25.11.2011

   Tampereelle siis. Ei taida enää oikein sormet taipua tähän aikaan illasta…

   Vastaa
 5. iinuska 25.11.2011

  Hej!

  Sun blogi on kaikista paras! luen sen aina<3

  ja olen myös ollut tänään hajamielinen.. unohdin työavaimet kotiin ja sitten taas koti avaimet töihin ja sitten vielä ajoin bussilla liian pitkälle. :)

  mutta ihanaa joulun odotusta teille sinne <3

  Vastaa
 6. Miss B 25.11.2011

  Blogisi on todella ihana <3 Älä unohda sitä huonoinakaan pävinä :)

  Blogisi saa hymyilemään, nauramaan ja unohtamaan omat huonot päiväni :)

  Perheestäsi huokuu läheisyys, lämpö ja rakkaus.. olet todella hyvä äiti… toivottavasti minusta tulee joskus yhtä hyvä <3

  Ei ole ihme jos ajatuksesi on välillä muualla… olethan hormonimyrskyn keskellä…. paljon voimia ja haleja <3

  Vastaa
 7. mari 25.11.2011

  Pakko kommentoida, vaikka aikaisemmin en oo tänne kommenttiboksin puolelle eksynyt, vaikka päivittäin oonkin tätä lukenut! Ja kovasti tykänny! (:

  Oli niin lohduttavaa lukea tätä postausta, ku mulla itellä on ollu kans ihan kamala viikko takana. Oon unohdellu kans ihan ihmeellisiä asioita, mitä ei todellakaan normaalisti vois unohtaa. Ja ollu huolissaan omasta pääkopasta niinku sanoit :D Oon myös raskaana seitsemännellä kuulla ja puolitoista vuotiaan tytön töissäkäyvä äiti… Tuli vaan sellanen olo, että pakko johtua tästä raskaudesta tää unohtelu/hajamielisyys, ku kerran sullaki on :D

  Että ei siis syytä huoleen! :P

  Haluun vielä sanoa, et sun blogi on ollu aivan ihana ja kiva lukea, kun sulla on niin samantyyppinen elämäntilanneki ku mulla! Että jatka vaan, ja postauksia useammin ;)

  Vastaa
 8. hennakatarina 25.11.2011

  Mulla oli ihan pimeetä hajamielisyyttä ennen äippälomalle jäämistä… Syytän edelleen sitä sekoilua yhtä aikaista raskasta työputkea ja raskautta. Mä sekoilin myös samalla tavalla bussilla mennessäni töihin ja unohdin jäädä pois oikealla pysäkillä. Mokasin perhevalmennuskäyntimme niin, että olimme yli puoli tuntia myöhässä (oli hienoa hipsutella vajaa 100 päisen yleisön ohitse luentotyyppiseen tilaisuuteen). Avaimet unohtui kotiin vähän väliä….hmm mitähän muuta? Pahimpia oli noi että sekoilin kaikkien aikataulujen kanssa kun en meinannut muistaa että missä piti nyt olla ja mihin aikaan. Nyt kun ajattelen sitä aikaa niin pidän sitä ihan sekavana ja pimeänä ajanjaksona mun elämästäni, vaikka siitä on vain reilu kuukausi aikaa. Oli miehellä hermot koetuksella mun törttöilyjen takia :D

  Ja hei voin sanoa ainakin omasta puolestani että klikkaan sun uusimmat postaukset heti ensimmäisenä auki TAI sitten joskus säästän viimeiseksi (eli parhaaksi!) :D Eli sun blogisi on ihan tosi kiva :)

  Vastaa
 9. Jenny 26.11.2011

  Tämä sun blogi on aivan ihana! :)

  Tätä on ollut ihana lukea, en kovin pitkään ole tätä lukenut (tai ylipäätään mitään blogia) mutta kovasti tykkään sinun juttujasi lukea.

  Ihanaa viikonloppua… :)

  Vastaa
 10. rairai 26.11.2011

  Ääk, voi ei tuota hajamielisyyttä! Jos yhtään lohduttaa, niin itse olen noin hajamielinen ja ilman raskautta :D

  Vastaa
 11. tarie 26.11.2011

  kirjoitan blogiisi, koska haluan sanoa sinulle mari, että tämän blogin ja sinun esimerkkien kautta olen alkanut pikku hiljaa kaipaamaan itsekin perhe-elämää. en ole aiemmin ajatellut haluavani lapsia, enhän ole edes koskaan hoitanut lapsia. teidän elämä vaikuttaa ihanalta, olet varmasti hyvä äiti. mm. vuosi 2010 postaus on aivan ihana ja toivon, että minäkin saan joskus kokea samankaltaisia hetkiä elämässäni. olen tajunnut, ettei äitiys välttämättä sulje pois omaa elämää, tai vie omaa nuoruutta. ehkä minustakin voi tulla joskus äiti. tuollaisen rakastavan perheen minäkin ympärilleni joskus haluan. kiitos tästä blogista.

  Vastaa
 12. Seepia 26.11.2011

  Sinun blogi on IHANA ja käyn lähes päivittäin lukemassa kirjotuksiasi. Eniten tykkään arkisista postauksista perheestäsi, toivon teille kaikkea hyvää ja onnellista odotusta koko perheelle. Ps. Neilikat ON ihania, niitä oli myös hääkimpussani, valkoisina toki!

  Vastaa
 13. Moi!

  Liian harvoin tulee kommentoitua, vaikka luen joka ikisen postauksesi :) Sinulla on aivan mahtava blogi ja kiva tyyli kirjoittaa, tykkään kovasti :)

  Mulla on aivan samanlaisia ongelmia, enkä tosiaan voi syyttää raskautta niistä :/ Mutta neljän lapsen äippänä, vielä työnteko, opiskelu ja mies:) lisänä, niin ehkä sitä on vaan liikaa asioita päässä. Olen uskotellut, että hajamielisyyteni johtuu siitä, ei alkavasta dementiasta… :)

  Muksaa viikonloppua teidän poppoolle!!

  Vastaa
 14. Laura 26.11.2011

  Sun blogi on aivan paras! :)

  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  Vastaa
 15. naps 26.11.2011

  käyn joka päivä katsomassa oletko kirjoittanut uutta, olet jopa kirjanmerkeissä yhden klikkauksen päässä! joten älä ajattele ettei kukaan jaksa lukea, kyllä jaksaa :) vaikka elänkin itse ihan erilaista elämää erilaisessa elämäntilanteessa, niin oon jotenkin jäänyt kuitenkin tähän koukkuun.

  ja on tosi kiva lukea raskausajan ajatuksista, koska minulla ne ajat on toivottavasti vielä edessä. jatka siis samaa rataa! + asukuvia lisää :)

  Vastaa
 16. Siiriliinu 26.11.2011

  Täälläkin on myös yksi kovan luokan törttöilijä! :DVälillä kävellään päin seiniä ja unohdan kesken lauseen mitä olin sanomassa mutta eikös se ole vain elämää.

  Sun blogi on ihana ja kiva lueskella erilaiisa juttuja :)

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
 17. Suvii 26.11.2011

  Sait mut hymyilemään tuolla Toisaalta-listallasi.

  Raivarit pikkuasioista on täälläkin tuttu asia. Mulla oli yhdessä vaiheessa se tilanne jo niin paha, että marssin terveyskeskukseen. Olin jat-ku-vas-ti huonolla tuulella ja äkäinen! Helpotti puhumalla.

  Kauniita kukkasia olet saanut!

  Mukavaa viikonloppua ja ota nyt kiireinen viikko takaisin löhöämällä myös kunnolla! ♥

  Vastaa
 18. Ana 26.11.2011

  Jos yhtään helpottaa omaa oloa, niin täälläkin on kaatuiltu oikein huolella. Tästä kömpelyydestä ei voi syyttää raskautta! Oli kiire luennolle, jota pitää maailman komein lääkäri :D nyt makoilenkin loppuvuoden kotona jalka kipsissä ja jäi hyvä luento väliin..

  Tää blogi on ihanan arkinen! Onnea ja parempaa tasapainoa loppuodotukseen <3

  Vastaa
 19. Night at Vogue 26.11.2011

  No onneksi on hyvääkin mahtunut, joulu on kuitenkin tuloillaan ja silloin saa levätä!

  Vastaa
 20. Juulia 26.11.2011

  Sun blogi on kyllä ihana, äläs ajatellekaan muuta :)!

  Täällä myös hajamielisyyttä – ei tosin enää raskaudesta johtuvaa – mutta voihan sen aina laittaa äitiysloman piikkiin ;). Rentouttavaa viikonloppua läheistesi kanssa!

  Vastaa
 21. Mrs Munster 26.11.2011

  Se on kumma, miten ne raskaushormonit saa menemaan paakopan ihan sekasin. Muistan kylla. Ja pikkusen tulon jalkeen sen mielettoman univelan kanssa ei meinaa mistaan tulla oikeen mitaan. Hyva, etta loydat kuitenkin niita elaman pienia iloja – niistahan se onni rakentuukin. Mita nyt jos eriparit kengat toissa olisikin jalassa :)

  Vastaa
 22. ainoo 26.11.2011

  Vaikka ehkä ihmettelet vähän, niin minä 17 vuotias tyttö tykkään ihan älyttömästi lukea sun blogia :D täs on sitä jotain vaikka susta saattaakin tuntua että mitään erikoista ei ole :)

  Vastaa
 23. tanja 26.11.2011

  Minä käyn myös aina iltaisin kurkaamassa blogiisi, kun olen saanut omat pienokaiset nukkumaan.:) Blogiasi on mukava ja rentouttava lukea, aina äidin omaa aikaa.:)

  Vastaa
 24. Saaana 26.11.2011

  Eli sulla on se pinkkkikultanen marc by marc jacobin koru joka on jääny mun mielee kummittelemaa ja nyt mä kysyisinki että mistä se olikaan? Mä yritin ettiä niitä postauksia pienen ikuisuuden missä se koru olis mutta mulla on näköjää aika heikot etsintätaidot :D Ja sitte mä muistelin että jossain olit sitä korua käynyt pienennyttämässä eli muistinkohan mä nyt oikein? Eli jos näin oli nii missä sä kävit sitä pienentää ja paljon se makso? :D Anteeks kauheeta utelua mut toi koru on nyt vaa kesästä saakka mua vaivannu! Meni nyt vähän ohi tän postauksen aiheesta tää kommentti. Sulla on hyvä blogi ja paljon tsemppiä massulin kanssa nytte!

  Vastaa
 25. lotta 27.11.2011

  juuuri ajattelin, että ainahan sä voit syyttää raskautta. :D

  Vastaa
 26. maatuska 27.11.2011

  Tämä blogi on oikeasti kiva eikä ollenkaan turha! Ehkä tämä on just siksi niin kiva blogi, kun kirjoitat ihan arjen perusjutuista ja uskallat kertoa, millon ja mikä sut saa hyvälle mielellä, millon kiukuttaa ja tympäsee! Noista kahesta viimesestä, kun tuntuu, että harvassa blogissa puhutaan. Välillä mulla ainaki kiukuttaa, ärsyttää ja ”oksettaa” niin, että ei tiedä miten päin ois! Ehkä just se, että kerrot noista asioista täällä, tulee susta vaikutelma, että oot tosi aito :)

  Heii ja niin, kattelin tänään sellasta pirkka-lehteä ja siinä oli joku kotikartanon mainos, jossa on ihan Viivin näkönen nuori neiti?

  Vastaa
 27. minnakaro 27.11.2011

  Tän harmaan ja kiireisen syksyn keskellä on itsekin huomannut olevan hieman hajamielinen. Yhdellä viikolla hukkasin kalenterin, kulkukortin, myöhästyin kemian labrasta ja vihdoin siellä ollessani sekoitin väärät aineet keskenään ja yhden aamun vietin hammaslääkärissä yllättäen..

  Juuri tuollaisina hetkinä on niin ihana lukea blogia, jota joku on jaksanut vaivalla kirjoittaa. Varsinkin sun blogista tulee niin usein hyvälle mielelle. Eli tämä ei todellakaan ole turha.

  Kiva jos pystyin piristämään sua vähän ja kiitos avusta. Paljon jaksamista <3

  Vastaa
  • heltsu 28.11.2011

   Oli pakko tulle tänne piristämään tällä jutulla. Eli siis kirjoittelen siskojeni kanssa suljettua blogia ja meillä on siinä pitkä blogilista. Kuitenkin AINA ensimmäisenä silmät etsii magic poksia ja se tulee luettua aina ensin, oli se missä välissä tahansa :) Sinulla on ihanat jutut ja kivat kuvat täällä, saa monesti tipan linssiin ja hymyn huulille. Ja hajamielisyydestä, älä huoli, täällä on varmasti yksi joka päihittää sut menne tullen palatessa :D T. neljän lapsen äiti…

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *