Ikkunoista hohkaa sininen valo ja mulle tulee ihan sellanen fiilis, että olisin keskellä muumilaakson taikatalvea. Aistin ne näkymättömät talviotukset, jotka kipittelevät Tuutikin majapaikassa. Kohta varmaan jostain pamahtaa mörkö paikalle? Ei kai sentään. Miika on ostanut meille kaikki muumit dvd:nä, mitä suomessa on ilmestynyt… Voi olla että olen katsellut niitä vähän liian tosissani :)

 

Näkymä keittiön ikkunasta. Toivottavasti jouluna on lunta ja pakkasta, olisi kivaa mennä veljen ja siskon ym. kanssa porukalla pulkkamäkeen ja juoda sen jälkeen posket punaisina kuumaa kaakaota <3

 

Uusi tv-taso (Ikeasta) ja olkkari jouluvalmiudessa, kaipaisin tuohon arkun päälle vielä höyryävän kuumaa glögilasia!  Telkkari voi mun puolesta erittäin hyvin pysyä kiinni joulun ajan, paitsi silloin, kun sieltä tulee legendaarinen ”lumiukko”, kuulen korvissani jo ”walking in the air” -kappaleen <3

 

11 yötä vielä jouluun, niin seitsemän päivää töitä jäljellä, sitten jään äitiyslomalle. Uskotte varmaan, että vietän joulua todella rauhallisin mielin ilman stressiä töihin palaamisesta, voidaan olla pohjanmaallakin sitten vähän pidempään :)

 

-Maj

 

Ps. Kanelimaan julisteelle löytyi sopivat kehykset ja löysin valmiille taululle jo paikankin, koskahan tuo meidän Miika tarttuis poraan…?

0 Comments

 1. Elina 13.12.2011

  Oi, kotinne näyttää ihanan jouluiselta! Meillä saadaan keittiöremontti tällä viikolla valmiiksi ja vasta sitten pääsen laittamaan pieniä jouluisia juttuja meillekin. :-)

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   Kiitos, mielestäni täällä on nyt joulujuttuja ihan sopivasti :) Suunnittelin vaihtavani punaiset tyynyt sitten keltaisiin, kun joulu on ohi :)

   Vastaa
 2. Rillirousku 13.12.2011

  Meidän Onnellinen kaupunki on tippunut keittiön hyllyltä kahteen otteeseen. Ensin hajosi kehyksistä lasi ja seuraavalla pudotuksella kehykset. Vielä olis taustapahvi jäljellä, menisköhän sekin jos kolmannen kerran pudottais. ;D Mitä tässä tahdon sanoa on se, että tästä lähtien naulaan taulut hyvin tiukasti seinään kiinni, pelkkkä nojailu ei näköjään riitä. Niin, mutta itse juliste on vielä ihan iskukunnossa, uusia kehyksiä vaan vaille. Tiukkaa tekoa siis tuo Hanna-Riikan taide! :)

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   Miika huijas, että meillä ei oo porakonetta just nyt, sit kysyin, että mikäs tuo vihreä bosch-laatikko sitten on… :DD Noo, toivottavasti uudeks vuodeks saadaan taulu seinälle :)

   Vastaa
 3. henna 13.12.2011

  Voi kumpa meilläkin olisi rauhallinen joulu. Olemme perinteisesti menneet aamupäivällä vanhempieni luokse, jonka jälkeen menemme isovanhemmille, ja illaksi menemme poikaystäväni vanhemmille. Vanhempieni ja etenkin isovanhempien luona on tunnelma aina jotenkin stressaantunut, ja tuntuu ettei kukaan viihdy toistensa seurassa. Niinkuin yhdessä oltaisiin väkipakolla, eikä siksi että itse niin haluttaisiin. Onneksi poikaystäväni vanhempien luona on aina ollut mukava ja rento tunnelma :) Hyvää joulunodotusta teille! :)

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   No voi miten sääli :/ Onneks kuitenkin yhdessä paikassa pystytte ottamaan rennosti :)

   Vastaa
 4. inkku 13.12.2011

  Hienot siniset sävyt eka kuvissa, tulee just se sininen hetki mieleen.

  Meiiläkin jo tonttu-ukot törröttää sohvanreunalla:)

  Vastaa
 5. jkaneli 13.12.2011

  Voih… olisi Edes tuon verran lunta ja vaikka -1 pakkasta aattona.. Toivotaan parasta!

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   Jep, toivotaan todella, pohjoisemmassa on aina paremmat mahkut ;)

   Vastaa
 6. Mickey 13.12.2011

  Minkä tuumanen toi tv on?

  Kun meille tulee olohuoneeseen 42” ja oon yrittänyt kaavailla sille jotain huomaamatonta ja ajatonta tv-tasoa. Oon miettinyt ihan kahta tavallista Ikean Bestå-kaappia tasoksi, mutta miettinyt, tuleeko tasosta liian kapea silloin………… Hmmm.

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   Telkkari on 46 tuumainen ja se mahtuu kahdelle tasolle :)

   Vastaa
 7. lindam 13.12.2011

  Tuo teidän arkku olkkaritaso on aivan ihana <3 Ja tosi kivat noi raamit tossa julisteessa, mistähän ne mahtaa olla? Itsekin olen laittamassa tilausta julisteesta, en vaan osaa päättää ostanko tuon vai "Irma"-julisteen :D

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   No… ne on eräästä suuresta ruotsalaisesta huonekalukaupasta :D

   Vastaa
 8. Fiipi 13.12.2011

  Lumiukko tuo viimeistään joulun. Sitä katsoessa tulee vaan itku hyvin herkästi, tänä vuonna vielä varmasti herkemmin.

  Mukavaa joulua ja vauvan odotusta teille kaikille :)

  Vastaa
 9. Johanna 13.12.2011

  Huvittaa tuo pleikka, tuntuu että se on joka kodin vakio esine telkun vieressä! meilläkin siis aivan samassa järjestyksessä telkun veiressä oikeella :DD haluisin itse sen piiloon, se on kovin ruma ja iso, mut mies pelaa niin ahkeraa sitä ettei oikee voi laittaa kaappiin….

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   Itseasiassa mua se ei häiritse oikeastaan, samapa tuo :)

   Vastaa
 10. Pia 13.12.2011

  Onpa ihanan jouluista:) Ehkä sitä itsekin jo pikkuhiljaa vois laitella jotain. Ei vaan ole yhtään joulun tunnelmaa, kun kattoo ikkunasta ulos ja paljasta maata ja vesisadetta:( Jos sitä jouluksi edes himpun verran lunta saisi:) Jos saan udella niin onko sinulla siis laskettu aika jo tammikuussa?! Jotenkin olin luullut, että vasta myöhemmin keväällä…Jos et halua paljastaa niin ymmärrän kyllä:)

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   LA ei ole vielä tammikuussa, mutta mistäs niistä vauvoista ikinä tietää :)

   Vastaa
 11. Katherine 13.12.2011

  Moi Maj! En tiedä olenko koskaan kommentoinut, mutta nyt oli kuitenkin pakko kommentoida. Olen lukenut blogiasi lähes alusta saakka. Olet mahtava bloggaaja ja sinun blogisi on aidoin, hauskin ja rehellisin mitä olen koskaan lukenut, kiitos siitä. :)

  Mutta itse asiaan, mekin ostettiin ihan vasta mieleinen kokonaisuus tuota Ikean Bestå -mallia tv-tasoksi. Itseäni häiritsee kovasti kaikki ylimääräinen elektroniikka (pleikkarit, digiboksit ym) tv-tason päällä ja yleensäkin se, että ne ovat näkyvissä (edes lasin takana). Umpiovet ovat ihanat, koska niiden taakse voi huoletta kerätä vaikka kuinka monta tuiki tarpeellista boksia ja soitinta ja siltikin tv-tason yleisilme pysyy rauhallisena. Tuskailin ongelmasta miehelleni ja hän saikin vuosisadan älynväläyksen. Hän porasi (jollain ihme pyöröterällä, älä kysy :D) kaappien takaseiniin aukot, joista johdot laitettiin läpi. Nyt mm. pleikkari ja tulostin (sama kuin teillä) ovat kauniisti piilossa ovien takana ja niitä käytettäessä kaapin ovet ovat auki ja käytön jälkeen ne taas piilottavat taakseen kaiken ei-sisustukseen-sopivan. Ja aiettä talon emäntä on onnellinen :)

  Vinkkinä tämä siis vain jos kaipaatte lisää vapaata pöytätilaa ;)

  Mukavaa joulunodotusta!

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   Kiitos positiivisesta palautteesta ja kiva kun jaksoit kommentoida, jätähän jatkossakin viestiä :))

   Meillä on kaikissa noissa takalevyissä kolmion mallinen reikä alakulmissa, josta tulee johdot ja laatikoissa on muutama laite jo piilossa:) Pleikkari on Miikan mielestä hieno ja pitää kuulema paikkaa viritin/vahvistimelle :D Tottapuhuen pleikkarilla katotaan leffoja ja sarjoja, kun ei olla vielä hankittu uutta blu-ray-soitinta, joten se on paljon käytössä, niin on parempi noin, mitä ovet auki jatkuvasti. Vielä Xbox kinectin sensori pitäs vielä asentaa tuohon telkkarin alle, kyl on pelit ja vehkeet :DD

   Vastaa
 12. Mrs Munster 13.12.2011

  Oi ihanaa Suomen talvi ja lunta. Taalla kuningattaren saarella on tanaan satanu viiden minuutin valein vetta ja rakeita. Aamulla jopa ukkosti. Nuo vuodenaikojen vaihtuminen on kylla jotain, jota kotimaasta kaipaan ja paljon. Saapa nahda saatasko tanne jouluksi valkonen maa (toivossa on aina kiva elaa…)

  Vastaa
 13. Pallomasu 13.12.2011

  Kaunis koti! Tiedätkö muuten, että glögiä ei suositella raskaana oleville? Suurissa määrissä ainakaan..

  Vastaa
  • Maj 13.12.2011

   En tienny, mutta enpä mä sitä litratolkulla hörpi :) Raskaana oleville ei suositella mitään nykyään, puuh.

   Vastaa
  • Pallomasu 13.12.2011

   Inkiväärin takia. Satunnaisesta käytöstä on tuskin haittaa :) Iloista joulun odotusta!

   Vastaa
 14. lotta 13.12.2011

  lumiukko on täälläkin lemppari!

  Vastaa
 15. Nata 14.12.2011

  kyllä töllö pysyy ehdottomasti kiinni. varsinkin kun pispalassa ei edes toimi digiboksi :>

  Vastaa
 16. Hempu 14.12.2011

  Eksyin ihan vahingossa blogiisi ja jäin melko pitkäksi aikaa selailemaan..muistan blogisi tai kuvasi jostain vuosien takaa, en vaan muista mistä? Muistan vaan, että jo silloin joskus ajattelin, että oletpa sinä kaunis!:) Taidanpa käydä jatkossakin selailemassa blogiasi, josta olet saanut hauskan ja mielenkiintoisen..tyylisikin on sama kuin minulla, niin vaatetuksessa kuin sisustuksessakin. Meillä muuten on ihan samannäköinen valkoinen arkku olkkarissa kuin tossa sun kuvassa..omani oon saanut mammalta ja papaltani joskus vuosia sitten. Se on sota-ajoilta asti ja maalattu myöhemmin valkoiseksi. Taidetaan sun kanssa olla aika samassa vaiheessa raskaudessa..mulla vaan on esikoinen tulossa. Äitiyslomalle jään tammikuun ensimmäisen viikon jälkeen ja laskettuaika on helmikuussa. On tää odottaminen ollut ihanaa aikaa, toivottavasti sinullakin!:) Hyvää vointia ja tsemppiä myös loppuraskauteen!:)

  Vastaa
 17. Krista 23.12.2011

  Aivan ihana tv-taso, juuri samantyylistä olen etsinyt. Mitä ikean sarjaa tuo on ja mitä maksaa? Onko koottu erilaisista kaappi ”paloista” ? Yritin ikea nettisivuilta katsoa, mutta en vain osaa. Ensi viikolla olisi tulossa reissu ikeaan niin voisin itsellenikin tuollaisen sieltä napata.. miellyttää niin omaa silmää :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *