Joku tarkkasilmäinen lukija bongasikin meidät jo tänään ilmestyneestä Kotivinkistä. Marraskuisessa postauksessa kerroin, että meillä oli kotosalla Microsoftin mainoskuvaukset. Juurikin näitä Kotivinkissä ilmestyneen advertoriaalin kuvia napsittiin tuolloin.

 

Joulukuun Kotivinkki.

 

Advertoriaalissa kerrotaan vähän meidän joulunvietosta, toivelahjoista yms. Täällä blogin puolella ajattelin hiukan jatkaa aiheesta teidän kanssanne!

 

Microsoftin teettämän tutkimuksen mukaan 26 % prosenttia miehistä ilahtuisi eniten teknisestä joululahjasta, kuten älypuhelimesta, tietokoneesta tai tablet-laitteesta. Naisista samoja lahjoja toivoi vain joka kymmennes… Onko teistä kukaan toivonut joulupukilta teknistä joululahjaa?

Suomalaisten ja eurooppalaisten tämän joulun halutuimmat tekniset joululahjat olivat:

1. Tietokone

2. Älypuhelin

3. Tablet-laite

4. Pelilaite tai peli

 

Itselleni tai meidän perheelle toivoisin joululahjaksi ehdottomasti navigaattoria (aina myöhässä ja aina hukassa), Windows-puhelimia (olishan se Nokian Lumia aika magee) ja Xboxille jotain tosi liikunnallisia ja hauskoja kinkunsulatuspelejä. Zumba Fitness vois olla aika kova sana, näen jo mielessäni meidän äitin ja Petu-siskoni pelailemassa sitä, väkisin alkaa hymyilyttämään.

Miika suunnittelee kovasti uuden vahvistin/blu-ray-soittimen tms. hankintaa vanhan tilalle sekä niihin sopivia kaiuttimia. Eikä Tablet-laitekaan kuulemma käyttämättä jäisi. Pelejä ja pelilaitteitahan Microsoftin tutkimuksenkin mukaan miehet haluavat, niin meilläkin. En tosin tiedä onko ne pelit aina niin hyvä asia, hih :) Pojat ovat kuitenkin poikia ja sitä rataa…

 

Rebe yrittää löytää Muumeja läppäriltä <3

 

 

Itse luulisin, että suosituimpia teknisiä joululahjoja naisten keskuudessa ovat uudet kännykät. Vai löytyykö teistä lukijoista joku muukin tekniikkaan hurahtanut kuin vanha kunnon Sape, joka haaveilee uusista ”teknisistä vimpaimista”  jatkuvasti?

-Maj

0 Comments

 1. Jatta 14.12.2011

  Vitsi, pitääkin kytätä noita kuvia, jos sattuu lehti eteen :) Uusi kännykkä voisi kyllä olla jees, mutta en kyllä sitä oikeastaan tarvitse. Jätän yleensäkin ne tekniset hankinnat poikaystävälle, koska hän tietää niistä paaaljon minua enemmän!

  Vastaa
 2. Kata 14.12.2011

  Veikkaan, että moni (nainen) toivoo uutta kameraa. Mulla ainakin olisi tarvetta sellaiselle! :)

  Vastaa
 3. Night at Vogue 14.12.2011

  Ainakin näistä kuvista päätelleen tuli hyvää jälkeä!

  Vastaa
 4. lotta 14.12.2011

  lasketaanko imuri tai pesukone tekniseksi laitteeksi? kyllä mun mielestä.. myös uusi kahvin- ja vedenkeitin ois mukavat ja entäs joku semmonen hieromatuoli? vai mikskä sitä kutsuisi. ois kyllä unelma näille hartioille ja selälle. myös uusi tietokone on toivelistalla, mutta sen toiveen taidan täyttää ihan itse. vaatimukset sille, kun on tietynlaiset niin tulee helpoiten täytettyä ne, kun ostaa itse.

  Vastaa
 5. aa 15.12.2011

  mä tahtoisin ulkosen kovalevyn:D

  Vastaa
 6. Jenni 15.12.2011

  Oma kamera olisi poikaa. Tuntuu, että jotain puuttuu, kun mistään kivoista jutuista ei jää kuvia todisteiksi. Tuntuu välillä myös turhauttavalle, kun tuorein naamakuva on kolmen vuoden takaa. Tämä toive on välitetty pukille ja ehkä sieltä jotain tulee. Muussa tapauksessa taidan lahjoa ihan itseäni.

  En myöskään pahastuisi kunnon tulostimesta, vaikka tuossa parin sadan metrin päästä saisikin tulostella ilmaiseksi. Monesti uuteen paikkaan mentäessä kartta ja reittiohjeet olisi ihan kivat mutta yliopisto on jo ehtinyt sulkea ovensa. Samoin inhottaa mennä jonottamaan tulostinta aamulla yhden A4:n tulostamista varten. Valokuvien ja värien tulostaminenkin olisi ihan jees :)

  Hyvät tietokoneen kaiuttimet/kotiteatteri olisivat tarpeellinen lahja. Meillä telkkarin virkaa toimittaa tietokone ja leffoja olisi kivempi katsella hyvillä äänillä. Jos vain löydän jotain sarjassa hyvä, halpa ja nätti niin saattaa mies löytää semmoisen paketista. Muussa tapauksessa paketista saattaa löytyä lautapeliä tai vaatetta. Kaikki hyvät pelit on jo ehditty pelaamaan läpi tai ostaa ennakkoon. Miesten lahjojen ostamisesta tekee niin paljon haastavampaa se, että he eivät pohdiskele ikuisuuksia haluavatko jotain vaan hankkivat sen heti. Ei siis parane ostaa lahjoja etukäteen.

  Tykätyimmät lahjat meillä on ollut kuulokkeet (sain vuoden paras tyttöystävä-palkinnon tällä, kun olivat hyvät) ja lähes äänetön näppis. Kummassakaan syynä ei ollut tietenkään oma mukavuudenhaluni ;)

  Vastaa
 7. S.C 15.12.2011

  Ihania kuvia ja kaunis perhe sulla <3 Ite voisin mielellani laittaa lapparin joululahja toivelistaan :)

  http://iseesc.blogspot.com/

  Vastaa
 8. misu 15.12.2011

  mun on pakko myöntää että oon aika hurahtanut. meiltä löytyy playstation3, nintendo wii, pari taulutelkkaa, tallentava boxi, läppäri, miniläppäri, iPad, pari iPhonea, järkkäri, pokkari, mp3-soittimet – noi nyt äkkiseltään tuli mieleen. syyllisiä ollaan avomiehen kanssa kyllä molemmat. enkä malta odottaa että pääsen meidän pojan kanssa testaan lastenjuttuja iPadilta kunhan vähän kasvaa :)

  zumba mulla on wiille, ja oli kyllä vähän pettymys mun mielestä. tai siis on se niinku treeninä varmaan hyvä, mutta dvd olis ajanut saman asian..

  Vastaa
 9. Hus nummer nio 15.12.2011

  Voi harmi kun Ruotsista ei saa Kotivinkkiä, olis ollut kiva lukea ja kattoa kuvat! Ehkäpä äiti ostaa lehden, sillä oli lukenut sinusta jutun ehkäpä joku kuukausi sitten ja innoissaan kerto mulle ”tiedätkö, että Petran pikkusisko kirjoittaa blogia!” ;-)

  Vastaa
 10. Siiriliinu 15.12.2011

  Mä oon Apple-maahan hurahtanut, löytyy iphone, mac ja ipad, niillä pärjää :D

  http://siiriliinu.blogspot.com/

  Vastaa
 11. Joulutorttu 15.12.2011

  Mikähän siinä onkin, et noi pojat jaksaa ikuisesti pelata pleikkaa/Xboxia yms? Meidän taloudesssa mies pelaa monta tuntia illassa pleikkaria…en tiedä missäköhän iässä toi loppuu, vai loppuuko ollenkaan :D olen hänelle nyt kuitenki sallinut nuo huvit, lapsettomia kun vielä ollaan :)

  Vastaa
 12. viiru 15.12.2011

  Heh, mä toivoin lahjaksi ulkoista kovalevyä tietsikalle, aikas boooring ;) ja eikö ompelukonekkin ole aika tekninen laite?

  Vastaa
 13. Katja 15.12.2011

  Tosi ihana artikkeli :) Itse ainakin toivoisin puhelinta, sillä mulla on semmonen (tosi nolo), vanha nokia ja en oo vaa raaskinu ostaa uuttaa, ja kun noita puhelimia tulee jatkuvasti lisää niin on aika vaikee valita, varsinkin kun ei oo mikään tekniikan ihmelapsi. Noi pleikkarin liikunta-aiheiset pelit kiehtoo myös, olis kiva joskus kokeilla :)

  Vastaa
 14. Greu 15.12.2011

  Kylläpä sitä varmaan aika hurahtaneita ollaan, kaikki löytyy. Mutta täytyy kyllä sanoa, että tuli ehkä vähän liian kermainen kuva lasten kanssa matkustamisesta kun ekaa kertaa lensin 1,5v. poikani kanssa ja iPadilla aika hurahti tosta noin vaan:) Pojalla siis, itse vaan jännitin hikikarpalot otsalla että koska kauheus alkaa:D Mutta se ei alkanut! Eli saatanpa uskaltaa lentää vielä kerran jos toisenkin, mutta en ilman padia:D

  Vastaa
 15. mari 15.12.2011

  Mä olen toivonut ulkoista kovalevyä. Uuden läppärin ja puhelimen olen ihan vasta ostanut, joten tarvetta ei niille ole :).

  Vastaa
 16. muf 15.12.2011

  advertisement+editorial=adveRtoriaali

  niitä ainakin meidän aviisissa julkaistaan ;)

  Vastaa
 17. Anskue21 15.12.2011

  Mä aina pyhästi päätän, etten mihinkään uusiin ”tyhmiin” laitteisiin tuhlaa, mutta kummasti ne alkaa aina houkuttelemaan.. Puhelinten mukana menen vähintään 1,5v välein, kamera vaihtuu samalla aikavälillä, joskus myös tietokone. Tabletia ei vielä ole, mutta kovasti sekin houkuttais, vaikka ensin haukuin ihan lyttyyn – tosin siinä luulossa, että sillä hylätään vaan perinteiset kirjat!

  Vastaa
 18. kalamuija 15.12.2011

  Kiitos joululahjavinkista. Ma toivon, etta joku lahettaa mulle Suomesta uusimman Kotivinkin:)

  Ja kylla ma ilahtuisin jos paketissa olisi iPhone ja apple-tietokone:) Kirjoitetaanko noin? En tajua tekniikasta mitaan mutta olisi kai aika siirtya nykyaikaan. Kateellisena katson kun tuttavaperheella on pelit ja vehkeet ja ne toimivat aina:)

  Vastaa
 19. Tessa 15.12.2011

  Uh, kyllä mullekin muukin tekniikka kuin kännykkä kelpaa, viime vuonna sain iPadin mikä oli kyllä jo melkein kiusaannuttavan suuri lahja :). Mitään perus kahvin- tai vedenkeitintä en kyllä lahjaksi huolisi, mielestäni ne eivät ole mitenkään minulle erityisesti vaan semmoista perheen yleiskäyttötavaraa. Kahvikonekin on ostettu jo aiemmin joten sitäkään ei tarvitse, eli toivottavasti tulee pehmeitä paketteja tänä vuonna, tai sitten kirjoja :).

  Vastaa
 20. Sari 18.12.2011

  Hei, tuo mainos on aivan ihana! Kesti hetki tajuta, että se on mainos, että siinä mainostetaan jotain tuotetta eikä vain ole ihania kuvia teidän perheestä :)

  Ja niinpä niin, tässä sitä harjoitellaan sitten SkyDriven käyttöä, sehän on huisin kätevä enkä olisi löytänyt sitä ilman tätä ”teidän” mainosta :)

  Mukavaa joulunaikaa toivottelee Sariskydriver ;)

  Vastaa
  • Maj 18.12.2011

   Huippua kuulla ja kiitos samoin sinne!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *