Mun päässä ei liiku mitään, olen ollut koko päivän sisätiloissa, lukuunottamatta koiran pikaista ulkoilutusta ja lähikaupassa käyntiä. Oon maistellu pikku-kokin muoviruokia, katsonut muumeja ja nukkunut.  Ja ollaan me vähän syöty oikeitakin ”heekkujakin” paitsi ei karkkia!

 

Arvaatteko mitä tuo pieni punainen täkki tuolla tarkoittaa? Kyllä vain, tähän ollaan tultu taas…

 

Aamulla torkutin ja Rebekka katseli miniläppäriltä muumeja <3

 

Tätä sukulaisten lähettämää korttia ollaan ihailtu ja katseltu monta kertaa. Rebekka sanoi, että hän on tuo pieni ihana ja mä olen tuo iiiso karhu.

 

Huomenna kipaistaan Miikan kanssa kahdestaan kaupunkiin hoitamaan vielä pari viimeistä juttua, ennen kuin vetäydytään viettämään joulua.

 

Niin, tosiaan niitä ”heekkuja” :D Meillä on sellainen OBH Nordican parilla/leipägrilli, jolla voi tehdä aika hyviä iltapalaleipiä tai tässä tapauksessa burgereita. Saatiin se meidän iskältä muutama vuosi sitten joululahjaksi muuten!

 

Niin hyvää, että silmätkin menee kieroon :D

 

Tähän kuvaan on hyvä lopettaa tämän päiväiset löpinät, sori, en tällä(kään) kertaa pysty parempaan. En ole jaksanut tehdä itselleni(enkä millekään muullekaan) mitään koko päivänä, saati sitten pukeutua (kirjoitin ensin pukeentua) Mutta hyvä, että näitäkin päiviä on välillä, vai mitä? Aika jännittävä blogi tämä Magicpoks, totta tosiaan…

 

:D

 

Maj

0 Comments

 1. Esteri 21.12.2011

  Musta on ainakin kiva, että tämä on juuri sellainen elämänmakuinen blogi, johon mahtuu vähän kaikenlaista – sellaistahan se oikeakin elämä on :) Välillä ei tehdä mitään ja välillä tapahtuu enemmän. Ihanaa joulua teille ja pikaista paranemista R:lle!

  Vastaa
  • Maj 22.12.2011

   No sellaistahan tämä on, välillä vaan tuntuu, että tämän blogin sisältö on vähän kyseenalaista. Googlasinko tosiaan sanan pukeentua, kyllä vain….

   Vastaa
 2. Tuuli 21.12.2011

  Tuli tässä mieleen, että mulla oli ollut 1 vuoden iässä, melkein joka kuukausi korvatulehdus. Sitten multa leikattiin sittein kitarisat, ja ei ollut enää pitkään aikaan. Nytkin on ollut korkeintaan kerran 1-2 vuodessa.. Jos sitäkään. Kyllä se välillä tulee.. Toivottavasti pikkutyttö paranee pian. Tulipas nälkä tosta herkusta (:

  Vastaa
  • Maj 22.12.2011

   Oon kuullut muutaman korvatulehduksista kärsivän aikuisen sanovan, että se on aivan kamalaa :( Toivottavasti meillä se kierre loppuu putkitukseen… Kyllä täältä yks burgeri liikenis siihen suuntaan aivan varmasti ;)

   Vastaa
 3. -housemother 21.12.2011

  Ihana pikku R! :)

  Olet aina niin positiivinen, blogiasi on mukava lukea.

  Mukavaa joulun aikaa teidän koko perheelle.

  Vastaa
  • Maj 22.12.2011

   Kiitokset, samoin sinne :)

   Vastaa
 4. marjukka 21.12.2011

  Juuri syy MIKSI luen tätä blogia on se, että käsittelee hyvin arkisia asioita. Eli älä yhtään vähättele tekstien aiheita! :) Oikein hyvää joulunaikaa teidän koko poppoolle!

  Vastaa
  • Maj 22.12.2011

   No jep, tämmöstähän tää peruselo on :) Kiitos kommentistasi!

   Vastaa
 5. Naisa 21.12.2011

  Hoplaa… nyt tein juttua meidän koirulista :)

  Vastaa
  • Maj 22.12.2011

   Selevä :)

   Vastaa
 6. Mami 21.12.2011

  Ihana lukea, että muillakin on joskus rokulipäiviä eikä vaan saa mitään järkevää aikaiseksi, ei edes vaatteita päälle! :)

  Vastaa
  • Maj 22.12.2011

   Ei edes (ainakaan kunnollisia) vaatteita päälle…

   Vastaa
 7. Noora 21.12.2011

  Aivan ihana tuo viimeinen kuva! :)

  Vastaa
  • Maj 22.12.2011

   Mua naurattaa se edelleenkin :D

   Vastaa
 8. Antonia 21.12.2011

  Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja tykkään kovasti. :) Minustakin on kiva lukea ihan arkisista asioista. Blogisi on ihanan positiivinen ja siitä jää hyvä mieli. Mukavaa joulun odotusta!

  Vastaa
  • Maj 22.12.2011

   Olipas oikein kiva kuulla :)) Samoin sinne!

   Vastaa
 9. N 22.12.2011

  Mukava lukea näitä ihan tavallisia arkipostauksiakin. Kotiäitinä näitä melkeinpä mielummin lukee kuin sellaisia missä esitellään uusia tuotteita harva se päivä ;) ihanaa joulunodotusta!

  Vastaa
 10. S.C. 22.12.2011

  Toi viimenen kuva on jotain niin suloista ja ihanaa <3

  http://iseesc.blogspot.com/

  Vastaa
 11. R 22.12.2011

  Tästä sun blogista tulee aina niin hyvälle mielelle. Blogi on kummasti piristänyt tänä lumettomana ja pimeänä alkutalvena:) Kiitos sinulle siitä!

  Mukavaa joulun aikaa teidän perheelle!

  Vastaa
 12. Maarit 22.12.2011

  Blogisi on noussut tässä vuoden aikana ehdottomaksi suosikikseni :) Jatkathan samalla linjalla!

  Oikein hyvää Joulua sulle ja perheellesi :)

  Vastaa
 13. Neely 22.12.2011

  Nimenomaan just näiden ”tavallisten” juttujen takia tykkään blogistasi niin paljon! Älä ihmeessä vähättele kirjoituksiasi yhtään. Kuka niitä ainaisia meikkisuosituksia jaksaa pelkästään lukea, toki niitäkin välillä mielellään silmäilee. Elämänmaku se on mikä tekee blogistasi mielenkiintoisen; niinkuin tuossa ylempänä onkin jo sanottu, saat meidät lukijat hyvälle tuulelle ja piristymään=).

  Teillä on ihana perhe, joka kohta vielä kasvaa, nauttikaa siitä ja Oikein Ihanaa Joulunaikaa teille kaikille!

  Meidän perhe lähtee nyt joulunviettoon, mummila kutsuu!

  Vastaa
 14. Tuulia 22.12.2011

  En ole tainnut aiemmin kommentoida, mutta täytyy sanoa, että arvostan elämänasennettasi ja aitouttasi. Juttusi saavat hyvälle tuulelle, vaikka itse ei lapsiperheen arkea vielä eläkään. On mukavaa, että joku kertoo asiat suurinpiirtein niin kuin ne oikeasti ovat. Hauskaa joulua!

  Vastaa
 15. Coraline 22.12.2011

  No tottahan tällaisia päiviäkin on välillä! Minäkin ensimmäistä kertaa raskaana ja ainoa asia, mikä minua on tässä oikein järkyttänyt, on se väsymys ja unentarve! Tuntuu välillä, että voisin vetäytyä yhdeksän kuukauden horrokseen. :D Mutta ei aina tarvitse jaksaakaan!

  Vastaa
 16. Annika 22.12.2011

  Käyppä tutustumassa blogiimme.Tällä hetkellä käynnissä arvonta jossa palkintona on canvastaulu omalla kuvalla! (:

  http://differentstudio.blogspot.com/2011/12/sistustaulu-arvonta-canvastaulu-30x30cm.html

  – A & J

  Vastaa
 17. jenni 22.12.2011

  Aivan ihana päivitys. :) Tätähän se just on elämä pienen lapsen kanssa..Niin tuttua! :)

  Vastaa
 18. Heidi 22.12.2011

  Voi että Rebekka on sulonen! :)

  Vastaa
 19. JonnA 22.12.2011

  Hei, rupesi ihan kiinnostamaan, että minkälainen tuo Rebekan burgeri oli, eli mitä välissä ja mikä sämpylä? Olis kiva kokeilla josko olis omallekin tytölle maistuvainen sämpyläherkku :) Ja kyllä välillä äiti saa olla vähän (ja vähän enemmänkin väsynyt) kyllä se siitä, kunhan saadaan valoa ja aurinkoa lisää.

  Mukavaa joulunaikaa koko perheelle ja karvaiselle kaverille joulurapsutukset toiselta koiraperheeltä ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *