Me ollaan vietetty Miikan kanssa joulua aina samalla tavalla. Aatonaattona ollaan menty yökylään Miikan vanhempien kotiin, jossa me syödään jouluruoka, saunotaan ja avataan lahjat. Aattona syödään puurot ja lähdetään ajelemaan kohti Ylivieskaa, Viivi viettää oman äidin ja muun perheen kanssa siitä eteenpäin joulua. Tämä järjestely on ollut tosi toimiva, eikä automatkakaan tunnu mitenkään kamalalta jouluaattona. Rebekka ottaa päikkärit, kuunnellaan joululauluja ja Miikan kanssa ehditään hetki rupatella aivan kahdestaan, sillä matka kestää viisi tuntia. Saattaa olla, että viivytään viikkokin Ylivieskassa, ei olla lyöty vielä mitään lukkoon.

Näissä tunnelmissa vietettiin joulua kahtena edellisenä vuonna…

 

 

Kiitos kaikista mukavista kommenteista edellisiin postauksiin ja hyvää alkavaa viikkoa! Saapa nähdä mitä viimeiset työpäivät ennen äitiyslomaa pitävät sisällään. Terveisiä myös ontuvalle ”Kuono”-kaverilleni, täällä pidetään peukkuja, että kantti kestää <3

 

-Maj

0 Comments

 1. nipsu 19.12.2011

  Ihanaa joulun odotusta ja super rentouttavaa äitiyslomaa ja loppu odotusta! olet sen ansainnut :)

  Vastaa
  • Maj 19.12.2011

   Iso kiitos ja samoin sinne :)

   Vastaa
 2. Mickey 19.12.2011

  Voi tuo lumikuva! Nyt on vain tällaista kylmää ja kosteaa. EN KESTÄ :'( Joulu on lauantaina, LAUANTAINA, eikä lunta MISSÄÄN.

  Vastaa
  • Maj 19.12.2011

   Vielä on toivoa… :)

   Vastaa
 3. Elli 19.12.2011

  Samalla tavalla meilläkin on vietetty tähän asti joulut, puoliksi molemmilla isovanhemmilla. Nyt on ensimmäinen joulu keskenään kun meitä on nyt nelihenkinen perhe. Vanhempi lapsi on 4 ja kaipaa jo omaa joulua omassa kotona kun muuten on kova tuska kun ei kaikkia koottavia leluja voi avata isovanhemmilla. Nyt on aika luoda omat perinteet meillä. Välipäivinä sitten ajellaan isovanhemmille. Ihanaa joulua ja hyvää vointia!

  Vastaa
  • Maj 19.12.2011

   Voi, toivottavasti me saadaan viettää useita jouluja vielä mummoloissa, että voin harjoitella jouluruokien valmistusta :D Näkisin painajaisia, jos mun pitäis taikoa jouluruuat pöytään…

   Vastaa
 4. Hus nummer nio 19.12.2011

  Mukava joulupostaus! Kiva, että teillä sujuu joulut noin hyvin! Me vietetään joulut aina täällä Ruotsissa, mutta tekis tietty mieli päästä Ylivieskaan joskus tulevina jouluina. Ehkäpä laittelet kuvia jouluisesta Ykasta? Täällä ois ainakin yks joka mielellään kattelis talvikuvia ”pohojosesta”.

  Jouluterkuin Kati

  Vastaa
  • Maj 19.12.2011

   Varmasti laittelen :) Toivottavasti saatais sitä lunta…

   Vastaa
 5. ss- 19.12.2011

  Hei, tuli mieleen että uskooko Viivi vielä joulupukkiin? Aikaisempina vuosina ainakin on varmasti uskonut? Niin miten olette hänelle selittäneet että lahjoja tulee jo 23. päivä? :-)

  Vastaa
  • Maj 19.12.2011

   Uskoo tai ainakin sanoo uskovansa :) Me ollaan vaan sanottu, että joulupukki pääse joka paikkaa yhtäaikaa, joten se on käynyt tuomassa lahjat ennakkoon mummulan eteiseen, sillä välin kun Viivi on ollut vaikkapa saunassa :) Aina on läpi mennyt :D

   Vastaa
 6. Kuono 20.12.2011

  Kylläpä alkoi viiksikarvat väpättämään ihanista joulukuvista. Toivottavasti minäkin ” pääsen” täältä kotikolosta joulun viettoon. Jännittäviä viimeisiä työpäiviä ja ihanaa joulua!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *