Mummu ja pappa tulivat tänään kylään, vihdoinkin, sanoisi Rebekka. Matkalaukuista paljastui ihania ja mielenkiintoisia tuliaisia…

 

Duplo legoja, voitte varmasti uskoa, että tyttösellä oli ilo ylimmillään, kun paketista paljastui Nasun lisäksi ”laivaa, laivaaa”….

 

 

Miika ja iskä napostelevat tuossa vieressäni Pandan konvehteja ja mä kuolaan vierestä, koska olen ollut jo 11 päivää karkkilakossa ja jouluun saakka pitäisi kestää, omg!

 

Palaan huomenna kerrossänky-postauksen merkeissä,

Maj

0 Comments

 1. m 12.11.2011

  Eikai raskaana voi olla suklaalakossa!! Ootko ihan sekasin??

  Vastaa
 2. satunnainen vierailija 12.11.2011

  Ihana tuliainen! Mistähän lie tuollaisen lego-paketin löytää, tiedätkö? (olisi niin huippu joululahja tytöllemme,ku tuttuja hahmoja)

  Tsemppiä karkkilakkoon…;)

  Vastaa
 3. SaraMama 12.11.2011

  meidän 1v8kk on myös aivan rakastunut noihin dubloihin. mummilassa niillä leikkii ja yhdistelee smanavärisiä palikoita torneiksi. nuo nallepuhit on kyllä liikkiksiä. mahtava lahja tämänikäisille. ja hei mä joudun seuraavat 20 viikkoa olla ’karkkilakossa’ kiitos heittelevien sokeriarvojen, että jouluun on vain pari viikkoa siihen verrattuna :D

  Vastaa
 4. jkaneli 12.11.2011

  Hihi! Mulla on kans karkkilakko jouluun asti! ;) Juhlatilanteissa tiedän että saan maistaa vähän,.. mutta juhlia nyt ei ole tulossakaan kunnes vähän juuri ennen joulua. Toista vuotta teen tämän :) Eli kaksi kuukautta ennen joulua herkkulakko! Ja toimiii!

  Vastaa
 5. lotta 13.11.2011

  iiiihanat legot! duplot oli pienenä erittäin kova sana ja niillä leikittiin vielä vaikka kuinka pitkälle! eipä sillon vaan ollu noin söpöjä nallepuhilaisia.

  Vastaa
 6. Satu 13.11.2011

  Minullakin karkkilakko meneillään ja myöskin jouluun saakka pitäisi kestää. Olen vielä lisäksi kieltänyt itseltäni pullat, keksit yms. Onneksi aattoon ei ole enää mielettömän pitkä aika, sitten voi nautiskella kaikista ihanista suklaista ihan yllin kyllin :)

  Vastaa
 7. RottaEllu 13.11.2011

  =) Go Mari Go!! Samoja lukuja vedellään ja samaa linjaa mennää jouluun saakka!

  Eilen tais kiristellä suklaan himo kun tuli uniin et söin jotain karkkia =)

  Mutta muuten ei parane kun unissaan syödä, muuten köyhdyn jonkun verran.. ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *